- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #11.981
Ben de hissediyorum..Başta damar atması gibiydi ama şimdi resmen tekme gibi bişeyler de hissediyorum..Hatta bugün 3 kez üstüste falan hissettim..Çok güzel bir duyguymus gerçekten
Merhaba;
Bebeğim 17 haftalık diyebiliriz..Uzun süredir bir takım hareketler hissediyordum ama bağırsak hareketleri olabilir diye pek ona yormuyordum..Ama 2 haftadır net olarak hissetmeye başladım..Farkı anlayabiliyorum yani..
gözünaydın canım seninde prensesin olcakmış
Benim anne tarafından gelen bir riskim olduğu için erken haftalarda tarama yapıldışeker yuklemesi daha ilerki haftalarda yapılmıyor muydu
Çok sevindim canım gözün aydın artık rahat bir şekilde başını yastığa koyabilirsinOglumun teyzeleriiii biz geldikkkkk cok sukur bi sorun yokmus ayrintilida herseyi gayet iyiydi . Ustumden nasil yuk kalkti inanamazsiniz. Cok mutluyummmmmm ...... Ayrintilida oglumun sunnet bolgesini bile gosterdi dr... İns hepimi guzel haberlerle geliriz .....
İsmi çok beğendimkızlar rüyalarımda hep bi bebek görüyodum hamile kaığmdan beri bu gece ilk defa kız bebek gördm adınıda miray koymuşusuz bilmiyorum psikolojkmi doktorda kıza benziyo demişti
Günaydın hanımlar..
Bugün burda hava çok güzel..
Günler sonra güneş yüzünü gösterdi.
Sanırım ben güne enerjisiyle çalısıyorum..
Uyurken sanki narkoz almış gibiyim.
Çok zor uyanıyorum...
Kızımı ben hiç hissetmedim daha?
Ne zaman hissedeceğim ki ?
şöyle herkesin yazdıklarını okuyunca aklıma bazen "doğacak çocuklarımız da ilerde bu yazılanları görse" diye geçiyo:13:ne sıkıntılar çekiyoruz başımıza neler geliyo diş ağrısı, baş ağrısı, kusma, şeker, tsh, ilaçlar, ya da ilaç alamama ve daha bunun son ayları varr.... bi an hayal ediyorum büyümüşler de bunları okuyolar değerimizi daha iyi anlarlardı şüphe yok. inşallah her şeye değecek olan ülkeye, vatana, millete hayırlı evlatlarımız olur.
Oglumun teyzeleriiii biz geldikkkkk cok sukur bi sorun yokmus ayrintilida herseyi gayet iyiydi . Ustumden nasil yuk kalkti inanamazsiniz. Cok mutluyummmmmm ...... Ayrintilida oglumun sunnet bolgesini bile gosterdi dr... İns hepimi guzel haberlerle geliriz .....
kızlar rüyalarımda hep bi bebek görüyodum hamile kaığmdan beri bu gece ilk defa kız bebek gördm adınıda miray koymuşusuz bilmiyorum psikolojkmi doktorda kıza benziyo demişti
kızlar bende bazı tahlıller icin kan verdım yenı geldım..hava buz ama kızkardesımle gelırken bı iki yere ugradk ve kızıma ciciler aldık..ya bıde temmuza kadar neler neler cıkar demeye basladım ıcten ıce..agırdan almayı düsünuyorum artık cünkü yenı modellerı gördügümde keske demek ıstemıyorum..bosuna yıgınla olsun da ıstemıyorum..ama cıcıler coooooook güzel helekı kızcelere neler neler var..erkek annelerı alınmasın pasalara da dolu..ama benım gözüm artık görmüyo
Günaydınnn kızlar...Bugün keyfim yerinde İzmir'e kar yağıyor. Sabah evden çıkarken eşime sevinmeyelim boşuna 5 dk sonra diner dedim ama yokkk çalıştığım yerde yapraklar falan bembeyaz. Çoook güzel. Evde olsaydım da oğlumun karla ilk tanışmasını izleseydim keşki. Anne kar neden yağmıyor buraya diye isyanlardaydı tv de gördükçe.
Günaydın herkese;
Gerçekten teşekkür ederim canım sadece sen farkettin
Benim çok mutlu olduğum bu güzel haberi
amın canım ınsallah benımde oranım %100 olmadıgı icin icimde bi kusku var ama ben yinede kızcem var dıye alısverıse basladım bıleınsallah sende tam anlamıyla ögrenırsın
canım çok güzel biz de kız olursa miray ya da ayça diyorduk ama Ayça daha ağır basıyor erkek olursa da Utkan koyacağız kısmetse. Bu arada Eskist uzun zamandır girmiyor farkında mısınız? nerelerde acaba umarım iyidir.
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr ayyy dun aksam ilk kez bnm minikkk paşammmmm hareket ettı ilk kez hıssettım cok gusel bı duygu yaaaa
canım benimm vallahaa böyle bir ilke imza attığım içinn kendimi kutluyorum gerçektennn:90:
tekrar hayırlı olsun kızçelerimizz
Gunaydin kizlar.... Benm msj yorum yapan arklara cok tsk ediyorum bugun oyle guzel uyumusum ki oglusumla demek pek takmiorum desemde icten ice takiomusum ne zamandir evi ustun körü temizliodum bugun gine guzel basladim Allahim insallah guc kuvvet verirde evimi soyle guzel bi temizlerim .....
günaydınn kızlar.. ben çok kötü hastayım 3 gündür doğru düzgün uykum yokçok kötü grip oldum bogazlarım da kötü artık gripten kulaklarım tıkanıyor..antibiyotik vermişti doktorum kullanıyorum ama atlatamadım ne yapacağım bilmiyorum
tünaydınlar...
izmire kar yağıyorsa düşünün hava nasıl soğuk.Bizde görmemişler gibi gittik resim çekildik azcık tutan çam ağacının önünde :))
Sağlıkla gelsin inşallah minik kızlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?