2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mütevazilik yapma zaten gerçekten çok güzel br bebekmişsin..
Umarım bebeğin de sana benzer..

MÜtevazilik değil bencede canım çok güzel ve cok sirin bi bebekmişsin
Rabbim gönlündekini nasip etsin tatlımm

Selam anneler ve bebişleri nasılsınız bugün

hepinize mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum

biz işe yeni geldik çalışmaya başladık akşam olmasını bekliyoruzz

maasallah canım zeytın gıbı bakısların ınsallah benzzer kızın

benım bebeklık fotolarımıda ben alıp alıp sevıyorum ben kumralım ama esım sapsarıymıs nasıl bıse olacak merak edıorum..ben bıde yanaklardakı gamzelere hastayım bayılıyorum yanı..saglıklı olsun derken gamzelıde olsun dıyorum hep napım cok sevıyorum

Mütevazilik yapma zaten gerçekten çok güzel br bebekmişsin..
Umarım bebeğin de sana benzer..

İnşallah... Bütün bebekler güzel ya çirkin bebek olurmu hiç... Sadece anne tarafımda siyah saçlı doğma durumu var halbuki kumral beyaz tenliyiz ama doğarken öyle doğmuşuz annemde bende inşallah benim bebeğimde öyle olur bi fotomda 1 aylık kundaktayım saçlarım yana taranmış:)

Kızlar bende gebe kalmadan bikaç ay önce bebek doğurduğumu görmüştüm nasıl bi duyguydu o öyle gerçeğini düşünemiyorum ağlayarak uyanmıştım günlercede unutamadım Allah yokluklarını göstermesin...

EVLİMUTLU elini koyduğunda hissettiğin bebekten ziyade gaz olabilir yoksa bebeği önce içten hissedersin bende hissetmiyorum gerçi ama çok nadir dönüyo gibi falan oluyo elle farkedilcek duruma geldiğinde iyice tepiyo olur zaten. İnsan hevesleniyo bi an önce hissetmeye hatta ben çok telaş yapıyorum ama normalmiş herkes bir olmuyo.

aynen canım benim eşimde sarıymış bende esmermişim şimdi eşim esmer ben kumral:))) nasıl bişey olucak bilmiyorum:) bende gamzeleri çok seviyorum babamda var gamze bende ona bakıyorum:)

Sağol canım inşallah bana benzer eşimin bebeklik fotosu pek yok ama benim daha güzel olduğum kesin:)
Gamzelere bende bayılıyorum ilk zamanlar hep aklıma geliyodu bende diyodum gamzeli olsun diye ama sonra iyimi sağlıklımı bilmem ne derken valla pek düşünmeye vaktim olmuyo heryeri oluşmuştur artık hatta daha genlerinde belliydi ama umut işte:) Bide benim kirpiklerim rimel sürünce takma kirpik gibi oluyo birazda kıvırırsam kaşlarıma kadar geliyo kuzenim 9 aylıktı bakmıştı kirpiklerime cidden kızının kirpikler benimkilerden güzel bende makyaj yaptıkça bakıyorum benzesin diye:)

canım senle benzıyoruz galıba:)benımde esımın pek fotosu yok ama gözlerı mavı..benımde kırpıklerım cok yogun herkes dua et sen gıbı olsun kırpıklerı dıyor..dıyorum saglıklı olsun ama gamzelı olsun kırpıgı makyajlada yapar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…