2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin hayirli olsun prensesin ... Darisi ccinsiyeti ogrenemeyenlerin basina

Nice umutsuz kapılar vardır açılmaz.Rabbimin kapısı büyüktür asla kapanmaz.Sen umudunu kaybetme kapı dışardan açılmaz. Dostun dosta ettiği dua kabul olunurmuş. Ettiğiniz her dua derdinize deva, hastalara şifa, gönüllere huzur, evinize bereket getirsin..Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel Bekliyoruz yıllardır Kandiliniz mübarek olsun Dostlar....

Bende temmuz annesıyım ve yenı ogrendımkı kızım olacakmıs:) rüyalarımda hep kızımı goruyordum:) Rabbım herkeze annelıgı tatdırsın insallah....Onu öle ultrasyonda tepınırken görmek bıle duyguların en güzeliymıs:)

gözün aydın canımm çok sevindim hayırlı olsunn bakalım

arkadaşlar bebeğinin cinsiyetini rüyasında görüp de gerçekten doğru çıkan var mı aranızda. psikolojik midir nedir ben 4kez rüyamda gördüm bebişimi hepsinde de erkekti, ama doktor da 13. haftasında kıza benziyo tam görünmüyo demişti. şimdi aklıma rüyalarım geldi sormak istedim. var mı benim gibi böyle rüyasında görüp de bilen

kızlar ocak ayı annelerinin yazdıklarını okudum okadar güzel şeyler yazmışlarki hepsi bebeklerini kucaklarına almışlar çok duygulandım bi okadarda korktumallahım bizlerede nasip etsino muhteşem duyguyu

canım bende hep bebek görüyodum rüyamda cinsiyetini görmüyodum doktor kıza benzetti 12.haftada geçenlerde kız bebek gördüm ama daha kesin değil bilmiyorum psikolojkmi

günaydın
hayırlı cumalar, hayırlı kandiller
günaydınnnnn yada tünaydınnnn!!! hayırlı cumalar,hayırlı kandillerr...
Günaydın sevgili anneler prens ve prensesler
Hayırlı kandiller bir de tabiki
merhaba...sanada hayırlı kandil ve cumalar olsun inşallahh....
inşallah öğrenirsin canım,bende 16+5te gidicem inşallah öğreniriz hepimiz bi an önce...seninde kandilin mübarek olsunn...
aynen öyle walla ne kadar az kilo okadar iyi..ama bebekler alsın tabii

Hayirli cumalar ve kandiller kizlar ......

herkese hayırlı kandiller...Allah herkesin dularını kabul etsin bu mübarek günde inşallah kızlar..cumanızda hayırlı olsun...tabiki dularımızdan eksik etmediğimiz bebeklerimizin sağlıklı büyümesi duamız kabul olsun...

merhaba arkadaşlar benim sorum 2012 temmuz annelerine bebişlerin cinsiyeti belli oldumu benim dogum allah nasip ederse temmuzun ilk haftası ve 2. gebeligim 9 aylık bir kızım ve 17 haftalıkta gebeyim benimle aynı durumda olan varmı :)))

valla ben o 16 haftalık iznide ücretsiz biliyorum. benim işyerim çok sorunlu hertürlü haksızlıkla karşı karşıyayım. hiç sanmıyorum bana çalışmadığım günlerin parasını vereceğini

herkese hayırlı cumalar ve kandiliniz mübarek olsun..

bende hep erkek hissettim ve hep erkek gördüm rüyamda şimdi oğlum olacak allah nasip ederse..

bu arada ben hala çok kötü hastayım..akşamdan beride öksürüyorum ve ben hamileliğim boyunca bir kele bile istifra etmemiştim ama bugün iki kere oldu öksürükten dolayı..bide ben şiddetli bi öksürük yaşayınca sağ tarafım kasılıyor gibi oluyor.bende bebeğime bişey olur mu diye korkuyorumm eşim erken gelecek olmazsa doktora götürecek beni bebeğime bişey olmaz di mi iyidir oğlum

msg üzülme canım ama tavrını koy mutlaka hakkını ara,senin için ne doğruysa onu yapmalısın,hiç ağlama üzülme her yerde her işyyerinde bazı aptallar mevcut malesefff...sıkma canını hakkını ara sana doğru gelen şeyi yap canım

arkadaşlar ben şöyle bi bakayım dedim bugün oldukça geç uyandım karmakarışık rüyalar falan...neyse şimdi çıkayım işlere koyulayım sarma falan sarıcam işim çok.. büyük ihtimal akşama ancak girerim..herkese hayırlı cuma ve kandiller..keyifli muhabbetler öpüldünüzzz

canım o para senin hakkın sen elinde raporla gidiceksn ayrıca sigortadan alıcaksın parayı sen sadece işe gitmiceksn

kolay gelsin canım bende çıkıcam işlerimi yapıyım kayınvalideme ve anneme gidicez bugun kandillerini kutlıcaz yemeklerde onlardan:)

canım ya ben de yeni iyileştim çok kötü grip olmuştum ,öksürüğüm hala devam ediyor.
benim de öksürürken karnıma bıçak batıyor gibi olmuştu.çok korkmuştum. karnımı tutuyorum öksürürken şimdi.öyle yapınca daha iyi oluyor kasılma olmuyor. merak etme bebişlerin yeri sağlam hiçbirşey olmaz Allahın izniyle.
ateş ölçer varsa evde sık sık ateşine bak, 38i geçmediği sürece sorun yok,ama geçerse ateş düşürücü veya antibiyotik alman gerekebilir.

ben de rüyamda görmüştüm ve gördüğümde henüz hamile değildim. kucağıma bir bebek verdiler, bu senin kızın adı ceylin dediler. ceylin ismini hiç duymamıştım o güne kadar.
şimdi kızım olacak. biz hep kızımız olursa Ada koymak istiyorduk ama rüyamda gördüğüm için koymam gerektiğini söylüyorlar. o yüzden ceylin ada koymayı düşünüyoruz bakalım.

canım çok teşekkür ederim bende öyle yapıyorum karnımı tutuyorum ama bide şu ani hapşuruklar beni mahvediyor..sürekli ateşimi ölçüyorum bide tansiyonumu..antibiyotik başlamıştı zaten doktorum inşallah iyidir bi sorun çıkmaz

ne güzel bi rüyaymış, ben de hep erkek görüyorum oğluşum oğluşum diye sevip duruyorum rüyamda, Hakkımızda hayırlısı inşallah, yarın bebişim açar bacaklarını da görebiliriz cinsiyetini umarım, bu gün geçmek bilmiyo hemen bitsin yarın olsun istiyorm, çok heyecanlıyım çokkkkk

Merhaba arkadaslar hayırlı cumalar kandılınız mubarek olsun

sabah elektırık yoktu kızımdan ısten anca bakım dedım

ınsallah herkez ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…