- 1 Temmuz 2011
- 449
- 9
- 46
- 40
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.581
herkese günaydın
Günaydın kizlaarrrr :)
günaydınlar kızlar herkeslere günaydın...
hayırlı haftalar diliyorum herkes iyimi??
hoşgeldiniz kızlar....
limangoda çok güzel ciciler varr:)))
bulundugum yer ugfak bi ilçe özel hastane yok dewlet hastanesi var ailem kayseride oraya gttiğimde kendini göstermedi bi kaç gun sonra geri gittim doktoruma büyük ihtimalle kız olabilir dedi.sonra gecen hafta burdaki doktora gittim erkk olarak görüorum dedi yani kesin bişe demedi arada derede kaldık.ayrıntılı ultrasona gidicem bakalım orda belli olur kesinlikle diolar.bende diorumki üç boyutluyamı gitsem :))) bebişimi daaha yakındanmı görsem karar vremedim ya[/QUO
canım sendemi kayserilisin hemşolar çoğalıyo ne güzel..senin cinsiyet konusu epey muallakta kalmış canım anlaşılan.benim gittiğim dr da 3 boyutlu var yoksa dierinden hiçbişey anlaşılmıyoki onda kesin görürsün canım
Hepınızı optum dua edın bana hayırlısıyla memlektıme gıdım tekrar gırerım ıyı gunler hepınıze
Hepınızı optum dua edın bana hayırlısıyla memlektıme gıdım tekrar gırerım ıyı gunler hepınıze
kızlar bu Weewell nasıl bir marka sizce bilen var mı? elektrikli göğüs pompasını almayı düşünüyorum. çalıştığım için almam şart. 169 tl'ye satılıyor.
veya tavsiye edebileceğiniz başka bir marka var mı?
canım bi bilgim yok ama.. sanki daha uygun fiyata bulabilirmişsin gibi geliyor... biraz araştırsan...
Kızlar 10:30'da başka dr.da randevum var çok heycanlıyım! İnşallah hem bebeğimin cinsiyetini hemde sağlığının iyi olduğunu öğrenmiş olarak dönerim dua edin benim için...
gunaydn kızlar 15gun tatldn sonra ıse baslamak zor valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?