2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

meraba canım dr un 12.haftada kesinmi konuştu erkek diye ..16.haftada kız gördüyse öyledir canım canını sıkmak gibi olmasında.benim teyzemin 3 kızı var ben hep onlara özenmişimdir oakdar iyi anlaşırlarki ben tek kız olduğum içinde kendimi yalnız hissederddim 2 erkek kardeşim var ama bir kız kardeşim olsun isterdim bence hiç üzülme kızsada Allah ın takdiri o ne verirse hayırlıdır..

Selamlar ;

Birkaç gündür giremedim .........Malum havalar kötü işe gelemedim

Cinsiyetlerini öğrenen ve testleri iyi sonuçlananları tebrik ediyorum Darısı benim ve benim gibi öğrenemeyenlerin basınaaa

Pınarada sana da geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermesin

Bubacım cok merak etmiştim seni prensesin geliyormuş muss sağlıcakla gelsin cok sevindim

Merhabalar arkadaşlar.
Umarım herkesin günü güzel geçiyordur..
Bubacım hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Çok merak etmiştik seni.

canım o zaman iş yerinde oturduğun içindir.. altına minder götür beline de destek yastık koy..doktoruna da danış inşallah yorgunluk gibi bi ağrdır..

sağol canım ilgilendiğin için soracağım doktora inşallah öyledir bu arada senin tickerını yesinler iyice bi pespembe olmuş

sağol paylaşım için

ben de geçtiğimiz pazar ve dün çoook hafif hissettim canım biliyo musun harika bir duyguydu

çok geçmiş olsun canım neden olmuş peki bir şeye mi üzüldün?

oh süpersin başarmışsın canım

bende kan sulandırıcı kulanan hamilelerdenim. bu 4. gebeliğim ilk üçü düşükle sonuçlandı.bu gebeliğimde fraxiparin 03. SABAH AKŞAM ÖĞLENDEDE ASPİRİN İÇİYORM

Teşekkürler canım, bende hayırlısını diliorum umarım sağlıklı olur. 12.haftada kesin demedi, büyük ihtimal erkek dedi, biz de ultrasonda pipisini çok açık görmüştük sanki, meğerse kızlarda da böyle çıkıntı olabiliyormuş.

Amin canım, inşallah hepimiz sağlıklı bebekler alırız kucağımıza, aynı hafta doğum yapacağız galiba..

şöyle herkesin yazdıklarını okuyunca aklıma bazen "doğacak çocuklarımız da ilerde bu yazılanları görse" diye geçiyo:13:ne sıkıntılar çekiyoruz başımıza neler geliyo diş ağrısı, baş ağrısı, kusma, şeker, tsh, ilaçlar, ya da ilaç alamama ve daha bunun son ayları varr.... bi an hayal ediyorum büyümüşler de bunları okuyolar değerimizi daha iyi anlarlardı şüphe yok. inşallah her şeye değecek olan ülkeye, vatana, millete hayırlı evlatlarımız olur.

Kızlar cinsiyet işi gerçekten şans kader beni biliyosunuz kızım olsun diye deliriyorum ilk çocuğum ama elimde değil içimden gelmiyo erkek çocuk sevgisi tabiki sağlıklı olması daha önemli ne çıkarsa bahtımıza:)
Eşim 2 erkek kardeş o yüzden onların hepsi kız istiyolar ben tek çocuk olduğum için sadece babamın biraz erkek hevesi var ama son zamanlarda kız fikrinede alıştırdı kendini. Geçende kayınvalideme şakadan dedim kız olursa başka çocuk düşünmem erkek olursa hemen düşünürüm ya o da erkek olursa dedi o zaman kendi adıma üzülürüm ama onlar için sevinirim dedim. Şimdi kızım olursa ve 2.yi yaparsak yine kız olsada üzülmem çünkü aynı cinsiyette olan kardeş gibisi yok farklı cinsiyetlerdekilerin samimiyetleri bi yere kadar oluyor ama arada istisnalar olabilir yinede. Gerçi tek çocuk olarak şunu söylemeliyimki kardeşlik en fazla evlenene kadar sonra herkes kendi hayatına bakıyo biçok arkadaşınla kardeşinden daha çok görüşmeye başlıyosun hatta kimilerinde para kıskançlık bilmem ne bi sürü mevzu çıkıyo. Dün arkadaşımdaydım bekar bi kardeşi var bebeğini alıp bikaç gün annesinde kalmış bebek gece uyandı diye kardeşi arkadaşımı evden kovmuş annesinin tansiyonu çıkmış hastaneye kaldırmışlar kız kardeşi olsa daha çok yardım ederdi herkes bir olmaz tabi yetiştirme farkıda vardır ama etrafımda özelliklede farklı cinsiyetlerdeyseler iyiki kardeşim var diyen 1 tane insan yok ben çocuğuma kardeş yaparmıyım bilmem kısmet diyelim ama tek çocuk olmakta harika bişe yaa:)

Oglumun teyzeleriiii biz geldikkkkk cok sukur bi sorun yokmus ayrintilida herseyi gayet iyiydi . Ustumden nasil yuk kalkti inanamazsiniz. Cok mutluyummmmmm ...... Ayrintilida oglumun sunnet bolgesini bile gosterdi dr... İns hepimi guzel haberlerle geliriz .....

