- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.601
Kızlar 10:30'da başka dr.da randevum var çok heycanlıyım! İnşallah hem bebeğimin cinsiyetini hemde sağlığının iyi olduğunu öğrenmiş olarak dönerim dua edin benim için...
canım güel haberlerle bekliyoruz seni:)Kızlar 10:30'da başka dr.da randevum var çok heycanlıyım! İnşallah hem bebeğimin cinsiyetini hemde sağlığının iyi olduğunu öğrenmiş olarak dönerim dua edin benim için...
olmazsa cumartesi gidip mağzalara göz atayım ona göre karar veririm. hem size de yazarım fiyatları ihtiyacı olanlar değerlendirir.
Günaydın kızlaar naıslsınız bakalım ? ben iyiyim cok sükür yarını bekliyorum sabırsızlıkla randevumuz var oktorla uzun aradan sonra bebişimi görüçem hem artık cinsiyetini öğreniriz diye umit ediyorum :) ayy cuma gunu arkadaısm dogum yaptı ona hedıye almaya cıktık bebek kıyafetlerini görünce cıldırdım ama birşey alamadım 6 ayı beklıyoruz 6 aylıktan once bebek kıyafeti almak ugursuzluk getırırmıs inancı var annemde eşimede anlattı eşimde inanmıyorum ama bız yınede almayalım deyip durdu
Günaydın kızlaar naıslsınız bakalım ? ben iyiyim cok sükür yarını bekliyorum sabırsızlıkla randevumuz var oktorla uzun aradan sonra bebişimi görüçem hem artık cinsiyetini öğreniriz diye umit ediyorum :) ayy cuma gunu arkadaısm dogum yaptı ona hedıye almaya cıktık bebek kıyafetlerini görünce cıldırdım ama birşey alamadım 6 ayı beklıyoruz 6 aylıktan once bebek kıyafeti almak ugursuzluk getırırmıs inancı var annemde eşimede anlattı eşimde inanmıyorum ama bız yınede almayalım deyip durdu
evet canım guzeldı cok saol canım:)haha :) zor gelir tabi. bize iki günden sonra bile zor geldiğine göre
bebişin de sen de dinlendiniz, senin adına sevindim gerçekten
Hepınızı optum dua edın bana hayırlısıyla memlektıme gıdım tekrar gırerım ıyı gunler hepınıze
günaydınlar kızlar herkeslere günaydın...
hayırlı haftalar diliyorum herkes iyimi??
hoşgeldiniz kızlar....
limangoda çok güzel ciciler varr:)))
Kızlar 10:30'da başka dr.da randevum var çok heycanlıyım! İnşallah hem bebeğimin cinsiyetini hemde sağlığının iyi olduğunu öğrenmiş olarak dönerim dua edin benim için...
canım nasılsın merak etmiştim 1-2 gündür göremedim
Cinsiyetin belli olmuş
bugün listede gördüm cok sevindim
sağlıcakla gelsin ...
Teşekkür ederim canım cinsiyetim cuma günü tam olarak belli oldu oğlum olacak ve güzel bi haber 3 lü testim çok iyi çıktı doktor amniyodan falan bahsetmedi bida artık martda şeker yüklemesi yaptıracaz ve dr dediki bebişinizin ihtiyaçlarını alabilirsiniz bende gittim prima bebek bezi aldım inanılmaz çok mutluyum rabbim herkeze bu güzel haberi duyursunve inşallah herkezin bebeği sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin inşallah
herkese günaydın kızlar hayırlı haftalar
ayy çok merak ediyorum senin bebeğinin cinsiyetini inşallah öğrenirsin canım
gözünaydın canım herşey güzel gidiyor artık bak oğlun olacağıda kesinleşmiş artık alışverişler başlasın
İnşallah canım çok mutlu oldum evet alışverişe başlayacağım şöyle bi mağazalara baktım yalnız kıyafetler penye pamuklu değil ucuz ama çekerler şimdi erkek olacağı için 3 aylıklardan alayım diyorum erkek bebekler biraz iri oluyor ve hemen gelişiyorya oğluma kavuşacağım günü heyecanla bekliyorum
Gözün aydın canımselamlar arkadaşlar
Dün doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetii kızmış. baya bir zorlandı doktor kordonu bacak arasına girmiş öksürttü beni felan en son bu bir kız dedi
gelişimi iyi dedi (165 g mış)
allah hepimize bebeklerimize kavuşmamızı nasip eylesin
hayırlı cumalar
hayırlı kandiller
Gözün aydın canımNice umutsuz kapılar vardır açılmaz.Rabbimin kapısı büyüktür asla kapanmaz.Sen umudunu kaybetme kapı dışardan açılmaz. Dostun dosta ettiği dua kabul olunurmuş. Ettiğiniz her dua derdinize deva, hastalara şifa, gönüllere huzur, evinize bereket getirsin..Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel Bekliyoruz yıllardır Kandiliniz mübarek olsun Dostlar....
