- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.241
canım bizde 8 aylık evliyiz bende ilk zamanlarda çok kilo almıştım nedendir bende bilmiyorum ilk zamanlar alınıyo:))
evet canım haklısında nebiliyim endişeleniyo insan bakalım sonrasında alıcam o kesinde bulantılar mahvetti beni doktorumda normal dedi bebekle ilgili herşey yolundaymış
amiinn...bızde hep sık sık ayrı kaldıgımızdan avantajını bı araya geldıgımızde yasıyoruz..tek ıyı tarafı bu..hep yenı evlıymıs gıbı oluyo ınsan..ama yıne her zaman bırlıkte olmayı tercıh ederım..
neyse herkese ıyı geceler yarına kuzenım gelecek bebısıyle buyuk ıhtımal gec gırerım..ınsallah guzel prensesler yakısıklı prens haberlerı dolmus olur geldıgımde topıge...öpüldünüz
canım bizde 8 aylık evliyiz bende ilk zamanlarda çok kilo almıştım nedendir bende bilmiyorum ilk zamanlar alınıyo:))
hehe aynı benim eşimde öyle maşallah habire bişeyler canı çekiyo sanki hamile olan o banada diyo sen niye bişeyler istemiyosun:)))ay cıkmadan yazayım bunada ben hıc almadım hep esım aldı ama ben maasallah gebelıgım ılk gununden basladım almaya..acısı cıkıyor:)16 aylık evlıyım bende.maasallah hepımızeeee
şükür bi sorun yok canım çok saolun ay iyiki varsınız:::oh oh süper walla almıyosan ve herşey yolundaysa gayet şanslısın hiç endişelenme bence
bende suana kadar kilo almadım 58 dim hamile haldiğimda bi 57 oluom bi 58.400 oluom
walla bende bilmiyorum ama illa alınıyo bende tam o dönemde hamile kalınca toparlamak diyet yapmak falan mümkün olmadı tabii
ay cıkmadan yazayım bunada ben hıc almadım hep esım aldı ama ben maasallah gebelıgım ılk gununden basladım almaya..acısı cıkıyor:)16 aylık evlıyım bende.maasallah hepımızeeee
canım bulantın varsa ister istemez veriyosun veremesende artık doğumdan sonra bebiş iyi olsunda:)
aynen canım zaten kendimi şimdiden salıvermeye hiiiç niyetim yok bebeğim şöyle bi sağlıkla gelsin hayırlısıyla spora falan başlarım diye düşünüyorum bakalım hayırlısı:)
bizdede evlenince eşim kilo aldı ben almadım :) demek bünye meselesi bakalım doguma yakın ilk kilomla son kilom arasında nasıl bi fark olacak :) bizde 9 aylık evliyiz.......
aynen canım ama buseferde yok şunu ye yok bunu ye süt olur dicekler:)))evlimutlu aynı gibiyiz seninle:))
:)) biz eşimle birlikte aldık :))) evet bünye meselesi ama ben düğün zamanı herşeyle tek tek tüm ayrıntılarla ilgilenip kafama takmıştım bu sebepten evlenince tüm telaşlarım bitti sanırım o rahatlıktan aldım ben tüm kilolarıyaa sizlerde benim kadar olmasada yeni evli sayılırsınız yaw sizinde bitmemeli cicim zamanlarınız yani hiç bitmesin zaten cicim zamanları dimi ama
haklısın valla canım süt olsun diyede birsuru sey yiyecez :) anca spora falan sütten kesince baslanır :)))
:)) biz eşimle birlikte aldık :))) evet bünye meselesi ama ben düğün zamanı herşeyle tek tek tüm ayrıntılarla ilgilenip kafama takmıştım bu sebepten evlenince tüm telaşlarım bitti sanırım o rahatlıktan aldım ben tüm kilolarıyaa sizlerde benim kadar olmasada yeni evli sayılırsınız yaw sizinde bitmemeli cicim zamanlarınız yani hiç bitmesin zaten cicim zamanları dimi ama [
cicim ayıııııyani bitmemesi bizim elimizde olan bişey bence tabi eşinizde buna meyilliyse
:)) biz eşimle birlikte aldık :))) evet bünye meselesi ama ben düğün zamanı herşeyle tek tek tüm ayrıntılarla ilgilenip kafama takmıştım bu sebepten evlenince tüm telaşlarım bitti sanırım o rahatlıktan aldım ben tüm kilolarıyaa sizlerde benim kadar olmasada yeni evli sayılırsınız yaw sizinde bitmemeli cicim zamanlarınız yani hiç bitmesin zaten cicim zamanları dimi ama [
cicim ayıııııyani bitmemesi bizim elimizde olan bişey bence tabi eşinizde buna meyilliyse
aynen canım eşimde meyilli gibi ama inşallah değişmez maşallah bize:)
haklısın valla canım süt olsun diyede birsuru sey yiyecez :) anca spora falan sütten kesince baslanır :)))
bence sütten kesmeyi beklememek lazım yoksa önüne geçemeyiz canım..yani emmesi engel değil bence haftanın 2 günü günde 2 saat falan idare edilebilir diye düşünüyorum gerekirse anne sütü saklama kaplarınada sütümü sağarım idare edilir ama bu hemen değil tabi yani mesela 6.ayda ek besinlere başlandığı vakit yapılabilir bu ancak :)
bence sütten kesmeyi beklememek lazım yoksa önüne geçemeyiz canım..yani emmesi engel değil bence haftanın 2 günü günde 2 saat falan idare edilebilir diye düşünüyorum gerekirse anne sütü saklama kaplarınada sütümü sağarım idare edilir ama bu hemen değil tabi yani mesela 6.ayda ek besinlere başlandığı vakit yapılabilir bu ancak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?