2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende ebeyim kar kış bekleme boşuna hatta bildirim için geç kalmış sayılırsın sen bildirim yaptırmadığın için bağlı olduğun ebelerin aylığından 350 lira kesilir

bilmiyordum gerçekten de giderim artık ilk fırsatta, sinir yaparlarsa bir daha gitmem ama

o ne ya o sana yapacağı yerde sen ona mı yapıyosun

sorma yaaa, benim taktiğimi bana karşı kullandı.. ''kızım sen bunu çok güzel yapıyorsun, ben senin gibi beceremiyorum'' diyerek beni tuzağa düşürdü ama bi daha denerse, ay bana bi şeyler oluyor.. başım dönüyor, ah karnım, ay sancım diye numara çekcem

canım bende ebeyim kar kış bekleme boşuna hatta bildirim için geç kalmış sayılırsın sen bildirim yaptırmadığın için bağlı olduğun ebelerin aylığından 350 lira kesilir

beni de aradı hemşire, 20. haftada yapılacak tetanoz aşısından bahsetti. öncesinde gel mutlaka dedi.. gidicem inş

ayy bende kalem gibi sararım kaynanam çok sever ama işime gelmiyor sen yılların aşçısısın ben daha yeniyim seninki daha güzel diyorum o yapıyor tabiki amaaan 20 gün iznim var onuda ona sarma sararak mı geçiriyim ay ne çirkefmişim ben yaa

benim de ikametim hala annemlerin adresi 1,5 sene içinde biri şehir dışında olmak üzere 3 ev değiştirdim, 2013te de başka bi eve yol görünüyor. ondan üşeniyorum valla :44: demek ben de böyle yapcam

kızlar yaa tam bulantılar geçti diyodum 2 gündür fenayım doğru düzgün bişey yemiyorum yesemde çıkartıyorum yaptığım yemekten iğreniyorum

beni de aradı hemşire, 20. haftada yapılacak tetanoz aşısından bahsetti. öncesinde gel mutlaka dedi.. gidicem inş

git tabi canım mutlaka benim gebelerede selam söyleyim bari burdan kendileri cins oldukları için gelme zahmetinde bulunmuyorlar arayıncada yüzüme kapatıyorlar

valla benim canım bazen poğaça istiyor aynı senin dediklerini diyorum kayınvalideye.. bir saat sonra en sevdiğim peynirli poğaçalarım kapıda.. ama diyorum ya, o da beni benim silahımla vurdu..

benim de ikametim hala annemlerin adresi 1,5 sene içinde biri şehir dışında olmak üzere 3 ev değiştirdim, 2013te de başka bi eve yol görünüyor. ondan üşeniyorum valla :44: demek ben de böyle yapcam

2012ye yeni grdik daha kız yaptır tabi hemen daha çocuk doğacak aşıları falan derken mecbur kayıt olacaksın

bugün sabah bi kalktım dişim apse yapmış gece de pek uyutmadı doktor augmentin verdi (antibiyotik) kadın-doğumcum kullanabilirsin dedi aranızda hamilelik boyunca hiç kullanan oldu mu ben hiç istemiyorum aslında:26: ama çok ağrı yapmasından da korkuyorum.......

bir zararı olmaz canım korkma iç cipro gibi antibiyotikleri içme sakın

Aman bebeğime birşey olur, aman şunu kullanan varsa ben kulanayım...Ne kadar yanlış düşünceler bunlar ya...Sağlıklı olacaksınız ki bebeğinizde sağlıkla büyüsün...Doktorunuz kullanabilirsiniz demiş daha bunun dışına çıkmak, başkasıyla mukayese yapmata ne demek?....Hamileliğinde ameliyat olan anneler var!...Akıl fikir az az az

Aman bebeğime birşey olur, aman şunu kullanan varsa ben kulanayım...Ne kadar yanlış düşünceler bunlar ya...Sağlıklı olacaksınız ki bebeğinizde sağlıkla büyüsün...Doktorunuz kullanabilirsiniz demiş daha bunun dışına çıkmak, başkasıyla mukayese yapmata ne demek?....Hamileliğinde ameliyat olan anneler var!...Akıl fikir az az az

Aman bebeğime birşey olur, aman şunu kullanan varsa ben kulanayım...Ne kadar yanlış düşünceler bunlar ya...Sağlıklı olacaksınız ki bebeğinizde sağlıkla büyüsün...Doktorunuz kullanabilirsiniz demiş daha bunun dışına çıkmak, başkasıyla mukayese yapmakta ne demek?....Hamileliğinde ameliyat olan anneler var!...Akıl fikir az az az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…