2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

serbulo verdiğin bilgiler için çok teşekkürler özellikle 5. ve 6.maddeler önemli benim için bebişime zarar verecek bir şey yapmaktan çok korkuyorum ileride.
Kucağıma nasıl alacağım onu bile bilmiyorum gerçi.

çok güzeller. iyi günlerde kullanın cicilerinizi inşallah annesii ...

çok güzeller. iyi günlerde kullanın cicilerinizi inşallah annesii ...

TEŞEKKÜR ederiz.. en güzelleri sizlerin olsun. herkes bebişi için en güzelini en iyisini özeniyo. 3 parça aldım işte onlara bakıp avunuyorum çıkarıp çıkarıp bakıyorum.. daha şimdiden abartmak istemiyorum alışverişi ama almasamda hergün onlarca kıyafet bakıyorum netten kafayı yedim galiba bi an önce kavuşsak bebişlerimize sağ salim

kızlar hepinizin göbişleri çok güzellere maşallah
herkese sağlıklı bebişler diliyorum.

sağlık ocağına mutlaka kayıt olmamız gerekiyor mu acaba biliyor musunuz?

evet canım kesinlikle kayıt olman gerekiyor.aşılarını da orada olacaksın çünkü.bana ebe bildirilmezse cezası var artık demişti bide.ne kadar doğru bilmiyorum ama :)

bende de kokusuz, beyaz bi akıntı var sürekli. her gün, bazen günde birkaç kez çamaşır değiştirmem gerekiyor. doktorum bu normal. rengi sarı, yeşil, kahve vb. ve kokulu olursa tehlikeli olduğunu söylemişti. yine de temizliğe ekstra özen göstermeli. ılık su ile taharet alıp, pamuklu ütülenmiş temiz çamaşırları sık değiştirmeye çalışıyorum ben.. tavsiye edilen de bu..

bugun baş ağrım var kızlar pek tadım yok..sabahtan eşimle yaprak sarması yaptık ayıptır söylemesi canım sürekli bişeyler istiyo biri beni durdursun

ben de iki tencere yaprak sarması yaptım. küçüğü benim. büyüğü emr-i vaki yapan kayınvalidemin.. :88:

canım bende ebeyim kar kış bekleme boşuna hatta bildirim için geç kalmış sayılırsın sen bildirim yaptırmadığın için bağlı olduğun ebelerin aylığından 350 lira kesilir

canım ben şimdi baktım evlenmeden önceki adresimde gözüküyor aile hekimim ama sanırım şimdiki adresimdeki en yakın yere gidersem sorun olmuyormuş. gitmek isterdim ama eşim şehir dışında hafta sonu gelecek, kar çok yağdığı için arabayla çıkamıyorum dışarıya korkuyorum açıkçası evimiz çok dik bir yokuşun sonunda heryer buz kayarım diye yürüyerek de gidemiyorum, senin anlayacağın maalesef en erken önümüzdeki hafta gidebilirim.

aile hekimliğine gidip form alacaksın canım şimdiki bağlı olduğuna geçmek için ilk gebeliğin galiba gidince söylersin bilmiyordum sağlık ocağınada gelindiğini falan de meslektaşlarım sinirlenir ama çok kızmaz heralde

slm kızlar yaa hamileliğimboyunca 2 kilo ancak aldım çook moralim bozuluyo karnımda küçük burdaki göbüşlerle kıyaslayınca :44:

iki kilo almana mı göbişinin küçüklüğüne mi moralin bozuldu... amaaan, takıldığın şeye bak.. az önce iki tabak makarna yedim canım sağolsun.. bir iki haftaya göbişin öyle bi çıkar ki, şaşırır kalırsın.. aldığın kiloları da verir cillop gibi olursun.. yeterki bebişin sağlıkla seninle olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…