2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok hayatım hıc sancı yok bende,senin adetsancıların şiddetlı oluyosa antremanlısın o zaman.ben de hıc adet sancısı bılmem

Sürekli mi oluyor canım.Arada bende de oluyor ama çabuk geçiyor....Sebebini bilmiyorum uzun süreli olamdığı içinde çok üzerinde durmadım açıkçası

Sürekli mi oluyor canım.Arada bende de oluyor ama çabuk geçiyor....Sebebini bilmiyorum uzun süreli olamdığı içinde çok üzerinde durmadım açıkçası

selam annecikler,banada oluyordu aynı şey,enfeksiyon sandım çok sık olmuyorsa normalmiş bebek aşağı baskı yapıyor olabilir,kanala girmeye çalışıyor olabilir,uzun sürerse gidin baktırın bence pozisyonu değişmiş aşağı inmiş olabilir.Benim sabah kalktığımda oluyordu ama çok kısa sürmüyordu nitekim inmiş kafası iice yatıyorum şimdi yatınca geçti yormayın kendinizi derim allah korusun erkenden geliverirler:))

kızlar helloooooooooo bendede hala tık yok.dün nst ye gırdım gene,sancı 40 lara yakın.erken doğum istiyorum ben yaaaaa,beyaz bısey gelmıstı benden doktor nişandır o dedi.ondan bişey olmaz dedi.bide benım sıpa bundada kafa yukarda ama çapraz durmuş.kafa sağ göğsümün altında ayaklar sol ayağımın orda.ya bu cocuk bi türlü yerınde durmuyor.doktor bu istediğimiz bi pozisyon deil dedi,suyn gelırse bu durumda kordon sarkması olabilir dedi.yaaaa siinirlerim altüst oldu,zaten cuma cuma hastene pek bi kalabalıktı ,bende öğleden sonra geleyım barı derken doktor benı yakaladı
'' illllllkkkknuuuuuuuuuurrrr '' neyse polikliniğe gittik barabar :))sıra beklemedim,(verilen paraların hatrına) tansiyonu bi ölctü yuksek :)) 14-9.hemen tahlıl üstüne tahlıl.o aa nst ye bağlandım felan ordaki ebelerde dediki doktor bey sizi beklıyor tatile ckmak için,senin doğumunu yaptırrmadan ayrılmayacakmıs dedi.
napayım kendımı suçlumu hissedeyim.Allahallahhhhhhhh.o yüzden bu adam benı kesip geçecek.sezeryan yapacak belli.bunun hiç yasadan felanda haberi yok.

bide kızlar dünden beri vajinamda acaip bi acı var.ağrı demiyorum oturunca felan olmuyor.ama yürürken orası öyle bi acıyorki,acaba açılma felanmı var.enfeksıyon dicem ama idrar tahlılı dün temiz cktı.hem kaşınıyor hem acıyor.açılmam oldumu acaba,doktorada sormadım.hemen masaya yatırır sezeryan yapar diye.keşke sancılansamda ,acılmam olsada,normal doğursam yaaaaa.

busracım merhaba. bebegin su an kgsu ne kadarmıs. bide neden normal dogum tarihine sezeryan tarihi verdi doktor? sezeryan benim bildigim normal gününden önce yapılıyorda.

Canım alt tarafına iğne batıyor gibi birşey mi hissediyorsun ? Eğer öyleyse ben onu kaç aylardır hissediyorum doktoruma söyledim bir cvp vermedi.Bazen gerçekten çok canımı yakıyor.Yürüyemiyorum o acıyı hissettiğimde olduğum yerde kalıyorum...:44:

çok sık diil ara ara oluyor... valla korkuorum ara ara yoklayınca ama neyse önemli bişey diil o zaman demekki.. ayy canım yaa yatmayı da hiç sevmiorum kurtluyum azcık ben hiçbişey yoksa bişey bulurum yapıcak en kötü boş boş gezinirim evde:)) amaaann sakııın daha erken gelmesin bebeğim :)

evet canım yaaa ara ara sızlıyor resmen, yürürken falan... idrar tahlili temiz çıktı seninki gibi.. açılma mıı :18:

Açılma değil bence çünkü nerdeyse 5-6 aylıktan beridir hissediyorum en son geçen hafta açılma kontrolu oldum açılma falan hiç bişi yok.Eklediğim linkte arkadaşlar doktorlarına sormuşlar rahim büyümesi ile alakalıymış.

bende bu sızı daha yeni yeni oldu. daha önce böyle bir sızlama yoktu ondan korkmuştum ama dediğin gibi açılma değildir o.. dedikleri gibi rahim büyümesinden kaynaklanıyor galiba..

bende yenı olmaya başladı ama cok kötüüüüü bişey yaaa,özellikle yürürken bacağım bacağıma değdiğinde resmen batıyor,ve yanıyor.hep tuvalete gidip su tutasım gelıyor :))bıcok kişide varmış aslında doktorlar ne diyor acaba bu duruma? eminim normaldir der geçer :))

busracım merhaba. bebegin su an kgsu ne kadarmıs. bide neden normal dogum tarihine sezeryan tarihi verdi doktor? sezeryan benim bildigim normal gününden önce yapılıyorda.

gözdecim merhaba, 2850 gr görünüyor normal doğum tarihim 28 temmuz du daha önceki kontrollerimde bu tarihi vermişti dr , benim sol yumurtalığım da kist vardı ilk muayene sırasında söylemişti doktorum , eğer son haftalara doğru erime yapmazsa sezeryan yaparız demişti dün kü kontrolde de kist hala duruyor rahim öne geldiği ve bebek büyüdüğü için büyümüş mü göremiyorum ama normal doğum yaparsam doğum sırasında patlar seni de kızını da zora sokar dedi işte bu yüzden sezeryan yapalım hem kisti alalım hemde kızını dedi bende epiduralli istiyorum dedim kızımın ilk doğduğu anı görmek istiyorummmm ama dedim ya kızımı görünce heyecandan unuttum sezeryan yasaklandı nasıl olacak diye artık cuma ya kontrole gidince sorucammm:18:

ayy hadi bakalım az kalmıs.

ben muhtemelen senden önce dogurmus olucam normalde 22si gozukuyor ama usgde hep 13ü görunuyordu doktorda sezeryanı konusurken 7si gibi olur demişti. sana artık anlatırım epidurali :))) bende bayılmazsam tabiii. benimde radevum cumartesi günü. sana gelişmeleri yazarım ama burdan msj atamıyorum ben neden bilemedim

epidurali bize de anlat canım malum siz bizden öncesiiniz, biz de merak ediyoruuuzz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…