- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.681
hepinize selam kızlar ben 2011 temmuz annesim..sizin heyecanlarınız ne güzel taptaze şimdi...belki içinizde daha cinsiyet öğrenmeyenler bile vardır :) ben aklıma gelan nacizane birkaç alışveriş önerisi sunucam size..
1- 0-3 ay kıyafetlerin çoğu muhtemelen en fazla 3 kez giyilecek o yüzden pahalıya kaçmayın.temmuz bebekleri olacakları için çok fazla tulum almayın
2- kipa da f&f diye bir bebek markası var iç çıtçıtlı badyleri ve ince yazlık tulumları kesinlikle mother care ayarında kaliteli ve çok ucuz o yüzden tavsiye ederim
3-chicconun yenidoğandan 18 kg kadar olan oto koltuğu var..eğer uygun bişey düşünüyorsanız ondan alın.300 tl civarı.o arabaya takılan anakucağı gibi şeyler 5. aydan sonra küçük geliyor keşke bende almasaymışım.
4- bebek arabası alırken orjinal yağmurluğu olan modelleri tercih edin öteki türlü naylonlarla gecekonduya dönüyor arabalar.
5-bebe yağı banyo köpüğü tırnak makas seti gibi antin kuntin şeylere para vermeyin hiç biri kullanılmıyor. 1 tırnak makası küçük boy yeterli, bebe yağı ciltte tıkanıklık yapıp küçük küçüğk sivilcelere sebep oluyo doktor bilgisidir.
6-ve bebeğinizi nacizane tavsiyem göbeği düşmeden yıkamayın silin bizim göbek olayı 600 kağıda patladı iltihaplandı çünkü..ama illada yıkıycam derseniz kaynatılmış soğutulmuş su ile en azından göbeği düşene kadar yıkayın..sonrasında şebeke suyu olabilir.
aklıma geldikçe yazmaya çalışırım sevgiler inşallah hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize..
http://www.trendyol.com/Unisex-Sari...ikli-Tulum-11MUTLM06071/UrunDetay/6468/708256
http://www.trendyol.com/Unisex-Yesi...-Pantolon-10MUPANT9056Z/UrunDetay/6468/708362
kızlar 2 hafta önce bunları almıştım trendyoldan o zaman cinsiyetimiz belli değildi unisex almıştım. çok güzel çıktı penyeleri ve kadifesi, almak isteyen varsa şuan yine crazybaby markası var trendyolda bi bakın derim
çok güzeller. iyi günlerde kullanın cicilerinizi inşallah annesii ...
masallah pnrlali cıkmaya baslamıs yanıEki Görüntüle 337021 kızlarr buda benim göbüşş
tamam canım dün çıkmak zorunda kaldım 3 mart benim bol bol dua edicem senin için
benide ekle cnm mesaj et bende okurummm ...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BEN SANA ÖZELDEN MSJ ATIP TARİH BİLDİRİRİM İNŞALLAH
bende okurum canım..
Beni de ekleyin..
tamam canım not alıyorum
masallah pnrlali cıkmaya baslamıs yanı
yani benimkide yakındırbugün kendimi sağlık ocağına kaydettim kendi kendimin ebesi oldum kendi kendimi muayene ediyorum
kızlar hepinizin göbişleri çok güzellere maşallah
herkese sağlıklı bebişler diliyorum.
sağlık ocağına mutlaka kayıt olmamız gerekiyor mu acaba biliyor musunuz?
evet canım kesinlikle kayıt olman gerekiyor.aşılarını da orada olacaksın çünkü.bana ebe bildirilmezse cezası var artık demişti bide.ne kadar doğru bilmiyorum ama :)
merhabalar temmuz anneleri Allah (c.c) nasip ederse bende temmuz annesi olacağım.Topiğe soruyla giriş yapıyorum kusuruma bakmayın .Çok akıntım oluyor beyaz ile sarı arasında bir akıntı. 1.5 ay öncesinde kaşıntı falan vardı mantar olduğunu söyledi doktorum. Verdiği fitilleri kullanıyorum kaşıntı kalmadı yanma vs hiç yok 15-20 gündür ama akıntım fazlaca var. Bu durum normalmi acaba sizde böyle bir durum varmı?
sağol canım ya çok teşekkür ederim, şu kar kış biraz hafiflesin de gideyim bari ben de
bugun baş ağrım var kızlar pek tadım yok..sabahtan eşimle yaprak sarması yaptık ayıptır söylemesi canım sürekli bişeyler istiyo biri beni durdursun
saolasın cannım... evet benim ikili taramada erkek ti3lü de kız oldu kesin oldu
ben de iki tencere yaprak sarması yaptım. küçüğü benim. büyüğü emr-i vaki yapan kayınvalidemin.. :88:
canım bende ebeyim kar kış bekleme boşuna hatta bildirim için geç kalmış sayılırsın sen bildirim yaptırmadığın için bağlı olduğun ebelerin aylığından 350 lira kesilir
canım ben şimdi baktım evlenmeden önceki adresimde gözüküyor aile hekimim ama sanırım şimdiki adresimdeki en yakın yere gidersem sorun olmuyormuş. gitmek isterdim ama eşim şehir dışında hafta sonu gelecek, kar çok yağdığı için arabayla çıkamıyorum dışarıya korkuyorum açıkçası evimiz çok dik bir yokuşun sonunda heryer buz kayarım diye yürüyerek de gidemiyorum, senin anlayacağın maalesef en erken önümüzdeki hafta gidebilirim.
slm kızlar yaa hamileliğimboyunca 2 kilo ancak aldım çook moralim bozuluyo karnımda küçük burdaki göbüşlerle kıyaslayınca :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?