2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLICAKLA GELSİN DARISI CİNSYETİNİ ÖĞRENEMEYENLERİNBAŞINA ( BANADA TABİİ :)

sağol canım biran önce öğrenir herkes dilerim.

tamam canım hatırladım ama en azından ailen var kayınvalidenler var bu da bişey, benim ailem uzakta, kayınvalidem desen hiç aramaz sormaz sağolsun, hamile kaldığım günden bu güne sadece ilk öğrendiğimizde tebrik etmek için aramıştı o kadar. gerçekten şu anda başıma bişey gelse yakınımda canımdan kanımdan kimse yok ama Allah.tan arkadaşlarım var

bubacım bunaltma kendını sanırım bu ara hepımız hassasız
evet canım haklısın ama elımızde degılkı sende bılıosun..

evet canım ayrı kalmanın sehrı ulkesı yok..ben de bıde orda herseyı bulupda yıyemıo kaygısı yalnız kalıo kaygısı da var ama yıne ayrılık ayrılıktır..ınsallah kavusuruz canım hıc yasmayız buayrılıkları..benımkı tanzanyada ewetgıtsem bı dert gıtmesem bı dert

anladım canım allah kolaylık versin sana... ama sana bişey diyeyim; bunu gerçekten teselli için değil bu inancım olduğu için söylüyorum emin ol. ben kesinlikle büyük <ayrılık> yada <üzüntülerin> yada <başlangıçların> sonunda sıradan mutlulukların 5 katı daha fazla mutluluklar geleceğine inanıyorum ki bunu da hayatımda yaşamışlığım var... yani senin hamileliğin başları bebeğinin hayatına adımının başında çok mutlu sayılmazsın bebeğin değil ama bebek dışında seni üzen şeyler var...işte benim inancıma göre bebeğinin doğumundan itibaren öyle güzel bir hayat başlayacak ki ne hasret ne hüzün nede mutsuzluk gözyaşı olmayacak hayatında,bunu gerçekten kalbimden geçen tüm inancımla söylüyorum.. istersen buna <Banu inancı> diyebilirsin :)))) benden sana tavsiye ( ki tabiki duygularını,inancını,düşüncelerini yönlendirmek bana düşmez sadece fikrimi söylüyorum ve tavsiyedir bu sadece..) geçici kısa ayrılıklar beni üzüyorsa allaha şükür ki daha büyüklerini yaşamıyorum bebeğimin babası hayatımda ve hep bizi düşünüyor bize geleceği günü oda benim gibi sabırsızlıkla bekliyor bu günler bitecek bunun için sonsuz şükür diye düşün bak ozaman için nasıl ferahlayacak ve güzel günler ard arda gelecek canım... biraz uzun oldu ama dayanamadım üzülmene kendimi senin yerine koyunca nasıl yapardım diye düşündüm ve içimi aynen sana anlattım umarım azda olsa işe yarar söylediklerim

canım anlıyorum,hepimizin bir derdi var aslında tek tek sorsan,allah daha kötu ayrılıklar vermesin.bir de insan kendını duygusala bir bağlamaya başlarsa onun sonu gelmiyor,olayları dramatize etmeden düşünmek daha iyi geliyor yani en azından ben öyle yapıyorum.umarım sağlıcakla eşine kavuşursun tez zamanda.bu günlerin geçici olduğunu düşün.

güzelim eşinle gönlünüz bir olsun. Sayılı günler çabuk geçer. Eminim çok zordur benimde eşim yanımda ama annem babam kardeşlerim yok. Her türlü eksiklik çok zor bilrim. Allah yardımcın olsun.

sanırım bende kaçırmısım eşinin yanında olmadığını yeni duydum.

valla harika anlatmıssın sevgili annemiz :))

çok sağol canım inşallah bir an önce öğrenir tüm öğrenmeyenler :)

innnşallaaaaahhhhh:)))))walla banada seninki gibi bir prenses olması ihtimali var dedi doktorum ama kesinlikle kesin değil dedi ama daha öğrenmeme 18 gün var,sdlınfs kocam benim gittiğim değil ama devlet kadın doğum hastanesinde çalışıyo gitsemde bi ölesine bi doktora gidip şansımı denesemmi diyorum hastanede 10 dk sürer ama yerler hep buz olduğundan bayır inip çıkmaya korkuyorum ama azıcık hava iyi olursa sanırım 20 şubatta kendi doktoruma gidene kadar gidip şansımı deneyeyim diyorum

ıse yaramaz mı canım söledıklerın ne güzel anlatmıssın tesekkür ederım cok ıyı geldı gercekten ıyıkı burası var ıyıkı sızler varsınız..ben de ayrılıkların ıyı geldıgne ınanıyorum canım tercüman oldun bana..

ben de kesin demediği için, %90 demiş olsa da hiç emin olamıyordum ama dün akşam ağrım olunca eşim bugün gitmemi istedi, iyiki de gitmişim 1 haftada %90 %100 oldu, hatta dr. a "gerçi bazen ne kadar %100 olsa da yanılma oluyormuş dedim" o da hayır yanılma yok, kesinlikle kız dedi, içim rahatladı, sen de kesinleştirirsin inşallah canım biran önce bence de bekleme o kadar arada gidesin, dayanamıyor insan

evet canım haklısın dramatıze ettın mı ardıarkası hıc kesılmıyor ama bayadır tutuyordum kendımı bugun bı bosalma oldu..ınsallah gececek.dedıgın gıbı Allah dermansız dert vermesın

canım tanzanyadaykende annem babam aılem dıye dert yanardım o zaman evlılıgın baslarıydı fılan esımde cok destek oluyordu 2 ayda bırde gıdıp gelıyordum ama esten ayrı kalmak hele de hamılelıkte ınan daha zor..ayrılıkların hepsı zor gercı ıster aıle ıster es dost...
klasık tabırle ekmek parası derdıne herkes bı yerlerde...

rica ederim canım walla iyi geldiğine sevindimm çook iyiki burası var gerçekten iyiki eşlerimiz iyikide bebişlerimiz var oohh miss gibi yaaa şükürler olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…