- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.641
Harika bir fikir aslında. belkide ihtiyaç sahibi birilerine de faydası dokunur.internet ortamında da olsa böylesine paylaşımcı olmanız gerçekten güzel...
:13:
özel labratuarlardan birine sormuştum ama doktorda mustafa bey diyince acaba dedim birde şey var veririz 100 tl para ama görüntü iyi değildir falan budada
acaba sey yapıyorlarmı bazı yerler cd ye cekip veriyorlarmış burda oylemı acaba??
Benim kızım olacakmış bende 25inde öğrendim.henüz hiçbir alışveriş yapmadım bi sürü şey alasım varrrrr :) birçok siteye abone oldum her hafta bendeki ve bebğimdeki değişiklikleri takip ediyorum. milupadan ve primadan ilk hediyelerimi bile aldım
Arkadaşlar bizim için çok faydalı olacağını düşündüğüm bir topic buldum bence abone olun derim http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...en-yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler.html
4 boyutludur sanıyorum. central hospital gazetesi broşüründe görmüştüm, hastanemize son teknoloji özellikli bi ultrason cihazı geldi diye yazıyordu. cd de veriyorlardır ama arayıp soralım istersen.
günaydınnn güzel anneler ve onlardan daha tatlı yavruları
luxxor canım maşallah herşeyini tamamlamışsın bişi kalmamış vallasağlıkla kullanın canımmmmm
tuğçecimm gözünaydınn ohhh ne güzel herşey yolunda çok sevindim valla
cinsiyeti öğrenen hanımlarrr tebrik ediyorum,listemizin olduğu yere de yazarsanız güncellemem kolay olurr
benim kızım dün gece bana 2 kez tepik attı çok net hissettim ve dellendimmmmmmmmmmmharika birşeydii artık iyicee daha net hissetmeye başladım inci tanemi
muhabbetlerimizle alakası yok ama birkaç gündür kafama takılan bi şey var.
-mart başı kuzenimin nişanı var.
-sonra 10 martta diğer kuzenimin nikahı var, tabi öncesinde de kına gecesi.:83:
-bunlardan sonra da evlenen kuzenimin abisi (yani üçüncü kuzenin) nişanı..
ben napcam yaa, bu göbekleee.. :26: hangi birine kıyafet yetiştircem?! oynatmaya az kaldıı, doktorum nerdee?! :111:
muhabbetlerimizle alakası yok ama birkaç gündür kafama takılan bi şey var.
-mart başı kuzenimin nişanı var.
-sonra 10 martta diğer kuzenimin nikahı var, tabi öncesinde de kına gecesi.:83:
-bunlardan sonra da evlenen kuzenimin abisi (yani üçüncü kuzenin) nişanı..
ben napcam yaa, bu göbekleee.. :26: hangi birine kıyafet yetiştircem?! oynatmaya az kaldıı, doktorum nerdee?! :111:
arıyıp bir sorayım bari merak ettim
canım çok güzel hamile abiye kıyafetleri oluyor ama hem pahalı hemde başka ne zaman giyeceksin
o yüzden büyük beden karından aşağı bolaran elbiselere bak istersen
canım marta fazla buyumus olmaz karnın benım nisanda dugunum var allahtan halam terzı aklımda modelı de var dar kısa bır elbıse gıymeyı planlıyorum tabı alacagım kıloyada baglı aşırı zayıf olmamdan kaynaklı karnım suan yenı cıktı var ve yok arası cagla şikel modunda olurum diye tahmın edıyorum o nedenle onun sutunde gordugum elbısenın aynısınden yaptırıcam cok tatlı guzel bır elbıseydı hamıs hamıs. eger sen cok rahatsız oluyosan gogus altı kesıgı altı bol elbıse modellerıne bakabılırsın hamılelere ınanılmaz yakısıyor
valla kafamdaki şey, alcam yada diktircem böyle göğüs altından bollaşan bi elbise, üçüne de onu giycem..napim?!durdular durdular ben hamileyken başladılar evlenmeye, bi de kuzen olcak bunlaar!..
OXXO DA çok cici bol spor kıyafetler gömlekler pantolanlar var GEÇEN YIL BENDE ÖRDAN ALMIŞTIM TAVSİYE EDERİM HEM UYGUN HEMDE ŞIK
OXXO > GİYİM
canım ya bu işler şans bılıyomusun benım dugunumdede ablam ve halamın kızı karnı burunlarında gelıceklerdı hatta dugun gunumde doğurmayın sakın dıyodum gel gorelımki düğünümü ertelemek zorunda kaldık aşimin anneannesi düğün günümde öldü ertesi günde benim anneannem öldü düğünü yaptıgımızda ablamın kucagındaydı gelınlık gıydırmıstık ufaklıga. ayy allah kımseye boyle kotu gunler yasatmasın ama hamıs halınde guzel olur ınan bana
kızlar benim göbeğimdeki o ince sarı tüyler, kalınlaşıp uzadı sanki.. daha önce duymuştum, sonrasında eski haline döncek di mi? sizde de oldu mu?:44:
Kızlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim 3 lü testim temiz çıktığına göre artık kesin sorun yoktur değilmi inşallah sorunlu çıkanların hepside güzel haberler alırlar
eski haline dönüyor bendede olmuştu sonradan dökülüyor. hormonal bir durum gebelik her vücutta farklı tepkiler veriyor. nemlndirici krem falan kullanıyorsan oda yapar sertleştirir kıl kökünü ve rengini ama sonuçta dogumdan sonraki 3 ayda %80 vücut eskihaline dönüyor tek kural bol su içmek ki bu bir mucize dogada bulunan birde tavsiyem bulabilirsen ph degeri 8.22 saka suyu tavisye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?