- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.501
mrb kızlar nasılsınız ? ya size bişey sormak istiorum bi kaç gündür inanılmaz derecede midem yanıyo özellikle geceleri bunun sizlerdede oluyomu yada nasıl gecer doktora gittigimde sorcam belki bi çözümü wardır.herkes dio cocuk saçlanıyo ondan dıyolar :)birde dün aksam o kadar güsselll bi rüyya gördümkiii bi oğlum oluyomuşş sarı uzun saçlııı beyaz tenli masmavii gözlüüü ay allahım ne kadr tatlıydı öyleee sanki gercek gibiydi
canım mide yanması bendede oluyo doktora sorduğumda korkulucak bişey olmadığını normal olduğunu söyledi gaviscon verdi onu kullanıyorum yandığı zaman.ay bende bugece ruyamda erkek bebek gördüm ama doğmamış ultrasnda gördük geçenlerdede kız görmüştüm:))
:))) dogana kadar sürekli bi kız bi erkek görcez heraldebende gittigimde sölicem dktora belki banada bişiler werir bazen dayanılmaz oluy cunku sütüde sewmiorum hiççç içemiormda
ivetttt :))))
aynen canım kafayı yedk:))) bende hiç sevmiyorum sütüüü dediğin gibi dayanlıcak gibi
değl
anaaaaam hemşom:13:
hemşom benmmmsen kayserıde mı yasıosun peki ben yozgattayım
yok canım malesef malatyadayımbengü kayseride bir tek
sende benm gibi gurbettesin desene :)
kızlar annem aradı rüyasında bir oğlum varmış adını soranlara adı ramazan diyormuş zaten doğumda ramazana denk geliyor annem illa bu ismi koyucan diyor rüyada görünen ismin konması şart mı:26:
öyle bi zorunluluk olduğunu sanmıyorum ben.ama annem erkek kardeşime hamileyken ''ali haydar'' görmüş ismini rüyasında, iki ismi var, biri ali. kız kardeşimde de ''ayşe'' görmüştü. ayşe koydu isim çok önemli, karakter üzerine etkisi yadsınamaz. çocuk ismine rücu eder derler, kesinlikle doğru. o yüzden iyi düşünmek lazım..
mrb kızlar nasılsınız ? ya size bişey sormak istiorum bi kaç gündür inanılmaz derecede midem yanıyo özellikle geceleri bunun sizlerdede oluyomu yada nasıl gecer doktora gittigimde sorcam belki bi çözümü wardır.herkes dio cocuk saçlanıyo ondan dıyolar :)
yok canım malesef malatyadayımbengü kayseride bir tek
yarın gıdıyoruz memlekete ohh be bekledıgım gun sonunda geldı heyecan bastıınsallah bebegın cınsıyetını ogrenıp haber verecegım sızlere dort boyutluya gırıp bebegı ıyıce gorelım dıyoruz burda zaten dogru duzgun goremıyorz bakalım
gözün aydın canım gidin iyice bi görün bebişinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?