2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiç cinsiyet görmüyodum budefa kızdı nasip olurda kızım olursa adı miray olucak:)

kızlar bende bazı tahlıller icin kan verdım yenı geldım..hava buz ama kızkardesımle gelırken bı iki yere ugradk ve kızıma ciciler aldık..ya bıde temmuza kadar neler neler cıkar demeye basladım ıcten ıce..agırdan almayı düsünuyorum artık cünkü yenı modellerı gördügümde keske demek ıstemıyorum..bosuna yıgınla olsun da ıstemıyorum..ama cıcıler coooooook güzel helekı kızcelere neler neler var..erkek annelerı alınmasın pasalara da dolu..ama benım gözüm artık görmüyo

selam arkadaslar bebisleriniz kipirdiyormu hangi saatlerde basliyor oynamaya benimki 3-cu bebis ama az hareketli hatta tik yok.Ne dusunuyorsunuiz bu konuda?

Ben ozel hast gidiorum ayrintili ulturasonada para vermedim :)

selam arkadaslar bebisleriniz kipirdiyormu hangi saatlerde basliyor oynamaya benimki 3-cu bebis ama az hareketli hatta tik yok.Ne dusunuyorsunuiz bu konuda?

canım benım ılk ama ben kıpırdasa da acaba gaz mı vs dıyorum emın olamıyorum.doktorumda 20. haftadan önce hıssedemezsın dedı zaten bana beklemedeyım

canim benim ikinci bebegim 3 gundur net itmesini vurmasini hisediyorum
hata aksam koltukta dururken bi anda bii vurdu sanki canim yandi esime nasil vurdu diye bagirdim
bir yerde satlerce oturursam hemen hisediyorum az once orgu oruyodum sagdan sagdan tepikliyodu beni icim rahatliyo itekleyince iyi oldugunu anliyorum

merhaba kızlarr
bugün iş yerinde yoğundum anca gelebildim okudum sizleri

canım senin inatçıdamı göstermedi yoksa gördüğü kadarıyla tahmin mi etti doktorun?

doktorumzua gidince küçük daha net deil dedi
diğer doktora gidince bacakları kapalı idi görünmedi

ohh arsicim yat bi güzel dinlen kızcenle :) allah söyletti ....

:9 :

hoşgeldin canım valla en iyisini yapmışsın işe gitmemekle, dün izledim tvden neydi o istanbulun hali öyle

bugün geldim ama zorlandım
insan düşmim die kasarak yürüo ağrı çoğalıo

sağlıkla gelsin inşallah
gözün aydın öğrendin
ço kyorulduğunu dinlenmen gerektiğini nası anladı doktor ?

gözün aydın artık öğrendin sende darısı tam olarak öğrenme için bana :)

yenı gırebıldıım kızlar yarın dr gıdecegız ınsallah dr bebegın cınsıyetını soyler gecmısı okuyayım bı

kızlar rüyalarımda hep bi bebek görüyodum hamile kaığmdan beri bu gece ilk defa kız bebek gördm adınıda miray koymuşusuz bilmiyorum psikolojkmi doktorda kıza benziyo demişti

canım çok güzel biz de kız olursa miray ya da ayça diyorduk ama Ayça daha ağır basıyor erkek olursa da Utkan koyacağız kısmetse. Bu arada Eskist uzun zamandır girmiyor farkında mısınız? nerelerde acaba umarım iyidir.

amın canım ınsallah benımde oranım %100 olmadıgı icin icimde bi kusku var ama ben yinede kızcem var dıye alısverıse basladım bıle ınsallah sende tam anlamıyla ögrenırsın

bizde eşimle karar verdik kız olursa miray erkek daha bulamadık:) evet benimde dikkatimi çekti girmiyo yada bana denk gelmiyo

gözünaydın canım seninde prensesin olcakmış

sağol canım ilgilendiğin için soracağım doktora inşallah öyledir bu arada senin tickerını yesinler iyice bi pespembe olmuş

ne demek canım elimden geldiğince her zaman valla hemencecik düzenleme yapayım dedimmm güzel olmuş ama dimi

canım gözünaydın sonuçların iyi çıkmış maşallah oğlunada

kızlar rüyalarımda hep bi bebek görüyodum hamile kaığmdan beri bu gece ilk defa kız bebek gördm adınıda miray koymuşusuz bilmiyorum psikolojkmi doktorda kıza benziyo demişti

canım rüyan hayır olsun inşallahh

merhaba kızlarr
bugün iş yerinde yoğundum anca gelebildim okudum sizleri

sağlıkla gelsin inşallah
gözün aydın öğrendin
ço kyorulduğunu dinlenmen gerektiğini nası anladı doktor ?

saolasın canım benimm ben öğrendim ama şoklardayım erkeğe alışınca kız çıkınca komik oldu bunu daha sonra anlatırım canım ..

yenı gırebıldıım kızlar yarın dr gıdecegız ınsallah dr bebegın cınsıyetını soyler gecmısı okuyayım bı

hadi bakalımm sende öğrenirsin inşallah da muradına eresin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…