2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar.
Uzun zamandır giremedim. Önce taşındık sonra İstanbul'a gittim, şimdi evime girdim. Yorgunum çok.
1 hafta burnumu dışarı çıkaramadım kardan soğuktan ve evimi özlediğimle kaldım:)

Bebişimi görmeye 1 hafta kaldı, kız diyen doktorumun %100 olarak tahminini öğreneceğiz. Her şeyi geçtim bebişimize el sallayacağız:)
Benim pıtpıtlar başladı karnımın içinde ama ufak ve hafif hafif, şiddetlilerini şiddetle istiyorum hem de korkuyorum acaba canım acıyacak mı diye:)

Umarım hepinizin sağlıı, sıhati, mutluluğu iyidir

bu banyo termometremiizz

ateş ölçerimizzz

telsizlerimizz

gerisini bü türlü yüklemedi uğraşıyorum bakalım olmazsa yarın eklerim artıkk

aaa hemşerim :)) şaşkınım sayfada hiç Eskişehir'li ile karşılaşmamıştım. Ayrıca epeydir girmiyorum siteye yeni katıldın sanırım daha önce yoktun hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun canım. Bende Eskişehir'liyim ancak eşimin işi dolayısıyla İstanbul'da yaşıyoruz.

:))) eseses ki ki ki eski eski es :))) canım evet yeni sayılır pek girmiyodum düğün hazırlıkları zamanından sonra ama eskişehirli hamişler diye bi forum var ama burası gibi aile olunmamış sanırım orda pek fazla teşekkür ederim canım seninde bebeğin hayırlı olsun ben doğma büyüme eskişehirliyim çok memnun oldummm

canım benm cok tşk ederim saolun ama gercekten cok kötü bişe bu mide yanması acaba bikaç gün fanta içmiştim ondan olabilirmiki die düşündüm şimdi
Mide yanması berbat birşey bende geçen hafta 3 gün üst üste yaşadım çiftyastıkla yattım oda boynumu ağrıttı. Şükür geçti ve yediklerimle alakalı olduğunu tesbit ettim. baharatlı gıdalardan, asitli gıdalardan, kahveden uzak durun. Maden suyu asitli ancak iyi gelebiliyor yanmaya karşı. Ayrıca soğuk süt, elma ve dondurma yanmayı kesiyor bunlar birer alternatif. Dr.unuza söylerseniz, Gaviscon diye bir şurup verecektir onunda etkili olduğunu söyleyenler olsada ben çok fazla ilaç taraftarı değilim. Rabbim şifalar versin.

çok haklısın ilk bebeğimdede hiç dinlenmedim ev işi yapmaktan gezmekyen gerçektende 2.lerde aynı heyecan olmuyor dinlenmek istadiğinde mutlaka bişey çıkıyo evin işini bitirip yemek yapılınca biraz dinleniyim diyosun bu sefer evde olan çocuğun ya acıkıyo ya susuyo yada ben sıkıldım benimle oyna dışarıya çıkalım falan diyo annelik işte ne yaparsın onlar sağlıklı olsunda varsın biz yorulalım...

:)) Ben de çok memnun oldum. Yalnız nedir bu Eskişehir'lilerdeki fanatiklik bilinmez. İlla ki bir yerlere bir taraflara es diye yazılacak :)) mesela Esk-İst Ben de aynen doğma büyüme Eskişehir'liyim. Ve çok özlüyorum her ne kadar kuru ayazı şiddetli bir şehir olsa da hiç biryer yerini tutamıyor. Neyse yine görüşürüz inşaALLAH :)

geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun.

luxxor luxxor duy sesimi :)) canım epeydir giremiyordum ama aklıma geliyordun cinsiyetin belli olmuştur. Tahminlerim tuttu mu meraktayım :) kız mı bebeğin?

Meleksen sen nasılsın canım?

Bu haberi başka bir yerde de gördüm altındaki yorumlarda şöyle yazıyordu; 'Mümkün değil hepsi aynı ebatlarda hastane de doğan o günün çocuklarını yanyana yerleştirmişlerdir.' belki bu yorumdan mı ne benimde pek inanasım gelmedi. Belki doğrudur ALLAH ol dedimi oluverir.

biz bitaneyi nasıl taşıyacağız nasıl doğuracağız diye düşünüyoruz dimi ama..

iyim canim sen nasilsin kucuk pasa nasil
benim geceleri vucudum agirlasiyo artik kolay dil 20 haftaya baslicaz geceleri karnim sis hic rahat dilim sende oylemisin canim elma yiyorum icerdeki de gonder annee gonder cok iyimis diyo
seninde baslamistir kipirtilar bugun kofuaforume giti oda 22 haftalik hamile kiz bebege
ben pek hisetmiyorum daha dedi dogrudur ablasida ilk bebek pek hisedilmez bazen dedi
12 kilo almis 6 aylik hamile sayilir bana ne kadar aldin dedi 3 dedim bakti kaldi

hızlıca okuya bildiğim kadar geçmişi okudum sanırım herkes çok iyi bende bebişimde çok iyiyiz çarşamba günü 3test için gideceğiz inşallah sağlığıda keyfide yerindedir bebişimin.bende hala kıpırtısını hissertmiyorum.çok korkuyorum bebişime bişey mi oldu diye düşünüp duruyorum.ama sonra daha küçükya ondandır diyipo kendimi rahatlatmaya çalışıyorum herkese iyi geceler.

günaydın herkesee....

eskistcim.. nerelrdesin sen yaa... merak etmeye başlamıştım artık...

meleksencim.. oo yeni imaj haaa... hayırlı olsun canım..
bende kestirdim valla hamilliğimin başlarında... hemde baya kısa:)
ya bende geceleri çok fena oluyorum... yatakta dönerken sancı giriyor... normalmi bilmiyorum amaa... ayy sanki 7 aylığım yaa geceleri, duba gibi(

yadelnur.. canım inş. 3 lü taramanda iyi çıkar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…