- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.521
İnsanin memleketi gibisi yok demi bak bende malatyaliyim 9 aylik evliyim yozgattayim malatyayi oyle cok ozluorum ki tum akrabalarim en onemlisi ailem orda ......
Benimde içimde bi bebiş olsada bende sizler gibi harika heyecanlar yaşasam hepinizi tebrik ederim kızlar allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin minişlerinizi bende şimdi gönderiyorum kocişimi test alcak bana inş bende hamileyimdir öptüm sizi
bebek cinsiyetini ögrenmeyen kım kaldı acaba benden baska
bebek cinsiyetini ögrenmeyen kım kaldı acaba benden baska
Ben de varım randevum 13ünde, sabırsızlıkla bekliyorum. Bi ara dayanamayıp gittim doktora ama göremedi ne yazık ki.
Benimde içimde bi bebiş olsada bende sizler gibi harika heyecanlar yaşasam hepinizi tebrik ederim kızlar allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin minişlerinizi bende şimdi gönderiyorum kocişimi test alcak bana inş bende hamileyimdir öptüm sizi
canım allah razı olsun inşallah testin pozitif çıkar haber verirsen seviniriz allah herkeze nasip etsin inşallahhhhh
İnşallah canım mutlaka haber veririm testi sabah yapıcam hüsrana uğramak istemiyorum henüz ciddi bir belirtimde yok yada nezle olduğum için karıştırıyorum ama sağ kasığımda bir gerilme oluyor bat 1 gün sonra bakalım artık senin bebiş koçmu kuzumu
başka belirtin varmı canım benim bebiş belli değil daha ama kıza benziyo demişti doktor:)
Sağlıklı olsunda ister kız olsun ister erkek ikiside başka güzel.Bende birde iştah var gibi dünden beri masada bana bişey kalmıcak diye ödüm kopuor birde adet öncesinde karın şişliğim olurdu ağrım olurdu hiç bişey yok dedim ya hastayım diye yorgunluğumu ona yoruyorum birde çok öksürüğüm var acaba bebiş varsa bişey olurmu çok merak ediyorum:44:
kızlar ben cıkıyorum yarın yolculuk var hepınız ve bebısler allaha emanet olun bızı unutmayın görüşürüz :80:
öyle tabi allah sağlıklıksını versin önmli değil.canım benimde en büyük belirtim iştahım çok açıktı doymak bilmiyodum allahımm inşallah vardır negüzel olur:)öksürük bebeğe bişey yapıcağnı sanmıyorum dikkat et sen yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?