2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bence bu ekleme düzeltme taleplerını de lıste topıgıne yazarsak daha ıyı olur.cünkü dıger yazılardan dolayı burda atlanmıs olabılır hly7 canım snde dırekt ordan daha rahat takıp edersın ..sen bılırsın tabı yınede

saol canım yani üzülmedim desem yalan olur,o tetıkledı tabı ama benım kalbimde 2 tane damar varmış sanırırm.normalde 1 tane olurmuş

kızlar listeyi bugünkü eklemeleri yaptım yanlız artık günlük bi çalışma yaparım.. eğer eksik bilgi veya cinsiyet eklenmesini isteyen olursa lütfen liste topiğine yazın burda arada kaynar gider..ben düzenli olarak hergün listeyi günceller yollarım ..

saol canım yani üzülmedim desem yalan olur,o tetıkledı tabı ama benım kalbimde 2 tane damar varmış sanırırm.normalde 1 tane olurmuş

Canım benim babam da çift ileti sistemi vardı kalbinde..
Başkent hstanesinde yaktılar birini..
Doğumdan sonra tedavi olmak istersen diye söyledim.

bız geldık kızlar gıttım dr a bebek gayet ıyı saglıklı parmaklarını bıle gordum ama dr cınsıyetını soylemıyor burdakı bayan arkadaslar doguda dr lar kolay kolay cınsıyet soylemıyor dıyor bılemıyorum artık ama bebek de gostermedı kendını sırtını dondu sonra elektırık gıttı sonra tekrar baktı bu sefer de kordonu bacaklarının arasına almıstı ıyıce moralım bozuldu sabahtan berı aglıyorum yenı kendıme geldım cok moralım bozuk burda uc hamıle bayan vardı ucu de ogrenmıs ucunun de kızı olacakmıs bır tek ben kaldım hepsının kan yenılenme olayında tuttu cın takvımı de cok moralım bozuk artık benım bebegım de gostersın kendını memlekete gıtmek ıcın can atıyorum allah kımseyı buralarda bırakmasın ... hastanede buralı bır bayanla konustum yaslı bır hamıle yarım yamalak turkcesıyle dedım kac 9 dedı cınsıyetı ne dedım sormadım dedı neden dedım bundan oncekıne kız dedı dr erkek cıktı dedı bende bunu sormadım dedı dr lar mı ınadına soylemıyor kı ama bız dogulu deyılız her ıkı cınsıyet de bızım ıcın candır offf off ınanın mıdeme agrı gırdı basım agrıyor

ya bı de yetmezmıs gıbı dr a dıyorum herkes cınsıyetı ogrendı bebegı benden kucuk olanlar bıle dıyorum dr kucucuk bebek neyı gorunecek dıyor ama bebegım 15+1 olmus hatta ultrason cıktısı verdı kapkara ne bebek gorunuyor ne bıse dıyorum burda bebek gorunmuyor nıe sen gorunsun mu ıstıyordun dıyor benı sınır ettı dr

ay canım aglama üzme kendını karamsarlıga kapılma annesı bebısın de üzülür, aglar saglık olsun napalım memlekete gıdınce ögrenırsın ne kaldıkı surda bak ne güzel saglıklıymıs hıcbı problem yokmus sıkma canını..tabıı ınsan merak edıyor ama bu kadar yıpratma kendını..cın takvımı kan sayımı vs ben de tutmadı mesela onlara da pek umut baglama bekle bakalım accık daha annecınle bırlıkte gıdersınız hepberaber sürprız olur daha ıyı olur

haklısın bubacım ama ınsan uzuluyor ogenmeyen kım kaldı kı neyse aksama yemegım yok kızlar yemek ısını halletmem lazım tekrar konusuruz

slm kızlar ben geldimmm dün gittim doktora ve bi kızım olacacağını öğrenddim fotoğrafını bile çekip verdi şeyinin 14 hafta 4 günlük hamileyim ama ultrasyonda 15 hafta 4 günlük cıkıyo...bi yanlışlık olmaz artık herhalde 2 kere sordum kesin dedi ..çok sevindim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee

canım Allah doktorların elıne düşürmesın zaten gıcık olanı da hıc cekılmıyor..bosver bı daha ona gıtmezsın ınsallah afedersın ama salagına denk gelmıssın ınsanın moralını bozan cınsten..gıcık sey

canımmm bozma moralini en kısa zamanda sende öğrenirsin inş. sen üzülme ki bebişinde etkilenmesin annesi.. hiç bozma moralinide bebişin sağlıklı iyi ya cinsiyetinide öğrenirsin..sen moralini yüksek tut...

ohh bı kızce daha geldı maasallah

canım bulundugum ılcede bır tane dr var mecbur kaldıkca gıdecegım mecburen offf sınırım ıyıce bozuluyor bı kac gun kendıme gelemem artık herkes ogrendı herkes bır ben kaldım 15 haftalık bebegı goremedı dr bu haftalık bebek kız da olsa erkek de olsa gorunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…