- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.701
canım bende ebeyim kar kış bekleme boşuna hatta bildirim için geç kalmış sayılırsın sen bildirim yaptırmadığın için bağlı olduğun ebelerin aylığından 350 lira kesilir
aile hekimliğine gidip form alacaksın canım şimdiki bağlı olduğuna geçmek için ilk gebeliğin galiba gidince söylersin bilmiyordum sağlık ocağınada gelindiğini falan de meslektaşlarım sinirlenir ama çok kızmaz heralde
o ne ya o sana yapacağı yerde sen ona mı yapıyosun
bilmiyordum gerçekten de giderim artık ilk fırsatta, sinir yaparlarsa bir daha gitmem ama
canım bende ebeyim kar kış bekleme boşuna hatta bildirim için geç kalmış sayılırsın sen bildirim yaptırmadığın için bağlı olduğun ebelerin aylığından 350 lira kesilir
sorma yaaa, benim taktiğimi bana karşı kullandı..''kızım sen bunu çok güzel yapıyorsun, ben senin gibi beceremiyorum'' diyerek beni tuzağa düşürdü ama bi daha denerse, ay bana bi şeyler oluyor.. başım dönüyor, ah karnım, ay sancım diye numara çekcem
aile hekimliğine gidip form alacaksın canım şimdiki bağlı olduğuna geçmek için ilk gebeliğin galiba gidince söylersin bilmiyordum sağlık ocağınada gelindiğini falan de meslektaşlarım sinirlenir ama çok kızmaz heralde
beni de aradı hemşire, 20. haftada yapılacak tetanoz aşısından bahsetti. öncesinde gel mutlaka dedi.. gidicem inş
ayy bende kalem gibi sararım kaynanam çok sever ama işime gelmiyor sen yılların aşçısısın ben daha yeniyim seninki daha güzel diyorum o yapıyor tabiki amaaan 20 gün iznim var onuda ona sarma sararak mı geçiriyim ay ne çirkefmişim ben yaa
kızlar yaa tam bulantılar geçti diyodum 2 gündür fenayım doğru düzgün bişey yemiyorum yesemde çıkartıyorum yaptığım yemekten iğreniyorum
normalde bulantılar 13. haftada biter benimki 13te başladı bende aynıyım canım su içmeye korkuyorum
benim de ikametim hala annemlerin adresi1,5 sene içinde biri şehir dışında olmak üzere 3 ev değiştirdim, 2013te de başka bi eve yol görünüyor. ondan üşeniyorum valla :44: demek ben de böyle yapcam
aynen canım ben başından beri bulantı çekiyodum ama geçti derken başladı mutfaktan iğrenir oldum kokuyo gibi geliyo
bugün sabah bi kalktım dişim apse yapmış gece de pek uyutmadı doktor augmentin verdi (antibiyotik) kadın-doğumcum kullanabilirsin dedi aranızda hamilelik boyunca hiç kullanan oldu mu ben hiç istemiyorum aslında:26: ama çok ağrı yapmasından da korkuyorum.......
bugün sabah bi kalktım dişim apse yapmış gece de pek uyutmadı doktor augmentin verdi (antibiyotik) kadın-doğumcum kullanabilirsin dedi aranızda hamilelik boyunca hiç kullanan oldu mu ben hiç istemiyorum aslında:26: ama çok ağrı yapmasından da korkuyorum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?