- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.021
haziran anneleri topiği yine kapatılmış, anlamıyorum neyi paylaşamıyorlar.. :44:
nasıl canım elini koymada hissedemiyosun ilk hisler dısardan hissedilmiyor diye biliyorum
Kızlar geç hareket eder diyolar diyemi böyle düşündün?:) İnşallah kızdır:)
Ya canim uzanicam elimi karnima koyacam o zaman hissediom yoksa normal durdugum yerde tekme falan hissetmiom ...
bebiş seni hissediyo ve sana selam veriyodur ben burdayım anne diye :) ben daha hiç hissetmedim
günaydınn!!!
herkese günaydın nasılsınız arkadaşlar??dün gece geç yattık ancak uyandım çay suyunu koydum kahvaltıdan önce yazayım dedim...yaa rüyamda bebeğimi gördüm,,yeni doğduğu gündü öyle bi öpüp kokluyodum ki harika bi duyguydu kokusunu resmen hissettim müthiştiiii keşke rüyam bitmeseydii ama rüyada bile cinsiyet konusunda tereddütlüydüm çünkü kundağa sarılmış önce yüzüne bakıp kızım diyorum sonra tereddüt eder gibi erkek düşüncesi geliyo yani orada bile öğrenemedim..!! amaaan öpüp koklamakta çok güzeldi yaa bu rüyada daha iyi anladım kii cinsiyeti ne olursa olsun benim miniciğimin sevgisi her türlü bambaşka olacak.. seviyorum miniciğimi çoookkkkkkkkkk!!!!!! neyse kızlar ben yine kokuları almaya ve midem bulanmaya başladı,sizden yorumları bekliyorum rüyamla ilgili:) hemen kahvaltımı yapayım sonra evi toparlayıp yine gelirim
yorum yokmuuu
merhaba kizlar nasilsiniz az eskiye baktim bi selam verim dedim
evlimutlu tatlim elini koymadan da hisedersin yat firt ustu elini karnina koy cikolata falanda ye
sabah 1 barda su ictim yatiim basladi kendini toplamaya bir tarafa cikolata bile yemedim su ictim tek 15 haftada baska hisedersin 18 haftada baska canim cunku kemikleri gucleniyo her hafta
ila onun bebeyi oynuyo benim niye oynamiyo dememek lazim bazinin onundedir bazinin bel kismindadir bebege bagli hareketler herkez hisedicek gunu geldiginde
kızlar size bi önerim var.. bizim listemiz çok sade ve çok basit gözüküyor ... ben bi el atayım da düzenleyeyim diyorum ne dersiniz ? ayrıca listede gereksiz bazı bilgiler var bence o yüzden liste büyük ekrana sığmıyor arada boşluklar var falan.. ben bi güzel listeyi düzenleyip size öneride bulanayım ne dersiniz ?
herkese hayırlı sabahlar
bubacımeşine nasıl söyledin cinsiyet haberini yazdın mı yoksa ben mi kaçırdım:44:
Canım valla harika olur..
Bir de benim kızımı daha eklememişler listeye
Canım valla harika olur..
Bir de benim kızımı daha eklememişler listeye
benimde kızım eklenmedi bubanında... ama şimdi herkesinkini tam bilemeyebilirim öncelikle ana hatlarıyla bi düzenleyeyim şöle süsleyeyim falan.. sonra onlara da el atarım
günaydın güzel anneler. sağlıklı ve neşeli gün diliyorum size ve bebişlere
belli olmaz yıllar sürer belki yazışmalarımızdaha bizden sonrada çok hamiş gelicek onlara deneyimlerimizi söylicez
canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun sevindim testlerinin sonucuna :))
gerçekten çok güzel bir isim ayrıca çokta sevdiğim birinin ismi. benimde düşünebiliceğim isimler arasında olabilir. şimdiden hayırlısı olsun :))))
bubacm kızlar için gerçekten bambaşka ciciler var ya. vitrinlerde izlerken bile mest oluyorum. erkekler içinde çok şık şeyler var ama seçenek az işte napıcaksın :)))) kardeşinin yakınında olması ayrıca güzel. bizler herşeyi yalnız yapıyoruz.
canım benım kızkardesım 11 yasında:)ama o kadar cok heveslı ve akıllıkı sankı yasıtımmıs gıbı yardımcı oluyor bana...
valla bende kuşadasındayım sanırım 30 küsür yıldır buraya kar düşmemiş. saat 7 de işteydim bi başladı hafif hafif hala yağıyor. arabaların üstü falan bembeyaz oldu 1 cm geçmiştirm. dolsada kar tatili yapsam :) bahane uydursam
günaydın kızlarrrr
inşallah canım sağlıkla hayırlısıyla öğrenelim :)
doktora gitmeye son 7 gün
hadı canım az kalmıs, 7 gün gecer hemencene ınsallah...
evet bende göremiyorum merakta ettim
bende son 3 gündür baya baya hissediom
özellikle dün baya hareketlendi çok garip bişi :)
ay teyzesı benım kızcemıde unutmamıs..ben dıger topıkte söledım ama hapsuu cok yogun dıye bılıyorum ıs yerınde o yzden gözünden kacmıs olabılır..sen müsaıtsen yap canım bence hem o da sıkıntı yapmaz yapamıyorum dıyebenimde kızım eklenmedi bubanında... ama şimdi herkesinkini tam bilemeyebilirim öncelikle ana hatlarıyla bi düzenleyeyim şöle süsleyeyim falan.. sonra onlara da el atarım
ben de görmüştüm boyle ruya. kız bebek gordum ben.cinsiyetimiz hala belli değil ama. kokusu ,teni,çok gerçekçiydi aklımdan çıkmadı hala
Rabbim hayırlısı neyse onu yazsın inşallah..
Kızlar geç hareket eder diye aklıma geldi tabbi.
Birde profil resmini görünce hep kz bebek geliyor aklıma.
Maşallah çok güzel bir bebekmiş..
kizlar kimse bebeginin kokusunu ruyada falan hisedemez oyle bisi ki
insan bile inanamiyo oyle kokuyoki aklima gelince hep gozum dolucak oluyo
karnindan cikiyo sanki sana cenetin kokusunu getirmis koklatmak icin
icine cekince o okuyo unutmak hayat boyu mumkun olmuyo allahim saglikla
hepimizin yavrusunu kuucagina almayi nasip etsin hepimiz yavrularimiza kavusup ozlemimizi bitirelim subat ta geldi geriye diyorum 4 ay aldiallahin iznile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?