2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

neden bukadar sert tepki verdin anlamadım pek?

arkadaş bebeği için endişeleniyor bunda nasıl bir fikirsizlik var anlayamadım ben canım hamileyken ameliyat olanlar korkusuzca mı girmiştir ameliyata araştırıp öyle girmişlerdir

Dr diyorsa tabiiki kullanmalisin canim. ben gecen sene hamile oldugumu bilmeden ameliyat oldum disimden dis deyip gecmemek gerekir cok fazla antibiyotik kullandim dr lar ve ben bilmedigim icin hamile oldugumu ilaca fazlasiyla yuklendik. bebegim karnimda gelismedi ve dustu. sen sanslisin dr un biliyor hamile oldugunu sana gore ilac veriyordur emin ol. suanda ayni sekilde disim agriyor Turkiyeye gidicem insaallah tedavi icin haftaya kadar sabrediyorum.

tam bu konuyu açmak için girdim ve senin yazdığını gördüm...ben çok kötüyüm bu diş ağrısı yüzünden çokk( benim önceden sorunlu olan 2 dişim vardı..birisi sağda altta o sadece kırılmıştı ucundan ama ağrı sızı yoktu,düğünden önce geçici dolgu yaptırdım dişçime öle duruyodu..sonra dolgu çıktı tabi geçici olduğu için ve şuanda acayip ağrısı var çünkü içinde küçük ama fena ağrı yapan çürük oluştu ne yesem gidiyor...ve 2 gecedir ağrısından uyandım doktorumun önerisiyle minoset içtim yattım ama bu akşam üzeri öyle bir ağrıdı ki hiç bişeyin faydası olmadı :'( eşimde kalk ağız diş hastanesine gidelim dedi gittik ordaki doktor sadece dişlerimizi temizledi ve ilaçlar verdi ilaçlardan birisi augmentın-bıd 1000 mg-diğeride ornisid fort-biriside gargara ,hatta bi tane daha verdi..neyse bende kadın doğumcumu aradım ilaçların hepsini saydım bi tanesi dışında augmentın ornisidi kullanabilirsin dedi ama ben hala korkuyorum ama iltihapta boğazlara kadar inebilir ve bizde ateşe yol açarak bebeğe daha riskli olabilir offf ne yapsam bilemedim ama bak sanada verdiğine göre bi zararı yok demek ki demi ay ne bileyim ya arkadaşlar çok zor karar vermek :'((

tabi şimdi diyeceksiniz ki hamile kalmadan çaresine baksaydın keşke diye... ama malesef öyle bi şansım olmadı kızlar benim düğünüm 10 eylülde oldu yani 4,5 aylık evli ve 13+6 günlük hamileyim biraz plansız oldu malesef yoksa mutlaka çaresine bakardım ama olmadı

sen neden gerginsin ya hamilelik sende ters tepmiş galiba hayırdır? yalnız ben burda senin saçma yorumunu görüp senin gibi gerilmek durumunda değilim fikrin varsa konuş yoksa aklına ihtiyacımız yok hepimizin kendi çapımızda bildiklerimiz var ama bunun yanında paylaşmak istediklerimizde... biz burda lahana testleriyle cinsiyet tahmini yapıp eğlendik sen ne aklından bahsediyosun? çok bilimsellik istiyosan farklı forumlara yollan. Allah Allah akşam akşam hasta mı ne???:44:

maşallah canım negüzel vardır bundada bi hayır olsun doktoruna danışmışsın bi sorun olmaz rahat ol bence

bende çok kötü bir boğaz enfeksiyonu geçiriyorum iki gündür uyku girmiyodu gözüme doktoruma söyledim.beni çağırdı gittim konuştuk.muayenede etti bebişimle beni.bana SEF adında bi antibiyotik başladı.bi zararı yok bebeğimize dedi kullanabilirsin rahatlıkla dedi.iki gündür onu kullanıorum bi nebze olsun rahatladım bi kaç güne atlatırım sanırım ondan sonra bırakırım.

ben hamilelikten önce baktırdımda ne olduki canım diş ameliyatı bile oldum hala arada ağrıyor 23 yaşındayım 8 dolgum 2 kaplamam 6 tane ameliyat dikişim var ağzımda düşünebiliyor musun doktorun elide ağzımdan çıkmamış yaa

maşallah canım negüzel vardır bundada bi hayır olsun doktoruna danışmışsın bi sorun olmaz rahat ol bence

bende öyle diyorum tabi canım vardır bir hayır hiç pişman değilim yavrumun içimde olmasına ve rabbimin aratmamasına sonsuz şükürler olsun diyorum tabi Allah isteyen herkesede nasip etsin..evet sanırım kullanacağım zaten 5 günde bitiyor sonrada çekecek doktor bakalım...teşekkür ederim canım

boşver canım takma kafana lahana testi ne ya ben yapmadım ondan

amin canım herkeze nasip olsun muhteşem bişey yavrularımız rica ederim canım:)çokta geçmiş olsun bu arada

hehe :) ay güldüm walla canım ne diyim :))) bede 23 yaşındayım benimde oldu diş sorunlarım dolgularımda 2 taneydi 2side düştü ama ameliyatım yok ama yaşa bakmıyo bu dişler demek ki yaw walla anannemin dişlerinde oynama bile yok kadın 75 yaşında benden sağlam dişleri ve bembeyaz:44: ama doğru dedin ya ağrımadıkça gitmiyorum şimdi erken hamile kalmayı bahane etmenin ne manası var acep doğru dedin wala :))

ben hiç anne sütü almamışı canım 15 yaşında oturdum dişçi koltuğuna o yüzden ahtımdır çocuğumu 2 yaşına kadar zorla emziricem

herkese ıyı aksamlar..bız geldık kızımla evet doktorumuz %80 kız dedı bıze teyzelerımaasallah cok tatlı cok ıyı gelısmemız hıcbı sorunumuz yok cok sükür..kar kıyamet arabamız kaya kaya azmettım ve gıttım dün doktora..bacaklarını acmak ıstemedım benımkısı ama doktor az cok gördugum kadarıyla pıpı yok dedı.he bacaklarının arasına sıkıstırdıysada bılemem ama buyuk ıhtımal kız dedı 184 gram olmus 5 gün önden gıdıyor yıne kuzum..soktayım hala ınanamıyorum ögrendıgıme:) darısı ögrenemeyenlerın basına:)

bu arada cın takvımı rus takvımı tutmadı haberınız olsun....

gelsın alısverıs zamanı gelsın cıcıler oh beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…