- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.221
arkadaşlar bunu buldum bakın sizde okuyun bende sevindim ama tabi dr ne derse odur
paylaşım için teşekkürler canımbenim bende merak ediyordum
rica ederim canımcım..bende hemen bi fincan ıhlamur içtim az önce
bubacıım işin zor gerçekten Allah yardımcın olsun.. ya ben napiim kocam yanımda ama bnde durmadan ağlıyorummbnde çok feci duygusalım durmadan ağlıyorum
gözünaydın canımm seni listede yarın güncelleyeceğim :) hayırlı olsun kızçen
ben yine geldimmmm ama zannımca pek kimse kalmamıışşş :44:
kızlar bişey sorucam 4.ay bitiyo hiç kilo almamak sizce iyimi kötümü
kızlar bişey sorucam 4.ay bitiyo hiç kilo almamak sizce iyimi kötümü
canım o nasıl oldukı?doktorun ne dıyo?bebegın sıvısı fılan da olusmaya basladı ya nasıl alınmıyorkı acaba anne kılo werıyorken bebek mı alıyorda dengelenıyor..bana kalırsa süper bse cünku ben hızla alıyorum:)
hosgeldın canım..ben de bı bakınıp cıkıcam esımle görüsücez ınsallah...yenı gördum ıletını enıste bızlere selam etmıs sagolsun..bende esıme cok anlatıyorum burayı bazen bıse yaptımmı cok gülüo bana gır de bunu sen temmuz annelerıne yaz gülsünler accık halıne dıo..
canım ilk zamanlarda 2 kilo almıştım sonra bulntılardan verdim 1kilo bile değil aldığım doktorumda bişey demiyo herşey yolunda suyunda iyi demişti bilmiyorum artık ama göbüş çıktı:)
herkesin değişiyo canım kimisi 6.aya kadar hiç almıyo kimisi her ay alıyo..bu da kişiye göre değişen bişey canım eğer kontrollerinde bebeğin kilosu boyu falan normal çıkıyorsa çok güzel bişey bence kilo almamak,çünkü alanlara göre daha çabuk kilo verirsinbünyene göre değişir yani bak mesela ben ilk 2,5 ay kilo aldım şimdiyse almamaya başladım hatta şu son günlerde kilo kaybediyorum gibi geliyo hem iştahsızlık hemde kusma oluyo ama bebeğim normaldi şimdiye kadar 20 şubattada öyle olur inşallah..neyse canım yani böyle işte kafaya takılacak bişey değil doktor herşey normal dedikçe...
hoşbulduk canım..eşimde bana ikide bir topik napıyo yok topiğe selam söyle deyip diyo:)) hadi eşinle görüş sen canımgörüşürüz yine
canım süpermıs walla daha ne ıstıyorsun doktor hersey normal dedktn sonra daha ne ısterımkı:)tabıkı kılo muhım degıl ama almamayıda tercıh ederım yanı..ben yemedıgım halde alıyorum hatta bu ay olmazsa test yapıcak bana neden dıyesen tadını cıkar
canım süpermıs walla daha ne ıstıyorsun doktor hersey normal dedktn sonra daha ne ısterımkı:)tabıkı kılo muhım degıl ama almamayıda tercıh ederım yanı..ben yemedıgım halde alıyorum hatta bu ay olmazsa test yapıcak bana neden dıyesen tadını cıkar
bende öyle düşünüyorum canım biyandan süper diyorum biyandanda bişey olurmu diye ama rahatladım sizde böyle diyince:)
:)aynı benımkıde öyleydı ılk zamanlarda...kafamın dagıldıgını burayı sevdgımı gördukce o da mutlu oluyor..canım evlılıgnde yenıymıs cıcım ayları walla tadını cıkarın..Allah bı yastıkta kocatsın ınsallah yavrunuzla..
ayy bencede süppperrrr az almak falann ben ilk zamanlar çok hızlı aldım,hem yeni evliykende insanlar alıyo ya nedense:44:işte o dönem yakalandım sanırım ve baya bi kilo aldım ama şu sıra midem iştahım berbat bilmiyorum gidişat ne olur artık:44:
evet mutlu oluyo benimkide sağolsun walla...evet cicim ayları tadını çıkarmaya çalışıyoruz ama yok mide bulantısı yok diş ağrısı bazen engel oluyo ama olsunnn yinede olabildiğince çıkarıyoruz tadınıAmin canım benim hepimize evli mutlu çocuklu olmayı nasip etsinn:)))
ben de bu ay gıttıgımde aa sen naptında kılo aldın dıyınce öyle bı endıselendımkı nerdeyse hergün tartılıyorum dıyebılırım:)yemedıgım halde alınca telaslandık ama ılk aylar dıye olabılır dedı bakalım önumuzdekı ayda alırsam test yapacakmıs..sanslı kesımdensın canım walla maasallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?