- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #28.501
Merhaba ;Sızden bir konuda bilgi almak istiyorum.Doktorum 16 temmuz saat:08:30 'a sezeryan için randevu verdi.(Nasıl ve neye gore olcut bilmiyorum,sezeryan olmak istediğimi soyledim.)
Ancak aklımı karıstıran bir durum var .Doktorum 1 hafta once bebeğimin kilosunu 2700 gr oldugunu soylerken .Dun doppler aracılıgı ile kan akısına baktırmak istediğini soyledi aniden :2:
Anlam veremedim.Ama baktırdık.Kan gecisi damarlar,kordon hersey normal olmasına rağmen hep 1.5 hafta onde giden bebeğimin birden 2300 oldugunu ve 2 hafta geriden geldiğini öğrendik.
Böyle bir durumla karsılasan yada duyan oldumu.?
Dünden beri bu konuyu arastırıyorum internetten ama hic bir sey bulamadım.
oylemii finalin orda benimde abimin diş klinigi vardı bende orda calısıyodum tanıdık cıkıcaz az kaldı :)) bende andevada yapıcam andevayı hastane olarak pek begenmesemde doktorumun orayla anlasması oldugu icin mecburen orda olacagım. selülitler kesin geçiyomuş evet. senin neyin olacak.? antalyadan istanbula gitmekte zor olmustur eminim oranın kalabalıgı karı kışı seni zorlamıstır. ask işte herşeye degıyo demi. senin dogumun ne zaman kısmetse?
ayyy allah sabır versin seni cokiyi anlıyorum benimde gelenim gidenim bitmıyor. eşimin arkadasları hep aksamları arıyolar cay icmeye gelmek istiyolar ama benim şeyim cok acıyo yürüyemıyorum ki bırak misafiri eşime zor hizmet edıyorum. hayır bide kendilerininde cocukları var hamilelik geçirdiler dogumuma 15 gün 20 gün bişey kaldı hiçmi düsünmezler bu kız agırlasmıstır diye.
yemek konusunda pratik bişeyler yap artık kendini zorlama. sen hamilesin onlar kendi düşünsün
ay canım benım,kötü düşünme ya,sonuçta senden hızmet beklemezler kendılerı pişirir kendılerı yerler,o kadar acımasız değildir herhalde.sen yerlerini gösterirsin,baktın öyle olmuyor nazlanıver,sıkma canını
ayy canım yaaa hakikaten çok büyük anlayışsızlıkdemiolarki bu kadın doğurdu doğuracak!!! birde haber verme falan da yok... ahhh canım yaaa valla bende sinr oldum ve senin adına üzüldüm düşünebiliorum ne kadar yorulduğunu, sonuçta artık hepimiz ağırlaştık... bende 7 aylıkken çağırmıştım eşimin arkadaşlarını tamam dediler ama eşim olmaz dedi bu halinle bir de yemek mi yapıcaksın die... valla hamileliğimden beri eşimin kardeşi haricinde kimse gelmedi evime... o da benim kardeşim gibi yani... sinirlenme canım.. keşke dışardan birşeyler söyleseydiniz. hem değişik olurdu, hemde senin için daha pratik....
bugün polyanna mevlana günümdeyim galiba,nerden gelıyo bu ıyı nıyet bana anlamış değilim.belki özellıkle haber vermemişlerdir bi seye zahmet etmesın dıye.nebılıyım ıyı dusunmeye calısıyorum
bak o benimde aklıma geldi yazdıktan sonra:) belki haber vermemişlerdir bilerek die... ama bende hiç sevmem öyle sürprizleri. çok pimpirikliyimdir herşeyim tam olmalı benim hazırlıksız yakalanmaktan nefret ederim :) onun yerine biz geliyoruz sen bişey yapma biz bişeyler getiriruz yeriz diyebilirler dimi ama... bence bu daha uygun..
haklısın ama demişlerdir belki:)) iyi niyete devam edıyorum hala:))
ya olmazsa kozmatik karpuz peyniri dayıyver canım,hava sıcak zaten yemek yenmez bu sıcakta:))
kızlar destekler ve köstekler için(sadece şaka) çok tşk...ayyy canım yaa yorma kendini bu sıcaklarda walla
boşver misafir umdugunu değil bulduguu yermiş
kızlar, salı günü kısmetse bebeğimi kucağıma alıyorum artık...boynunda kordon vardı ( 2 tur attırmış bizim yaramaz :) bide suyum azalmış...doktorumuz riske atmaya ve beklemeye gerek yok dedi...salı günü için hastanemizi ayarladık...heyecanlı bekleyiş devam ediyor...
