- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.481
haklısın ama demişlerdir belki:)) iyi niyete devam edıyorum hala:))
ya olmazsa kozmatik karpuz peyniri dayıyver canım,hava sıcak zaten yemek yenmez bu sıcakta:))
aa tmm o dişçi senin abin :)) jale hoca geliosa orasıdır :)) evet buranın tarfiği var tabi ama yaşayınca alışıosun. sonrada küçük yerde yaşayamıosun:) valla artık iş bulmak çok zorlaştı. evlenince şimdi bir de bebek olunca ershanelerde çalışmak istemem. bebeğim doğsun biraz büyüsün bakıcam bakalım iş durumuna:) senin tam tarih belli mi canım??
allah hepimize hayırlı dogumlar versin insallah. benimde tam belli degil bu cumartesi 30unda randevum var bu hafta sölicem demişti doktor. artık cumartesiyi iple cekıyorum
sen ciddi misin sok oldummmMerhaba ;Sızden bir konuda bilgi almak istiyorum.Doktorum 16 temmuz saat:08:30 'a sezeryan için randevu verdi.(Nasıl ve neye gore olcut bilmiyorum,sezeryan olmak istediğimi soyledim.)
Ancak aklımı karıstıran bir durum var .Doktorum 1 hafta once bebeğimin kilosunu 2700 gr oldugunu soylerken .Dun doppler aracılıgı ile kan akısına baktırmak istediğini soyledi aniden :2:
Anlam veremedim.Ama baktırdık.Kan gecisi damarlar,kordon hersey normal olmasına rağmen hep 1.5 hafta onde giden bebeğimin birden 2300 oldugunu ve 2 hafta geriden geldiğini öğrendik.
Böyle bir durumla karsılasan yada duyan oldumu.?
Dünden beri bu konuyu arastırıyorum internetten ama hic bir sey bulamadım.
burası 2 gündür yağmurlu biraz serinledik iyi oldu
sen ciddi misin sok oldummm
ben o kadar takıntılı bır kadınım kı 6 doktor degıstırdım ilk gebelıgım . bir özele bir devlete gıdıyordum sonradan biri cocuguma 1200 derken dıgerı 790 dıyordu tepem attı . esımın arkadaslarına haber saldık valla eşlerı hamıle olablardan dr tavsıyesı ıstedık ve 3 defadır bır dr a gıdıyorum bebegımın afedersin sidik torbasından tutBende anlamadım nasıl oldugunu.Boyle giderse 3 kiloyu zor tamamlar herhalde .Yapılan acıklama cok tatmın etmıyor beni.Diyorlar ki bebek doğum kanalına girdiği için bası keMık arasına giriyor ve kuculuyor (yani sekil değişikliği yasıyor)Bu sebeple tam olcut vermıyor olabilir.Ama yinede cok üzgünüm.1 hafta oncede bası ınmıstı o zaman nasıl 2700 du dıyorum ama cevap veremıyorlar .
bebısım benımmmm:)) içiyorum benımde dun dr kontrolum vardi işteee kac kılo kı senın bebısınmerhabalar kızlar atın artık endişelerinizi,bebişler doğacak atık az kaldı,biz de pazartesi kontrole gidicez ona göre sezeryan mı normal mi belli olacak,doktorum her önüne geleni normal doğurtuyo... sezeryan olmak isteyenleri de son dk ya kadar ikna etmeye çalışıyo , bu yönden çok şanslıyım ama bakalım korkuyorum yine de... En son ana kadar normal diyelim herşey uyumlu olursa normal yapalım dedi...Benim bebiş biraz tombişti biliyosunuz bakalım 2 gün sonraki gelişimi ne olacak...
Zeynepcim içiyomusun ayranını...
bılmıyorum kı hayatım drum bu dr bana ne anlattıysa vallaha anlattım sizee. durum karısık oldugu ıcın 13 gun sonraya kontrol verdi ortalık bır durulsun sezeryan yapılaack druumlr belırlensın dedi o zamana kadar
Perşembeye kontrole gideceğim bende ozaman belli olur bizim durumda hayırlısı bakalım
aynı gun doguracagız ya hemen hemen gözüm hep sende valla elıfnaz daha once sormusumdur belki demeyeyım buyuk ıhtımal bebısının cınsıyetı ve en son kac kılo idi kacıncı haftadabılmıyorum kı hayatım drum bu dr bana ne anlattıysa vallaha anlattım sizee. durum karısık oldugu ıcın 13 gun sonraya kontrol verdi ortalık bır durulsun sezeryan yapılaack druumlr belırlensın dedi o zamana kadar
Perşembeye kontrole gideceğim bende ozaman belli olur bizim durumda hayırlısı bakalım
ben once dogurursam sana taktık verırım canımm
bebısım benımmmm:)) içiyorum benımde dun dr kontrolum vardi işteee kac kılo kı senın bebısın
masallah subanallah tebarekallah kuzummCanım geçen pazartesi 3263 gr 47 cm di...2 gün sonraki gelişşimini tekrar yazarım size..Artık her dk kontrolümüze doğuma gider gibi gidiyoruz çok heycanlı yaaa,herşeyimizi yanımıza alıyoruz nolur nolmaz benim çok az kaldı galiba hissediyorum,1 hafta 10 güne doğacak sanki kızım...Bebek şekerlerimiz yapılıyo şimdi,bi tek doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışlıyorum 2-3 kişiyle görüştüm ama tam karar veremedim,
ANTALYA da yaşayan arkadaşlar böyle bişey düşünüyolarsa ve araştırdılarsa bana yardımcı olabilirler mi yani DOĞUM FOTOĞRAFÇISI ile ilgili...
ANTALYA da yasayan arkadaslar hangi doktora gidiyorsunuz yazarmısınız?
Canım ben Özel Akdeniz Şifa ya gidiyorum Ertuğrul Bey e, çok memnunum...Sen nereye gidiyosun?
bu sabah topiğe yazdıkdan sonra annanemize kahvaltıya gitmiştik ben tabi kayıtsız kayıtsız oturuyodum aynı sizinde dediğiniz gibi alttan batmalar,adet olacakmışım gibi sancılar,
oturduğum yerde terlemeler derken yarım saat önce eşim aradı görümcemin kızı ile damadı geliolarmış...
yatıya bide çocukları varki dillere destan...
yahu mübarek zaten şurda doğumuna 20 gün kalmış kadının evine gidiyosun bari zahmet ette beni arada söyle hadi beni aramadın,bari erken haber ver ...dimi ama...
nese haberi alınca bu sıcakta bu halimle markete uğradım(malum ay sonu evde bişi yok)
onları al penguen gibi sallana sallana eve geldim...
şimdi yemeğe girişicem artık nasıl olcaksa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?