2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

amanııııınn göbeğim bir kaşınıyor bir kaşınıyor anlatamam size... resmen tırnaklarımı geçirip , çiziyorum.. nasıl tatlı tatlı kaşınıyorrrr offff

gözdecim sana bişey sormak istiyorum son adet tarihime göre 34+5 günlük yani 35 haftalık hamileyim ama doğum tarihimi giriş yapnca alttaki yazı çıktı 37 haftalık hamilesin diyo ben bişey anlamadım sen biliyorsan bana cvp verir misinnn ???????

--------------------------------------------------------------------------------

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 20-07-2012

Hamileliğimin 37. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 27 gün kaldı.

Bebeklerin %88'i tahmini doğum tarihinden önceki iki hafta içinde doğacaktır. Şu andan itibaren siz ve bebeğiniz için bu aralığın başlamasına 2 hafta kaldı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 33-36 cm. civarında ve ağırlığı yaklaşık 2500-2800 gr. aralığında.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2850 gr. - Yaklaşık boyu : 48.6 cm. (Baştan Topuğa)

Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

hadi hayırlısı bakalım inş sağlıkla alırız kuzucuklarımızı kucağımıza mutlaka ama mutlaka anlat ama epidurali ben ciddi anlamda hem korkuyorum hemde heyecan yapıyorum ama genel anestezide olmak istemiyorum ki kızımı doğduğu an görebiliyem

walla zaten ben bu hamilelik tarihlerinden bşey anlamıyorum benimde son adetimin ilk günü 16 ekim. bı hesaba göre asagıdaki cizelge dogru oluyor. yani 35+6dayım bugun. oyle olunca 36 hafta sayılıyormuş. ne alaka bende anlayamadım. senin son adetin ne zaman.

bende bugun aynaya bakarken farkettimki kalçalarım kırmızı kırmıızı catlamıslar

ehh çatlamıştır tabi canım yaaa üzülmebunlar olağan şeyler... ben her gün bakıorum nerdeyse ama hiç çatlamadım daha :) karnım o kadar çok kaşınıo ki ama yok hatta ben göremiorum die eşime baktırıorum ama o da yok bişey dio...bünyeyle ilgili galiba biraz da genetikmiş öyle diolar. benim annem de çatlamamış hiç... amaçatlasam da hiç sorun diil bebişlerimiz iyi olsun sonuçta az buz şey değil yani bizim halimiz.. benim de mesela selülitlerim çıkmış amaaaaan napiim :)))

valla bende bişey anlamadım bu hesaptan benim son adet tarihim 24 ekim nette kaç haftalık hamileyim diye yazınca 24 ekim 2011 tarihini giriyorum ve 34 + 5 günlük gebe görünüyorum ama siteye tarihi girince farklı çıkıyorrr kafam iyice karıştı

amann benimde cıktı selülitlerim onlar dogurunca geçiyomuş arkadaslarım öyle dedi. ama zaten ben ne zaman kilo alsam kalcalarım basen kısımlarım catlar eskiden kalma catlaklarıma yenileri eklenmiş oldu. havada nasıl sıcak antalyada yasıyorum bi odadan digerine geçerken klimayı sırtlanıp geçesim gelıyor. ev hamam gibi. dogumu dört gözle beklıyorum. hamilelik bence cok sıkıcı bişey. herkes dogurunca hamileligi özlersin dıyo ama ne bileyim ben özleyecegimi sanmıyorum göbegimm kocamaaannnnnnnnnnnn egilemıyorum kalkamıyorummmm

evet doktoruma sorarsakta usgde cıkan sonuca görede su an 37 haftalık oluyorum. ben anlayamadım yani bi türlü artık doktor ne zamana gün verir bilemıyorum en son 7 temmuz demişti sezeryan icin.

geçiomuymuş selülitler allah allah çok ilginç :44: görücez bakalım doğurunca. bişey olmaz canım yaa biraz sporla hepsi geçer.. antalya'da old. bliorum. daha önce dikkat etmiştim bende antalyadaydım. antalya finalde öğretmendim. fajkat evlenince istanbul'a geldim. ailem, arkadaşlarım hep orda... benim bir arkadaşım ocakta doğum yaptı epidural sezaryen oldu. andeva hastanesinde bir bayan doktora gidiodu ama ismini bilmiorum çok memnun kaldı doktorundan...

bu sabah topiğe yazdıkdan sonra annanemize kahvaltıya gitmiştik ben tabi kayıtsız kayıtsız oturuyodum aynı sizinde dediğiniz gibi alttan batmalar,adet olacakmışım gibi sancılar,
oturduğum yerde terlemeler derken yarım saat önce eşim aradı görümcemin kızı ile damadı geliolarmış...
yatıya bide çocukları varki dillere destan...
yahu mübarek zaten şurda doğumuna 20 gün kalmış kadının evine gidiyosun bari zahmet ette beni arada söyle hadi beni aramadın,bari erken haber ver ...dimi ama...
nese haberi alınca bu sıcakta bu halimle markete uğradım(malum ay sonu evde bişi yok)
onları al penguen gibi sallana sallana eve geldim...
şimdi yemeğe girişicem artık nasıl olcaksa....

oylemii finalin orda benimde abimin diş klinigi vardı bende orda calısıyodum tanıdık cıkıcaz az kaldı :)) bende andevada yapıcam andevayı hastane olarak pek begenmesemde doktorumun orayla anlasması oldugu icin mecburen orda olacagım. selülitler kesin geçiyomuş evet. senin neyin olacak.? antalyadan istanbula gitmekte zor olmustur eminim oranın kalabalıgı karı kışı seni zorlamıstır. ask işte herşeye degıyo demi. senin dogumun ne zaman kısmetse?

