2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

eski_es canım hatta artık adını yazmıssın banucum sen nerdensın?lısteyı pek ıncelemedım ama sanırım ılk bebıs

ben de şu an gidip öğrenebilirim ama boşuna radyasyona maruz kalmasın diye gitmiyorum. randevumu bekliyorum 13ünde

aynen canım denicem bende bakalım inşallah çıkar artık meydana :))

eski_es canım hatta artık adını yazmıssın banucum sen nerdensın?lısteyı pek ıncelemedım ama sanırım ılk bebıs

Eskişehir'deyim canım evet ilk bebeğim 14+1 günlük:) ayrıca düğünüm 10 eylülde oldu yani 4,5 aylık evli 3,5 aylık hamiş :)))yani olaya bakarsan hani 10 eylülde evlendim eylül ve ekimde regl oldum bi daha tık yok :)

hayırlı olsun canım..ayy maasallah cabucanak gelmıs sızın bebıs

teekkür ederım canım benım cok sagol ınsallah hıc ayrılmayız kımseler ayrılmasın zaten

oyy kıyamam ben :)canım gerçekten durumun insanı üzer ama Allah daha kötüsünü vermesin.en azından eşin sağlıklı ve istediğinde sesini duyabilirsin, inşallah sık sık konuşabiliyorsunuzdur telf.da veya internette.
gelecek mi tatilde falan? ayrıca ağlamamalısın, bebeğin sen mutlu oldukça mutlu olur,geçecek hepsi inşallah..şöyle düşün, eşin tamamen uzakta değil eşinden bir parça taşıyorsun karnında

cok sükür canım her ıstedıgımızde ulasabılıoruz ınternet tel kullanıoruz süreklı..5 martta ıslerının yogunlugu azalırsa gelecek ınsallah..olmazsa da ben gıdıcem sanırım canım kararsızız ne yapacagımız konusunda.o da cok zorlanıo ama napalım

bubacıım işin zor gerçekten Allah yardımcın olsun.. ya ben napiim kocam yanımda ama bnde durmadan ağlıyorumm bnde çok feci duygusalım durmadan ağlıyorum

gözünaydın canımm seni listede yarın güncelleyeceğim :) hayırlı olsun kızçen

arkadaşlar ben şimdilik çıkıyorum..malum eşim yine pc istiyor; az önce herkes topiğe toplandı çıkamam dedim oda tamam topiğe selam söyle dedi selamı var size ama artık dayanamıyor hemde navigasyon şarz makinesini kaybetti onu bulucam evde sonra yine girerim bişey çıkmazsa görüşürüz herkese iyi akşamlarr!!! prens ve prenseslerinizede öpücüklerrr

arkadaşlar bunu buldum bakın sizde okuyun bende sevindim ama tabi dr ne derse odur yinede bilginiz olsun..hadi kaçtım görüşürüzzz
Hamilelikte Bitki Çayı Kullanımı
Mayıs 21st, 2011 | Author: hamile

Hamilelikte Bitki Çayları Tüketimi

Bu yazımızda hamilelikte hangi bitki çayları tehlikelidir,hamilelikte kefir zararlımı, hamilelikte içilmemesi gereken bitki çayları, hamilelikte içilebilen bitki çayları, gebelikte içilmemesi gereken içkiler gibi başlıklarda sizleri aydınlatmaya çalışacağız.

Hamilelikte bir çok bitki çayını tüketiriz. Bu bitki çaylarını çeşitli nedenlerle tüketiriz gebelikte içtiğimiz bitki çaylarının büyük bir kısmı masum olsa da aslında hangi bitki çayı olursa olsun günde 2 bardağı geçmemek gerekmektedir. Hamilelikte içilen zararsız bitki çayları nelerdir ? sorusunun cevabını merak ediyorsunuz o zaman sayalım

Hamilelikte 2 bardağa kadar zararsız olan bitki çayları hangileridir?

Zencefil, Ihlamur, Papatya Rezene Kuşburnu, siyah çay green exctart Yani yeşil çay ve tüm meyve çayları günde iki bardağa kadar zararsız hatta yararlıdır. Bitki çayları tüketirken sağlığınız için iki bardağı geçmeyiniz.

Hamilelikte hangi bitki çayı neye iyi gelir?

* Hamilelikte mide bulantısı için zencefil çayı tüketin
* Gebelikte sakinleşmek için rezene çayıu için
* Süt artırmak için Rezene papatya ve ısırgan çayları için

Hamilelikte Hangi bitki çayları zararlıdır?

Markete gittiğinizde hemen hemen tüm bitki çaylarını bulmanız mümkün.ç ancak bu bitki çaylarının hepsi masum değil en azından hamileler için! o bakımdan şu sayacağımız bitki çaylarını içerken dikkatli olun

Gebelikte zararlı olan bitki çayları: Feslegen, Lavanta, yaban mersini çayı, sarı kantaron, melisa yaprağı, kediotu, oğul otu, Biberiye otu,aloe vera, karahindiba otu gibi… otların çaylarından mümkün olduğu kadar uzak durun çünkü bu çayların prematüre bebek doğumu yani erken doğum, kanama artışı gebelikte kanama, ve düşük tehlikesine yol açtığını bilmeniz lazım

Hamilelikte hangi içecekler zararlı:

Şu içeceklerden uzak dur!

* Enerji içecekleri
* Aşırı asitli içecekler
* Alkol
* Diyet içecekler
* Tatlandırıcılar

Not: hamilelikte kefir kullanımı konusunda henüz bir araştırma yapılmamıştır. o yüzden gebelikte kefir kullanımı konusunda net birşeyler söylemek zor…

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…