- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.721
Aman bebeğime birşey olur, aman şunu kullanan varsa ben kulanayım...Ne kadar yanlış düşünceler bunlar ya...Sağlıklı olacaksınız ki bebeğinizde sağlıkla büyüsün...Doktorunuz kullanabilirsiniz demiş daha bunun dışına çıkmak, başkasıyla mukayese yapmata ne demek?....Hamileliğinde ameliyat olan anneler var!...Akıl fikir az az az
Aman bebeğime birşey olur, aman şunu kullanan varsa ben kulanayım...Ne kadar yanlış düşünceler bunlar ya...Sağlıklı olacaksınız ki bebeğinizde sağlıkla büyüsün...Doktorunuz kullanabilirsiniz demiş daha bunun dışına çıkmak, başkasıyla mukayese yapmakta ne demek?....Hamileliğinde ameliyat olan anneler var!...Akıl fikir az az az
bugün sabah bi kalktım dişim apse yapmış gece de pek uyutmadı doktor augmentin verdi (antibiyotik) kadın-doğumcum kullanabilirsin dedi aranızda hamilelik boyunca hiç kullanan oldu mu ben hiç istemiyorum aslında:26: ama çok ağrı yapmasından da korkuyorum.......
bugün sabah bi kalktım dişim apse yapmış gece de pek uyutmadı doktor augmentin verdi (antibiyotik) kadın-doğumcum kullanabilirsin dedi aranızda hamilelik boyunca hiç kullanan oldu mu ben hiç istemiyorum aslında:26: ama çok ağrı yapmasından da korkuyorum.......
tam bu konuyu açmak için girdim ve senin yazdığını gördüm...ben çok kötüyüm bu diş ağrısı yüzünden çokk( benim önceden sorunlu olan 2 dişim vardı..birisi sağda altta o sadece kırılmıştı ucundan ama ağrı sızı yoktu,düğünden önce geçici dolgu yaptırdım dişçime öle duruyodu..sonra dolgu çıktı tabi geçici olduğu için ve şuanda acayip ağrısı var çünkü içinde küçük ama fena ağrı yapan çürük oluştu ne yesem gidiyor...ve 2 gecedir ağrısından uyandım doktorumun önerisiyle minoset içtim yattım ama bu akşam üzeri öyle bir ağrıdı ki hiç bişeyin faydası olmadı :'( eşimde kalk ağız diş hastanesine gidelim dedi gittik ordaki doktor sadece dişlerimizi temizledi ve ilaçlar verdi ilaçlardan birisi augmentın-bıd 1000 mg-diğeride ornisid fort-biriside gargara ,hatta bi tane daha verdi..neyse bende kadın doğumcumu aradım ilaçların hepsini saydım bi tanesi dışında augmentın ornisidi kullanabilirsin dedi ama ben hala korkuyorum ama iltihapta boğazlara kadar inebilir ve bizde ateşe yol açarak bebeğe daha riskli olabilir offf ne yapsam bilemedim ama bak sanada verdiğine göre bi zararı yok demek ki demi ay ne bileyim ya arkadaşlar çok zor karar vermek :'((
ay ama git lütfen bugün bir gebeyi aradım sağlık ocağına gelmeniz gerekiyor diye ben gebeyim gelemem dedi biliyorum zaten bende onun için aradım dedim çok güldüm ama çokta kötüyüm galiba
sen neden gerginsin ya hamilelik sende ters tepmiş galiba hayırdır? yalnız ben burda senin saçma yorumunu görüp senin gibi gerilmek durumunda değilim fikrin varsa konuş yoksa aklına ihtiyacımız yok hepimizin kendi çapımızda bildiklerimiz var ama bunun yanında paylaşmak istediklerimizde... biz burda lahana testleriyle cinsiyet tahmini yapıp eğlendik sen ne aklından bahsediyosun? çok bilimsellik istiyosan farklı forumlara yollan. Allah Allah akşam akşam hasta mı ne???:44:Aman bebeğime birşey olur, aman şunu kullanan varsa ben kulanayım...Ne kadar yanlış düşünceler bunlar ya...Sağlıklı olacaksınız ki bebeğinizde sağlıkla büyüsün...Doktorunuz kullanabilirsiniz demiş daha bunun dışına çıkmak, başkasıyla mukayese yapmakta ne demek?....Hamileliğinde ameliyat olan anneler var!...Akıl fikir az az az