Bende temmuz annesıyım ve yenı ogrendımkı kızım olacakmıs:)rüyalarımda hep kızımı goruyordum:) Rabbım herkeze annelıgı tatdırsın insallah. ...Onu öle ultrasyonda tepınırken görmek bıle duyguların en güzeliymıs:)
Gözün aydın canım3lü test sonuçlarım çıkmış az önce dkotorumla konuştum. Herşey normal dedi
Sadece idrarımda enfeksiyon çıkmış onun için de monorol diye bir ilaç tavsiye etti. ayy ilaç manyağı oldum iyice
ama bebeğim sağlıklıymış gerisi hiç önemli değil canım kuzum
Geçmiş olsun canımkızlarrrr bi bakayım dedim ama okuyamadım hemen bi görünmek istedim...diş ağrısından ressmeeennn mahvoldummmm yineee((( acilen doktora gittikkk ağızım sol tarafım uyuşukkk daha akşam yemeği bile yemedik şimdi hazırlıcam yicez sonrada gelicem inşallah gelebilirsem arkadaşlarr
Gözün aydın canımkızlar yorucu bir gün geçirdik bugün ama çok güzeldi bebişimin ilk alışverişlerini yaptık baya bir şey aldık Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin. Cinsiyetimizi de öğrendik listeyi tutan arkadaşlara duyurulur KIZIMIZ olacakmışherkese iyi geceler haber vermeden yatmayayım dedim
Geçmiş olsun canım sıkma canınıGünaydın anneler ve bebişleri nasılsınız ;
Bizim dün kötrolümüz vardı biraz kötü geçti
bebeğin eşi kalınmış bir sürü test verdi
Dua edin arkadaşlar olur mu
Rabbim herkesin bebeğini sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin
Çok tatlı ciciler bunlar güle güle kullanın
Gözün aydın canımkızlarrrrrrrrrrr iyi akşamlarrrr,bugun doktora gıttım,ve paşam oluyorrrrrr.bi erkek dahaaa :)) koca bi pipi gördük babasıyla,daha doktor demeden.sonra doktor aynı seyi gösterdi bu erkek kesin dedi, cok şükür kurtuldum cinsiyet sancısından.darısı biran önce öğrenemeyenlerin başına :) ,allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. çok tatlı bişeydi yaaaaa,kalbinin odacıklarını inceledik,cok şükür bi sorun yok.rabbim tüm bebek ve anneleri korusun Allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip ederse adını sıraç koycaz:))) Allah tamamına erdirsin herkesinkini
Gözün aydın canımevet canım belli 11.haftada erkek gibi dedi dün kesin olarak erkek dedi hayırlısı olsun allah saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin herkesin bebegini korusun rabbim
Gözün aydın canımBenim kızım olacakmış bende 25inde öğrendim.henüz hiçbir alışveriş yapmadım bi sürü şey alasım varrrrr :) birçok siteye abone oldum her hafta bendeki ve bebğimdeki değişiklikleri takip ediyorum. milupadan ve primadan ilk hediyelerimi bile aldım
