- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.641
Merhaba kızlar... Arkadaşıma geldim oturmaya arada hemen sizede yazayım dedim 3'lü test sonucumu aldım iyi çıktı maşallah darısı sizlerin başına... Göbüşlerede maşallah bende diğer topiğe eklerim çektiğimi bi ara.
canlarımmmmmmmmmmmm biz geldikkkkkkkkkkkk
kimle geldikkkkkk biliyo musunuzzzzzzzzzz KIZIMLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAbenimm de prensesimmm oluyomuşşşş %90 ihtimal ile ayyy anamm çıldırdım ben kızlarr görünceeee kocaman olmuş yavrummm 172 gr olmuşş MAŞALLAHHHHHHHH Allahıma binlerce m,lyonlarca kez şükürler olsun hamd olsunnnn yavrum iyi sağlıkla herşeyi yolundaa.. 3'lü taramamızı yaptık kan da verdik..inşallah oda temiz çıkar ... anammm kıpır kıpır kıpırrrrrrr bi görsenizzzzzz geçen sefer kıpırdatamadık şimdide durmadı resmenn ay çok tatlıydıı yavrummm yaa döndü durduu bide burnunu karıştırıyoduu
yannız annesi accık yorulmuşş soon zamanlarda o yüzden kesin istirahat verdi doktorum.. ayakta durmak yok yatcam falan.. ense yapcaz kızımla ::) onun haricinde bi yaramazlık yok çok şükür Allah ıma hamileliğim boyunca tam 2.5 kg almışım o kadar o da iyi dedi
yani bnden haberler bu kadar kızlarrr çok mutluyumm huzurluyumm bide dinlendim mi tamam dırrrrrr
kimle geldikkkkkk biliyo musunuzzzzzzzzzz KIZIMLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAbenimm de prensesimmm oluyomuşşşş %90 ihtimal ile ayyy anamm çıldırdım ben kızlarr görünceeee kocaman olmuş yavrummm 172 gr olmuşş MAŞALLAHHHHHHHH Allahıma binlerce m,lyonlarca kez şükürler olsun hamd olsunnnn yavrum iyi sağlıkla herşeyi yolundaa.. 3'lü taramamızı yaptık kan da verdik..inşallah oda temiz çıkar ... anammm kıpır kıpır kıpırrrrrrr bi görsenizzzzzz geçen sefer kıpırdatamadık şimdide durmadı resmenn ay çok tatlıydıı yavrummm yaa döndü durduu bide burnunu karıştırıyoduu
yannız annesi accık yorulmuşş soon zamanlarda o yüzden kesin istirahat verdi doktorum.. ayakta durmak yok yatcam falan.. ense yapcaz kızımla ::) onun haricinde bi yaramazlık yok çok şükür Allah ıma hamileliğim boyunca tam 2.5 kg almışım o kadar o da iyi dedi
masallah kucuk prensesesaglikla buyuyolar annesi allahim onlari korusun bize
benim sipamda dun 300 gramdi 20 cmnasilda buyuyolar artik parmagi bile net gorunuyo yavrularin
hepimiz iyi guzel haberlerle hep gelelim insallah
teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıklı olarak kuzularımızı kucağımıza alırız. Akıntımda herhangi bir koku yok inşallah bu çok gelen akıntı ileride oluşabilecek bir sorunu göstermiyordur. Ben nişan olayını son haftalarda olduğunu sanıyordum.
gözünaydın cnm ne mutlu maşallahKızlar benimkinin cinsiyedide kesinleşti paşam oluyor.1.si kızdı .rabbim 2sinide tattırıyo çok şükür.herkese sağlıklı evlat versin inş
Arkadaşlar ben cümlenin içinde nişan gelmesi demedimki nişan oluşurmuş dedim bu nişan denen şey biranda olmuyor herhal dimi hamileliğin başlarında oluşuyormuş yavaş yavaş.benim doktorum bana böyle söyledi...benim bildiğim de nişan son haftada gelir, doğumun işareti olarak
yani bnden haberler bu kadar kızlarrr çok mutluyumm huzurluyumm bide dinlendim mi tamam dırrrrrr
gözün aydın cnımmmm hayırlı olsun prensesinn.................
masallah kucuk prensesesaglikla buyuyolar annesi allahim onlari korusun bize
benim sipamda dun 300 gramdi 20 cmnasilda buyuyolar artik parmagi bile net gorunuyo yavrularin
hepimiz iyi guzel haberlerle hep gelelim insallah
Maşallah canım..
