2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun.. sana tavsiyem tavuksuyuna havuçlu çorba yapmanız.. gribe en iyi gelen şey tavuğun yağı ve havuçtur.. ben ne zaman hasta olsam annecim yapaprdı bu çorbayı karabiber ve limonla içerdim hemen kendime gelirdim..yapacak olursanız tarif veririm inanın işe yarıyor..

çok teşekkür ederimm.ahhh yapmam mı o kadar kötüyüm ki ne olursa yaparımm..nasıl yapıyosunuz peki?

Canım bence senin kızın olacak...

selam cnm ben de azcik qripledim ve mumkunse tarifini verirsen ben de yapardim cocuklar da icer bunu bence.onceden tesekkurler

çok teşekkür ederimm.ahhh yapmam mı o kadar kötüyüm ki ne olursa yaparımm..nasıl yapıyosunuz peki?

öncelikle tavuğun kemikli kalçası lazım..onu haşlıyosunuz..sonra didin tavukları..başka tencerede 2 tane havucu rendeleyip az yağda kavurun..daha sonra tavuk suyunu ekleyin az gelirse biraz da normal kaynamış su ekleyin kaynayınca arpa şehriye atın içine..şehriyelerde pişince didilmiş tavukları atıp karıştırın bi taşım kaynasın...bi kaseye 3 yemek kaşığı yoğurt ve 1 yumurta sarısı çırpın çorbanın da suyundan alın çırparken kesilmesin yoğurt sonra yavaşça çorbaya dökerek karıştırın biraz fokurdayınca kapatın..üzerinde havuçtan dolayı turuncu renk olacak o yağdan değil çok yağlı olduğunu düşünüp yememzlik etmeyin sakın asıl zaten o yağ gribe birebir geliyo çok yağlı değiil merak etmeyin o terbiye onu dengeliyo...çorbayı sıcak sıcak için istersen limon sıkıp birazda karabiberle süper olur..afiyet olsun yarasın şifa olsun inşallah

çooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim canımm.hemen yapağımm.inşallahda hemencik iyi olurum.oğluşumada şifaa olur sayende teyzesii.çok teşekkür ederizz :)

herkese günaydın nasılsınız arkadaşlar??dün gece geç yattık ancak uyandım çay suyunu koydum kahvaltıdan önce yazayım dedim...yaa rüyamda bebeğimi gördüm,,yeni doğduğu gündü öyle bi öpüp kokluyodum ki harika bi duyguydu kokusunu resmen hissettim müthiştiiii keşke rüyam bitmeseydii ama rüyada bile cinsiyet konusunda tereddütlüydüm çünkü kundağa sarılmış önce yüzüne bakıp kızım diyorum sonra tereddüt eder gibi erkek düşüncesi geliyo yani orada bile öğrenemedim..!! amaaan öpüp koklamakta çok güzeldi yaa bu rüyada daha iyi anladım kii cinsiyeti ne olursa olsun benim miniciğimin sevgisi her türlü bambaşka olacak.. seviyorum miniciğimi çoookkkkkkkkkk!!!!!! neyse kızlar ben yine kokuları almaya ve midem bulanmaya başladı,sizden yorumları bekliyorum rüyamla ilgili:) hemen kahvaltımı yapayım sonra evi toparlayıp yine gelirim

çooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim canımm.hemen yapağımm.inşallahda hemencik iyi olurum.oğluşumada şifaa olur sayende teyzesii.çok teşekkür ederizz :)

rica ederim canım benimm ne demekkk yarasın şifa olsun size inşallahh yanlız tavuğun kalça olması önemli normal baget falan olmaz yoksa da aldır olur mu

canım şu anda bursada yaşamıyorum.

günaydınn!!!

herkese günaydın nasılsınız arkadaşlar??dün gece geç yattık ancak uyandım çay suyunu koydum kahvaltıdan önce yazayım dedim...yaa rüyamda bebeğimi gördüm,,yeni doğduğu gündü öyle bi öpüp kokluyodum ki harika bi duyguydu kokusunu resmen hissettim müthiştiiii keşke rüyam bitmeseydii ama rüyada bile cinsiyet konusunda tereddütlüydüm çünkü kundağa sarılmış önce yüzüne bakıp kızım diyorum sonra tereddüt eder gibi erkek düşüncesi geliyo yani orada bile öğrenemedim..!! amaaan öpüp koklamakta çok güzeldi yaa bu rüyada daha iyi anladım kii cinsiyeti ne olursa olsun benim miniciğimin sevgisi her türlü bambaşka olacak.. seviyorum miniciğimi çoookkkkkkkkkk!!!!!! neyse kızlar ben yine kokuları almaya ve midem bulanmaya başladı,sizden yorumları bekliyorum rüyamla ilgili:) hemen kahvaltımı yapayım sonra evi toparlayıp yine gelirim
yorum yokmuuu

haziran anneleri topiği yine kapatılmış, anlamıyorum neyi paylaşamıyorlar.. :44:

canım bir site var aşeriyorum.net belki orda bulabilirsin istediğin şeyi mevsimlik bişeymi?

Canım malesef o siteye bakmış bulundum
Ordaki meyvelerin hepsini yiyebileceğiz hamileleğimizde..
Hamileliğimiz güzel bir döneme denk geldi.
Bütün kış, bahar ve yaz meyvelerini yiyebileceğiz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…