- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.181
Canım benim babam da çift ileti sistemi vardı kalbinde..
Başkent hstanesinde yaktılar birini..
Doğumdan sonra tedavi olmak istersen diye söyledim.
gÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLICAKLA GELSİN DARISI CİNSYETİNİ ÖĞRENEMEYENLERİNBAŞINA ( BANADA TABİİ :)
canım bız normalde afrıkada yasıyoruz ben hamılelık nedenıyle aralık sonunda esımle geldım ıstanbuldayım artık..muayene vs ıcın daha ıyı kosullarda duralım dıye ben kaldım esım gıttı..bu sebepten ayrıyız anlayacagın..ınsallah kabul olur dualarımız canım sagol
evet canım haklısın ama elımızde degılkı sende bılıosun..bubacım bunaltma kendını sanırım bu ara hepımız hassasız
canım benim eşim mersinde ama gerçekten yanında olmayınca nerede olduğunun çok da önemi yok. çok yopun çalışıyor bazen lf.da bile konuşacak vaktimiz olmuyor, toplantılardan wc.ye gidiyorum falan diye çıkıp arıyor beni ya o denlisenin ki yurtdışına çıkıyordu sanırım canım yanlış hatırlamıyorsam, daha uzun süreli kalıyordur benim eşime göre ama ikimizinde hasreti biter biran önce umarım
anamm bılgılı de mı ogrendı hayırlı saglıkla gelsın canım bebısın
,evet canım çok sağol hepimizinki şansıyla kısmetiyle mutluluğuyla sağlığıyla sıhhatiyle gelsin dünyamıza neşe katsınlar inşallah
canım bız normalde afrıkada yasıyoruz ben hamılelık nedenıyle aralık sonunda esımle geldım ıstanbuldayım artık..muayene vs ıcın daha ıyı kosullarda duralım dıye ben kaldım esım gıttı..bu sebepten ayrıyız anlayacagın..ınsallah kabul olur dualarımız canım sagol
herkes aksam yemegı telasına düsmüş sanırım azalmısız..benımde canım cok sıkkın agladım accık da kendıme geldımhala da aglıyorum..bız babamızı cok özledık kızlar cok zor ayrı kalmak bazen acaba ben bı gunah mı ısledım de esımle her zaman yanyana olmayı haketmıyor muyum da bu durumdayız dıye cok düsünüyorum..gurbetlık cok zor gercekten can yakıyor helekı bu dönemde yanımda olamaması benı cok üzüyor..süreklı aglar oldum bebısımız ıcın katlanacagız dıyorum ama yıne de zayıf düsüyorum
herkes aksam yemegı telasına düsmüş sanırım azalmısız..benımde canım cok sıkkın agladım accık da kendıme geldımHala da aglıyorum..bız babamızı cok özledık Kızlar cok zor ayrı kalmak bazen acaba ben bı gunah mı ısledım de esımle her zaman yanyana olmayı haketmıyor muyum da bu durumdayız dıye cok düsünüyorum..gurbetlık cok zor gercekten can yakıyor helekı bu dönemde yanımda olamaması benı cok üzüyor..süreklı aglar oldum Bebısımız ıcın katlanacagız dıyorum ama yıne de zayıf düsüyorum
[sıze=2]topiğe geç katıldığım içinmi yoksa arada kaçırdım mı bilmiyorum ama neden birlikte değildin eşinle?allah sabır versin bak geçici bişeyse canını fazla sıkma bence canım çünkü yanlız değilsin bebeğin seninle hemde ayrılamaz hiç sendenHem üzülürsen bebeğinde üzülür ikinizde ağlamayın üzülmeyin allah bi an önce kavuştursun inşallah seni canım ayrıca asla kendini suçlama annesin sen günah falan işlemedin en büyük sevabı işliyosun bebeğini taşıyarak,duaların kabul olacaktır bunuda unutma [/sıze]
[sıze=2]anladım canım allah kolaylık versin sana... Ama sana bişey diyeyim; bunu gerçekten teselli için değil bu inancım olduğu için söylüyorum emin ol. Ben kesinlikle büyük <ayrılık> yada <üzüntülerin> yada <başlangıçların> sonunda sıradan mutlulukların 5 katı daha fazla mutluluklar geleceğine inanıyorum ki bunu da hayatımda yaşamışlığım var... Yani senin hamileliğin başları bebeğinin hayatına adımının başında çok mutlu sayılmazsın bebeğin değil ama bebek dışında seni üzen şeyler var...işte benim inancıma göre bebeğinin doğumundan itibaren öyle güzel bir hayat başlayacak ki ne hasret ne hüzün nede mutsuzluk gözyaşı olmayacak hayatında,bunu gerçekten