- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.621
gözün aydın canım..
merhabalar temmuz anneleri Allah (c.c) nasip ederse bende temmuz annesi olacağım.Topiğe soruyla giriş yapıyorum kusuruma bakmayın .Çok akıntım oluyor beyaz ile sarı arasında bir akıntı. 1.5 ay öncesinde kaşıntı falan vardı mantar olduğunu söyledi doktorum. Verdiği fitilleri kullanıyorum kaşıntı kalmadı yanma vs hiç yok 15-20 gündür ama akıntım fazlaca var. Bu durum normalmi acaba sizde böyle bir durum varmı?
hoşgeldin habbishTUĞÇEMM belli oldu mu 3lünün sonucu?
Kızlar benimkinin cinsiyedide kesinleşti paşam oluyor.1.si kızdı .rabbim 2sinide tattırıyo çok şükür.herkese sağlıklı evlat versin inş
benim de bu sabah yumurtlama akıntısı gibi topak halinde sarı-beyaz bi akıntım geldi ilk defa ondan önce normal akıntı oluyordu
Akıntının fazlalığıda be dönemlerde önemli canım..Benimde akıntım gebelğimden beri var.Arık sadece çamaşır giyemez oldum.Mutlaka koçamaşırı koruyucu peçete vs .koyuyorum.Mantar ve kaşıntı durumuna gelince doktorum öyle bir durumun olursa 1 lt suya yarım çay bardağından az sirke koyup onunla taletleme yap demişti.Sirkenin hem bize hemde bebeğe de çok faydası olurmuş.
Herkese merhaba..
Bugün bende işe gidemeynler arasındayım.Karnımda batmalar ve aşırı baş ağrım var.Dinlenmek iyi gelir umarım..
hayırlı olsun cnm inşlh hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.sağlıkla hayırlısınla.Akıntıyı ben doktoruma sorduğumda bebeğin nişanı denen şey bu haftalarımızda oluşuyormuş normal demişti ama kokusuz olması gerek kokulu ise farklı birşey olabilir.
Herkese merhaba..
Bugün bende işe gidemeynler arasındayım.Karnımda batmalar ve aşırı baş ağrım var.Dinlenmek iyi gelir umarım..
Hoşbulduk canım..Keyifler nasıl?
aynen canım bende günde 4-5 kere çamaşır değiştiriyorum. Sirke ile taletlenmeyi daha önce duymuştum hatta kaşıntımın olduğu dönemde pamuğa sirke damlatıp kaşınan yerlerime tampon yapmıştım kaşıntımı almış ve rahatlamıştım.
bugün benim durumum biraz enterasan oldu işe gitmek içimden gelmedi öğlene kadar idare edin diye arkadaşımı aramıştım. internette gezinirken bugün kamu kuruluşlarının tatil olduğunu öğrendim bugün durumdan habersiz işe gidecektim şans işte:)
habissh kucucuk gobegın var masallah canım cok guzel
gobiş doldu vallahı cok guzel canım masllah ya nazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?