Geçmiş olsun canımherkese ıyı aksamlar..2 gündür gıremıyorum maasallah almıs basını gıtmıs sayfalar..doktorumun bana baslattıgı fıtıl(akıntı dolayısıyla) ben de 3 gündür su gıbı akıntıya neden oluyordu..dün aksam da hafif sancılarım oldu ve ben telaslandım acaba bebegımın suyu mu dıyeöyle kötüydıkı doktorumu aradım hemen acıle gıt bı suyu kontrol etsınler dedı..ben tabı aglamaktan zor gıttım hastaneye neyse ultrasonda baktılar kızım uyumamıs o saatte kıpır kıpırdı el sallıyordu sankı ıyıyım dıye annesıne...doktoruda yatagından kaldırdık sankı gözler sıs zor yürüdü geldı, güya özele gıttık gözünü seveyım devletın..neyse suyu normal ama alt muayenneyle garantı olur ayrıca bebegın pamuk ıplıgıne baglı degıl onu vücüt korur dedı..ben alt muayane acıl degılse kendı doktorum baksın dedım tmm dedı ama agzından laf kerpetenle cıkıyordu..neyse azıcık da olsa ıcım rahatlamıs olarak eve geldım..ıkı gun yatıcaz ılacı da bıraktık..p.tesı alt muayene olacagız hala cok korkuyorum
Geçmiş olsun canımiyi akşamlar,
2 haftadır devam eden kanamam var pıthılarda geliyor ara sıra ama bebeğim gayet sağlıklı Allah a şükürler olsun. Bebeğin eşinin aşağıda oluduğunu söyledi dr um. Yukarı çıkabilir biraz daha büyüdüğü zaman dediler. İnşallah sağlıklı bir sekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bu arada cinsiyetimizide öğrendik minik prens geliyormuş :)
Her eve lazım:)
Günaydın canımherkese günaydın
Günaydın canımGünaydın kizlaarrrr :)
Günaydın canımgünaydınlar kızlar herkeslere günaydın...
hayırlı haftalar diliyorum herkes iyimi??
Gözün aydın canımTeşekkür ederim canım cinsiyetim cuma günü tam olarak belli oldu oğlum olacak ve güzel bi haber 3 lü testim çok iyi çıktı doktor amniyodan falan bahsetmedi bida artık martda şeker yüklemesi yaptıracaz ve dr dediki bebişinizin ihtiyaçlarını alabilirsiniz bende gittim prima bebek bezi aldım inanılmaz çok mutluyum rabbim herkeze bu güzel haberi duyursunve inşallah herkezin bebeği sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin inşallah
bebek cinsiyetini ögrenmeyen kım kaldı acaba benden baska
off sorma ya kabus gibi ne güzeldi be 15 tatil niye 15 sankigunaydn kızlar 15gun tatldn sonra ıse baslamak zor valla:)
çok sabırlısınız tebrik ederim sabrı daha iyi öğreten bi yol yoktur sanırsam... ayrıntılı ultrason (iç organlarına bakılcak olan) kaçıncı haftanda yaptırcaksın cena?
ben de varım,bu ay sonunda ayrıntılı ultrasonda öğrenmeyi umuyorum..
bizde artık pıtpıtları hıssetmeye basladık yavastan teyzesı:)ınsallah darısı basınızaaa
ben araştırdım cnm o 5 haftayı sonrasına aktarabiliyoruz, eğer doğru ise aldığım bilgi... zaten hamile kalmadan önce de önceden de böyle olduğunu biliyodum. o yüzden mesela benim doğum 5 temmuz görünüyo sadece seminerde 3 haftayı kullanabilicem o beş haftayı da eylüle aktarmayı planlıyorum.günaydın arkadaşlar:)
öğretmen arkadaşlara sormak istiyorum. doğum öncesi iznimizin 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilme şansımız varmı? çünkü o son 3 hafta memurun fiilen çalışma zorunluluğu varmış ya. biz yapamayacak mıyız yani? bilgisi olan, soran soruşturan var mı? nerden öğrenebiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?