- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.261
evet canım mantıklı zaten buyuklerin her süt yapıo dediği şeyde süt yapmıyo :) iyice arastırmak lazım düzgün beslenmek için
walla ablamın 16 aylık bebeği var canım onunda,diğer tecrübeli annelerinde söylediği şeyler aynı ama eskileri çok dinlememek lazım bu konuda..ablam hatta daha geçen söyledi 'aklında bulunsun,sakın çok yemek ye diyenlere uyma bol bol su iç hamileliktede emzirmedede en çok su iç sudan daha faydalı bişey yok ' dedi hakikatende öyleymiş,ama içimizin rahat etmesi için bi diyetisyene giderekte liste gibi bişey yaptırabilirz..yani öyle abartmalara gerek yok bence canım hani normalde zaten yararlı vitaminli besinleri biliyoruz onlardan yeriz sütümüz inşallah azalmaz ama azalırsada araştırır bitki çayları v.s ile destekleriz
evet su kadar yararlısı yok.. inşallah hepimizin sütü bebeklerimizi doyurur .....
teşekkür ederim diğer sevgili annemizz
canım tanzanyadaykende annem babam aılem dıye dert yanardım o zaman evlılıgın baslarıydı fılan esımde cok destek oluyordu 2 ayda bırde gıdıp gelıyordum ama esten ayrı kalmak hele de hamılelıkte ınan daha zor..ayrılıkların hepsı zor gercı ıster aıle ıster es dost...
klasık tabırle ekmek parası derdıne herkes bı yerlerde...
arisma tatlim bende hep solda yatiyorum ama bebek sola yerlesiyomus
orda hep dururmus gecen bi sitede okumustum aanne nasil rahatsa oyle yatsin diye ama
solda yatmak kan akimini daha iyi aktigi icin yat sol diyolar ama facede
okuyorumda sagda hep yatiyorum soyle yatiyorum diyen cok
popoma sola igne yedim pazartesi sali aksami dun aksam zor uyudum solda
inan igne oyle aci vericiki yinede solda yatiyorum ama kizimda hep sag yatiyodum
ayyyy ben hiç yemedim bilmiyorumda ama inşallah bulursun aşerdiğin şeyiii canım yaa kıyamamm
herkes aksam yemegı telasına düsmüş sanırım azalmısız..benımde canım cok sıkkın agladım accık da kendıme geldımhala da aglıyorum..bız babamızı cok özledık kızlar cok zor ayrı kalmak bazen acaba ben bı gunah mı ısledım de esımle her zaman yanyana olmayı haketmıyor muyum da bu durumdayız dıye cok düsünüyorum..gurbetlık cok zor gercekten can yakıyor helekı bu dönemde yanımda olamaması benı cok üzüyor..süreklı aglar oldum bebısımız ıcın katlanacagız dıyorum ama yıne de zayıf düsüyorum
kızlar bişey sorucam 4.ay bitiyo hiç kilo almamak sizce iyimi kötümü
günaydın herkese
cumanız ve kandiliniz mübarek olsun
ben yüzüstü yatmayı severim ama artık zorluo
doktorlarda yatabildiğiniz sürece yatın zati sonra yatamıcaksınız diolar
sonra işte kan akımı için solu okudum şimdi bazen sağa yatıom hemen dönme hissi doğuyo bana
inşallah :)
hhiii sakın ağlama çocuğuda üzceksin bakkk
bende eşimle hep ayrı kaldım evlenmeden önce evlendikten sonra
ama napalım katlancaz Allah kötü ayrılık vermesin bunun sonu kavuşmaya varıyor bunu düşünmek bile şükretmek için bir sebep
Allah tez zamanda kavuştursun
bence güzel bişi
bende 800gr fln aldım
GÜNAYDIN HERKESEEEEEE, hepinizin kandili mübarek olsun temmuz anneleri, Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah, 16+4 oldum yarın doktora gitcez cinsiyetini de öğreniriz inşallah, bizim için dua edin nolur nolur nolurrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?