- 2 Ocak 2012
- 369
- 32
- 98
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.001
Canım bence senin kızın olacak...Merhaba anneler nasılsınız? Biz iyiyizdir heralde herkes maşallah hareketler hissediyolar cinsiyetleride öğrendiler ben hepsinde geç kaldım:) Hareket hissetmiyorum hiç 3-4 ay civarı seyirmeler pıt pıtlar hissediyodum ama son zamanlarda yine hissizleştim arada oluyo bana böyle dr.da herşey yolunda ama bende tık yok:) Zaten nadir hamilelerdenim ben bu kadarmı farksız bi gebelik olur çok enteresan yani karnımda büyümese hiç farkım yok inşallah iyidir bebeğim hareket hissetmemekte kötü en kısa zamanda bende hissetmek istiyorum! Bebek arabamızı ciciler topiğine ekledik fotolar pek net olmadı galiba ama idare eder. İnşallah kullanmakta nasip olur içinde bebişimle fotolar eklerim size...
çok geçmiş olsun.. sana tavsiyem tavuksuyuna havuçlu çorba yapmanız.. gribe en iyi gelen şey tavuğun yağı ve havuçtur.. ben ne zaman hasta olsam annecim yapaprdı bu çorbayı karabiber ve limonla içerdim hemen kendime gelirdim..yapacak olursanız tarif veririm inanın işe yarıyor..
çok teşekkür ederimm.ahhh yapmam mı o kadar kötüyüm ki ne olursa yaparımm..nasıl yapıyosunuz peki?
amin canım inşallah... ben sabırsızlıkla 3lü testimin sonucunu bekliyorum onuda atlatsam biraz daha rahatlıcamm :18:
çok teşekkür ederimm.ahhh yapmam mı o kadar kötüyüm ki ne olursa yaparımm..nasıl yapıyosunuz peki?
öncelikle tavuğun kemikli kalçası lazım..onu haşlıyosunuz..sonra didin tavukları..başka tencerede 2 tane havucu rendeleyip az yağda kavurun..daha sonra tavuk suyunu ekleyin az gelirse biraz da normal kaynamış su ekleyin kaynayınca arpa şehriye atın içine..şehriyelerde pişince didilmiş tavukları atıp karıştırın bi taşım kaynasın...bi kaseye 3 yemek kaşığı yoğurt ve 1 yumurta sarısı çırpın çorbanın da suyundan alın çırparken kesilmesin yoğurt sonra yavaşça çorbaya dökerek karıştırın biraz fokurdayınca kapatın..üzerinde havuçtan dolayı turuncu renk olacak o yağdan değil çok yağlı olduğunu düşünüp yememzlik etmeyin sakın asıl zaten o yağ gribe birebir geliyo çok yağlı değiil merak etmeyin o terbiye onu dengeliyo...çorbayı sıcak sıcak için istersen limon sıkıp birazda karabiberle süper olur..afiyet olsun yarasın şifa olsun inşallah
çooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim canımm.hemen yapağımm.inşallahda hemencik iyi olurum.oğluşumada şifaa olur sayende teyzesii.çok teşekkür ederizz :)
rica ederim canım benimm ne demekkk yarasın şifa olsun size inşallahhyanlız tavuğun kalça olması önemli normal baget falan olmaz yoksa da aldır olur mu
cnm bu arada bursadaymışsın. daha önce de sormuştum bi arkadaşa ama sen miydin hatırlamıyorum kusura bakma. hangi hastaneye kime gidiyorsun bursada? bende bursaya geliyorum jimere erdoğan beye. çok memnunum kendisinden. hastane de çok süper herşey mükemmel ama tek korkum doğum çok pahalıya çıkar mı??? orada doğum yapan biri çok pahalı değil dedi geçen yıl sezeryan olmuşl orada 1500 civarı dedi. bilemiyorum ne kadar doğru sormadım henüz hastaneye ama çok uçuk fiyat değilse orada doğurmak isterim çok süper bi hastane..
kızlar ben pazardan beri bulamayacağımız bişi aşeriyorum
Canım bence senin kızın olacak...
kızlar ben pazardan beri bulamayacağımız bişi aşeriyorum
Kizlar ben nOrmalde elimi karnima koyarsam bi ihtimal hissediom yoksa hissetmiom elini karnina koymadan hisseden var mi ?
canım bir site var aşeriyorum.net belki orda bulabilirsin istediğin şeyi mevsimlik bişeymi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?