Kızımın arkadaşı geliyormuş..
Hayırlı olsun inşallah..
Kızınla ense yapın.
Dinlenin bol bol
gözünaydın cnm ne mutlu maşallah
Arkadaşlar ben cümlenin içinde nişan gelmesi demedimki nişan oluşurmuş dedim bu nişan denen şey biranda olmuyor herhal dimi hamileliğin başlarında oluşuyormuş yavaş yavaş.benim doktorum bana böyle söyledi...
gözünaydın canım allah sağlıkla prensesine kavuştursun.şanslı annenin ilki kız olurmuş :))
çok saolunnn teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiyavrumun pipisi düştüüüüüüüüüüüü kızımm olduu yavrum sağlıkla gelsin de gerisi hiç önemli değilll çok şükürr Allah ımmmmmm
kızlar yaaa BUBA gelmedimi nolmuşş doktorda?
gözünaydın canım seninki önce oğlandı demi?
Arkadaşlar ben cümlenin içinde nişan gelmesi demedimki nişan oluşurmuş dedim bu nişan denen şey biranda olmuyor herhal dimi hamileliğin başlarında oluşuyormuş yavaş yavaş.benim doktorum bana böyle söyledi...
canım maşallahh çok tatlısınız:))Buda benim göbiş:)
canım hiç üzülme bebekte etkilenmesin ilaçlarını kullan allahın izniyle bişey olmazherkese merhaba
bugün kontrolüm vardı 3lü test yapıldı 3 gün sonra sonuç çıkacak. ama canım çok sıkıldı. kese içerisinde çok fazla pıhtılaşma varmış. eş büyüklüğünde kocaman pıhtılar oluşmuş. bu da bebeğin gelişimini engellermiş. Clexane isminde bir iğne yazdı. bir de asprin yazdı. demir ilacına başladı bir de kasıklaırmda çok ağrı oluyordu onun için de magnorm isminde suda eritilen bir tablet yazdı. iki hafta sonra tekrar göreyim dedi. çok canım sıkıldı pıhtılardan bebeğimi bile göremedim
göbüşlere maşallahhhh:)
gözün aydın canımKızlar benimkinin cinsiyedide kesinleşti paşam oluyor.1.si kızdı .rabbim 2sinide tattırıyo çok şükür.herkese sağlıklı evlat versin inş
canım çok tatlı olmuş göbüşün kibar kibar:)
hepinize nazarlıkk
Merhaba kızlar... Arkadaşıma geldim oturmaya arada hemen sizede yazayım dedim 3'lü test sonucumu aldım iyi çıktı maşallah darısı sizlerin başına... Göbüşlerede maşallah bende diğer topiğe eklerim çektiğimi bi ara.
listenin en son halini bilen var mı kızlar?? kaç kız kaç erkek oldu?? listenin yapıldığı sayfaya baktım az önce ben hala yokum mesela.. bi güncellense süper olacak..
üzülme kadercim ben de öyleyim 2 kilo aldım henüz ama göbeğim ne hikmetse kocaman benim:26:slm kızlar yaa hamileliğimboyunca 2 kilo ancak aldım çook moralim bozuluyo karnımda küçük burdaki göbüşlerle kıyaslayınca :44:
gözün aydın canım darısı başımıza
ayyy ne güzel haber hadi bakalım artık ciciler almaya başlarsın kızına
canım liste topiğimiz ayrıydı direkt oraya yazsan isteğini? burdan takibi zor oluyor
üzülme kadercim ben de öyleyim 2 kilo aldım henüz ama göbeğim ne hikmetse kocaman benim:26:
allah razı olsun canım 3 mart cumartesi gününe yazsam seni olur mu ALLAH HAYIRLISIYLA KAVUŞTURSUN YAVRUNA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?