2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım gozun aydın sagıkla gelsın

canım ults gelısmıs deıldır o nedenle goremıyordur belkı hem bı tek sen deılsın bende ogrenmedım ve doktorum bakmıyor bıle erken deyıp gecıstırdı hep pazartesı gıdıncede bakacagını hıc sanmıyorum.

canım sen kendini yıpratma bebeğin üzülmesin ... ne güzel sağlıklıymışş daha ne istiyorsun annesii poposunu parmaklarını düşün mutlu oll .ayrıca benimde tutmadı ne çin ne rus takvimi .hayırlısı olsun arkadaşımm .buba nında dediğii gibi memleketinde öğrenirsinnn .öpüyorum sizii kızlar ben çıktımm.

haklısın hapsuucum ama cok taktım burdakı herkes bellı bır ben kaldım benım dr da oyle dıyor el kdr bebek de bellı mı olur dıyor 11 haftada ogrenen var ya sınır ettı bugun benı hele o kapkara ultrason kagıdını dr a yedıresım geldı orda

canım sen neden kendini bu kadar paralıyosun ama olmazki bebeğinide üzeceksin yapma böyle canım benim... önemli olan eli ayağı düzgün herşeyi yerinde sağlıklı bi evlat olması bak ne güzel herşey yolunda maşallah dert etme sende memlekete giidince bi doktora gidersin..bunu kendine dert etme canım hayırlısı olsn inşallah :)

gözünaydın canım hayırlı olsun kızçen

ya kızlar ben normalde yemek yapmayı seven biriydim hamile oldugumdan beri yemek yapmak hiç istemiyorum sizlerdede böle bişey oldu mu ben mi cinsim :)

uzulme canim ben bile daha ogrenmedim cinsiyetini hem ben londrada yasiyorum bak,burdaki doktorlar onceden soylemiyo cinsiyetini cunku yanilma payi cok yuksek,bana 20ci haftadan sonra kesin 100de 100 cinsiyetini soyleyebiliriz dediler bende hala bekliyorum meraktan oldum valla hem daha iki hafta var bekliyorum neyapalim hem sabir etmek lazim acele ishle olmaz baksa bile doktor yaniilma payi yuksek once kiz derler sonra erkek cikar yada once erkekti sonrada kiz simdiderler sakin uzulme en iyisi 17,18 haftalarda baktir emin olmak icin bak ben 20ci haftayi bekliyorum ister istemez cunku bakmiyolar soylemiyolar yanilma payi var diye.

Çok sinirliyim dokunsanız hıçkırı hıçkıra ağlıyacam..

Sinirlerim aşırı derece de yıprandı..

Az önce işyerinde bir sorun yaşadım.

Kadının teki de telefonda saygısızca konuşup yüzümü telefonu kapatınca başladım ağlamaya.

Karnımada kasılmalar ağrı girdi normal mi

senin üzüntünü bebeginde hissedio oda öyle tepki veriyyo bence . hamilelk dönemi baya insan hassas oluyo . üzme kendinide bebeginide...

canım sakınlesmeye calıs stresden kaynaklanmıstır aynı sekılde bende yasadım bende ıste sorun yasadım bır suru kasıklarımda agrı oldu baya ayaklarımı uzatım ve sakınlesmeye calıstım ısye yaradı bıraz dıkkat et kendine

Kizlar dunden beri sag tarafima karnima ve kasigima ara ara sanci kramp giriyor ozellikle ayaga kalkarken bi fikri olan var mi

Edepsiz kadın..
Bebeğimi düşünmesem saygısızlığına cevap verirdim..
Vali yardımcısının sekreteriymiş de beni uyarıyormuş edepsiz..

canım nasılsın merak etmiştim 1-2 gündür göremedim
Cinsiyetin belli olmuş
bugün listede gördüm cok sevindim
sağlıcakla gelsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…