- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.041
İnşallah hayırlı sağlıklı bi evlat olsun yeterki... Profildeki resim benim 9 aylık halim:) MÜtevazilik yapamıcam gerçekten çok güzel bebekmişim doğduğumda bile bütün hemşireler bizim odaya dolmuşlar çok güzel bu bebek diye:) Benimde böyle saçlı ve tombik bi kızım olsun diye can atıyorum gözümün önüne koydum bol bol bakayımda benzesin diye:)
İnşallah hayırlı sağlıklı bi evlat olsun yeterki... Profildeki resim benim 9 aylık halim:) MÜtevazilik yapamıcam gerçekten çok güzel bebekmişim doğduğumda bile bütün hemşireler bizim odaya dolmuşlar çok güzel bu bebek diye:) Benimde böyle saçlı ve tombik bi kızım olsun diye can atıyorum gözümün önüne koydum bol bol bakayımda benzesin diye:)
Mütevazilik yapma zaten gerçekten çok güzel br bebekmişsin..
Umarım bebeğin de sana benzer..
kızlarrrrrrrrrrrrr listemize bi göz atar mısınız ?
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-2012-annelerinin-listesi-9.html#post22943887
maasallah canım zeytın gıbı bakısların ınsallah benzzer kızın
benım bebeklık fotolarımıda ben alıp alıp sevıyorum ben kumralım ama esım sapsarıymıs nasıl bıse olacak merak edıorum..ben bıde yanaklardakı gamzelere hastayım bayılıyorum yanı..saglıklı olsun derken gamzelıde olsun dıyorum hepnapım cok sevıyorum
merhaba kızlarr nasılsınızz
ıyıyız canım sen nasılsın
kızlarrrrrrrrrrrrr listemize bi göz atar mısınız ?
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-2012-annelerinin-listesi-9.html#post22943887
şimdi güncelleme yapılacak olan varsa söylesin hanımlar hemen düzelteyim ve böylece listemiz daha düzenli devam eder
şimdi güncelleme yapılacak olan varsa söylesin hanımlar hemen düzelteyim ve böylece listemiz daha düzenli devam eder
maasallah canım zeytın gıbı bakısların ınsallah benzzer kızın
benım bebeklık fotolarımıda ben alıp alıp sevıyorum ben kumralım ama esım sapsarıymıs nasıl bıse olacak merak edıorum..ben bıde yanaklardakı gamzelere hastayım bayılıyorum yanı..saglıklı olsun derken gamzelıde olsun dıyorum hepnapım cok sevıyorum
bende iyiym canım temizlk yapıcam ama haala düşünüyorum:)
Sağol canım inşallah bana benzer eşimin bebeklik fotosu pek yok ama benim daha güzel olduğum kesin:)
Gamzelere bende bayılıyorum ilk zamanlar hep aklıma geliyodu bende diyodum gamzeli olsun diye ama sonra iyimi sağlıklımı bilmem ne derken valla pek düşünmeye vaktim olmuyo heryeri oluşmuştur artık hatta daha genlerinde belliydi ama umut işte:) Bide benim kirpiklerim rimel sürünce takma kirpik gibi oluyo birazda kıvırırsam kaşlarıma kadar geliyo kuzenim 9 aylıktı bakmıştı kirpiklerime cidden kızının kirpikler benimkilerden güzel bende makyaj yaptıkça bakıyorum benzesin diye:)
aman canım canın ıstemıyorsa bı toparla gıtsın temızlıgı baska zaman yaparsın..
bende öyle diyorumda pazartesi iş başı yavaş yavaş bişeyler yapsam iyi olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?