2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hissediyorum..Başta damar atması gibiydi ama şimdi resmen tekme gibi bişeyler de hissediyorum..Hatta bugün 3 kez üstüste falan hissettim..Çok güzel bir duyguymus gerçekten

slm.bebişin sağlıklı olur hep inşallah :)ben hamile değilim nisan gibi çalışmalara başlayacağız yazını görünce merak ettim bebişin kaç haftalık ne zaman tekmelemeye başlıyo ?
hamilelik önceside bi stres olunuyo :)
allah herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba;
Bebeğim 17 haftalık diyebiliriz..Uzun süredir bir takım hareketler hissediyordum ama bağırsak hareketleri olabilir diye pek ona yormuyordum..Ama 2 haftadır net olarak hissetmeye başladım..Farkı anlayabiliyorum yani..

maşallah ne güzel. benimki de 17 haftalık ama hala birşey hissetmiyorum. çok istiyorum artık hissedebilmeyi

Günaydın herkese;

gözünaydın canım seninde prensesin olcakmış

Gerçekten teşekkür ederim canım sadece sen farkettin
Benim çok mutlu olduğum bu güzel haberi

şeker yuklemesi daha ilerki haftalarda yapılmıyor muydu
Benim anne tarafından gelen bir riskim olduğu için erken haftalarda tarama yapıldı

Çok sevindim canım gözün aydın artık rahat bir şekilde başını yastığa koyabilirsin

kızlar rüyalarımda hep bi bebek görüyodum hamile kaığmdan beri bu gece ilk defa kız bebek gördm adınıda miray koymuşusuz bilmiyorum psikolojkmi doktorda kıza benziyo demişti
İsmi çok beğendim

Günaydın hanımlar..
Bugün burda hava çok güzel..
Günler sonra güneş yüzünü gösterdi.
Sanırım ben güne enerjisiyle çalısıyorum..
Uyurken sanki narkoz almış gibiyim.
Çok zor uyanıyorum...
Kızımı ben hiç hissetmedim daha?
Ne zaman hissedeceğim ki ?

burda da ayaz var. iki haftadır aralıksız kar yağıyordu şimdi de dondurucu bir soğuk var.
valla ben de henüz hiçbirşey hissetmedim merakla bekliyorum. 5. ayda hissedilmeye başlanırmış genelde demek ki biz de her an hissedebiliriz.

Günaydınnn kızlar...Bugün keyfim yerinde İzmir'e kar yağıyor. Sabah evden çıkarken eşime sevinmeyelim boşuna 5 dk sonra diner dedim ama yokkk çalıştığım yerde yapraklar falan bembeyaz. Çoook güzel. Evde olsaydım da oğlumun karla ilk tanışmasını izleseydim keşki. Anne kar neden yağmıyor buraya diye isyanlardaydı tv de gördükçe.

günaydın güzel anneler. sağlıklı ve neşeli gün diliyorum size ve bebişlere

belli olmaz yıllar sürer belki yazışmalarımız daha bizden sonrada çok hamiş gelicek onlara deneyimlerimizi söylicez

canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun sevindim testlerinin sonucuna :))

kızlar rüyalarımda hep bi bebek görüyodum hamile kaığmdan beri bu gece ilk defa kız bebek gördm adınıda miray koymuşusuz bilmiyorum psikolojkmi doktorda kıza benziyo demişti

gerçekten çok güzel bir isim ayrıca çokta sevdiğim birinin ismi. benimde düşünebiliceğim isimler arasında olabilir. şimdiden hayırlısı olsun :))))

bubacm kızlar için gerçekten bambaşka ciciler var ya. vitrinlerde izlerken bile mest oluyorum. erkekler içinde çok şık şeyler var ama seçenek az işte napıcaksın :)))) kardeşinin yakınında olması ayrıca güzel. bizler herşeyi yalnız yapıyoruz.

valla bende kuşadasındayım sanırım 30 küsür yıldır buraya kar düşmemiş. saat 7 de işteydim bi başladı hafif hafif hala yağıyor. arabaların üstü falan bembeyaz oldu 1 cm geçmiştirm. dolsada kar tatili yapsam :) bahane uydursam

Son düzenleme:
Canım ilk gebeliklerde daha geç hissedilir diyorlar.
Nasıl bir şey olduğunu da bilmiyoruz ki..

