2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Akıntının fazlalığıda be dönemlerde önemli canım..Benimde akıntım gebelğimden beri var.Arık sadece çamaşır giyemez oldum.Mutlaka koçamaşırı koruyucu peçete vs .koyuyorum.Mantar ve kaşıntı durumuna gelince doktorum öyle bir durumun olursa 1 lt suya yarım çay bardağından az sirke koyup onunla taletleme yap demişti.Sirkenin hem bize hemde bebeğe de çok faydası olurmuş.

Herkese merhaba..

Bugün bende işe gidemeynler arasındayım.Karnımda batmalar ve aşırı baş ağrım var.Dinlenmek iyi gelir umarım..

Kızlar benimkinin cinsiyedide kesinleşti paşam oluyor.1.si kızdı .rabbim 2sinide tattırıyo çok şükür.herkese sağlıklı evlat versin inş

ne güzel maşallah kızın da erkeğin de ayrı ayrı mutluluğu var ikiside nasip olmuş darısı bizim başımıza.

benim de bu sabah yumurtlama akıntısı gibi topak halinde sarı-beyaz bi akıntım geldi ilk defa ondan önce normal akıntı oluyordu

tatlım anlaşılan olağan bir durum

aynen canım bende günde 4-5 kere çamaşır değiştiriyorum. Sirke ile taletlenmeyi daha önce duymuştum hatta kaşıntımın olduğu dönemde pamuğa sirke damlatıp kaşınan yerlerime tampon yapmıştım kaşıntımı almış ve rahatlamıştım.

Herkese merhaba..

Bugün bende işe gidemeynler arasındayım.Karnımda batmalar ve aşırı baş ağrım var.Dinlenmek iyi gelir umarım..

bugün benim durumum biraz enterasan oldu işe gitmek içimden gelmedi öğlene kadar idare edin diye arkadaşımı aramıştım. internette gezinirken bugün kamu kuruluşlarının tatil olduğunu öğrendim bugün durumdan habersiz işe gidecektim şans işte:)

benim bildiğim de nişan son haftada gelir, doğumun işareti olarak

Herkese merhaba..

geçmiş olsun habbishcim

Hoşbulduk canım..Keyifler nasıl?

iyiyiz valla çok şükür benim miniğimi görmeme 3 gün kaldı çok heyecanlıyım belki cinsiyetini de öğrenirim artık

ay seninki pek kibar bir göbek maşallah

ne güzel şans olmuş hakikaten zaten çok kar olduğunda tatil olmasa bile gitmeyin arkadaşlar en yakın hastaneden rapor alın oturun evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…