kalbimden geçen tüm inancımla söylüyorum.. Istersen buna <banu inancı> diyebilirsin :)))) benden sana tavsiye ( ki tabiki duygularını,inancını,düşüncelerini yönlendirmek bana düşmez sadece fikrimi söylüyorum ve tavsiyedir bu sadece..) geçici kısa ayrılıklar beni üzüyorsa allaha şükür ki daha büyüklerini yaşamıyorum bebeğimin babası hayatımda ve hep bizi düşünüyor bize geleceği günü oda benim gibi sabırsızlıkla bekliyor bu günler bitecek bunun için sonsuz şükür diye düşün bak ozaman için nasıl ferahlayacak ve güzel günler ard arda gelecek canım... Biraz uzun oldu ama dayanamadım üzülmene kendimi senin yerine koyunca nasıl yapardım diye düşündüm ve içimi aynen sana anlattım umarım azda olsa işe yarar söylediklerim[/sıze]
valla harika anlatmıssın sevgili annemiz :))
bilgiliilgili gözün aydııınnndarısı tüm öğrenemeyenler ve benim başımaa:)
çok sağol canım inşallah bir an önce öğrenir tüm öğrenmeyenler :)
çok sağol canım inşallah bir an önce öğrenir tüm öğrenmeyenler :)
anladım canım allah kolaylık versin sana... ama sana bişey diyeyim; bunu gerçekten teselli için değil bu inancım olduğu için söylüyorum emin ol. ben kesinlikle büyük <ayrılık> yada <üzüntülerin> yada <başlangıçların> sonunda sıradan mutlulukların 5 katı daha fazla mutluluklar geleceğine inanıyorum ki bunu da hayatımda yaşamışlığım var... yani senin hamileliğin başları bebeğinin hayatına adımının başında çok mutlu sayılmazsın bebeğin değil ama bebek dışında seni üzen şeyler var...işte benim inancıma göre bebeğinin doğumundan itibaren öyle güzel bir hayat başlayacak ki ne hasret ne hüzün nede mutsuzluk gözyaşı olmayacak hayatında,bunu gerçekten kalbimden geçen tüm inancımla söylüyorum.. istersen buna <Banu inancı> diyebilirsin :)))) benden sana tavsiye ( ki tabiki duygularını,inancını,düşüncelerini yönlendirmek bana düşmez sadece fikrimi söylüyorum ve tavsiyedir bu sadece..) geçici kısa ayrılıklar beni üzüyorsa allaha şükür ki daha büyüklerini yaşamıyorum bebeğimin babası hayatımda ve hep bizi düşünüyor bize geleceği günü oda benim gibi sabırsızlıkla bekliyor bu günler bitecek bunun için sonsuz şükür diye düşün bak ozaman için nasıl ferahlayacak ve güzel günler ard arda gelecek canım... biraz uzun oldu ama dayanamadım üzülmene kendimi senin yerine koyunca nasıl yapardım diye düşündüm ve içimi aynen sana anlattım umarım azda olsa işe yarar söylediklerim
innnşallaaaaahhhhh:)))))walla banada seninki gibi bir prenses olması ihtimali var dedi doktorum ama kesinlikle kesin değil dedi ama daha öğrenmeme 18 gün var,sdlınfs kocam benim gittiğim değil ama devlet kadın doğum hastanesinde çalışıyo gitsemde bi ölesine bi doktora gidip şansımı denesemmi diyorum hastanede 10 dk sürer ama yerler hep buz olduğundan bayır inip çıkmaya korkuyorum ama azıcık hava iyi olursa sanırım 20 şubatta kendi doktoruma gidene kadar gidip şansımı deneyeyim diyorum
canım anlıyorum,hepimizin bir derdi var aslında tek tek sorsan,allah daha kötu ayrılıklar vermesin.bir de insan kendını duygusala bir bağlamaya başlarsa onun sonu gelmiyor,olayları dramatize etmeden düşünmek daha iyi geliyor yani en azından ben öyle yapıyorum.umarım sağlıcakla eşine kavuşursun tez zamanda.bu günlerin geçici olduğunu düşün.
güzelim eşinle gönlünüz bir olsun. Sayılı günler çabuk geçer. Eminim çok zordur benimde eşim yanımda ama annem babam kardeşlerim yok. Her türlü eksiklik çok zor bilrim. Allah yardımcın olsun.
sanırım bende kaçırmısım eşinin yanında olmadığını yeni duydum.
ıse yaramaz mı canım söledıklerın ne güzel anlatmıssın tesekkür ederım cok ıyı geldı gercekten ıyıkı burası var ıyıkı sızler varsınız..ben de ayrılıkların ıyı geldıgne ınanıyorum canım tercüman oldun bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?