Burası iklim olarak çok soğuk değil zaten..
Dikkat edin hasta olmayın.
Hasta olunca ilaçta kullanamadığımızdan çok geç atlatıyoruz.

Gunaydin kizlar.... Benm msj yorum yapan arklara cok tsk ediyorum bugun oyle guzel uyumusum ki oglusumla demek pek takmiorum desemde icten ice takiomusum ne zamandir evi ustun körü temizliodum bugun gine guzel basladim Allahim insallah guc kuvvet verirde evimi soyle guzel bi temizlerim .....

günaydınn kızlar.. ben çok kötü hastayım 3 gündür doğru düzgün uykum yok çok kötü grip oldum bogazlarım da kötü artık gripten kulaklarım tıkanıyor..antibiyotik vermişti doktorum kullanıyorum ama atlatamadım ne yapacağım bilmiyorum

günaydın kızlarrrr

amın canım ınsallah benımde oranım %100 olmadıgı icin icimde bi kusku var ama ben yinede kızcem var dıye alısverıse basladım bıle ınsallah sende tam anlamıyla ögrenırsın

inşallah canım sağlıkla hayırlısıyla öğrenelim :)
doktora gitmeye son 7 gün

evet bende göremiyorum merakta ettim

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr ayyy dun aksam ilk kez bnm minikkk paşammmmm hareket ettı ilk kez hıssettım cok gusel bı duygu yaaaa

bende son 3 gündür baya baya hissediom
özellikle dün baya hareketlendi çok garip bişi :)

Merhaba anneler nasılsınız? Biz iyiyizdir heralde herkes maşallah hareketler hissediyolar cinsiyetleride öğrendiler ben hepsinde geç kaldım:) Hareket hissetmiyorum hiç 3-4 ay civarı seyirmeler pıt pıtlar hissediyodum ama son zamanlarda yine hissizleştim arada oluyo bana böyle dr.da herşey yolunda ama bende tık yok:) Zaten nadir hamilelerdenim ben bu kadarmı farksız bi gebelik olur çok enteresan yani karnımda büyümese hiç farkım yok inşallah iyidir bebeğim hareket hissetmemekte kötü en kısa zamanda bende hissetmek istiyorum!
Bebek arabamızı ciciler topiğine ekledik fotolar pek net olmadı galiba ama idare eder. İnşallah kullanmakta nasip olur içinde bebişimle fotolar eklerim size...

tünaydınlar...
izmire kar yağıyorsa düşünün hava nasıl soğuk.Bizde görmemişler gibi gittik resim çekildik azcık tutan çam ağacının önünde :))

Son düzenleme:

canım ya insanın içinin rahatlaması kadar güzel bişi yok..bende 2 gündür huzursuzum..gece rüyalarımda yoruluyorum artık..sürekli bebeğimi doğum yaptığımı koşuşturmaca falan görüyorum...3lü testimiz bi temiz çıksa Allah ın izniyle rahat edicem..

çok geçmiş olsun.. sana tavsiyem tavuksuyuna havuçlu çorba yapmanız.. gribe en iyi gelen şey tavuğun yağı ve havuçtur.. ben ne zaman hasta olsam annecim yapaprdı bu çorbayı karabiber ve limonla içerdim hemen kendime gelirdim..yapacak olursanız tarif veririm inanın işe yarıyor..

tünaydınlar...
izmire kar yağıyorsa düşünün hava nasıl soğuk.Bizde görmemişler gibi gittik resim çekildik azcık tutan çam ağacının önünde :))

günaydın canım.. valla heryer kar oldu ülkenin kar görmeyen yerleri bile kar gördüü süperr bncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…