2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 10:30'da başka dr.da randevum var çok heycanlıyım! İnşallah hem bebeğimin cinsiyetini hemde sağlığının iyi olduğunu öğrenmiş olarak dönerim dua edin benim için...
canım güel haberlerle bekliyoruz seni:)

olmazsa cumartesi gidip mağzalara göz atayım ona göre karar veririm. hem size de yazarım fiyatları ihtiyacı olanlar değerlendirir.

evt, dahaiyi olur... dediğin gibi burdaki arkadaşlarında işine yarar...ayrıca hepsiburada danda bakabilirisn.. hem yorumlarıda görmüş olursun...

bende daha hiçbirşey almadım cinsiyeti kesinleşsin haftaya ona göre alırım yavaş yavaş oğlumdan da var zaten hepsini sakladım 2. için..dün biraz mağaza gezdik kendimi zor tuttum ceylan bebede 15 tlye uyku tulumu vardı ama yazlık o içimde kaldı olmazsa alırım bugun onu..

günaydın. senin adına sevindim inşallah cinsiyetini de öğrenirsin. valla ben dayanamayıp alıyorum o kadar tatlı şeyler var ki

haha :) zor gelir tabi. bize iki günden sonra bile zor geldiğine göre
bebişin de sen de dinlendiniz, senin adına sevindim gerçekten
evet canım guzeldı cok saol canım:)

hadı gozun aydn canım guzel haberlerle gel ınsallh

Hepınızı optum dua edın bana hayırlısıyla memlektıme gıdım tekrar gırerım ıyı gunler hepınıze

günaydınlar kızlar herkeslere günaydın...
hayırlı haftalar diliyorum herkes iyimi??

hoşgeldiniz kızlar....

limangoda çok güzel ciciler varr:)))

beksu'cum sana hayırlı yolculuklar......

Parpalm'cım biz kızımla iyiyiz çok şükür bugün taam 19.haftalık olduk:) sen nasılsın??

Lame'cim hoşbulduk ...Hemen bakalım şu limangoya belki bişeyler buluruz kızçe'me:)

Kızlar 10:30'da başka dr.da randevum var çok heycanlıyım! İnşallah hem bebeğimin cinsiyetini hemde sağlığının iyi olduğunu öğrenmiş olarak dönerim dua edin benim için...

canım sağlıklı ve güzel haberlerle gelirsin inşallaaahh merakla senin dönmeni bekliyorum umarım bu kez bebişin gösterir kendini de annesini meraktan kurtarır

canım nasılsın merak etmiştim 1-2 gündür göremedim
Cinsiyetin belli olmuş
bugün listede gördüm cok sevindim
sağlıcakla gelsin ...

Teşekkür ederim canım cinsiyetim cuma günü tam olarak belli oldu oğlum olacak ve güzel bi haber 3 lü testim çok iyi çıktı doktor amniyodan falan bahsetmedi bida artık martda şeker yüklemesi yaptıracaz ve dr dediki bebişinizin ihtiyaçlarını alabilirsiniz bende gittim prima bebek bezi aldım inanılmaz çok mutluyum rabbim herkeze bu güzel haberi duyursunve inşallah herkezin bebeği sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin inşallah

herkese günaydın kızlar hayırlı haftalar

ayy çok merak ediyorum senin bebeğinin cinsiyetini inşallah öğrenirsin canım

gözünaydın canım herşey güzel gidiyor artık bak oğlun olacağıda kesinleşmiş artık alışverişler başlasın

İnşallah canım çok mutlu oldum evet alışverişe başlayacağım şöyle bi mağazalara baktım yalnız kıyafetler penye pamuklu değil ucuz ama çekerler şimdi erkek olacağı için 3 aylıklardan alayım diyorum erkek bebekler biraz iri oluyor ve hemen gelişiyorya oğluma kavuşacağım günü heyecanla bekliyorum

iyi düşünmüşsün canım

Herkese günaydın

Gözün aydın canım

Gözün aydın canım

Gözün aydın canım

Geçmiş olsun canım

Gözün aydın canım

Geçmiş olsun canım sıkma canını

Çok tatlı ciciler bunlar güle güle kullanın

Gözün aydın canım

evet canım belli 11.haftada erkek gibi dedi dün kesin olarak erkek dedi hayırlısı olsun allah saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin herkesin bebegini korusun rabbim
Gözün aydın canım

Gözün aydın canım

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

bu banyo termometremiizz

ateş ölçerimizzz

telsizlerimizz

gerisini bü türlü yüklemedi uğraşıyorum bakalım olmazsa yarın eklerim artıkk
Her eve lazım:)

herkese günaydın
Günaydın canım

Günaydın kizlaarrrr :)
Günaydın canım

günaydınlar kızlar herkeslere günaydın...
hayırlı haftalar diliyorum herkes iyimi??
Günaydın canım

Gözün aydın canım

gunaydn kızlar 15gun tatldn sonra ıse baslamak zor valla:)
off sorma ya kabus gibi ne güzeldi be 15 tatil niye 15 sanki her gün ücretsiz izin alıveresim geliyo evde kös kös otursam benden iyisi yok ama malum doğumdan sonrasına saklıyoruz:44:

ben de elektronik ürünleri almak istiyorum eski_es baya bi şey almışsın cnm güle güle kullan inş hiç çıkmaz ateşi... ben bu sıralar buhar makinesine ve kulaktan ateş ölçere taktım hangi marka aldınız alanlar ya da önceden kullananlar? önerdiğiniz bi marka var mı? buhar makinesi olarak tefalinkine baktım dün 200'dü, bi de medical bi ürün baktım müthiş sessiz çalışıyodu bu özelliği beni çk cezbetti o da 120'ydi.

Son düzenleme:

ben de varım, bu ay sonunda ayrıntılı ultrasonda öğrenmeyi umuyorum..
çok sabırlısınız tebrik ederim sabrı daha iyi öğreten bi yol yoktur sanırsam... ayrıntılı ultrason (iç organlarına bakılcak olan) kaçıncı haftanda yaptırcaksın cena?

günaydın arkadaşlar:)
öğretmen arkadaşlara sormak istiyorum. doğum öncesi iznimizin 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilme şansımız varmı? çünkü o son 3 hafta memurun fiilen çalışma zorunluluğu varmış ya. biz yapamayacak mıyız yani? bilgisi olan, soran soruşturan var mı? nerden öğrenebiliriz?

bizde artık pıtpıtları hıssetmeye basladık yavastan teyzesı:)ınsallah darısı basınızaaa

valla dün akşam bana da birkaç kere oldu.. dikkat kesildim, gaz mı diye.. :44:cyok ama başka bi şey.. aynı noktadan geliyor kıpırtılar.. eminim artık, o benim bebeğim..

Son düzenleme:
ben araştırdım cnm o 5 haftayı sonrasına aktarabiliyoruz, eğer doğru ise aldığım bilgi... zaten hamile kalmadan önce de önceden de böyle olduğunu biliyodum. o yüzden mesela benim doğum 5 temmuz görünüyo sadece seminerde 3 haftayı kullanabilicem o beş haftayı da eylüle aktarmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…