2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım mantıklı zaten buyuklerin her süt yapıo dediği şeyde süt yapmıyo :) iyice arastırmak lazım düzgün beslenmek için

walla ablamın 16 aylık bebeği var canım onunda,diğer tecrübeli annelerinde söylediği şeyler aynı ama eskileri çok dinlememek lazım bu konuda..ablam hatta daha geçen söyledi 'aklında bulunsun,sakın çok yemek ye diyenlere uyma bol bol su iç hamileliktede emzirmedede en çok su iç sudan daha faydalı bişey yok ' dedi hakikatende öyleymiş,ama içimizin rahat etmesi için bi diyetisyene giderekte liste gibi bişey yaptırabilirz..yani öyle abartmalara gerek yok bence canım hani normalde zaten yararlı vitaminli besinleri biliyoruz onlardan yeriz sütümüz inşallah azalmaz ama azalırsada araştırır bitki çayları v.s ile destekleriz

evet su kadar yararlısı yok.. inşallah hepimizin sütü bebeklerimizi doyurur .....

ben gelene kadar kimsecikler kalmamış burda yaa bende hiç kilo almayanlardanım kızlar. iyi bişey mi kötü bişey mi bu bilemiyorum 60 kiloyla hamile kaldım hala 60 kiloyum.. gerçi 2 kilo aldım sayılır ya, çünkü ilk zamanlar bulantılardan 58e düşmüştüm şimdi 60a ulaştım yine bu arada yarın doktora gidecem 12 ye randevu aldım. umarım kar birazcık fırsat verir de gidebiliriz.. bakalım sabah ola hayır ola... herkese iyi geceler, rüyalarınızda bebişlerinizi görün

gunaydın annısler butun gece ruyalarımdaydı bebegın cınsıyetı sıyırdım sanırım tatıl ıyı gelecek ama bana artık ayın 6sı gelsın bu arada mıdesı bulanmayan sabahları az da olsa bulanmaya basladı

günaydın sevgili anneler ve karınlardaki bebişler biz bugün bebişimle işimize geldik çalışıyoruz. dün çok zor bi gün geçirdim işyerim çok sıkıntılıydı. ama bugün iyiyiz giyindik süslendik püslendik iş başındayız.

teşekkür ederim diğer sevgili annemizz

doğru söylüyosun yarabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. nerde karnımız doyuyor ordayız hepimiz.

günaydın herkese
cumanız ve kandiliniz mübarek olsun

ben yüzüstü yatmayı severim ama artık zorluo
doktorlarda yatabildiğiniz sürece yatın zati sonra yatamıcaksınız diolar
sonra işte kan akımı için solu okudum şimdi bazen sağa yatıom hemen dönme hissi doğuyo bana

ayyyy ben hiç yemedim bilmiyorumda ama inşallah bulursun aşerdiğin şeyiii canım yaa kıyamamm

inşallah :)

hhiii sakın ağlama çocuğuda üzceksin bakkk
bende eşimle hep ayrı kaldım evlenmeden önce evlendikten sonra
ama napalım katlancaz Allah kötü ayrılık vermesin bunun sonu kavuşmaya varıyor bunu düşünmek bile şükretmek için bir sebep
Allah tez zamanda kavuştursun

kızlar bişey sorucam 4.ay bitiyo hiç kilo almamak sizce iyimi kötümü

bence güzel bişi
bende 800gr fln aldım

iyiymiş canım sevindm:))

GÜNAYDIN HERKESEEEEEE, hepinizin kandili mübarek olsun temmuz anneleri, Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah, 16+4 oldum yarın doktora gitcez cinsiyetini de öğreniriz inşallah, bizim için dua edin nolur nolur nolurrrrrr

amin canım inşallah öğrenirsn güzel haberlerle gelirsin:)

Günaydın anneler ve melekleri..
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller...

Bende 1 kg aldım..
Zaten yolun çok başındayız..
Bizim kilo almamızın bebişlere yararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…