- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.201
ben de şu an gidip öğrenebilirim ama boşuna radyasyona maruz kalmasın diye gitmiyorum. randevumu bekliyorum 13ündeinnnşallaaaaahhhhh:)))))walla banada seninki gibi bir prenses olması ihtimali var dedi doktorum ama kesinlikle kesin değil dedi ama daha öğrenmeme 18 gün var,sdlınfs kocam benim gittiğim değil ama devlet kadın doğum hastanesinde çalışıyo gitsemde bi ölesine bi doktora gidip şansımı denesemmi diyorum hastanede 10 dk sürer ama yerler hep buz olduğundan bayır inip çıkmaya korkuyorum ama azıcık hava iyi olursa sanırım 20 şubatta kendi doktoruma gidene kadar gidip şansımı deneyeyim diyorum
ben de kesin demediği için, %90 demiş olsa da hiç emin olamıyordum ama dün akşam ağrım olunca eşim bugün gitmemi istedi, iyiki de gitmişim 1 haftada %90 %100 oldu, hatta dr. a "gerçi bazen ne kadar %100 olsa da yanılma oluyormuş dedim" o da hayır yanılma yok, kesinlikle kız dedi, içim rahatladı, sen de kesinleştirirsin inşallah canım biran önce bence de bekleme o kadar arada gidesin, dayanamıyor insan
ben de şu an gidip öğrenebilirim ama boşuna radyasyona maruz kalmasın diye gitmiyorum. randevumu bekliyorum 13ünde
eski_es canım hatta artık adını yazmıssın banucum sen nerdensın?lısteyı pek ıncelemedım ama sanırım ılk bebıs
Eskişehir'deyim canım evet ilk bebeğim 14+1 günlük:) ayrıca düğünüm 10 eylülde oldu yani 4,5 aylık evli 3,5 aylık hamiş :)))yani olaya bakarsan hani 10 eylülde evlendim eylül ve ekimde regl oldum bi daha tık yok :)
teekkür ederım canım benım cok sagol ınsallah hıc ayrılmayız kımseler ayrılmasın zaten
hayırlı olsun canım..ayy maasallah cabucanak gelmıs sızın bebıs
oda doğru tabi ama insan çok merak ediyor :44:
evet canım haklısın dramatıze ettın mı ardıarkası hıc kesılmıyor ama bayadır tutuyordum kendımı bugun bı bosalma oldu..ınsallah gececek.dedıgın gıbı Allah dermansız dert vermesın
oyy kıyamam ben :)canım gerçekten durumun insanı üzer ama Allah daha kötüsünü vermesin.en azından eşin sağlıklı ve istediğinde sesini duyabilirsin, inşallah sık sık konuşabiliyorsunuzdur telf.da veya internette.
gelecek mi tatilde falan? ayrıca ağlamamalısın, bebeğin sen mutlu oldukça mutlu olur,geçecek hepsi inşallah..şöyle düşün, eşin tamamen uzakta değil eşinden bir parça taşıyorsun karnında
tabıkı canım içine atma,ağlamak süper bi desarj yöntemidir.
olsun canım ya sayılı gün çabuk geçer. "merakınız yüzünden, kafama radyasyon sokuyosunuz" demesin çocuk
herkes aksam yemegı telasına düsmüş sanırım azalmısız..benımde canım cok sıkkın agladım accık da kendıme geldımhala da aglıyorum..bız babamızı cok özledık kızlar cok zor ayrı kalmak bazen acaba ben bı gunah mı ısledım de esımle her zaman yanyana olmayı haketmıyor muyum da bu durumdayız dıye cok düsünüyorum..gurbetlık cok zor gercekten can yakıyor helekı bu dönemde yanımda olamaması benı cok üzüyor..süreklı aglar oldum bebısımız ıcın katlanacagız dıyorum ama yıne de zayıf düsüyorum
Merhaba kızlar, benim işlerim çok yoğun o yüzden şirketten giremiyorum maalesef hiç fırsatım olmuyor.
İnşallah herkes iyidir.
Dün akşam çok midem bulandı ve ağrım vardı eşimde uzakta olduğu için bugün geçmişti ama yine de illaki dr.a git dedi, ben de gittim herşey yolundaymış gitmişken bir daha baktı dr. %100 kız dedi. içim rahatladı, benim huzursuzluğum demek ki kendimi erkek diye alıştırmış olmamdan dolayıymış. dr.da kesin demeyince cinsiyet için ikilemde kalmaktan kaynaklanıyormuş bugün sevindim, rahatladım kesin kız dediğinde dr. artık alışveriş yapabilirim :) bazı sevdiğim bebiş markalarında çok indirim var şu anda kışlık ürünlerde ekimden itibaren kışlıklar yavaş yavaş giydirilmeyre başlanır herhalde, deneyimli annelerimize soruyorum almam gereken bedenler konusunda ne dersiniz? ekimde 3 aylık olacak Allah'ın izniyle, martta da 8 aylık yani ekim ayı ile mart ayları arasında kışlıklar giydirilebilir diye düşünerekten bu ayları hesapladım nasıl düşünmüşüm?
bu arada isim olarak Aden istiyorum, eşim de beğendi. Şimdilik kararımız bu yönde
arkadaşlar bunu buldum bakın sizde okuyun bende sevindim ama tabi dr ne derse odur
paylaşım için teşekkürler canımbenim bende merak ediyordum
bubacıım işin zor gerçekten Allah yardımcın olsun.. ya ben napiim kocam yanımda ama bnde durmadan ağlıyorummbnde çok feci duygusalım durmadan ağlıyorum
gözünaydın canımm seni listede yarın güncelleyeceğim :) hayırlı olsun kızçen
arkadaşlar bunu buldum bakın sizde okuyun bende sevindim ama tabi dr ne derse odur
paylaşım için teşekkürler canımbenim bende merak ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?