- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.941
Canım hem psikolojiktir çünkü hepimiz bebeiş görüyoruz rüyada ara ara hemde kız görünce çabuk erkek görünce geç haber derler bende tutuyo hamile kaldığım ay kız gördüm hemen öğrendim cinsiyet beklerken erkek gördim ve öğrenemedim geçende yine kız gördüm heralde bu kez öğrencem diyorum:) Bide isim gördüysen o ismi koymak iyidir derler ama siz bilirsiniz.
MSG desene çok erken vurmaya kalktılar neden öyle? Hareket falan sormadı bana ki hissetmiyorum bu hareketini hissetme işi neden önemli? Kalp sesi dinleme aleti var ya ondan duyulunca vuruyoz dedi bu hafta pek duyulcağnı sanmam ama bakalım dedi duyuldu ama aşı bitmişti yarın gel dedi o akşamda araştırdım erken gibi geldi vurma dedim tamam dedi ama illa regle göre 20 hafta dolduğunda (bebek 1 hafta geri) gel daha fazla bekleme dedi hele 22. hafta falan gitsem geç kaldın dicek heralde.
EVLİMUTLU gözün aydın canım ayrıntılı ultrason benim oturduğum ilçede yok gitmemde en az 600 tl'ye patlıcak çocuktan önemli değil tabiki ama eşimin izin alması saatlerce yolculuk yapmak falan çok eziyetli dr şüpheli bi durum olmadan yollamıyo zaten o yüzden ben girmicem sanırım.
Herkes gircekmi kızlar?
selam arkadaslar bebisleriniz kipirdiyormu hangi saatlerde basliyor oynamaya benimki 3-cu bebis ama az hareketli hatta tik yok.Ne dusunuyorsunuiz bu konuda?
Ben ozel hast gidiorum ayrintili ulturasonada para vermedim :)
selam arkadaslar bebisleriniz kipirdiyormu hangi saatlerde basliyor oynamaya benimki 3-cu bebis ama az hareketli hatta tik yok.Ne dusunuyorsunuiz bu konuda?
kızlar rüyalarımda hep bi bebek görüyodum hamile kaığmdan beri bu gece ilk defa kız bebek gördm adınıda miray koymuşusuz bilmiyorum psikolojkmi doktorda kıza benziyo demişti
ne güzel isimmiş o öylee:)
2li teste verdnmi peki canım
canım senin inatçıdamı göstermedi yoksa gördüğü kadarıyla tahmin mi etti doktorun?
ohh arsicim yat bi güzel dinlen kızcenle :) allah söyletti ....
hoşgeldin canım valla en iyisini yapmışsın işe gitmemekle, dün izledim tvden neydi o istanbulun hali öyle
kimle geldikkkkkk biliyo musunuzzzzzzzzzz KIZIMLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAbenimm de prensesimmm oluyomuşşşş %90 ihtimal ile ayyy anamm çıldırdım ben kızlarr görünceeee kocaman olmuş yavrummm 172 gr olmuşş MAŞALLAHHHHHHHH Allahıma binlerce m,lyonlarca kez şükürler olsun hamd olsunnnn yavrum iyi sağlıkla herşeyi yolundaa.. 3'lü taramamızı yaptık kan da verdik..inşallah oda temiz çıkar ... anammm kıpır kıpır kıpırrrrrrr bi görsenizzzzzz geçen sefer kıpırdatamadık şimdide durmadı resmenn ay çok tatlıydıı yavrummm yaa döndü durduu bide burnunu karıştırıyoduu
herkese ıyı aksamlar..bız geldık kızımlaevet doktorumuz %80 kız dedı bıze teyzelerı maasallah cok tatlı cok ıyı gelısmemız hıcbı sorunumuz yok cok sükür..kar kıyamet arabamız kaya kaya azmettım ve gıttım dün doktora..bacaklarını acmak ıstemedım benımkısı ama doktor az cok gördugum kadarıyla pıpı yok dedı.he bacaklarının arasına sıkıstırdıysada bılemem ama buyuk ıhtımal kız dedı 184 gram olmus 5 gün önden gıdıyor yıne kuzum..soktayım hala ınanamıyorum ögrendıgıme:) darısı ögrenemeyenlerın basına:)
bu arada cın takvımı rus takvımı tutmadı haberınız olsun....
gelsın alısverıs zamanı gelsın cıcıler oh beeee
20 tl verdim cnm
kızlar rüyalarımda hep bi bebek görüyodum hamile kaığmdan beri bu gece ilk defa kız bebek gördm adınıda miray koymuşusuz bilmiyorum psikolojkmi doktorda kıza benziyo demişti
merhaba kızlarr
bugün iş yerinde yoğundum anca gelebildim okudum sizleri
doktorumzua gidince küçük daha net deil dedi
diğer doktora gidince bacakları kapalı idi görünmedi
:9 :
bugün geldim ama zorlandım
insan düşmim die kasarak yürüo ağrı çoğalıo
sağlıkla gelsin inşallah
gözün aydın öğrendin
ço kyorulduğunu dinlenmen gerektiğini nası anladı doktor ?
gözün aydın artık öğrendin sende darısı tam olarak öğrenme için bana :)
yenı gırebıldıım kızlar yarın dr gıdecegız ınsallah dr bebegın cınsıyetını soyler gecmısı okuyayım bı
canım çok güzel biz de kız olursa miray ya da ayça diyorduk ama Ayça daha ağır basıyor erkek olursa da Utkan koyacağız kısmetse. Bu arada Eskist uzun zamandır girmiyor farkında mısınız? nerelerde acaba umarım iyidir.
beksucum canım hadı ınsallah beklıyoruz senden de cınsıyet haberlerı...
canım bende özele gidiyorum 2li için 145 dedi başka yerde 60tlye yaptrdım sen hangi hastaneye gidiyosunki bide dediğin ultrasona girsem kaç para derler kimbilir püfff
Selam kızlar
Bende birkaç gündür takip edemedim şöyle bir geçmişe göz attım sadece
Cinsiyetlerini öğrenen ve testleri iyi sonuçlananları tebrik ediyorum
Pınarada sana da geçmiş olsun canım
Arada atladığım hasta olan anneler varsa hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Cumartesi günü doktor kontrolüm vardı benimde
Aynı zamanda şeker yüklemesi yapıldı allaha şükür şeker ile ilgili problemim çıkmadı
Çin takvimi ve ikili testte elde edilen hcg değerlerine göre cinsiyetim tuttu
Minicik bir prensesim olduğunu öğrendimSağlıkla gelir inşallah kızım
Umarım cinsiyeti öğrenemeyenlerde bir an önce öğrenir çok güzel bir duygu
sağol canım ilgilendiğin için soracağım doktora inşallah öyledir bu arada senin tickerını yesinler iyice bi pespembe olmuş
Oglumun teyzeleriiii biz geldikkkkk cok sukur bi sorun yokmus ayrintilida herseyi gayet iyiydi . Ustumden nasil yuk kalkti inanamazsiniz. Cok mutluyummmmmm ...... Ayrintilida oglumun sunnet bolgesini bile gosterdi dr... İns hepimi guzel haberlerle geliriz .....
merhaba kızlarr
bugün iş yerinde yoğundum anca gelebildim okudum sizleri
sağlıkla gelsin inşallah
gözün aydın öğrendin
ço kyorulduğunu dinlenmen gerektiğini nası anladı doktor ?
yenı gırebıldıım kızlar yarın dr gıdecegız ınsallah dr bebegın cınsıyetını soyler gecmısı okuyayım bı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?