- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.621
bugun oglum 19 hafta hediyesi sabah sabah 2 tepik verdi
çok sabırlısınız tebrik ederim sabrı daha iyi öğreten bi yol yoktur sanırsam... ayrıntılı ultrason (iç organlarına bakılcak olan) kaçıncı haftanda yaptırcaksın cena?
prensesim geliyorrrrrr :))))) Allahıma sükürler olsun cinsiyetini öğrenebildik. darısı öğrenemeyenlerin başına olsun :)))
henüz randevuyu almadım ama 21 hafta içinde olucam. doktorum 20. haftada git demişti.. bakalım...
prensesim geliyorrrrrr :))))) Allahıma sükürler olsun cinsiyetini öğrenebildik. darısı öğrenemeyenlerin başına olsun :)))
cena günaydın
bende 18 şubatta gideceğim 4 lü test yapılacak birde doktorum dediki mustafa beye yönlendircem sizi detaylı ultrason için dedi
ama herhalde hemen o gün göndermez çünkü 18.haftada olacağım o zaman iki hafta daha bekleriz herhalde sanada 20.hafta demiş doktorun:44:
ay bundan güzel ''günaydın'' olur muu?!
günaydın şeker portakalıııım!!
doktorum beni de mustafa beye yönlendirdi. aylar öncesinden 20. haftada ayrıntılı yapılcak diyordu, çünkü ben ikili, üçlü test falan yaptırmadım.. geçen randevumda da 20. hafta diye not düştü. açıkçası ben erkek doktordan biraz çekiniyorum. bi sorcam doktoruma başka bi tavsiyede bulunabilir mi diye, bakcam..
hem haziran, hem temmuz anneleri topiğinde görüyorum 17-18-19. haftada olup ayrıntılı yaptıran var. zaten rutinde 18-24. haftalarda yapılıyor. belki aynı gün ona da gidebilirsin. ben şubat sonu direkt ayrıntılıya gitcem. doktorum ayrıntılı sonucunu bana getireceksin dedi. haricen kendi muayene yapmayacak yani.
hımmm ay şimdi telaş yaptım alttan mı muayane ediyor mustafa bey dedıkleri :18:
birde sende geçende demiştin ayrıntılı ultrason için 220 tl dedi hastane bana biraz pahalı geldi başka biryerde sordum 105 tl dedi herhalde oraya giderim bende tabi bende emin değilim henuz :44:
Eki Görüntüle 340387 ay kızlar görünce bayıldım resmen ne tatlı şeyler var eşim zor tuttu bide erkekler için pek bişey yok malesef küçücük bir yeri erkekleri kalanıda kızlara ayırmışlar gücüme gitti valla
Kızlar 10:30'da başka dr.da randevum var çok heycanlıyım! İnşallah hem bebeğimin cinsiyetini hemde sağlığının iyi olduğunu öğrenmiş olarak dönerim dua edin benim için...
Günaydın kızlaar naıslsınız bakalım ? ben iyiyim cok sükür yarını bekliyorum sabırsızlıkla randevumuz var oktorla uzun aradan sonra bebişimi görüçem hem artık cinsiyetini öğreniriz diye umit ediyorum :) ayy cuma gunu arkadaısm dogum yaptı ona hedıye almaya cıktık bebek kıyafetlerini görünce cıldırdım ama birşey alamadım 6 ayı beklıyoruz 6 aylıktan once bebek kıyafeti almak ugursuzluk getırırmıs inancı var annemde eşimede anlattı eşimde inanmıyorum ama bız yınede almayalım deyip durdu
Teşekkür ederim canım cinsiyetim cuma günü tam olarak belli oldu oğlum olacak ve güzel bi haber 3 lü testim çok iyi çıktı doktor amniyodan falan bahsetmedi bida artık martda şeker yüklemesi yaptıracaz ve dr dediki bebişinizin ihtiyaçlarını alabilirsiniz bende gittim prima bebek bezi aldım inanılmaz çok mutluyum rabbim herkeze bu güzel haberi duyursunve inşallah herkezin bebeği sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin inşallah
bu banyo termometremiizz ateş ölçerimizzz telsizlerimizz
gerisini bü türlü yüklemedi uğraşıyorum bakalım olmazsa yarın eklerim artıkk
cena günaydın
bende 18 şubatta gideceğim 4 lü test yapılacak birde doktorum dediki mustafa beye yönlendircem sizi detaylı ultrason için dedi
ama herhalde hemen o gün göndermez çünkü 18.haftada olacağım o zaman iki hafta daha bekleriz herhalde sanada 20.hafta demiş doktorun:44:
benim bildiğim karından yapılıyor. ama yine de çekiniyorum işte
220 tl telefonla almıştım fiyatı. 105'i nereye sordun sen? rutin bi çok tahlil yaptırmıştı doktorum bana.. nerede istersen yaptır dedi. ama bunda doktorun ismini yazıp elime verdi. güvendiği biri yapsın istiyordur heralde ayrıntılıyı. ama konuşucam işte.. benim de kafa karışık kardiiiş :44:
canım iyi günlerde kullansın bebişin inşallah pek şirinmiş
hayırdır canım senin 2li 3lüde sorun mu çıkmıştı?
off sorma ya kabus gibi ne güzeldi be 15 tatil niye 15 sankiher gün ücretsiz izin alıveresim geliyo evde kös kös otursam benden iyisi yok ama malum doğumdan sonrasına saklıyoruz:44:
evet canım ya daha uzun olsaydı:)
ben de elektronik ürünleri almak istiyorum eski_es baya bi şey almışsın cnm güle güle kullan inş hiç çıkmaz ateşi... ben bu sıralar buhar makinesine ve kulaktan ateş ölçere taktım hangi marka aldınız alanlar ya da önceden kullananlar? önerdiğiniz bi marka var mı? buhar makinesi olarak tefalinkine baktım dün 200'dü, bi de medical bi ürün baktım müthiş sessiz çalışıyodu bu özelliği beni çk cezbetti o da 120'ydi.
goz tn aydn canım darısı bızlere:)prensesim geliyorrrrrr :))))) Allahıma sükürler olsun cinsiyetini öğrenebildik. darısı öğrenemeyenlerin başına olsun :)))
özel labratuarlardan birine sormuştum ama doktorda mustafa bey diyince acaba dedim birde şey var veririz 100 tl para ama görüntü iyi değildir falan budada
acaba sey yapıyorlarmı bazı yerler cd ye cekip veriyorlarmış burda oylemı acaba??
günaydın canım gerçekten kısmetliymiş bebeğin
yok canım ikili test yaptırmıştım temiz çıktı allaha şükür doktor 4 lü yaptıralım dedi AFP mı ne ona bakılacakmış aslında yaptırmayabiliriz de yaptıralım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?