2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar ben normalde yemek yapmayı seven biriydim hamile oldugumdan beri yemek yapmak hiç istemiyorum sizlerdede böle bişey oldu mu ben mi cinsim :)

Aynı durum bende de mevcut maalesef..
Yemek yapılması gerek,Temizlik yapılması gerek hiç elim ayağım kalkmıyor.
Bide çok mutsuzum..Hiç birşeyden tat alamıyorum..:84:

kizlar ben bazen cok keyifle yemek tatlilar yapiyorum ama meselaazonce tavuk koydum haslamaya
kokusu midemi tuhaf eti tiksindim taukta cok severdim ama tat alamaz oldum
kirmizi et hele kiyma yiyemeyen ben simdi elimde olsa her aksam kiymali borek yapcam
sevmedim yeceklere fena derece yeme istegi suan duyuyorum normal her halde bunlar

persa tatlim ben ingilterede olsam her halde her gun ciken chipse bayilir yerdim
her aksamda esime yedirirdim orda hersey cok ucuz disardada yesen ama burda oyle dil

Aynı durum bende de mevcut maalesef..
Yemek yapılması gerek,Temizlik yapılması gerek hiç elim ayağım kalkmıyor.
Bide çok mutsuzum..Hiç birşeyden tat alamıyorum..:84:

Aynı durumbende de var canım kendimi bazen cok mutsuz hissediyoyorum

hiç bir şey yapmak içimden gelmiyorrr
kolum kanadım kalmıyor iş yapasımm yok

liste çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.

bubacım anlıyoruz biz birbirimizi bizim topiğe maşallah canım herkes ne güzel geçiniyor ve paylaşıyor :))

canım ellerine sağlık
zahmet olmazsa benide ekliyebilri misin ?

Sat 23 ekim
İlk bebek cinsityet henüz belli değil
istanbul
yas 29 kilo 75

demir58 se sivaslımısın ? merak ettim kullanıcı adın 58 li ya :))

beni eklmeyi unutmuş canım 24 24 gidiyooo kız erkek

off ne hoş ya :)) bide bizler öğrensek dengeyi bozucaz :))

bence kendini fazla sıkıyorsun. benim arkadaşım 7. ayında öğrendi. bazı bebekler göstermeyince göstermiyor. bak bende öğrenemedim daha. önce sağlığına duacı ol herşey güzel olur derim

ya kızlar ben normalde yemek yapmayı seven biriydim hamile oldugumdan beri yemek yapmak hiç istemiyorum sizlerdede böle bişey oldu mu ben mi cinsim :)

valla aynı sıkıntı bendede var. ne yemek kokusuna katlanasım var nede mutfağa giresim. su içmekten başka hiç giresim gelmiyor. bide vardiyeli çalışıyorum işim çok zor oluyor.

o kadardan olmaz bişey heralde canım ya hani bi yandanda ıhlamur içiyorum deynce bütün gün sandım ama olmaz canımcım merak etme okadardan..ben şimdi yemeğe geçiyorum sonra gelicem öpüldünz

Ben bitki caylarinin zararli oldugunu biliyorum ama ihlamur haric diye biliyordum gribi yeni atlattim ben ictim limonlu limonlu bisey olmadi cnm bana cokda sakinmamak lazim galiba ben dikkat ettikce hersey beni buluyor gibi

valla kızlar grıpken bende ıhlamur ıctım hatta yazmıstım ıhlamur,lımon,portakal kabugu,elma kabugu,tarcın koyup kaynattım ıcerken de bal koydum hıc de bır sey olmadı ama dr u nuza sorun

canım bir site var aşeriyorum.net belki orda bulabilirsin istediğin şeyi mevsimlik bişeymi?

meyve deil
yoğurtlu yaprak kebabı

meyve mi canım??

ı ıh kebap

Kizlar ben nOrmalde elimi karnima koyarsam bi ihtimal hissediom yoksa hissetmiom elini karnina koymadan hisseden var mi ?

ben dururken hissediom çok güzel bişi :)

Canım malesef o siteye bakmış bulundum
Ordaki meyvelerin hepsini yiyebileceğiz hamileleğimizde..
Hamileliğimiz güzel bir döneme denk geldi.
Bütün kış, bahar ve yaz meyvelerini yiyebileceğiz inşallah..

evet çok şanslıyız

evlimutlu tatlim elini koymadan da hisedersin yat firt ustu elini karnina koy cikolata falanda ye

sırt üstü yatmak zararlımı acaba ?
hep sola yatcem die canım çıkıo geceleri

üzülme lüften
onun iyi olması herşeyden önemli
geç öğren sğalılı olsun
orada yaşamak zor haklısın ama napacan

Ben bitki caylarinin zararli oldugunu biliyorum ama ihlamur haric diye biliyordum gribi yeni atlattim ben ictim limonlu limonlu bisey olmadi cnm bana cokda sakinmamak lazim galiba ben dikkat ettikce hersey beni buluyor gibi

canım walla bende ıhlamuruda zararlı diye duydum ama bebeğe değil bildiğim kadarıyla düşük yada erken doğum riskiyle ilgili diye duymuştum ama bu sadece kulaktan dolma bilgiler canım sen içtiysen ve bişey olmadıysa olmamıştır doktor kontrolündede çıkardı zaten allah korusun..ya ben sadece araştırın dedim inanın ki üzmek istemezdim ama içenler lütfen üzülmeyin dediğim gibi kulaktan dolma bilgi bunlar içtiğimiz herşeyi araştırıp yiyip içelim canım sen üzme kendini olmamıştır bişey

arisma tatlim bende hep solda yatiyorum ama bebek sola yerlesiyomus
orda hep dururmus gecen bi sitede okumustum aanne nasil rahatsa oyle yatsin diye ama
solda yatmak kan akimini daha iyi aktigi icin yat sol diyolar ama facede
okuyorumda sagda hep yatiyorum soyle yatiyorum diyen cok
popoma sola igne yedim pazartesi sali aksami dun aksam zor uyudum solda
inan igne oyle aci vericiki yinede solda yatiyorum ama kizimda hep sag yatiyodum

ayyyy ben hiç yemedim bilmiyorumda ama inşallah bulursun aşerdiğin şeyiii canım yaa kıyamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…