- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.281
maşallah yoğunsunuz bende ütü yapıcamda üşeniyorum:)):126:
ütü ısı bende de var gıtmeden butun utulerı falan yapacagım gerı geldıgımde yorgunluga bır de utu yapamam en sevmedıgım ısdı bekarken basıma geldı
ben de bu ay gıttıgımde aa sen naptında kılo aldın dıyınce öyle bı endıselendımkı nerdeyse hergün tartılıyorum dıyebılırım:)yemedıgım halde alınca telaslandık ama ılk aylar dıye olabılır dedı bakalım önumuzdekı ayda alırsam test yapacakmıs..sanslı kesımdensın canım walla maasallah
ben de 12 ve 16 haftalar arası 1,5 kilo almışım, yani doktor öyle diyodikkat et dedi..
ilk üç ay kilo almayınca iyi bi şey dememişti amaaaahamilelikte alınan kilonun aylara göre tablosuna bakınca bence iyi gidiyorum ama doktorlar göz korkutarak kiloları kontrol altında tutmaya çalışıyor bence..
iyi de yapıyorlar yoksa salarız iyice kendimizi
çalışan anneler. doğumdan sonra çalışmaya ne zaman dönmeyi düşünüyor acaba. yada bu doğum izni yada parasıyla ilgili bilgisi olanlar varmı?
çalışan anneler. doğumdan sonra çalışmaya ne zaman dönmeyi düşünüyor acaba. yada bu doğum izni yada parasıyla ilgili bilgisi olanlar varmı?
canım benım derdım aglamak degılkı esım yanımda olsun ıstıyorum..sen nıye aglıyorsun duygusallıklar normal tabı ama bıde bahanen olunca hıc duramıyorsun..Allah baska dert keder vermesın
kızlar bişey sorucam 4.ay bitiyo hiç kilo almamak sizce iyimi kötümü
ben gelene kadar kimsecikler kalmamış burda yaabende hiç kilo almayanlardanım kızlar. iyi bişey mi kötü bişey mi bu bilemiyorum 60 kiloyla hamile kaldım hala 60 kiloyum.. gerçi 2 kilo aldım sayılır ya, çünkü ilk zamanlar bulantılardan 58e düşmüştüm şimdi 60a ulaştım yine bu arada yarın doktora gidecem 12 ye randevu aldım. umarım kar birazcık fırsat verir de gidebiliriz.. bakalım sabah ola hayır ola... herkese iyi geceler, rüyalarınızda bebişlerinizi görün
Günaydın kızlar,Hepimize hayırlı cumalar, hayırlı kandiller.
günaydın hanımlarr hayırlı cumalar hayırlı kandiller
Günaydın sevgili anneler prens ve prensesler
Hayırlı kandiller bir de tabiki
günaydın
hayırlı cumalar, hayırlı kandiller
günaydın herkese
cumanız ve kandiliniz mübarek olsun
GÜNAYDIN HERKESEEEEEE, hepinizin kandili mübarek olsun temmuz anneleri, Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah, 16+4 oldum yarın doktora gitcez cinsiyetini de öğreniriz inşallah, bizim için dua edin nolur nolur nolurrrrrr
Günaydın Temmuz anneleri ve onların melekleri:)
Hepinizin kandili mübarek olsun...
Günaydın anneler ve melekleri..
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller...
Bende 1 kg aldım..
Zaten yolun çok başındayız..
Bizim kilo almamızın bebişlere yararı yok.
Merhaba annişler ve küçük melekleri cumanız ve kandiliniz mübarek olsun...
kilo durumları konuşulmuş bende bugün itibariyle 3,5 kilo almış olarak çıkıyorum.İnşlh sonrasında durumu toparlarız.hayırlısınla ve sağlıkla gelsinlerde bebişler...
güzel muhabbetler hanımlar...
Günaydın kızlar,Hepimize hayırlı cumalar, hayırlı kandiller.
günaydın hanımlarr hayırlı cumalar hayırlı kandiller
Günaydın sevgili anneler prens ve prensesler
Hayırlı kandiller bir de tabiki
günaydın
hayırlı cumalar, hayırlı kandiller
GÜNAYDIN HERKESEEEEEE, hepinizin kandili mübarek olsun temmuz anneleri, Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah, 16+4 oldum yarın doktora gitcez cinsiyetini de öğreniriz inşallah, bizim için dua edin nolur nolur nolurrrrrr
Günaydın Temmuz anneleri ve onların melekleri:)
Hepinizin kandili mübarek olsun...
Günaydın anneler ve melekleri..
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller...
Bende 1 kg aldım..
Zaten yolun çok başındayız..
Bizim kilo almamızın bebişlere yararı yok.
Merhaba annişler ve küçük melekleri cumanız ve kandiliniz mübarek olsun...
kilo durumları konuşulmuş bende bugün itibariyle 3,5 kilo almış olarak çıkıyorum.İnşlh sonrasında durumu toparlarız.hayırlısınla ve sağlıkla gelsinlerde bebişler...
güzel muhabbetler hanımlar...
cumanız ve mevlid kandiliniz mübarek olsun güzel anneler.. cumayı cumartesiye bağlayan bu gece, Peygamber Efendimiz'in dünyaya gelişinin 1441. yıldönümü. Rabbim, kendine ve elçisine yakışır evlatlar doğurup büyütmeyi nasip etsin..
Evs b Evs (ra)dan rivayet edildiğine göre Efendimiz şöyle buyurmuştur:
Günlerinizin en değerlisi Cuma günüdür. O günde Adem yaratılmış ve o günde ruhu kabzedilmiştir Sûra üfürme o gündür, kıyamet o gündür O günde bana çokça salavat getirin Zira sizin salavatınız bana arzolunur Ashap Efendilerimiz buyurdular ki: Ya Resulallah! Sen çürümüş olacaksın, bizim salavatımız sana nasıl arzolunur? Buyurdu ki: Allah peygamberlerin cesetlerini yemeyi toprağa haram kılmıştır
Aişe (ra)dan rivayet edildiğine göre:
Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur
Enesden rivayet edildiğine göre:
Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz
Cuma günü bana çokça salavat getirin Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır
''ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED''
slm ve dua ile..
selam kızlar moralim çok bozuk çalıştığım doktorla kavga ettim eşim bile bağırmadı bana hastanın evine iğne yapmaya gidecekmişim bilmediğim tanımadığım adamın peşine düşüp gidicem düşünebiliyor musunuz sizde gelin dedim kıyameti kopardı ya sinirim çok bozuk dokunsalar ağlıcam
selamlar arkadaşlar
Dün doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetii kızmış. baya bir zorlandı doktor kordonu bacak arasına girmiş öksürttü beni felan en son bu bir kız dedi
gelişimi iyi dedi (165 g mış)
allah hepimize bebeklerimize kavuşmamızı nasip eylesin
hayırlı cumalar
hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?