2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım mide yanması bendede oluyo doktora sorduğumda korkulucak bişey olmadığını normal olduğunu söyledi gaviscon verdi onu kullanıyorum yandığı zaman.ay bende bugece ruyamda erkek bebek gördüm ama doğmamış ultrasnda gördük geçenlerdede kız görmüştüm:))

:))) dogana kadar sürekli bi kız bi erkek görcez heralde bende gittigimde sölicem dktora belki banada bişiler werir bazen dayanılmaz oluy cunku sütüde sewmiorum hiççç içemiormda

[QUOTE=pnrali;22985306]aynen canım kafayı yedk:))) bende hiç sevmiyorum sütüüü dediğin gibi dayanlıcak gibi
değl[/QUOTE]

ewet yaa bide kesin olarak ögrenseydm cinsiyeti ama hep oğluşum die sewiorm

kızlar annem aradı rüyasında bir oğlum varmış adını soranlara adı ramazan diyormuş zaten doğumda ramazana denk geliyor annem illa bu ismi koyucan diyor rüyada görünen ismin konması şart mı:26:

öyle bi zorunluluk olduğunu sanmıyorum ben. ama annem erkek kardeşime hamileyken ''ali haydar'' görmüş ismini rüyasında, iki ismi var, biri ali. kız kardeşimde de ''ayşe'' görmüştü. ayşe koydu isim çok önemli, karakter üzerine etkisi yadsınamaz. çocuk ismine rücu eder derler, kesinlikle doğru. o yüzden iyi düşünmek lazım..

bilmiyorum canım ya bende iki isim olarak koymayı düşünüyorum eşimde sen bilirsin diyor

benim de özellikle akşamları çok yanıyor. sanki midemi bi tavaya koymuşlar bol baharat ve acıyla kavuruyorlar gibi elma ve muz iyi geliyor diyorlar, muz neyse de elma daha çok yakıyor beni. mide yanması için gaviscon şurup vermişti doktor. hatta doğuma kadar yetecek kadar 3 şişe yazdı reçeteme, aldım bende. yandıkça bir yudum alıyorum saniyesinde etki ediyor. ama yanmayı artıran yiyecekler var. baharatlı ve kızartma yiyince ben farkediyorum daha çok yanıyor midem. biraz dikkat etmek gerek yani..

Son düzenleme:
sen kacıncı haftandasın karabocug sütle ılglı bıcok haberden sonra sogudum bende ıyıce onun yerıne yogurt yıyorum snada tavsıye ederım mıde yanman hamılelık reflusu dıye bı durum var belkı ondan olabılır tabu doktoruna sıkayetı hemen belırtmende fayda var

yarın gıdıyoruz memlekete ohh be bekledıgım gun sonunda geldı heyecan bastı ınsallah bebegın cınsıyetını ogrenıp haber verecegım sızlere dort boyutluya gırıp bebegı ıyıce gorelım dıyoruz burda zaten dogru duzgun goremıyorz bakalım

gözün aydın canım gidin iyice bi görün bebişinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…