2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar nasilsiniz az eskiye baktim bi selam verim dedim

evlimutlu tatlim elini koymadan da hisedersin yat firt ustu elini karnina koy cikolata falanda ye

sabah 1 barda su ictim yatiim basladi kendini toplamaya bir tarafa cikolata bile yemedim su ictim tek 15 haftada baska hisedersin 18 haftada baska canim cunku kemikleri gucleniyo her hafta
ila onun bebeyi oynuyo benim niye oynamiyo dememek lazim bazinin onundedir bazinin bel kismindadir bebege bagli hareketler herkez hisedicek gunu geldiginde

bebiş seni hissediyo ve sana selam veriyodur ben burdayım anne diye :) ben daha hiç hissetmedim

:))) dun ayrintilida kalp atisini dinledik hizli atiodu dr da annesi babasi kendini goruo diye heyecanlandi oglunuz dedi bi hosuma girti anlatamam ... Esim gulumseyerek bakiodu ben ise hem gulumsuom hemde boncuk boncuk agliodum :)

Son düzenleme:

ben de görmüştüm boyle ruya. kız bebek gordum ben.cinsiyetimiz hala belli değil ama. kokusu ,teni,çok gerçekçiydi aklımdan çıkmadı hala

Hosgeldin canim haklisin bide ilk hamilelik olmasininda dezavantaji sanirim

kızlar size bi önerim var.. bizim listemiz çok sade ve çok basit gözüküyor ... ben bi el atayım da düzenleyeyim diyorum ne dersiniz ? ayrıca listede gereksiz bazı bilgiler var bence o yüzden liste büyük ekrana sığmıyor arada boşluklar var falan.. ben bi güzel listeyi düzenleyip size öneride bulanayım ne dersiniz ?

kizlar kimse bebeginin kokusunu ruyada falan hisedemez oyle bisi ki
insan bile inanamiyo oyle kokuyoki aklima gelince hep gozum dolucak oluyo
karnindan cikiyo sanki sana cenetin kokusunu getirmis koklatmak icin
icine cekince o okuyo unutmak hayat boyu mumkun olmuyo allahim saglikla
hepimizin yavrusunu kuucagina almayi nasip etsin hepimiz yavrularimiza kavusup ozlemimizi bitirelim subat ta geldi geriye diyorum 4 ay aldi allahin iznile

Canım valla harika olur..
Bir de benim kızımı daha eklememişler listeye

herkese hayırlı sabahlar

bubacımeşine nasıl söyledin cinsiyet haberini yazdın mı yoksa ben mi kaçırdım:44:

canım ılk olarak odaya ben gırdım kız dıyınce doktorum esıme 'kızce' dıye msj attım..aslında telefonda onlıne olacaktı ama doktor ölcüm yapıyordu hemde belkı makıneye bı zararı olur dıye vazgectık..daha ultrasondayken ben yattıgım yerden msj attım canım..o da ':) hayırlısı olsun' yazmıs kayınvalıdem annm ve kızkardesım vardı yanımda..ama esım maalesef yyoktu

Canım valla harika olur..
Bir de benim kızımı daha eklememişler listeye

listede istenilen değişiklik yapılabilinir ben elimden geldiğince gözümden kacırmadan bılgıleri listeye eklemeye calısıyorum iş ortamım inanılmaz yogun o nedenle gozumden kacanlar olabiliyor listeyi yapmak isteyen arkadaslar kesinlikle yapabilirler benim için soun olmaz

benimde kızım eklenmedi bubanında... ama şimdi herkesinkini tam bilemeyebilirim öncelikle ana hatlarıyla bi düzenleyeyim şöle süsleyeyim falan.. sonra onlara da el atarım
ay teyzesı benım kızcemıde unutmamıs..ben dıger topıkte söledım ama hapsuu cok yogun dıye bılıyorum ıs yerınde o yzden gözünden kacmıs olabılır..sen müsaıtsen yap canım bence hem o da sıkıntı yapmaz yapamıyorum dıye

ay ben yazıları baya karıstırmısım:))) herkeslere günaydın ögle oldu gercı ama bugun kızımla gec uyandık havada soguk olunca yataktan cıkasımız gelmedı sanırım..kahvaltı vs derken sımdık bakalım dedık teyzelerı napıyormus..herkesler ıyıdır ınsallah gecmısı okudum bı yaramazlık yok maasallah

Rabbim hayırlısı neyse onu yazsın inşallah..
Kızlar geç hareket eder diye aklıma geldi tabbi.
Birde profil resmini görünce hep kz bebek geliyor aklıma.
Maşallah çok güzel bir bebekmiş..

İnşallah hayırlı sağlıklı bi evlat olsun yeterki... Profildeki resim benim 9 aylık halim:) MÜtevazilik yapamıcam gerçekten çok güzel bebekmişim doğduğumda bile bütün hemşireler bizim odaya dolmuşlar çok güzel bu bebek diye:) Benimde böyle saçlı ve tombik bi kızım olsun diye can atıyorum gözümün önüne koydum bol bol bakayımda benzesin diye:)

rüyamda hissettiğim kesinlikle müthiş bi duyguydu...tabi gerçeğiyle kıyaslamıyorum zaten öyle bişey olamaz...ama daha müthişini hissetmek için gerçekten sabırsızlanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…