Iyi aksamlar Temmuz anneleri
Libyana26 dan haberi olan varmi? Dün sancilari vardi.Dogum sancisi diye süphelenmistik..
Hepimize insallah Rabbım rahat ve saglıklı dogumlar nasıp eder .. ne guzel zamanda doguracaksınız ohh serin serinnnnnmerhaba arkadaslar..hepinize sağlıklı ağrısız hayırlı ddoğumlar diliyorum...
darısı biz aralık annelerine inşallah...
geldı mı mısafırlerın yaptın mı yemeklerı guzelımaaaa derfikcimmm, cnm epeydir yoktun ne güzel kavuşuyorsun kuzuna, heyecanlanıyorum bu haberleri duydukça
sen halen dogurmadın mı ??? ayrıca benım haberım yokk ne oldu ki ne zaman sancılandıı
Hepimize insallah Rabbım rahat ve saglıklı dogumlar nasıp eder .. ne guzel zamanda doguracaksınız ohh serin serinnnnn
şahsen bende dusunmustum öyle bırsey ama ne tepkı verırler dıye sunmamıstımmCiixxxx dogurmadiiim
Sacimi basimi yolcam artikGelecek gibi degil
Dün aksam 20-21 arasiydi dogru hatirliyorsam.Sabahdan varmis.Gerci zaman tutmamisti ama sIk sancisi vardi.Kasiklardan girdigi icinde dogum sancisi olabilir dedik..
Kizlar siz telefon listesi yapmadinizmi?Yapmadiysaniz ,tavsiye ederim :)
masallah valla lierac kullandım regen oil her turlu yag balsam krem vs .. sımdı hepsıne bakıp ne kerizmişim deyip zaman geçiriyorummmCatliyacagi varsa catliyor hanimlar
Bende 1 tane yok catlak.Hic kremde kullanmadim.Dogumdan sonra olurmu bilemem
şahsen bende dusunmustum öyle bırsey ama ne tepkı verırler dıye sunmamıstımmisteyene ama memnunıyetle verırım yani sorun olmaz hiçç.. cixxx dogurmadım dıyorsun valla kahkaha atıyorum senın bebek sevdi içeriyi ohh ıyı de besledın herhalde . temmuz annesı olacaksın belkideeee
hahah kuzum benım ben o mınnak kuzuyu yerım erkek mi yoksa beklettıgıne gore bence erkekInsan cekiniyor tabi.Ama isteyen verir ozelden.1 kiside toplanir,nolarini verenlere dagitirsiniz oyle.Biz haziran anneleri oyle yaptik
Güzel birsey acikcasi
Rahat ki ne rahat..
Tontis zaten. 38 haftalik iken 3,600 gr di nerdeyse
Eger bekletirlerse temmuz annesi olcam gibi
Carsambaya kadar dogurmazsam,ki dogurcak gibi degilim.Ebe ile suni sanciyi konusacagiz
hahah kuzum benım ben o mınnak kuzuyu yerım erkek mi yoksa beklettıgıne gore bence erkek
gormedım kuzum kusura bakma tekrardan yazdırdım ...:)zeynepcim bi arka sayfada yazdım ,misafirlerim gecikeceklermiş herşeyim hazır bekliyorum üstümü değiştircem o kadar
benım oğlumda bence beni bekletecek boyu da kılosu da masallah subanallah ne kadar güzelErkek :)
Kime cektiyse.Annesi vaktinde gelmis babasida:))
Dogsunda,totosunu isircam beni beklettigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?