2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu Weewell nasıl bir marka sizce bilen var mı? elektrikli göğüs pompasını almayı düşünüyorum. çalıştığım için almam şart. 169 tl'ye satılıyor.
veya tavsiye edebileceğiniz başka bir marka var mı?

canım bi bilgim yok ama.. sanki daha uygun fiyata bulabilirmişsin gibi geliyor... biraz araştırsan...

Kızlar hepinizee günaydınnn... İyi haftalar olsun inşallah...Beksucum sana da bebişinle hayırlı, kazasız, belasız yolculuklar. Güle güle gidip gelin inşallah.

Kızlar 10:30'da başka dr.da randevum var çok heycanlıyım! İnşallah hem bebeğimin cinsiyetini hemde sağlığının iyi olduğunu öğrenmiş olarak dönerim dua edin benim için...

Kızlar 10:30'da başka dr.da randevum var çok heycanlıyım! İnşallah hem bebeğimin cinsiyetini hemde sağlığının iyi olduğunu öğrenmiş olarak dönerim dua edin benim için...

canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah. Herşey gönlünce olsun. İnşallah cinsiyetini de öğrenirsin.

Günaydın kızlaar naıslsınız bakalım ? ben iyiyim cok sükür yarını bekliyorum sabırsızlıkla randevumuz var oktorla uzun aradan sonra bebişimi görüçem hem artık cinsiyetini öğreniriz diye umit ediyorum :) ayy cuma gunu arkadaısm dogum yaptı ona hedıye almaya cıktık bebek kıyafetlerini görünce cıldırdım ama birşey alamadım 6 ayı beklıyoruz 6 aylıktan once bebek kıyafeti almak ugursuzluk getırırmıs inancı var annemde eşimede anlattı eşimde inanmıyorum ama bız yınede almayalım deyip durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…