- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.141
aynen aynen yaaaa hiç yemek yapmaak istemiyorum :))) aşçımı tutsak ne
ya kızlar ben normalde yemek yapmayı seven biriydim hamile oldugumdan beri yemek yapmak hiç istemiyorum sizlerdede böle bişey oldu mu ben mi cinsim :)
Aynı durum bende de mevcut maalesef..
Yemek yapılması gerek,Temizlik yapılması gerek hiç elim ayağım kalkmıyor.
Bide çok mutsuzum..Hiç birşeyden tat alamıyorum..:84:
kızlar size bi önerim var.. bizim listemiz çok sade ve çok basit gözüküyor ... ben bi el atayım da düzenleyeyim diyorum ne dersiniz ? ayrıca listede gereksiz bazı bilgiler var bence o yüzden liste büyük ekrana sığmıyor arada boşluklar var falan.. ben bi güzel listeyi düzenleyip size öneride bulanayım ne dersiniz ?
ay ben yazıları baya karıstırmısım:))) herkeslere günaydın ögle oldu gercı ama bugun kızımla gec uyandık havada soguk olunca yataktan cıkasımız gelmedı sanırım..kahvaltı vs derken sımdık bakalım dedık teyzelerı napıyormus..herkesler ıyıdır ınsallah gecmısı okudum bı yaramazlık yok maasallah
canım ellerine sağlık
zahmet olmazsa benide ekliyebilri misin ?
Sat 23 ekim
İlk bebek cinsityet henüz belli değil
istanbul
yas 29 kilo 75
beni eklmeyi unutmuş canım 24 24 gidiyooo kız erkek
bız geldık kızlar gıttım dr a bebek gayet ıyı saglıklı parmaklarını bıle gordum ama dr cınsıyetını soylemıyor burdakı bayan arkadaslar doguda dr lar kolay kolay cınsıyet soylemıyor dıyor bılemıyorum artık ama bebek de gostermedı kendını sırtını dondu sonra elektırık gıttı sonra tekrar baktı bu sefer de kordonu bacaklarının arasına almıstı ıyıce moralım bozuldu sabahtan berı aglıyorum yenı kendıme geldım cok moralım bozuk burda uc hamıle bayan vardı ucu de ogrenmıs ucunun de kızı olacakmıs bır tek ben kaldım hepsının kan yenılenme olayında tuttu cın takvımı de cok moralım bozuk artık benım bebegım de gostersın kendını memlekete gıtmek ıcın can atıyorum allah kımseyı buralarda bırakmasın ... hastanede buralı bır bayanla konustum yaslı bır hamıle yarım yamalak turkcesıyle dedım kac 9 dedı cınsıyetı ne dedım sormadım dedı neden dedım bundan oncekıne kız dedı dr erkek cıktı dedı bende bunu sormadım dedı dr lar mı ınadına soylemıyor kı ama bız dogulu deyılız her ıkı cınsıyet de bızım ıcın candır offf off ınanın mıdeme agrı gırdı basım agrıyor
ya kızlar ben normalde yemek yapmayı seven biriydim hamile oldugumdan beri yemek yapmak hiç istemiyorum sizlerdede böle bişey oldu mu ben mi cinsim :)
tek olmayısıma üzülsem mi sevinsem mi kızlar :))))
liste çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
bubacım anlıyoruz biz birbirimizi bizim topiğe maşallah canımherkes ne güzel geçiniyor ve paylaşıyor :))
demir58 se sivaslımısın ? merak ettim kullanıcı adın 58 li ya :))
off ne hoş ya :)) bide bizler öğrensek dengeyi bozucaz :))
CANIM YA BEN İSTANBULLUYUM AMA ESİM SİVASLI ÇOK BEĞENDİMÖ GÜZELLL ORALAR
ama sadece bir fincan içtim o kadarcıktan bişi olmaz herhalde canım di mi yaaa
o kadardan olmaz bişey heralde canım ya hani bi yandanda ıhlamur içiyorum deynce bütün gün sandım ama olmaz canımcım merak etme okadardan..ben şimdi yemeğe geçiyorum sonra gelicem öpüldünz
canım bir site var aşeriyorum.net belki orda bulabilirsin istediğin şeyi mevsimlik bişeymi?
meyve mi canım??
Kizlar ben nOrmalde elimi karnima koyarsam bi ihtimal hissediom yoksa hissetmiom elini karnina koymadan hisseden var mi ?
Canım malesef o siteye bakmış bulundum
Ordaki meyvelerin hepsini yiyebileceğiz hamileleğimizde..
Hamileliğimiz güzel bir döneme denk geldi.
Bütün kış, bahar ve yaz meyvelerini yiyebileceğiz inşallah..
evlimutlu tatlim elini koymadan da hisedersin yat firt ustu elini karnina koy cikolata falanda ye
bız geldık kızlar gıttım dr a bebek gayet ıyı saglıklı parmaklarını bıle gordum ama dr cınsıyetını soylemıyor burdakı bayan arkadaslar doguda dr lar kolay kolay cınsıyet soylemıyor dıyor bılemıyorum artık ama bebek de gostermedı kendını sırtını dondu sonra elektırık gıttı sonra tekrar baktı bu sefer de kordonu bacaklarının arasına almıstı ıyıce moralım bozuldu sabahtan berı aglıyorum yenı kendıme geldım cok moralım bozuk burda uc hamıle bayan vardı ucu de ogrenmıs ucunun de kızı olacakmıs bır tek ben kaldım hepsının kan yenılenme olayında tuttu cın takvımı de cok moralım bozuk artık benım bebegım de gostersın kendını memlekete gıtmek ıcın can atıyorum allah kımseyı buralarda bırakmasın ... hastanede buralı bır bayanla konustum yaslı bır hamıle yarım yamalak turkcesıyle dedım kac 9 dedı cınsıyetı ne dedım sormadım dedı neden dedım bundan oncekıne kız dedı dr erkek cıktı dedı bende bunu sormadım dedı dr lar mı ınadına soylemıyor kı ama bız dogulu deyılız her ıkı cınsıyet de bızım ıcın candır offf off ınanın mıdeme agrı gırdı basım agrıyor
ahahaha hepimiz aynıyız desenize :))
demir58 ben ve eşimde sivaslı ondan sordum cnm. ben hiç gitmedim oralara zaten
Ben bitki caylarinin zararli oldugunu biliyorum ama ihlamur haric diye biliyordum gribi yeni atlattim ben ictim limonlu limonlu bisey olmadi cnm bana cokda sakinmamak lazim galiba ben dikkat ettikce hersey beni buluyor gibi
meyve deil
yoğurtlu yaprak kebabı
ı ıh kebap
ben dururken hissediom çok güzel bişi :)
evet çok şanslıyız
sırt üstü yatmak zararlımı acaba ?
hep sola yatcem die canım çıkıo geceleri
üzülme lüften
onun iyi olması herşeyden önemli
geç öğren sğalılı olsun
orada yaşamak zor haklısın ama napacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?