2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım öcelikle geçiş olsun.mide yanması hakkında bir kaç bir şey söylemek istedim.mide yanması hamilelikde çok sık özellikle son 2 ayda daha çok rastlanan şey.sebebine gelince saç çıkması falan değil.öyl insanlar varki mide yanmasında 9 ay şikayet ediyorlar sonra kel bebek dünyaya ğeliyor. bunlar diğer arkadaşında dediği ğibi hurafe.sebebi sadece gebelik reflüsü.gebelik sırasında hemen hemen bütün içi organlar yer değiştiriyor yada kayolar sebebi ise ufaklığa yer açmak için.tabi bu sırada rahim büyüdükçe mideye baskı yapıyor.alttan baskı yapıldıkça mide öz suyu yukarı yemek borusuna kaçıyor.mide öz suyu kemiği eritecek kadar asitli haliyle yemek borumuz yandıkça bizde midemiz yanıyor sanıyoruz.sana tavsiyem yatrken biraz daha dik yatmaya çalış.yatmadan en az 2 sat önce ymek ye tatlım.ğeçiş olsun..

canım senin yerinde olsam biraz daha kışlık ve 1 yaş kıyafetler alırım çünkü bizim bebişler 7. ayda geliyorlar xaten 9 .aya kadar evden çıkamadıklaarı ğibi çok küçük oluyorlar. 3. aydan sonrada çok ama çok hızlı büyüyorlar.6. aylarında doğum kilolarının iki katna çıkıyorlar sonrada önümüz kış...ben bunları ğöz önüne alarak alışveriş yapıyorum...aldıklarınızı ğüle ğüle ğiymek nasip etsin...

canım benm cok tşk ederim saolun ama gercekten cok kötü bişe bu mide yanması acaba bikaç gün fanta içmiştim ondan olabilirmiki die düşündüm şimdi

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...emuz-anneleri-hediyelesiyor.html#post22988682 kizlar hediyyelesme topigini actim hediyelesmede bende varim diye yazarsa katilmak isteyen arkadaslar listeyi yapariz tamamlandigimizda

iyi aksamlar arkadaslar gitiim kuafore sacimi kestirdim bi kac biyik falan
oh kendiime geldim insan deyisiklik cok istiyomus valahi esimle gitim gezdiler ben de yalniz oglumla gitim kipada cok indirim vardi ama pek bakamadik dun kizimdan cuma falan yine gidersem bisiler bakim oglusa bende 3.6 ay 9 ay aliyorum zaten ilk zaman zibinlar takimlar idare ediyor kizlar

maasallah abıysede ablaysada memnun olduk bızdebenımde artık göbüs ben burdayım dıyorevet etraftakı her cocuk ayrı bı seker zaten bayılırdım hepsıne ama sımdı daha farklı
ay canım sonunda gıdıyorsun demek gözünaydın...güzel haberlerıını beklıyoruz..

canım hamılelıkte sac kesılmez dıye ben tereddütteyım yabelıme geldı sacım bıde kıvırcık dusun halımı doguma kadar naparım..tam karar verıyorm kestırme kızım dogumdan sonra kestır dııp aklıma gırıyorlar..bende yarın sabah agdaya gıdıp ordan doktora gıdecegım ılk kez alttan muayane olacagım cok streslıyım

canım korkma cok kotu olmaz hersey yolundadır hıc canını sıkma allah yardmcımız hepımzıın olur kızınla yarın mutlu mesut gelıceksınız doktor teyzeden

sacımı annemde kestırme der ama kızımdada kestırmıstım ne tarzı ne seklı kalmıstı
valahı yenılenınce kendımı baska hısetım sacım

ınsallah canım dedıgın gıbı olur..bıde o sekılde muayene hıc olmadım..ama yeterkı bıse olmasın bebegıme hersekılde muayene oluum yanı..

