2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende arada gelıp bakıyorum ıslerım cok memlekete gıdecegız ya ogleden sonra da komsu cagırdı ona gıdecegım oyle

Merhaba annişler ve küçük melekleri cumanız ve kandiliniz mübarek olsun...

kilo durumları konuşulmuş bende bugün itibariyle 3,5 kilo almış olarak çıkıyorum.İnşlh sonrasında durumu toparlarız.hayırlısınla ve sağlıkla gelsinlerde bebişler...

güzel muhabbetler hanımlar...

ben çalıştığım için genelde günün erken saatlerinde yazabiliyorum sonra işlere dalıyorum. ama fırsat buldukça yazamasam da okumaya çalışıyorum yazılanları.

ben de 12 ve 16 haftalar arası 1,5 kilo almışım, yani doktor öyle diyo dikkat et dedi..
ilk üç ay kilo almayınca iyi bi şey dememişti amaaaa hamilelikte alınan kilonun aylara göre tablosuna bakınca bence iyi gidiyorum ama doktorlar göz korkutarak kiloları kontrol altında tutmaya çalışıyor bence..
iyi de yapıyorlar yoksa salarız iyice kendimizi

bakalım benim doktor nedicek daha varvgerçi ama:)

çalışan anneler. doğumdan sonra çalışmaya ne zaman dönmeyi düşünüyor acaba. yada bu doğum izni yada parasıyla ilgili bilgisi olanlar varmı?

çalışan anneler. doğumdan sonra çalışmaya ne zaman dönmeyi düşünüyor acaba. yada bu doğum izni yada parasıyla ilgili bilgisi olanlar varmı?

16 hafta ücretli izin hakkımız var bunu 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğum sonrası olarak kullanıyoruz. ücretli izin bittikten sonra 6 ay ücretsiz izne ayrılma hakkımız var.
tabi ben özel sektörde çalıştığım için biraz zor. o yüzden Allahtan birşey olmaz da sağlıklı olursam, son günlere kadar çalışmayı düşünüyorum. doğumdan sonra da 2 ay kadar izin kullanabilirim ancak. çünkü iş yerinde yerime bakacak kimse yok. benim işimi bilen birini de bulamazlar geçici olarak. o yüzden bir şekilde idare edeceğiz bakalım.

cumanız ve mevlid kandiliniz mübarek olsun güzel anneler.. cumayı cumartesiye bağlayan bu gece, Peygamber Efendimiz'in dünyaya gelişinin 1441. yıldönümü. Rabbim, kendine ve elçisine yakışır evlatlar doğurup büyütmeyi nasip etsin..

Evs b Evs (ra)’dan rivayet edildiğine göre Efendimiz şöyle buyurmuştur:
“Günlerinizin en değerlisi Cuma günüdür. O günde Adem yaratılmış ve o günde ruhu kabzedilmiştir Sûra üfürme o gündür, kıyamet o gündür O günde bana çokça salavat getirin Zira sizin salavatınız bana arzolunur” Ashap Efendilerimiz buyurdular ki: Ya Resulallah! Sen çürümüş olacaksın, bizim salavatımız sana nasıl arzolunur? Buyurdu ki: “Allah peygamberlerin cesetlerini yemeyi toprağa haram kılmıştır”
Aişe (ra)’dan rivayet edildiğine göre:
“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”
Enes’den rivayet edildiğine göre:
“Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”
“Cuma günü bana çokça salavat getirin Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır”

''ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED''

slm ve dua ile..

Son düzenleme:

herkese hayırlı cumalar ve kandiler karacikolata kıbrısta soyle oluyor 40 doğum oncesi vede 40 gün doğum sonrası iznimiz var tabii devlete bu surede doğumdan sonra dogum parasını alıyoruz tabii maaşımızda odeniyor ama hamılelık boyunca tüm masrafları bızler karsılıyoruz ındırım falan yok sigortadan. özelde calısanlar tamammen patronuna baglı.

Hayırlı kandiller hanımlar.. dualarda buluşmak dileğiyle inşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar ve hayırlı kolay doğumlar nasip eder..

canım benım derdım aglamak degılkı esım yanımda olsun ıstıyorum..sen nıye aglıyorsun duygusallıklar normal tabı ama bıde bahanen olunca hıc duramıyorsun..Allah baska dert keder vermesın

canım çok haklısın... benim çok şükür bi sıkıntım yok ama duygusal olarak çok değiştimm duygusal buhranlar geçiriyorum umarım bi an önce geçer

kızlar bişey sorucam 4.ay bitiyo hiç kilo almamak sizce iyimi kötümü

canım kötü değil tam tersi iyi aslında ben yaklaşık 1.5 kilo aldım 4.5 ayda..doktorum iyi dedi yani bi sıkıntı yok dedi...önemli olan son aylar..

canım inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin.. gelince hemen yaz :)

Günaydın kızlar,Hepimize hayırlı cumalar, hayırlı kandiller.

seninde kandilin mübarek olsun canım :)

günaydın hanımlarr hayırlı cumalar hayırlı kandiller

hayırlı kandiller canım sanada :)

Günaydın sevgili anneler prens ve prensesler
Hayırlı kandiller bir de tabiki

hayırlı kandiller sanada :)

günaydın
hayırlı cumalar, hayırlı kandiller

hayırlı kandiller :)

günaydın herkese
cumanız ve kandiliniz mübarek olsun

hayırlı kandillerrrrrr :)

hayırlı kandiller canım.. inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

Günaydın Temmuz anneleri ve onların melekleri:)
Hepinizin kandili mübarek olsun...

Günaydın anneler ve melekleri..
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller...

Bende 1 kg aldım..
Zaten yolun çok başındayız..
Bizim kilo almamızın bebişlere yararı yok.

hayırlı kandiller canım :) maşallah sende 3.5 almışsın ama dikkatli git ilerleyen zamanlarda zor olur

Günaydın kızlar,Hepimize hayırlı cumalar, hayırlı kandiller.

günaydın hanımlarr hayırlı cumalar hayırlı kandiller

Günaydın sevgili anneler prens ve prensesler
Hayırlı kandiller bir de tabiki

günaydın
hayırlı cumalar, hayırlı kandiller

Günaydın Temmuz anneleri ve onların melekleri:)
Hepinizin kandili mübarek olsun...

Günaydın anneler ve melekleri..
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller...

Bende 1 kg aldım..
Zaten yolun çok başındayız..
Bizim kilo almamızın bebişlere yararı yok.

Günaydın herkese..
Tüm Temmuz annelerinin kandili mübarek olsun..

Sevgiler..

selam kızlar moralim çok bozuk çalıştığım doktorla kavga ettim eşim bile bağırmadı bana hastanın evine iğne yapmaya gidecekmişim bilmediğim tanımadığım adamın peşine düşüp gidicem düşünebiliyor musunuz sizde gelin dedim kıyameti kopardı ya sinirim çok bozuk dokunsalar ağlıcam

canım oncelikle sakin ol üzme kendini ve bebeğini yanına bırını versınler de vermezsenız kım oldugunu bılmedıgım bır yere gıtmem de . herhalde sana ceza verecekler deıller ya bu yuzden

selamlar arkadaşlar
Dün doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetii kızmış. baya bir zorlandı doktor kordonu bacak arasına girmiş öksürttü beni felan en son bu bir kız dedi
gelişimi iyi dedi (165 g mış)
allah hepimize bebeklerimize kavuşmamızı nasip eylesin
hayırlı cumalar
hayırlı kandiller

gözün aydın, hayırlı olsun kızın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…