- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.561
bu banyo termometremiizz
ateş ölçerimizzz
telsizlerimizz
gerisini bü türlü yüklemedi uğraşıyorum bakalım olmazsa yarın eklerim artıkk[/QUO
canım cok güzeller güzel gunlerde kullanın..bızde esımle ates ölcer fılan arastırmıstık baya aama ılk aldıgımız sey o olmasın demıstık:)kaca aldın canım ınsallah memnun kalırsın.hatta ınsallah hıc ıhtıyac duymassın
herkese ıyı geceler yarın muayenemız var bızımde ınsallah sorn cıkmaz 2 gundur uyuyamıyorum stresten Allah ım tüm bebeklerı annelerıne bagıslasın ınsallah saglıkla
aaa hemşerim :)) şaşkınım sayfada hiç Eskişehir'li ile karşılaşmamıştım. Ayrıca epeydir girmiyorum siteye yeni katıldın sanırım daha önce yoktun hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun canım. Bende Eskişehir'liyim ancak eşimin işi dolayısıyla İstanbul'da yaşıyoruz.
Mide yanması berbat birşey bende geçen hafta 3 gün üst üste yaşadım çiftyastıkla yattım oda boynumu ağrıttı. Şükür geçti ve yediklerimle alakalı olduğunu tesbit ettim. baharatlı gıdalardan, asitli gıdalardan, kahveden uzak durun. Maden suyu asitli ancak iyi gelebiliyor yanmaya karşı. Ayrıca soğuk süt, elma ve dondurma yanmayı kesiyor bunlar birer alternatif. Dr.unuza söylerseniz, Gaviscon diye bir şurup verecektir onunda etkili olduğunu söyleyenler olsada ben çok fazla ilaç taraftarı değilim. Rabbim şifalar versin.canım benm cok tşk ederim saolun ama gercekten cok kötü bişe bu mide yanması acaba bikaç gün fanta içmiştim ondan olabilirmiki die düşündüm şimdi
bu banyo termometremiizz
ateş ölçerimizzz
telsizlerimizz
gerisini bü türlü yüklemedi uğraşıyorum bakalım olmazsa yarın eklerim artıkk[/QUO
canım cok güzeller güzel gunlerde kullanın..bızde esımle ates ölcer fılan arastırmıstık baya aama ılk aldıgımız sey o olmasın demıstık:)kaca aldın canım ınsallah memnun kalırsın.hatta ınsallah hıc ıhtıyac duymassın
herkese ıyı geceler yarın muayenemız var bızımde ınsallah sorn cıkmaz 2 gundur uyuyamıyorum stresten Allah ım tüm bebeklerı annelerıne bagıslasın ınsallah saglıkla
canım beniiimm teşekkür ederimm ,tüm yüklemelerimden sonra fiyatlarınıda yazacağım...ama ateş çok zor ve kötü üzücüde olsa olmazsa olmaz bişey çünkü bebeklerin ateşlenmesi onların vücutlarının mikroplara hastalıklara karşı savaştığını gösterir yani ateşlenmezse kötü canımm....ama tabi böyyle 38,5 dereceleri geçmesin inşallahhhiyi geceler canımmm
önceli,kle ilk bebeği olan anneler bunu sizin için yazıyorum.lütfen şu anda nasıl bir durumdaa olursanız olun hamileliğin tadını çıkarın.hem bu çok ğüzel anlar bir daha gelmiyor.hemde ikinci gebeliğinizde bşu anda yaşadığınız rahatlığı heyacanı yaşayamıyorsunuz.kendimden pay biçiyorum...bu ğün benimde bulantım ve kasıklarımda krap vardı yatıp dinlenmeyi hayal ederken birden oğlumun deli ğibi kaşındığını ğördüm sırtına baktığımda birde ne ğöreyim sanki pire yemiş ğibi her yeri kırmızı kırmızı hani yatacaktım ya ben hani dinlenecektim ya hepsi hayal oldu.önce doktor sonra aileden bilğili kişiler aranıp akıl alındı.içim rahat etmedi.oğlumu kaptığı ğibi acile ğittik bir sürü işlem sonucu oğlumun alerji olduğunu öğrendik ve eve yeni ğirdik...yani kısaca anlıyacağınız. lütfen ilk bebeğinizin hamilekliğini doya doya yaşayın tadını çıkarın..zira diğer gebeliklerde bu kadar rahat olmayacaksınız.unutmayın annelik heran endişe halidir.
:))) eseses ki ki ki eski eski es:))) canım evet yeni sayılır pek girmiyodum düğün hazırlıkları zamanından sonra ama eskişehirli hamişler diye bi forum var ama burası gibi aile olunmamış sanırım orda pek fazla teşekkür ederim canım seninde bebeğin hayırlı olsun ben doğma büyüme eskişehirliyim çok memnun oldummm
herkese ıyı aksamlar..2 gündür gıremıyorum maasallah almıs basını gıtmıs sayfalar..doktorumun bana baslattıgı fıtıl(akıntı dolayısıyla) ben de 3 gündür su gıbı akıntıya neden oluyordu..dün aksam da hafif sancılarım oldu ve ben telaslandım acaba bebegımın suyu mu dıyeöyle kötüydıkı doktorumu aradım hemen acıle gıt bı suyu kontrol etsınler dedı..ben tabı aglamaktan zor gıttım hastaneye neyse ultrasonda baktılar kızım uyumamıs o saatte kıpır kıpırdı el sallıyordu sankı ıyıyım dıye annesıne...doktoruda yatagından kaldırdık sankı gözler sıs zor yürüdü geldı, güya özele gıttık gözünü seveyım devletın..neyse suyu normal ama alt muayenneyle garantı olur ayrıca bebegın pamuk ıplıgıne baglı degıl onu vücüt korur dedı..ben alt muayane acıl degılse kendı doktorum baksın dedım tmm dedı ama agzından laf kerpetenle cıkıyordu..neyse azıcık da olsa ıcım rahatlamıs olarak eve geldım..ıkı gun yatıcaz ılacı da bıraktık..p.tesı alt muayene olacagız hala cok korkuyorum
Eki Görüntüle 340387 ay kızlar görünce bayıldım resmen ne tatlı şeyler var eşim zor tuttu bide erkekler için pek bişey yok malesef küçücük bir yeri erkekleri kalanıda kızlara ayırmışlar gücüme gitti valla
Eki Görüntüle 340515 tulum nasıl kızlar ben çok beğendimmm:))
Eki Görüntüle 340713
kızlar hındıstanda bıtane kadın 11 bebek dogurmus annede bebeklerde cok ıyımıs
acaba gercekmı yalanmı anlamadım 11 bebegı neresınde tasıdıkı nasıl doyurdu
mucıze gıbı dunya rekorunu kırmız kadın
çok şirin bunlar nereden bulabilirim ben bu cicileri
Eki Görüntüle 340713
kızlar hındıstanda bıtane kadın 11 bebek dogurmus annede bebeklerde cok ıyımıs
acaba gercekmı yalanmı anlamadım 11 bebegı neresınde tasıdıkı nasıl doyurdu
mucıze gıbı dunya rekorunu kırmız kadın
Meleksen sen nasılsın canım?
Bu haberi başka bir yerde de gördüm altındaki yorumlarda şöyle yazıyordu; 'Mümkün değil hepsi aynı ebatlarda hastane de doğan o günün çocuklarını yanyana yerleştirmişlerdir.' belki bu yorumdan mı ne benimde pek inanasım gelmedi. Belki doğrudur ALLAH ol dedimi oluverir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?