2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz ..biz iyiyiz kardan dışarıya burnumuuzu bile çıkaramıyoruzz sinemaya gidicektik olmadı korktum açıkçasıı oturduk evde erkeklerimle :) bebişime hırka ördüm bide yelek kendimede beree. allahım dışarı çıkamayınca kendimi yüne şişe vvurdumm .hepinizi öpüyoorumm hanımlar ben bi çay koyayımm .

yaa bizde aynı pipi gördük 12 haftalıkken erkk olucanı öğrendik :% 90 dedi dr bende kız istiyodum bakalım 16 haftasında hala erkekmi

aynı durumdayız canım çok sıkılıyoruz oğlumla evde markete bile çıkamıyoruz.kayıp düşmektende korktuğum için eşimde akşam işten gelince çıkarıyo biraz

canım benım ılk ama ben kıpırdasa da acaba gaz mı vs dıyorum emın olamıyorum.doktorumda 20. haftadan önce hıssedemezsın dedı zaten bana beklemedeyım
ins cnm hissedince rahatlariz 20 haftani bekleyelim o zaman cok saol bilgin icin

masallah oglusuna ben biey duymustum kiz cocuklari anne karninda oynar saga sola ama erkek bebekler iter anneyi diye yavas yavas inaniyorum buna
1 hafta benden ondesin belkide hafta meselesi sertlesin de kemikleri ins baslar

İyi akşamlar herkese nasılsınız kızlar ... biz kızımla çok şükür iyiyiz... artık tam anlamıyla hissediyorum bebeğimi çok güzel bir duygu kıpır kıpır içmde...

ay süper güzeldii dışarıda olmak sevgilimle yürüyüşe çıktık resimler çekildikk gitmeden önce çay demlemiştimm şimdide kekle bide pıt pıtla yiyoruz söylemesi ayıpp şöminemiizide yaktıkkk oh misss kızlarr .hep mutlu olalım huzurlu olalımm inşallah.öptüm sizi yine uğrarımmmm..bide ne diyeceğim bizede drmuz 13 haftamızda %90 erkekk dedii ben hep oğlum diye seviyorum ayın 9 kontrolümüz varr acaba diyorum olmazyaa ya yanlış gördüysekk kaldıki ben erkek anası olmak için doğmuşumm :) hayırlıısı artıkk

mrb... çok teşekkürlerrrr benimde ilk bebeğim ama bi daha uğraştırmayayım seni istersen canım cinsiyet belli olunca eklersin onuda birlikte :)) tekrar teşekkürlerrrr

herkese iyi akşamlar!! bugün hiç giremedim şimdi acele bi konuşmalarınıza göz gezdirdim şimdi misafir gelecek çıkıcam ama bi bakayım dedim.. pinarada çok geçmiş olsun yıpratmıştır mide olayı seni dikkat et kendine...