tabi şimdi diyeceksiniz ki hamile kalmadan çaresine baksaydın keşke diye...ama malesef öyle bi şansım olmadı kızlar benim düğünüm 10 eylülde oldu yani 4,5 aylık evli ve 13+6 günlük hamileyim biraz plansız oldu malesef yoksa mutlaka çaresine bakardım ama olmadı
tam bu konuyu açmak için girdim ve senin yazdığını gördüm...ben çok kötüyüm bu diş ağrısı yüzünden çokk( benim önceden sorunlu olan 2 dişim vardı..birisi sağda altta o sadece kırılmıştı ucundan ama ağrı sızı yoktu,düğünden önce geçici dolgu yaptırdım dişçime öle duruyodu..sonra dolgu çıktı tabi geçici olduğu için ve şuanda acayip ağrısı var çünkü içinde küçük ama fena ağrı yapan çürük oluştu ne yesem gidiyor...ve 2 gecedir ağrısından uyandım doktorumun önerisiyle minoset içtim yattım ama bu akşam üzeri öyle bir ağrıdı ki hiç bişeyin faydası olmadı :'( eşimde kalk ağız diş hastanesine gidelim dedi gittik ordaki doktor sadece dişlerimizi temizledi ve ilaçlar verdi ilaçlardan birisi augmentın-bıd 1000 mg-diğeride ornisid fort-biriside gargara ,hatta bi tane daha verdi..neyse bende kadın doğumcumu aradım ilaçların hepsini saydım bi tanesi dışında augmentın ornisidi kullanabilirsin dedi ama ben hala korkuyorum ama iltihapta boğazlara kadar inebilir ve bizde ateşe yol açarak bebeğe daha riskli olabilir offf ne yapsam bilemedim ama bak sanada verdiğine göre bi zararı yok demek ki demi ay ne bileyim ya arkadaşlar çok zor karar vermek :'((
tabi şimdi diyeceksiniz ki hamile kalmadan çaresine baksaydın keşke diye...ama malesef öyle bi şansım olmadı kızlar benim düğünüm 10 eylülde oldu yani 4,5 aylık evli ve 13+6 günlük hamileyim biraz plansız oldu malesef yoksa mutlaka çaresine bakardım ama olmadı
maşallah canım negüzel vardır bundada bi hayır olsun doktoruna danışmışsın bi sorun olmaz rahat ol bence
ay çok güldüm canım buna ya, bende gebeyim gel takılırız deseydin
bir dahaki sefere bende gebeyimde örgü modeli varsa sende getirsene bir model alıyım dicem
sen neden gerginsin ya hamilelik sende ters tepmiş galiba hayırdır? yalnız ben burda senin saçma yorumunu görüp senin gibi gerilmek durumunda değilim fikrin varsa konuş yoksa aklına ihtiyacımız yok hepimizin kendi çapımızda bildiklerimiz var ama bunun yanında paylaşmak istediklerimizde... biz burda lahana testleriyle cinsiyet tahmini yapıp eğlendik sen ne aklından bahsediyosun? çok bilimsellik istiyosan farklı forumlara yollan. Allah Allah akşam akşam hasta mı ne???:44:
bende öyle diyorum tabi canım vardır bir hayır hiç pişman değilim yavrumun içimde olmasına ve rabbimin aratmamasına sonsuz şükürler olsun diyorum tabi Allah isteyen herkesede nasip etsin..evet sanırım kullanacağım zaten 5 günde bitiyor sonrada çekecek doktor bakalım...teşekkür ederim canım
ben hamilelikten önce baktırdımda ne olduki canım diş ameliyatı bile oldum hala arada ağrıyor 23 yaşındayım 8 dolgum 2 kaplamam 6 tane ameliyat dikişim var ağzımda düşünebiliyor musun doktorun elide ağzımdan çıkmamış yaa
canım sen nerdeisn böyle arıyorsunuz falan?ist.da da arıyorlarmı acaba böyle
amin canım herkeze nasip olsun muhteşem bişey yavrularımız rica ederim canım:)çokta geçmiş olsun bu arada
hehe :) ay güldüm walla canım ne diyim :))) bede 23 yaşındayım benimde oldu diş sorunlarım dolgularımda 2 taneydi 2side düştü ama ameliyatım yok ama yaşa bakmıyo bu dişler demek ki yaw walla anannemin dişlerinde oynama bile yok kadın 75 yaşında benden sağlam dişleri ve bembeyaz:44: ama doğru dedin ya ağrımadıkça gitmiyorum şimdi erken hamile kalmayı bahane etmenin ne manası var acep doğru dedin wala :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?