Son düzenleme:
Şimdi böyle yazdım diye bana gücenmeyin dediğim gibi hem kız hem erkek çocuk sahibi olmak şans işi anne baba için büyük şans herkesinde içinde vardır bu heves ama olmadı diyede üzülmemek gerek hele sırf erkek veya kız için 4-5 tane yapmak çok saçma bence ama tercih meselesi tabi. Demek istediğim kız ve erkek kardeşler fazla beraber takılmazlar regl ağrısını, aşk acısını, giyim makyaj modalarını paylaşmazlar birlikte maça gidip, hatun muhabbeti yapmazlar daha yüzeysel olur ilişkileri keşke elimizde olsa 2 kız 2 erkek dördüz doğursak herkes mutlu mesut yaşasa:)
Kardeş bana büyük bi ihtiyaç gibide gelmiyo ama belkide kardeşim olmadığı ve etrafımda hiç iyi örnek görmediğim içindir sizlerin inşallah çok iyi kardeşleri vardır çocuklarınızında öyle olur inşallah.

kızlar rüyalarımda hep bi bebek görüyodum hamile kaığmdan beri bu gece ilk defa kız bebek gördm adınıda miray koymuşusuz bilmiyorum psikolojkmi doktorda kıza benziyo demişti

MSG desene çok erken vurmaya kalktılar neden öyle? Hareket falan sormadı bana ki hissetmiyorum bu hareketini hissetme işi neden önemli? Kalp sesi dinleme aleti var ya ondan duyulunca vuruyoz dedi bu hafta pek duyulcağnı sanmam ama bakalım dedi duyuldu ama aşı bitmişti yarın gel dedi o akşamda araştırdım erken gibi geldi vurma dedim tamam dedi ama illa regle göre 20 hafta dolduğunda (bebek 1 hafta geri) gel daha fazla bekleme dedi hele 22. hafta falan gitsem geç kaldın dicek heralde.

EVLİMUTLU gözün aydın canım ayrıntılı ultrason benim oturduğum ilçede yok gitmemde en az 600 tl'ye patlıcak çocuktan önemli değil tabiki ama eşimin izin alması saatlerce yolculuk yapmak falan çok eziyetli dr şüpheli bi durum olmadan yollamıyo zaten o yüzden ben girmicem sanırım.
Herkes gircekmi kızlar?

kızlar rüyalarımda hep bi bebek görüyodum hamile kaığmdan beri bu gece ilk defa kız bebek gördm adınıda miray koymuşusuz bilmiyorum psikolojkmi doktorda kıza benziyo demişti
Canım hem psikolojiktir çünkü hepimiz bebeiş görüyoruz rüyada ara ara hemde kız görünce çabuk erkek görünce geç haber derler bende tutuyo hamile kaldığım ay kız gördüm hemen öğrendim cinsiyet beklerken erkek gördim ve öğrenemedim geçende yine kız gördüm heralde bu kez öğrencem diyorum:) Bide isim gördüysen o ismi koymak iyidir derler ama siz bilirsiniz.

BUBA sağlıkla gelsin prensesin inşallah..:)
amınn canım ınsallah tesekkür ederım
kalpte normalde 1 yoll varmış bende 2 tane varmış,bazı ınsanlarda böyle olurmuş,daha öncede olmuştu boyle taşikardilerim.ama şimdi bi de korku yerleşti,çok garip,ya ölürsem falan diye
canım sakın öyle dusuncelere kapılma panıkatak olursun hıc ısın ıcınden cıkamazsın,bılıyorum bebıs ıcın endıselısın ama sımdıden bu korkun yerlesmeden defetmeye bak basından..cok gecmıs olsun
canım tesekkür ederım prenses gelıyor evet ınsallah saglıkla sıhhatle hepımızınkı
Merhabalar arkadaşlar.
Umarım herkesin günü güzel geçiyordur..
Bubacım hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Çok merak etmiştik seni.
canlarım ya sagol herkes merak etmıs tesekkür ederım hepınıze
amiiiiiiiin ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…