2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın ama demişlerdir belki:)) iyi niyete devam edıyorum hala:))

ya olmazsa kozmatik karpuz peyniri dayıyver canım,hava sıcak zaten yemek yenmez bu sıcakta:))

aslanım benim bak benim sinirlerimi bile yatıştırdın :)) tabi yaaa bu sıcakta en güzeli.. hem zaten karn ı burnunda birinin kusurna bakılacağını hiç sanmıorum

allah hepimize hayırlı dogumlar versin insallah. benimde tam belli degil bu cumartesi 30unda randevum var bu hafta sölicem demişti doktor. artık cumartesiyi iple cekıyorum

Merhaba ;Sızden bir konuda bilgi almak istiyorum.Doktorum 16 temmuz saat:08:30 'a sezeryan için randevu verdi.(Nasıl ve neye gore olcut bilmiyorum,sezeryan olmak istediğimi soyledim.)
Ancak aklımı karıstıran bir durum var .Doktorum 1 hafta once bebeğimin kilosunu 2700 gr oldugunu soylerken .Dun doppler aracılıgı ile kan akısına baktırmak istediğini soyledi aniden :2:
Anlam veremedim.Ama baktırdık.Kan gecisi damarlar,kordon hersey normal olmasına rağmen hep 1.5 hafta onde giden bebeğimin birden 2300 oldugunu ve 2 hafta geriden geldiğini öğrendik.
Böyle bir durumla karsılasan yada duyan oldumu.?
Dünden beri bu konuyu arastırıyorum internetten ama hic bir sey bulamadım.

Son düzenleme:
allah hepimize hayırlı dogumlar versin insallah. benimde tam belli degil bu cumartesi 30unda randevum var bu hafta sölicem demişti doktor. artık cumartesiyi iple cekıyorum

ayyy hayırlısı yaaa bişey kalmadı desene:)) böyle duyunca ben bile heyecanlanıorum.. artık mutlu son çok yakın canım hayılrı, mutlu ve ağrısız bir doğum olsun inşallah :)

sen ciddi misin sok oldummm

sen ciddi misin sok oldummm

Bende anlamadım nasıl oldugunu.Boyle giderse 3 kiloyu zor tamamlar herhalde .Yapılan acıklama cok tatmın etmıyor beni.Diyorlar ki bebek doğum kanalına girdiği için bası keMık arasına giriyor ve kuculuyor (yani sekil değişikliği yasıyor)Bu sebeple tam olcut vermıyor olabilir.Ama yinede cok üzgünüm.1 hafta oncede bası ınmıstı o zaman nasıl 2700 du dıyorum ama cevap veremıyorlar .

ben o kadar takıntılı bır kadınım kı 6 doktor degıstırdım ilk gebelıgım . bir özele bir devlete gıdıyordum sonradan biri cocuguma 1200 derken dıgerı 790 dıyordu tepem attı . esımın arkadaslarına haber saldık valla eşlerı hamıle olablardan dr tavsıyesı ıstedık ve 3 defadır bır dr a gıdıyorum bebegımın afedersin sidik torbasından tut
testıslerıne mıdesıne safrasına herseyine bakıyor . kordon kan akısına da bakıyor her gıttıgımde usg cıhazı cok yeni ama içimde yıne bir suphe var ( mesela senın yazıdklarını okuyunca 5 e katlandı ) off ne bıleyımmmmmmm cok uzuldum inan bebegın saglıklı olsun yeterki de kılo da önemlı ama

merhabalar kızlar atın artık endişelerinizi,bebişler doğacak atık az kaldı,biz de pazartesi kontrole gidicez ona göre sezeryan mı normal mi belli olacak,doktorum her önüne geleni normal doğurtuyo... sezeryan olmak isteyenleri de son dk ya kadar ikna etmeye çalışıyo , bu yönden çok şanslıyım ama bakalım korkuyorum yine de... En son ana kadar normal diyelim herşey uyumlu olursa normal yapalım dedi...Benim bebiş biraz tombişti biliyosunuz bakalım 2 gün sonraki gelişimi ne olacak...

Zeynepcim içiyomusun ayranını...

bebısım benımmmm:)) içiyorum benımde dun dr kontrolum vardi işteee kac kılo kı senın bebısın

bebısım benımmmm:)) içiyorum benımde dun dr kontrolum vardi işteee kac kılo kı senın bebısın

Canım geçen pazartesi 3263 gr 47 cm di...2 gün sonraki gelişşimini tekrar yazarım size..Artık her dk kontrolümüze doğuma gider gibi gidiyoruz çok heycanlı yaaa,herşeyimizi yanımıza alıyoruz nolur nolmaz benim çok az kaldı galiba hissediyorum,1 hafta 10 güne doğacak sanki kızım...Bebek şekerlerimiz yapılıyo şimdi,bi tek doğum fotoğrafçısı ayarlamaya çalışlıyorum 2-3 kişiyle görüştüm ama tam karar veremedim,

ANTALYA da yaşayan arkadaşlar böyle bişey düşünüyolarsa ve araştırdılarsa bana yardımcı olabilirler mi yani DOĞUM FOTOĞRAFÇISI ile ilgili...

masallah subanallah tebarekallah kuzumm Allah nzarlardan saklasınnnnnnnn . merakla beklıyoruz senın cok az zamanınn var

ayyy canım yaa yorma kendini bu sıcaklarda walla
boşver misafir umdugunu değil bulduguu yermiş

kızlar dün sağlık ocağında son kontrolüm vardı bebişimn kalp atışlarını dinledik çok güzeldi artık bebeğin dogduğunda 1 haftalıkken gelrsn topuktan kan alıcaz dediler
kıyamam ben onunnn topuğunaaa yaa

ya bide kızlar 20 günde 4 kilo alınırmı ya ben hiç almamısımdr diodum çnkü hiçbi değişiklik görmüodum kendmde sadece şişlikler dışında.
moralim bozuldu 4 kiloyu görünce idrar testi yaptı doktor iltihap çıktı oda şişlik yapar dedi acaba bu 4 kilo
şişlikmidir yoksa kilomu yaaa
halbuki geçen ay 1 kilo almıştım oda bebişime almıştım ne değiştiki hiçbişi yediklerim hep aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…