Kızlaaar akşamüstü bebek arabamız geldi! Eşim gelmeden monte etme işini bile hallettim heryeri ayrı olarak geldi kapının önünde kargonun elemanına açtırdım 3 kat kutuya koymuşlar açtıkta kutu çıktı sonundada arabamızı çıkardık baktım tekerlekler çıkıyo falan dedim kırık dökük varsada belli olmaz bişe olursa ararım ben sizi küçük yerde olmanın faydaları herkes birbirini tanıyo sorun olmuyo. Ve sonuç beklediğimden çok daha iyi çıktı tekerlekleri fotoda küçük gibiydi baya büyük çıktı öndekiler normal bebek arabalarının boyda arkadakiler daha büyük flamekiss arkadaşım sırtı yatarken bi kemer gevşetiliyo öyle yatıyo demişti hatta bende çabuk bozulur diye düşünmüştüm ama öyle değil koltuğun arkasında bi düğme var mandal gibi onu sıkıp indiriyosun ayak kısmı bile kıvrılıyo heryeri düğmelerle kontrol ediliyo çok beğendim itme sapı çok iyi boyda 1-65'lik banada 1.80'lik eşimede uydu. Hatta kolu çevirmeyi beceremeyip müşteri hizmetlerini aradık kadında gülüyo bana ben halime gülüyorum diye tekerlek takmak vs vız geldi kol yönünü değiştirmeyi beceremedim çok basitmiş. Tek kusuru tentesi yarım kapanıyo yani iyice ön tablaya kadar kapanmıyo ve ayak örtüsü yok hani soğuk havada bebek uyurken tenteyi tam kapatıp ayak örtüsünüde örtüyolar iyice korunaklı oluyo ya bunda öyle olmuyo işte sadece yağmurluğu var ama benim için yağmurluk yeterli geldi çünkü soğukta çocukla çıkmam annemle aynı apartmandayız ona bırakırım yada babamız otomobille çıkarır kısmetse zaten uyumlu anakucağınıda alıp travel sistem kullanadabilirim hafif bi araba. Tentesi baya yüksek kılıfı kalın güzel herşeyi düşünülmüş. Daha erkendi ama eşim heveslenince aldık iyiki almışız tavsiye ederim yine öyle bi indirim yakalarsanız kaçırmayın parasına göre çok çok iyi çıktı. İnşallah hayırlısıyla kullanmakta nasip olur. Bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum çok çok nadir yani ayda bir nerdeyse hafif seyirme gibi iç karnım geniş diyemiş dr normal dedi bebiş iyi olsun yeter ama böyle hissedemeyince insan tedirgin oluyo inşallah sağlıklıdır sağlıklada doğar. Kutusunu atmadım Allah korusun bişe olursa kutuya koyup sakarız dedim hep bi tedirginlik var napim. Şimdi babamız bi heves misafir odasına koydu gidip gelip bakıyo:) Yarın kaldırırım diyorum tozlanmasın bide gelen giden olur çocukları kurcalamasınlar. Kaldırmadan önde fotolarını çekip ciciler topiğine eklerim. İyi akşamlar kızlar Muhteşem yüzyılı izleyeyim kocişle ilgileneyim şimdi.

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr ayyy dun aksam ilk kez bnm minikkk paşammmmm hareket ettı ilk kez hıssettım cok gusel bı duygu yaaaa

ne güzel yaa artık bebişleri de hissetmeye başlamışsınız.. inşallah 10 gün sonra filan bende tam anlamıyla hissederim sizler gibi.. 2 yada 3 kez bi kıpırtı hissettim ama erken diyo herkes emin olamıyorum o yüzden. ama gaz hareketi gibi değildi yaaa farklıydı işte

kızlar tşkrederim sizlerin dedigi bende düşünüyorum dr uma cumartesi 3lü taramanın sonucunu almaya gidecegim ozaman soruyumdiyorum inşallah sonucumda temiz çıkar artık cumartesinekadar rahat uyku uyuyamayacagım yavrumun iyi oldugunu ögrenene kadar

canim 14 haftada belki bisi hisi hisetmis sindir
ama 18 haftadan sonra anca tepiklerini itmelerini hisedersin
itmesini burmasini hisetmek cok ayri bi heycan insallah az kaldi uyutmicaklar bizi gece
itmekten vurmaktan

HCG Üçlü Test 30384 mIU/ml
AFP Üçlü Test 23,6 IU/ml ***Lütfen tarama
raporunuzu 3 (üç)
iş günü sonra
Antenatal (gebe)
polikliniğinden
isteyiniz**
E3 Üçlü Test 0,917 ng/ml

kızlar sonuıçlarım bu 3lü taramanın ma ben anlamadım.anlayan varmı aranızdsa lütfen söyleyin..

Ben de hissediyorum..Başta damar atması gibiydi ama şimdi resmen tekme gibi bişeyler de hissediyorum..Hatta bugün 3 kez üstüste falan hissettim..Çok güzel bir duyguymus gerçekten

canım ben bugun kan verdım o yüzden bı yorum yapamıcamsonuclarım haftaya cıkacak ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…