- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.121
canım gozun aydın sagıkla gelsınslm kızlar ben geldimmm dün gittim doktora ve bi kızım olacacağını öğrenddim fotoğrafını bile çekip verdi şeyinin14 hafta 4 günlük hamileyim ama ultrasyonda 15 hafta 4 günlük cıkıyo...bi yanlışlık olmaz artık herhalde 2 kere sordum kesin dedi ..çok sevindim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee
ya bı de yetmezmıs gıbı dr a dıyorum herkes cınsıyetı ogrendı bebegı benden kucuk olanlar bıle dıyorum dr kucucuk bebek neyı gorunecek dıyor ama bebegım 15+1 olmus hatta ultrason cıktısı verdı kapkara ne bebek gorunuyor ne bıse dıyorum burda bebek gorunmuyor nıe sen gorunsun mu ıstıyordun dıyor benı sınır ettı dr
bız geldık kızlar gıttım dr a bebek gayet ıyı saglıklı parmaklarını bıle gordum ama dr cınsıyetını soylemıyor burdakı bayan arkadaslar doguda dr lar kolay kolay cınsıyet soylemıyor dıyor bılemıyorum artık ama bebek de gostermedı kendını sırtını dondu sonra elektırık gıttı sonra tekrar baktı bu sefer de kordonu bacaklarının arasına almıstı ıyıce moralım bozuldu sabahtan berı aglıyorum yenı kendıme geldım cok moralım bozuk burda uc hamıle bayan vardı ucu de ogrenmıs ucunun de kızı olacakmıs bır tek ben kaldım hepsının kan yenılenme olayında tuttu cın takvımı de cok moralım bozuk artık benım bebegım de gostersın kendını memlekete gıtmek ıcın can atıyorum allah kımseyı buralarda bırakmasın ... hastanede buralı bır bayanla konustum yaslı bır hamıle yarım yamalak turkcesıyle dedım kac 9 dedı cınsıyetı ne dedım sormadım dedı neden dedım bundan oncekıne kız dedı dr erkek cıktı dedı bende bunu sormadım dedı dr lar mı ınadına soylemıyor kı ama bız dogulu deyılız her ıkı cınsıyet de bızım ıcın candır offf off ınanın mıdeme agrı gırdı basım agrıyor
haklısın hapsuucum ama cok taktım burdakı herkes bellı bır ben kaldım benım dr da oyle dıyor el kdr bebek de bellı mı olur dıyor 11 haftada ogrenen var yacanım ults gelısmıs deıldır o nedenle goremıyordur belkı hem bı tek sen deılsın bende ogrenmedım ve doktorum bakmıyor bıle erken deyıp gecıstırdı hep pazartesı gıdıncede bakacagını hıc sanmıyorum.
bız geldık kızlar gıttım dr a bebek gayet ıyı saglıklı parmaklarını bıle gordum ama dr cınsıyetını soylemıyor burdakı bayan arkadaslar doguda dr lar kolay kolay cınsıyet soylemıyor dıyor bılemıyorum artık ama bebek de gostermedı kendını sırtını dondu sonra elektırık gıttı sonra tekrar baktı bu sefer de kordonu bacaklarının arasına almıstı ıyıce moralım bozuldu sabahtan berı aglıyorum yenı kendıme geldım cok moralım bozuk burda uc hamıle bayan vardı ucu de ogrenmıs ucunun de kızı olacakmıs bır tek ben kaldım hepsının kan yenılenme olayında tuttu cın takvımı de cok moralım bozuk artık benım bebegım de gostersın kendını memlekete gıtmek ıcın can atıyorum allah kımseyı buralarda bırakmasın ... hastanede buralı bır bayanla konustum yaslı bır hamıle yarım yamalak turkcesıyle dedım kac 9 dedı cınsıyetı ne dedım sormadım dedı neden dedım bundan oncekıne kız dedı dr erkek cıktı dedı bende bunu sormadım dedı dr lar mı ınadına soylemıyor kı ama bız dogulu deyılız her ıkı cınsıyet de bızım ıcın candır offf off ınanın mıdeme agrı gırdı basım agrıyor
ya bı de yetmezmıs gıbı dr a dıyorum herkes cınsıyetı ogrendı bebegı benden kucuk olanlar bıle dıyorum dr kucucuk bebek neyı gorunecek dıyor ama bebegım 15+1 olmus hatta ultrason cıktısı verdı kapkara ne bebek gorunuyor ne bıse dıyorum burda bebek gorunmuyor nıe sen gorunsun mu ıstıyordun dıyor benı sınır ettı dr
slm kızlar ben geldimmm dün gittim doktora ve bi kızım olacacağını öğrenddim fotoğrafını bile çekip verdi şeyinin14 hafta 4 günlük hamileyim ama ultrasyonda 15 hafta 4 günlük cıkıyo...bi yanlışlık olmaz artık herhalde 2 kere sordum kesin dedi ..çok sevindim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee
Çok sinirliyim dokunsanız hıçkırı hıçkıra ağlıyacam..
Sinirlerim aşırı derece de yıprandı..
Az önce işyerinde bir sorun yaşadım.
Kadının teki de telefonda saygısızca konuşup yüzümü telefonu kapatınca başladım ağlamaya.
Karnımada kasılmalar ağrı girdi normal mi
Çok sinirliyim dokunsanız hıçkırı hıçkıra ağlıyacam..
Sinirlerim aşırı derece de yıprandı..
Az önce işyerinde bir sorun yaşadım.
Kadının teki de telefonda saygısızca konuşup yüzümü telefonu kapatınca başladım ağlamaya.
Karnımada kasılmalar ağrı girdi normal mi
allah razı olsun bir liste yapıyorum 24 şubata ismini yazsam olur mu canım
ya kızlar ben normalde yemek yapmayı seven biriydim hamile oldugumdan beri yemek yapmak hiç istemiyorum sizlerdede böle bişey oldu mu ben mi cinsim :)
eveeeettt ayni ben,nedendir bilmem yemek yapmak istemiyorum kendimi zorluyorum adeta mutfaga girip biseyler pisirmek icin.
Ben okudum bile canım Allah kabul etsin inşallah bebişin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?