- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.161
valla kızlar grıpken bende ıhlamur ıctım hatta yazmıstım ıhlamur,lımon,portakal kabugu,elma kabugu,tarcın koyup kaynattım ıcerken de bal koydum hıc de bır sey olmadı ama dr u nuza sorun
herkes aksam yemegı telasına düsmüş sanırım azalmısız..benımde canım cok sıkkın agladım accık da kendıme geldımhala da aglıyorum..bız babamızı cok özledık kızlar cok zor ayrı kalmak bazen acaba ben bı gunah mı ısledım de esımle her zaman yanyana olmayı haketmıyor muyum da bu durumdayız dıye cok düsünüyorum..gurbetlık cok zor gercekten can yakıyor helekı bu dönemde yanımda olamaması benı cok üzüyor..süreklı aglar oldum bebısımız ıcın katlanacagız dıyorum ama yıne de zayıf düsüyorum
herkes aksam yemegı telasına düsmüş sanırım azalmısız..benımde canım cok sıkkın agladım accık da kendıme geldımHala da aglıyorum..bız babamızı cok özledık Kızlar cok zor ayrı kalmak bazen acaba ben bı gunah mı ısledım de esımle her zaman yanyana olmayı haketmıyor muyum da bu durumdayız dıye cok düsünüyorum..gurbetlık cok zor gercekten can yakıyor helekı bu dönemde yanımda olamaması benı cok üzüyor..süreklı aglar oldum Bebısımız ıcın katlanacagız dıyorum ama yıne de zayıf düsüyorum
Canım benim Allah başka ayrılıklar vermesin..Eminim çok zor geçiyordur günler..
Eşini özlediğinde geçici olduğunu düşün, karnına koy elini,ondan bir parça seninle..
herkes aksam yemegı telasına düsmüş sanırım azalmısız..benımde canım cok sıkkın agladım accık da kendıme geldımhala da aglıyorum..bız babamızı cok özledık kızlar cok zor ayrı kalmak bazen acaba ben bı gunah mı ısledım de esımle her zaman yanyana olmayı haketmıyor muyum da bu durumdayız dıye cok düsünüyorum..gurbetlık cok zor gercekten can yakıyor helekı bu dönemde yanımda olamaması benı cok üzüyor..süreklı aglar oldum bebısımız ıcın katlanacagız dıyorum ama yıne de zayıf düsüyorum
canım benim öyle düşünme karamsar olma
allah başka ayrılıklar nasip etmesin biter inş en kısa sürede yanında olur
eminim oda üzülüyordur sen iki canlısın stres yapma kendine
kimin içinkatlanıyorsunuz ikinizin mucizesi için
sil göz yaşları gül şimdiii
canım senin de mi eşin uzakta yine benim gibi? kaderimiz böyleymiş demek ki, günah mı işledim falan diye düşünme canım, aklına kötü şeyler getirme. ne zaman gelecek eşin? sein o kadar iyi anlıyorum ki, şu karda kışta o olmadan o kadar zor ki işe gitmek bile çok zor geliyor artık. akşamları hiç yemek yapmak falan istemiyorum ben de bebiş olmasa saçma sapan şeyler yiyip geçiştireceğim şimdi onu da yapamıyorum
evet canım 3 hafta oldu gıdelı..martın 5ı gıbı gelecek ama o da ıs yogunlugu azalırsa..bazen sacmalıyorum ıste böyle düsünerek.gecen muayeneye annemle kkayınvalıdemle gıttım mesela cınsıyetı telefondan ögrendı o kadar zoruma gıttıkı..cok zor bu dönemde canım Allah senınde yardımcın olsun
topiğe geç katıldığım içinmi yoksa arada kaçırdım mı bilmiyorum ama neden birlikte değildin eşinle?Allah sabır versin bak geçici bişeyse canını fazla sıkma bence canım çünkü yanlız değilsin bebeğin seninle hemde ayrılamaz hiç sendenhem üzülürsen bebeğinde üzülür ikinizde ağlamayın üzülmeyin allah bi an önce kavuştursun inşallah seni canım ayrıca asla kendini suçlama annesin sen günah falan işlemedin en büyük sevabı işliyosun bebeğini taşıyarak,duaların kabul olacaktır bunuda unutma
sağol canım, gerçekten Allah kimseyi ayırmasın sevdiğinden özellikle böyle bir dönemde olunca insan hassas oluyor daha da zor oluyor ama bugünlerde geçecek inşallah
Merhaba kızlar, benim işlerim çok yoğun o yüzden şirketten giremiyorum maalesef hiç fırsatım olmuyor.
İnşallah herkes iyidir.
Dün akşam çok midem bulandı ve ağrım vardı eşimde uzakta olduğu için bugün geçmişti ama yine de illaki dr.a git dedi, ben de gittim herşey yolundaymış gitmişken bir daha baktı dr. %100 kız dedi. içim rahatladı, benim huzursuzluğum demek ki kendimi erkek diye alıştırmış olmamdan dolayıymış. dr.da kesin demeyince cinsiyet için ikilemde kalmaktan kaynaklanıyormuş bugün sevindim, rahatladım kesin kız dediğinde dr. artık alışveriş yapabilirim :) bazı sevdiğim bebiş markalarında çok indirim var şu anda kışlık ürünlerde ekimden itibaren kışlıklar yavaş yavaş giydirilmeyre başlanır herhalde, deneyimli annelerimize soruyorum almam gereken bedenler konusunda ne dersiniz? ekimde 3 aylık olacak Allah'ın izniyle, martta da 8 aylık yani ekim ayı ile mart ayları arasında kışlıklar giydirilebilir diye düşünerekten bu ayları hesapladım nasıl düşünmüşüm?
bu arada isim olarak Aden istiyorum, eşim de beğendi. Şimdilik kararımız bu yönde
öyle tabı canım bebısımız ıcın katlanıyoruz..bayadır dırenıyordum ama bu aksam patlak verdı artıkonun ıcınde cok zor..kıymetını bılın walla eslerınızın yanınızdayken..ayrı kalmasın hıc kımse sevdıklerınden ınsallah
senın esın nerde?sanırım benımkı kadar vahım degıl senın durumlar:)
haklısın canım benim heleki bu dönemlerimizde bazen mutlu oluyoz bazen mutsuz
elini yüreğine koy eşin hep orda dilerim hiç ayrı kalmassıznız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?