2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizde 8 aylık evliyiz bende ilk zamanlarda çok kilo almıştım nedendir bende bilmiyorum ilk zamanlar alınıyo:))

ay cıkmadan yazayım bunada ben hıc almadım hep esım aldı ama ben maasallah gebelıgım ılk gununden basladım almaya..acısı cıkıyor:)16 aylık evlıyım bende.maasallah hepımızeeee

iyi geceler canım kendine bebişine kocişine iyi bak:)

ay cıkmadan yazayım bunada ben hıc almadım hep esım aldı ama ben maasallah gebelıgım ılk gununden basladım almaya..acısı cıkıyor:)16 aylık evlıyım bende.maasallah hepımızeeee
hehe aynı benim eşimde öyle maşallah habire bişeyler canı çekiyo sanki hamile olan o banada diyo sen niye bişeyler istemiyosun:)))
oh oh süper walla almıyosan ve herşey yolundaysa gayet şanslısın hiç endişelenme bence
şükür bi sorun yok canım çok saolun ay iyiki varsınız:::
bende suana kadar kilo almadım 58 dim hamile haldiğimda bi 57 oluom bi 58.400 oluom

sende bendensin canım sevindim:)))

maşallah hepimizeeee ayy nasıl gözlerim kapanıyo var ya sanki 10:^0'a kadar ben uyumadım sabah

bizdede evlenince eşim kilo aldı ben almadım :) demek bünye meselesi bakalım doguma yakın ilk kilomla son kilom arasında nasıl bi fark olacak :) bizde 9 aylık evliyiz.......

Son düzenleme:
aynen canım zaten kendimi şimdiden salıvermeye hiiiç niyetim yok bebeğim şöyle bi sağlıkla gelsin hayırlısıyla spora falan başlarım diye düşünüyorum bakalım hayırlısı:)

aynen canım ama buseferde yok şunu ye yok bunu ye süt olur dicekler:)))evlimutlu aynı gibiyiz seninle:))

bizdede evlenince eşim kilo aldı ben almadım :) demek bünye meselesi bakalım doguma yakın ilk kilomla son kilom arasında nasıl bi fark olacak :) bizde 9 aylık evliyiz.......

:)) biz eşimle birlikte aldık :))) evet bünye meselesi ama ben düğün zamanı herşeyle tek tek tüm ayrıntılarla ilgilenip kafama takmıştım bu sebepten evlenince tüm telaşlarım bitti sanırım o rahatlıktan aldım ben tüm kiloları yaa sizlerde benim kadar olmasada yeni evli sayılırsınız yaw sizinde bitmemeli cicim zamanlarınız yani hiç bitmesin zaten cicim zamanları dimi ama

aynen canım bitmiyo cicim ayları:) öyleki hiç ayrılmıyoruz aynı yerde çalışıyoruz sürekli berabwriz:)

haklısın valla canım süt olsun diyede birsuru sey yiyecez :) anca spora falan sütten kesince baslanır :)))

bence sütten kesmeyi beklememek lazım yoksa önüne geçemeyiz canım..yani emmesi engel değil bence haftanın 2 günü günde 2 saat falan idare edilebilir diye düşünüyorum gerekirse anne sütü saklama kaplarınada sütümü sağarım idare edilir ama bu hemen değil tabi yani mesela 6.ayda ek besinlere başlandığı vakit yapılabilir bu ancak :)

evet canım mantıklı zaten buyuklerin her süt yapıo dediği şeyde süt yapmıyo :) iyice arastırmak lazım düzgün beslenmek için

evet canım mantıklı zaten buyuklerin her süt yapıo dediği şeyde süt yapmıyo :) iyice arastırmak lazım düzgün beslenmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…