2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnsanin memleketi gibisi yok demi bak bende malatyaliyim 9 aylik evliyim yozgattayim malatyayi oyle cok ozluorum ki tum akrabalarim en onemlisi ailem orda ......

bende ilk ayrıldığımda çok ağlardım canım tvde falan kayseri haberi duysam başlardım ağlamaya ama alışıyor insan karnın nerde doyuyosa oraya alışıyosun 1 ay oldu bakalım bende malatyaya alışamadım hala

Benimde içimde bi bebiş olsada bende sizler gibi harika heyecanlar yaşasam hepinizi tebrik ederim kızlar allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin minişlerinizi bende şimdi gönderiyorum kocişimi test alcak bana inş bende hamileyimdir öptüm sizi

ayy hadi hayırlısı canım bugün eski çantamda yaptığım idrar testini gördüm çok duygulandım inşallah rabbim isteyen herkese yaşatır bu duyguyu

herkese slmlar bayanlar.. biz geldik oğlumla herşey normalmiş çok şükür bi problem yok.. miniciğim biraz daha büyümüş kıpır kıpır oynuyo işte oralarda bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum.. rahatsız olanlara da acil şifalar diliyorum.. 2 günde 25 sayfa birikmiş kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım... bide 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gideceğiz.. çok şükür bu sefer ara çok uzun olmayacak yine göreceğiz oğluşumuzu... gelir gelmez topiği okuyasım geldi hemen girdim güzel haberlerimizi paylaştık gidiyoruz şimdilik, görüşmek üzere

bebek cinsiyetini ögrenmeyen kım kaldı acaba benden baska

Bende varım cnm kısmetse yarın öğrencem! Randevumu aldım her zaman gittiğim özel hastaneye değil başka bi dr.un muayenehanesine gitcem 3 boyutlu ultrasonu var renkli olarak yavrumu görmeyi, herşeyinin tam olduğunun haberini almayı ve cinsiyetini öğrenmeyi umut ediyorum inşallah güzel haberlerle gelirim yarın benim için dua edin... Artık cinsiyetini öğrenmeyi çok istiyorum pozisyonu uygun olsunda görelim inşallah tabi öncelikle sağlıklı olsunda...

Bugün kipadan bebişe 3 parça kıyafet aldık ilk alışveriş yaptık kıyafetler için eşim çok hevessiz davrandı benimde alasım gelmedi çıktık sonra bi kahve içelim diye gittik bide unuttuğum bişeyi almak için market bölümüne girdik ben tekrar bi baktım öyle kıyafetlere kız için body beğenmiştim yarın kız olduğunu öğrenirsem alırım diye arkalara koymuştum ama nerdee 1 saat içinde kapmışlar ben onu ararken eşimde bi tulum beğenmiş yazlık turuncu bak bu kızada olur erkeğede dedi onu aldık sonra kahveli beyazlı şapkalı yazlık bi tulum daha beğendik en son eşim bide mor şort beğendi illa onuda aldırdı noldu dedim erkendi kıyafet için ne görsen alıyosun:) Mor aslında kız şortu ama erkekte olsa giyermiş zorla aldırdı:) Erkekse değiştiririm ben onu haftaya kot falan alırım. Bu arada herşeyi 3-6 aylık aldım 0-3'leri giyemeden büyür gibi geldi eşime kalsa 1 yaşa bakıyo öbürleri çok küçükmüş dedim 10 kg bi bebek beklemiyosun heralde:) Yarın hayırlısıyla cinsiyetide öğrenirsem bikaç cici daha alır hepsini eklerim topiğe.

inş. sizlerde hayırlısıyla öğrenirsiniz bebişlerinizin cinsiyetlerini biz bugün babasıyla oğlumuza ciciler aldık tulum aldık :)

bir şey sormak ıstıyorum normalde ben telefonumda face'e msn'ye ve her adrese sıfremı kullanarak gırebılıyorum ama kk ya gıremıyorum bır bılgısı olan var mı bır sey mı yuklemek gerekıyor acaba ayrıca telden gırebılseydım cok ıyı olacaktı arada bakardım sıze gene bakabılırım ama sıfremı gıremedıgım ıcın cevap yazamayacagım

canım allah razı olsun inşallah testin pozitif çıkar haber verirsen seviniriz allah herkeze nasip etsin inşallahhhhh

canım allah razı olsun inşallah testin pozitif çıkar haber verirsen seviniriz allah herkeze nasip etsin inşallahhhhh

İnşallah canım mutlaka haber veririm testi sabah yapıcam hüsrana uğramak istemiyorum henüz ciddi bir belirtimde yok yada nezle olduğum için karıştırıyorum ama sağ kasığımda bir gerilme oluyor bat 1 gün sonra bakalım artık senin bebiş koçmu kuzumu

başka belirtin varmı canım benim bebiş belli değil daha ama kıza benziyo demişti doktor:)

merhaba kızlar nasılsınızz ? bakamadım dünden berii biraz geçmişi okudumm ..perşembe kontrolümüz varr ben oğlumu çok özledim babamızda sorup duruyoo :)ayrıca biz artıkk pıtır pıtır yapıyoruzz teyzeleri içimde bişeyler kayıyoo yuvarlanıyo sankii hadi bakalım hayırlısıı .bi iiki haftaya inşallah daha net hissederizz .öptüm hepinizi ..bu arada en büyük B E Ş İ K T A Ş

başka belirtin varmı canım benim bebiş belli değil daha ama kıza benziyo demişti doktor:)

Sağlıklı olsunda ister kız olsun ister erkek ikiside başka güzel.Bende birde iştah var gibi dünden beri masada bana bişey kalmıcak diye ödüm kopuor birde adet öncesinde karın şişliğim olurdu ağrım olurdu hiç bişey yok dedim ya hastayım diye yorgunluğumu ona yoruyorum birde çok öksürüğüm var acaba bebiş varsa bişey olurmu çok merak ediyorum:44:

kızlar ben cıkıyorum yarın yolculuk var hepınız ve bebısler allaha emanet olun bızı unutmayın görüşürüz :80:

öyle tabi allah sağlıklıksını versin önmli değil.canım benimde en büyük belirtim iştahım çok açıktı doymak bilmiyodum allahımm inşallah vardır negüzel olur:)öksürük bebeğe bişey yapıcağnı sanmıyorum dikkat et sen yinede

Çok teşekkür ederim sende bebişinin cinsiyetini öğrenince haber ver allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…