- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.301
selamlar arkadaşlar
Dün doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetii kızmış. baya bir zorlandı doktor kordonu bacak arasına girmiş öksürttü beni felan en son bu bir kız dedi
gelişimi iyi dedi (165 g mış)
allah hepimize bebeklerimize kavuşmamızı nasip eylesin
hayırlı cumalar
hayırlı kandiller
selamlar arkadaşlar
Dün doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetii kızmış. baya bir zorlandı doktor kordonu bacak arasına girmiş öksürttü beni felan en son bu bir kız dedi
hayırlı cumalar
hayırlı kandiller
arkadaşlar bebeğinin cinsiyetini rüyasında görüp de gerçekten doğru çıkan var mı aranızda. psikolojik midir nedir ben 4kez rüyamda gördüm bebişimi hepsinde de erkekti, ama doktor da 13. haftasında kıza benziyo tam görünmüyo demişti. şimdi aklıma rüyalarım geldi sormak istedim. var mı benim gibi böyle rüyasında görüp de bilen
günaydınnnnn yada tünaydınnnn!!!günaydın
hayırlı cumalar, hayırlı kandiller
merhaba...sanada hayırlı kandil ve cumalar olsun inşallahh....Günaydın sevgili anneler prens ve prensesler
Hayırlı kandiller bir de tabiki
inşallah öğrenirsin canım,bende 16+5te gidicem inşallah öğreniriz hepimiz bi an önce...seninde kandilin mübarek olsunn...GÜNAYDIN HERKESEEEEEE, hepinizin kandili mübarek olsun temmuz anneleri, Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah, 16+4 oldum yarın doktora gitcez cinsiyetini de öğreniriz inşallah, bizim için dua edin nolur nolur nolurrrrrr
aynen öyle walla ne kadar az kilo okadar iyi..ama bebekler alsın tabiiGünaydın anneler ve melekleri..
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller...
herkese hayırlı cumalar ve kandiller olsunnnn inşallahhh....
Bende 1 kg aldım..
Zaten yolun çok başındayız..
Bizim kilo almamızın bebişlere yararı yok.
Merhaba annişler ve küçük melekleri cumanız ve kandiliniz mübarek olsun...
kilo durumları konuşulmuş bende bugün itibariyle 3,5 kilo almış olarak çıkıyorum.İnşlh sonrasında durumu toparlarız.hayırlısınla ve sağlıkla gelsinlerde bebişler...
güzel muhabbetler hanımlar...
Hayırlı kandiller hanımlar.. dualarda buluşmak dileğiyle inşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar ve hayırlı kolay doğumlar nasip eder..
Sağol canım sanada hayırlı kandiller..aminnn inşallah...
canım çok haklısın... benim çok şükür bi sıkıntım yok ama duygusal olarak çok değiştimm duygusal buhranlar geçiriyorum umarım bi an önce geçer
canım kötü değil tam tersi iyi aslında ben yaklaşık 1.5 kilo aldım 4.5 ayda..doktorum iyi dedi yani bi sıkıntı yok dedi...önemli olan son aylar..
canım inşallah yarın iyi haberlerle gelirsin.. gelince hemen yaz :)
seninde kandilin mübarek olsun canım :)
hayırlı kandiller canım sanada :)
hayırlı kandiller sanada :)
hayırlı kandiller :)
hayırlı kandillerrrrrr :)
hayırlı kandiller canım.. inşallah güzel haberlerle gelirsin :)
hayırlı kandiller canım :) maşallah sende 3.5 almışsın ama dikkatli git ilerleyen zamanlarda zor olur
selam kızlar moralim çok bozuk çalıştığım doktorla kavga ettim eşim bile bağırmadı bana hastanın evine iğne yapmaya gidecekmişim bilmediğim tanımadığım adamın peşine düşüp gidicem düşünebiliyor musunuz sizde gelin dedim kıyameti kopardı ya sinirim çok bozuk dokunsalar ağlıcam
selamlar arkadaşlar
hayırlı cumalar
hayırlı kandiller
Hayirli cumalar ve kandiller kizlar ......
16 hafta ücretli izin hakkımız var bunu 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğum sonrası olarak kullanıyoruz. ücretli izin bittikten sonra 6 ay ücretsiz izne ayrılma hakkımız var.
tabi ben özel sektörde çalıştığım için biraz zor. o yüzden Allahtan birşey olmaz da sağlıklı olursam, son günlere kadar çalışmayı düşünüyorum. doğumdan sonra da 2 ay kadar izin kullanabilirim ancak. çünkü iş yerinde yerime bakacak kimse yok. benim işimi bilen birini de bulamazlar geçici olarak. o yüzden bir şekilde idare edeceğiz bakalım.
valla ben o 16 haftalık iznide ücretsiz biliyorum. benim işyerim çok sorunlu hertürlü haksızlıkla karşı karşıyayım. hiç sanmıyorum bana çalışmadığım günlerin parasını vereceğini
arkadaşlar ben şöyle bi bakayım dedim bugün oldukça geç uyandım karmakarışık rüyalar falan...neyse şimdi çıkayım işlere koyulayım sarma falan sarıcam işim çok..büyük ihtimal akşama ancak girerim..herkese hayırlı cuma ve kandiller..keyifli muhabbetler öpüldünüzzz
herkese hayırlı cumalar ve kandiliniz mübarek olsun..
bende hep erkek hissettim ve hep erkek gördüm rüyamda şimdi oğlum olacak allah nasip ederse..
bu arada ben hala çok kötü hastayım..akşamdan beride öksürüyorum ve ben hamileliğim boyunca bir kele bile istifra etmemiştim ama bugün iki kere oldu öksürükten dolayı..bide ben şiddetli bi öksürük yaşayınca sağ tarafım kasılıyor gibi oluyor.bende bebeğime bişey olur mu diye korkuyorummeşim erken gelecek olmazsa doktora götürecek beni bebeğime bişey olmaz di mi iyidir oğlum
canım ya ben de yeni iyileştim çok kötü grip olmuştum ,öksürüğüm hala devam ediyor.
benim de öksürürken karnıma bıçak batıyor gibi olmuştu.çok korkmuştum. karnımı tutuyorum öksürürken şimdi.öyle yapınca daha iyi oluyor kasılma olmuyor. merak etme bebişlerin yeri sağlam hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.
ateş ölçer varsa evde sık sık ateşine bak, 38i geçmediği sürece sorun yok,ama geçerse ateş düşürücü veya antibiyotik alman gerekebilir.
ben de rüyamda görmüştüm ve gördüğümde henüz hamile değildim. kucağıma bir bebek verdiler, bu senin kızın adı ceylin dediler. ceylin ismini hiç duymamıştım o güne kadar.
şimdi kızım olacak. biz hep kızımız olursa Ada koymak istiyorduk ama rüyamda gördüğüm için koymam gerektiğini söylüyorlar. o yüzden ceylin ada koymayı düşünüyoruz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?