2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok sabırlısınız tebrik ederim sabrı daha iyi öğreten bi yol yoktur sanırsam... ayrıntılı ultrason (iç organlarına bakılcak olan) kaçıncı haftanda yaptırcaksın cena?

henüz randevuyu almadım ama 21 hafta içinde olucam. doktorum 20. haftada git demişti.. bakalım...

henüz randevuyu almadım ama 21 hafta içinde olucam. doktorum 20. haftada git demişti.. bakalım...

cena günaydın
bende 18 şubatta gideceğim 4 lü test yapılacak birde doktorum dediki mustafa beye yönlendircem sizi detaylı ultrason için dedi
ama herhalde hemen o gün göndermez çünkü 18.haftada olacağım o zaman iki hafta daha bekleriz herhalde sanada 20.hafta demiş doktorun:44:

günaydın şeker portakalıııım!!

doktorum beni de mustafa beye yönlendirdi. aylar öncesinden 20. haftada ayrıntılı yapılcak diyordu, çünkü ben ikili, üçlü test falan yaptırmadım.. geçen randevumda da 20. hafta diye not düştü. açıkçası ben erkek doktordan biraz çekiniyorum. bi sorcam doktoruma başka bi tavsiyede bulunabilir mi diye, bakcam..

hem haziran, hem temmuz anneleri topiğinde görüyorum 17-18-19. haftada olup ayrıntılı yaptıran var. zaten rutinde 18-24. haftalarda yapılıyor. belki aynı gün ona da gidebilirsin. ben şubat sonu direkt ayrıntılıya gitcem. doktorum ayrıntılı sonucunu bana getireceksin dedi. haricen kendi muayene yapmayacak yani.

hımmm ay şimdi telaş yaptım alttan mı muayane ediyor mustafa bey dedıkleri :18:
birde sende geçende demiştin ayrıntılı ultrason için 220 tl dedi hastane bana biraz pahalı geldi başka biryerde sordum 105 tl dedi herhalde oraya giderim bende tabi bende emin değilim henuz :44:

[sıze=2]günaydın sevgili anneler;

maşallah hafta sonu iyi kaynatmışsınız oku oku bitiremedim geçmişi Yeni ciciler güzel haberler gördüm ayrıca sıkıntılı günü geçen arkadaşlar gördüm onlara geçmiş olsun diyorum diğerlerinede cicileri güle güle giydirsinler kullansınlar diyorum. Benimde normalde kontrolüme 1 hafta vardı eşimle dün artık dayanamıycam yarın gidelim dedi bana bende vardiyemi ayarlayıp salı günü için randevu aldım bakalım üçlü test ve cinsiyetle iligili bebeğin gelişimi ile ilgili neler duyucaz. [/sıze]

bankem,pınarada bizde iyiyiz teyzeleri çok şükür.cuma günü bekliyoruz heyecanla bebişimizi görücez inşlh herşey yolundadır.

prensesim geliyorrrrrr :))))) Allahıma sükürler olsun cinsiyetini öğrenebildik. darısı öğrenemeyenlerin başına olsun :)))

gözünaydın cnm

benim bildiğim karından yapılıyor. ama yine de çekiniyorum işte

220 tl telefonla almıştım fiyatı. 105'i nereye sordun sen? rutin bi çok tahlil yaptırmıştı doktorum bana.. nerede istersen yaptır dedi. ama bunda doktorun ismini yazıp elime verdi. güvendiği biri yapsın istiyordur heralde ayrıntılıyı. ama konuşucam işte.. benim de kafa karışık kardiiiş :44:

canım iyi günlerde kullansın bebişin inşallah pek şirinmiş
Kızlar 10:30'da başka dr.da randevum var çok heycanlıyım! İnşallah hem bebeğimin cinsiyetini hemde sağlığının iyi olduğunu öğrenmiş olarak dönerim dua edin benim için...

canım hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Hapşucum biz dün dedesi ve anneannesi sağolsun geri kalan tüm eksiklerini tamamladık banyo küvetinden, kulaktan ateş ölçere, park yatağından uyku setine kadar Allah'ım çok şanslı bir bebek olacak dedim bu ne ilgi sevgi şimdiden dedesi Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kolaylıkla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi nasip etsin kızlar çok mutlu oluyorum tek bir çıtçıtlı body bile alsanız bakıp bakıp duruyorsunuz ona seviyorsunuz harika bir duygu

ohhh tuğçem gözün aydın çok sevindim

bu banyo termometremiizz ateş ölçerimizzz telsizlerimizz

gerisini bü türlü yüklemedi uğraşıyorum bakalım olmazsa yarın eklerim artıkk

canım iyi günlerde kullansın tatlışın çook güzel bu arada banyo termometresi suyun mu sıcaklığını ölçüyor ortamın mı?

prensesim geliyorrrrrr :))))) Allahıma sükürler olsun cinsiyetini öğrenebildik. darısı öğrenemeyenlerin başına olsun :)))

gözün aydın maviii:119:

hayırdır canım senin 2li 3lüde sorun mu çıkmıştı?

özel labratuarlardan birine sormuştum ama doktorda mustafa bey diyince acaba dedim birde şey var veririz 100 tl para ama görüntü iyi değildir falan budada
acaba sey yapıyorlarmı bazı yerler cd ye cekip veriyorlarmış burda oylemı acaba??

canım iyi günlerde kullansın bebişin inşallah pek şirinmiş

hayırdır canım senin 2li 3lüde sorun mu çıkmıştı?

günaydın canım gerçekten kısmetliymiş bebeğin
yok canım ikili test yaptırmıştım temiz çıktı allaha şükür doktor 4 lü yaptıralım dedi AFP mı ne ona bakılacakmış aslında yaptırmayabiliriz de yaptıralım dedik

goz tn aydn canım darısı bızlere:)

Arkadaşlar bizim için çok faydalı olacağını düşündüğüm bir topic buldum bence abone olun derim http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...en-yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler.html

anladım canım hayırlısı olsun, ben de 3lüyü yaptırdım sonucunu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…