2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah artık herkesin göbüşü belli olmaya başladı ne güzel çok tatlı olmuş cnm
çok saol canımm belli oluyho artık:))
SM06 arkadaşımız da listeyle ilgileniyor canım hazır gelmişken eklesin seni de

ayy maşallah bu da kibar göbek

saol canım benim bana kocaman gibi geliyodu böle dedin sevindim valla:))

hepinize selam kızlar ben 2011 temmuz annesim..sizin heyecanlarınız ne güzel taptaze şimdi...belki içinizde daha cinsiyet öğrenmeyenler bile vardır :) ben aklıma gelan nacizane birkaç alışveriş önerisi sunucam size..
1- 0-3 ay kıyafetlerin çoğu muhtemelen en fazla 3 kez giyilecek o yüzden pahalıya kaçmayın.temmuz bebekleri olacakları için çok fazla tulum almayın
2- kipa da f&f diye bir bebek markası var iç çıtçıtlı badyleri ve ince yazlık tulumları kesinlikle mother care ayarında kaliteli ve çok ucuz o yüzden tavsiye ederim
3-chicconun yenidoğandan 18 kg kadar olan oto koltuğu var..eğer uygun bişey düşünüyorsanız ondan alın.300 tl civarı.o arabaya takılan anakucağı gibi şeyler 5. aydan sonra küçük geliyor keşke bende almasaymışım.
4- bebek arabası alırken orjinal yağmurluğu olan modelleri tercih edin öteki türlü naylonlarla gecekonduya dönüyor arabalar.
5-bebe yağı banyo köpüğü tırnak makas seti gibi antin kuntin şeylere para vermeyin hiç biri kullanılmıyor. 1 tırnak makası küçük boy yeterli, bebe yağı ciltte tıkanıklık yapıp küçük küçüğk sivilcelere sebep oluyo doktor bilgisidir.
6-ve bebeğinizi nacizane tavsiyem göbeği düşmeden yıkamayın silin bizim göbek olayı 600 kağıda patladı iltihaplandı çünkü..ama illada yıkıycam derseniz kaynatılmış soğutulmuş su ile en azından göbeği düşene kadar yıkayın..sonrasında şebeke suyu olabilir.

aklıma geldikçe yazmaya çalışırım sevgiler inşallah hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize..

baktım canım üye olmam gerekiyomuş oldum onaylanmadı daha

kızlar ya şimdi bakıcı topiğini okudumda bir arkadaşın çocuğu dayak yemiş şimdiden düşünceler sardı beni ne olacak bebişim ya offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…