2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tatim gelincik arkadasimizda gecen kiz demisti onuda eklemeyi unutmusun ekleye bilirsen ekle
gecen girdiginde yuzde 70 kiz dedi doktor demisti

ayol kızlar bana unutmuşsun demeyin bana kimse demedi ki ekle diye ben daha az önce listeyi yenileyimmi dedim ve yaptım.. yoksa güncelleme olarak kimse bişi demedi bana doğal olarak unutmadım

yani söylenmiş daha önce ama arkadaş yoğunluktan düzeltememiş ben şimdi el attım anca yaparım yani

ayy canım cok hossun walla haklısın güldürdün benı

Orayada yazmıştım burayada yazayım canım eline sağlık liste güzel olmuş ben büyük ihtimalle pazartesi giderim dr.a inşallah hayırlı haberlerle dönerim ve cinsiyetide yazdırırım ayy çok heyecanlı!:) Yine göstermezse napcam hiç bilmiyorum:)

ayol kızlar bana unutmuşsun demeyin bana kimse demedi ki ekle diye ben daha az önce listeyi yenileyimmi dedim ve yaptım.. yoksa güncelleme olarak kimse bişi demedi bana doğal olarak unutmadım

yani söylenmiş daha önce ama arkadaş yoğunluktan düzeltememiş ben şimdi el attım anca yaparım yani

hly canım çok teşekkür ederim çorbayı yaptım içtim şimdi sanki beni terletecek gibi..ayrıca dediğin gibide çok güzel oldu..çok teşekkür ederim :)

bi taraftanda ıhlamur içiyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…