- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.081
ayol kızlar bana unutmuşsun demeyin bana kimse demedi ki ekle diye ben daha az önce listeyi yenileyimmi dedim ve yaptım.. yoksa güncelleme olarak kimse bişi demedi bana doğal olarak unutmadım
yani söylenmiş daha önce ama arkadaş yoğunluktan düzeltememiş ben şimdi el attım anca yaparım yani
ogluşum olacakmış teyzesi senin neyin olacak ögrendin mi hastanede dr bugün bana bu sene erkek senesi dedi çogu hamiş erkek haberini alıyomuuş
benim 15inde kontrolüm daha öğrenemedim canım ya ne güzel bende öğrenirim inşallah gönlümden geçen ve hissettiğim erkek ama hayırlısı Rabbim senin ve hepimizin yavrularını sağ sağlim verir inşallah
Orayada yazmıştım burayada yazayım canım eline sağlık liste güzel olmuş ben büyük ihtimalle pazartesi giderim dr.a inşallah hayırlı haberlerle dönerim ve cinsiyetide yazdırırım ayy çok heyecanlı!:) Yine göstermezse napcam hiç bilmiyorum:)
hly canım çok teşekkür ederim çorbayı yaptım içtim şimdi sanki beni terletecek gibi..ayrıca dediğin gibide çok güzel oldu..çok teşekkür ederim :)
bi taraftanda ıhlamur içiyorum artık..
canım ellerine sağlık eklmişsin listeye teşekkür ederim
canım benim eline sağlık çok sevndim beğenmene.. evet çorba seni terletecek.. hatta içerken burun deliklerini de açmış olabilir
inşallah hemencik iyileşir kalkarsın canım
tugcemmmm79 hayırlı olsun canım cinsiyet belli olmuş sağlıkta sıkıntı yok değilmi ne zamandır takip edemiyorum .
baş ağrılarım var bu ara tansiyon sebebiyle sanırım, doktorum tuzlu şeyleri yasakladı . dahiliye doktoruna görünmemi istedi. cumartesi günü dahiliyeye gidicem nasipse
canım çok geçmiş olsun dik et
banada yasakladı dok tuzları
hly7 canım liste cok güzel olmus ellerine sağlık :)
hly7 teşekkürler cnm değişikliği yapmışsın bileellerine sağlık çok güzel olmuş liste...
hiç bişey canım çekmedi çekmedi , turşu çekesi tuttu ,doktor yasakladı nasıl bir kısmettir bu =(
şimdi güncelleme yapılacak olan varsa söylesin hanımlar hemen düzelteyim ve böylece listemiz daha düzenli devam eder
şimdi güncelleme yapılacak olan varsa söylesin hanımlar hemen düzelteyim ve böylece listemiz daha düzenli devam eder
benim de ilk gebeliğim canım ilk bebeğim olacak..istersen cinsiyeti 20 şubatta inş belli olucak olunca ister birlikte ekle istersende şimdi yani sürekli uğraşmak zor oalcaksa kasmayayım hiç seni:) ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
Cnm listeye benide ekleyebilir misin kizimla beraber 5 ekim 10 temmuz tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?