ayyy allah sabır versin seni cokiyi anlıyorum benimde gelenim gidenim bitmıyor. eşimin arkadasları hep aksamları arıyolar cay icmeye gelmek istiyolar ama benim şeyim cok acıyo yürüyemıyorum ki bırak misafiri eşime zor hizmet edıyorum. hayır bide kendilerininde cocukları var hamilelik geçirdiler dogumuma 15 gün 20 gün bişey kaldı hiçmi düsünmezler bu kız agırlasmıstır diye.

yemek konusunda pratik bişeyler yap artık kendini zorlama. sen hamilesin onlar kendi düşünsün

ay canım benım,kötü düşünme ya,sonuçta senden hızmet beklemezler kendılerı pişirir kendılerı yerler,o kadar acımasız değildir herhalde.sen yerlerini gösterirsin,baktın öyle olmuyor nazlanıver,sıkma canını

ayy canım yaaa hakikaten çok büyük anlayışsızlık demiolarki bu kadın doğurdu doğuracak!!! birde haber verme falan da yok... ahhh canım yaaa valla bende sinr oldum ve senin adına üzüldüm düşünebiliorum ne kadar yorulduğunu, sonuçta artık hepimiz ağırlaştık... bende 7 aylıkken çağırmıştım eşimin arkadaşlarını tamam dediler ama eşim olmaz dedi bu halinle bir de yemek mi yapıcaksın die... valla hamileliğimden beri eşimin kardeşi haricinde kimse gelmedi evime... o da benim kardeşim gibi yani... sinirlenme canım.. keşke dışardan birşeyler söyleseydiniz. hem değişik olurdu, hemde senin için daha pratik....

bugün polyanna mevlana günümdeyim galiba,nerden gelıyo bu ıyı nıyet bana anlamış değilim.belki özellıkle haber vermemişlerdir bi seye zahmet etmesın dıye.nebılıyım ıyı dusunmeye calısıyorum

:)) hadi yaaa.. valla orda bir dişçi vardı bizim arkadaşlar hep giderdi oraya yakın olduğu için belki orasıdır:) belki de aynı doktordur, bayandı arkadaşımın doktoru... olsun yaa doktor önemli olan. bende cerrahpaşa'da yapıcam doktorum orda prof. olduğu için. yani zaten doktorum evde doğur dese doğurucam o kadar güveniorum :)) benim kızım olucak canım. ben ünv. yi de istanbulda okudum. o nedenle alışığım ve de aşığım buraya:)) o yüzden koşa koşa geldim aşk için değmez mi değio tabi çok güzel bir işim vardı, düzenimi kurmuştum ama hiç düşünmeden bıraktım geldim. çok şükür mutluyuz da gerisi önemli diil:) valla tam tarih belli değil benim ama herhalde temmuzun ortalarında olur dedi doktorum. bir sonraki kontrolde tarih belirlenecek sanırım:)

bak o benimde aklıma geldi yazdıktan sonra:) belki haber vermemişlerdir bilerek die... ama bende hiç sevmem öyle sürprizleri. çok pimpirikliyimdir herşeyim tam olmalı benim hazırlıksız yakalanmaktan nefret ederim :) onun yerine biz geliyoruz sen bişey yapma biz bişeyler getiriruz yeriz diyebilirler dimi ama... bence bu daha uygun..

he işte o dişçi biziz :)) finalin nerdeyse hepsinin agzını biliyorum :)) özellikle jale hoca masallah her ay gelir. bende izmiri cok sevıyorum istanbuluda sevıyorumda trafigi beni öldürüyor. gezemeden geri döndüğüm cok olmustur. orda amcamlar var ara sıra gelıorum. hatta balayındada ugramıstım. olsun ögretmensin sonucta sitedigin yerde istedigin zaman iş bulursun. hem simdi bebişinle keyfini cıkarırsın. o zaman su an dogum yapacaklardan en önce ben gorunuyorum yusuf yusuf :26::18::18::18::18:

haklısın ama demişlerdir belki:)) iyi niyete devam edıyorum hala:))

ya olmazsa kozmatik karpuz peyniri dayıyver canım,hava sıcak zaten yemek yenmez bu sıcakta:))

nasıl yani canım benim şimdi ilki sezeryandi şimdi normal olabiliyormuymuş:44: benim dr demedi bir şey hala sezeryan gibi konuşuyor
bılmıyorum kı hayatım drum bu dr bana ne anlattıysa vallaha anlattım sizee. durum karısık oldugu ıcın 13 gun sonraya kontrol verdi ortalık bır durulsun sezeryan yapılaack druumlr belırlensın dedi o zamana kadar

selam kızlar.ben hala doğurmadım,tık yok
kuzucugum valla sen cok yakınsın doguma ne hıssedıyorsun bılmıyorum ama ben senın yerınde olsaydım hjeyecandan duramazdımm

aa tmm o dişçi senin abin :)) jale hoca geliosa orasıdır :)) evet buranın tarfiği var tabi ama yaşayınca alışıosun. sonrada küçük yerde yaşayamıosun:) valla artık iş bulmak çok zorlaştı. evlenince şimdi bir de bebek olunca ershanelerde çalışmak istemem. bebeğim doğsun biraz büyüsün bakıcam bakalım iş durumuna:) senin tam tarih belli mi canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…