evet bazen degısıklık gerekıo esımde cok sevıo saclarımı uzun ama en azından dedıgın gıbı az kısaltıp sekıl versem daha düzgün uzayacak..esımde yokken bı yandan uzardı ama kararsızım ıste..sen ıyı yapmıssın canım degısıklık ıyı olmustr

sıhhatler olsun canımm .bende iistiyorum ama annem izin vermiyoo :) değişiklik her zaman iyiyidirr güle güle kullan .bende zor tutuyorum kendimi alışverişe başlamamak içinn bi iki şey ördüm ama gelen hediyelerimizle idare ediyoruzz teyzesii :)

sıhhatler olsun canımm .bende iistiyorum ama annem izin vermiyoo :) değişiklik her zaman iyiyidirr güle güle kullan .bende zor tutuyorum kendimi alışverişe başlamamak içinn bi iki şey ördüm ama gelen hediyelerimizle idare ediyoruzz teyzesii :)

cok saol canım nasılsın mınık melek nasıl yaslılar kestırme dıyo ama 9 ay ne sacta tıp ne bısı kalıyo
kızımdada gıtmıstım bundada gıtmısken kestıreyım dedım yuzum acıldı resmen

canım kıpada wıkıkıde markalarda pazar fıyatına gıysı var
benı yalnıs anlama ama almadıgın zaman sonra cok kazık yıyo ınsan 2 mıslıne alınca
kızımda ınankı 2 paca 2 parca bende annemde aldık bı baktık kı hersey hazır
elımızden nasıl para gıtıgını anlamadık ınsana kolay oluyo
kıpada kot ceket beyendım cok guzeldı tam pasa ıcın kızım durmadı esımde sıkıldı alamadım aksamdan berı aklımda onu ogluma ıstıyorum bakalım ne zaman gıdıcemde ama o olmaz artık orda bılıyorum esıme cok kızgınım cok

canim ya bendede 2 gundur istahsizlik var sevgidim yemek bile bana tiksinc geliyo
bugun gezmeye gitik esim sicacik bisiler aldi yedik o iyi geldi sonrada baska biside al dedim
onuda yedim az cok bida canim bisi istemiyo bende daraliyorum yatsam yok kalksam yok
karnim cikti diye bagliyorum ben hareket etmek bile istemiyo canim simdi yaziyorum ya basim bile agriyo insallah atlatiriz hemen biz 19 haftayiz normalmi hic bilmem bunlar[/QUOTE]

kızlar size çoooooooooooooooooooooooookkk ama çoooooooooookkk teşekkürlerrrr harikasınızzz biraz geç oldu ama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim..dün akşam yazdıktan sonra daraldım kocama film aldırdım film izledik sonra sabah kalktım duş falan aldım sonra market alışverişine çıkmıştık veeeee yine dayanamadım orda nivea baby seti gördüm aldım hehehhh:))) resmini koyabilirsem koyucam kızlar carefourdan aldım içinde çanta-pişik kremi-saç vücut şampuanı-bebek masaj yağı-alt açma örtüsü var çok hoşuma gitti aldım bakalım tüm resimlere yine uğraşıcam şu hızlıresim.comdan bakalım...veee sonuca gelirsek çok iyiyimmm çok sağolunnnn

kızlar hındıstanda bıtane kadın 11 bebek dogurmus annede bebeklerde cok ıyımıs
acaba gercekmı yalanmı anlamadım 11 bebegı neresınde tasıdıkı nasıl doyurdu
mucıze gıbı dunya rekorunu kırmız kadın

canım ıyı olmana cok sevındım..bebısının kremlerıde hayırlı olsun annesı

kızlar size çoooooooooooooooooooooooookkk ama çoooooooooookkk teşekkürlerrrr harikasınızzz biraz geç oldu ama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim..dün akşam yazdıktan sonra daraldım kocama film aldırdım film izledik sonra sabah kalktım duş falan aldım sonra market alışverişine çıkmıştık veeeee yine dayanamadım orda nivea baby seti gördüm aldım hehehhh:))) resmini koyabilirsem koyucam kızlar carefourdan aldım içinde çanta-pişik kremi-saç vücut şampuanı-bebek masaj yağı-alt açma örtüsü var çok hoşuma gitti aldım bakalım tüm resimlere yine uğraşıcam şu hızlıresim.comdan bakalım...veee sonuca gelirsek çok iyiyimmm çok sağolunnnn [/QUOTE]

kızlar 1haftamız kaldı çoooookkkk heycanlıyım bebeğim nasıl görücem iyimi cinsiyeti kesinleşicekkkkk ama nasıl geçer biilmiyorum bende artık biişeyler almak istiyorum

kızlar 1haftamız kaldı çoooookkkk heycanlıyım bebeğim nasıl görücem iyimi cinsiyeti kesinleşicekkkkk ama nasıl geçer biilmiyorum bende artık biişeyler almak istiyorum

hep saglıgı ıcın dua et canım cınsıyet bı sekılde ögrenılıyor..ınsallah alırsın güzel haberlerı..az kalmıs muayeneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…