2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cena hastaneye sordum cd yi bize veriyorlarmış fiyatın içine dahilmiş oda

iyiymiş.. hastanenin (ücretsiz) gebelik eğitimleri var, duydun mu bilmiyorum. her ayın son cuması.
beslenme, epidural, normal doğum, doğum sancıları, anne sütü, bebek bakımı gibi konularda bilgilendirme yapılıyor.
benim doktorum fatmanur hanım da var, yeni doğan hemşiresi falan geliyor.
ikram ve ufak hediyeler de var bildiğim kadarıyla.
gidelim mi senle, marttakine mesala?.. yakındaysanız kızlar hepiniz düşünün.

Son düzenleme:

ayy evet çok iyi olur ben 27 ocaktakıne gıtmeyı dusunuyordum sonra daha erken dedım gecen doktora gıttıgımde ıptal oldugunu ogrendım
gidelim valla bana uyar

birkaç gündür iştahımın iyice açıldığını farkediyorum. dikkat etmezsem ipin ucu kaçacak, 69 olmuşum yaa

Kızlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim 3 lü testim temiz çıktığına göre artık kesin sorun yoktur değilmi inşallah sorunlu çıkanların hepside güzel haberler alırlar

çok çok sevindim gerçekten. sorun çıkmaz canım inşallah, gönlünü ferah tut.

benim de nisanda çok yakın arkadaşımın, mayısta da görümcemin düğünleri var. hamile abiyeleri diğer arkadaşların dediği gibi hem çok pahalı, hem de tekrar giyme ihtimalin çok düşük. ben guezza'dan krem rengi göğüs altından bollaşan çok şık bir elbise aldım fiyatı da görüntüsüne göre oldukça uygundu. 50 civarında birşeydi. bazen markafoni ve trendyolda kampanyaya giriyor bu marka. beden seçenekleri baya geniş. biraz bol ve dediğim modelde bişey alabilirsin.

merhaba hanımlar nasılsınızz keyifler bebişler nasıll ?biz iyiyiz oğlumlaa birazdan yürüyüşe çıkıcaz inşallahh hava süper burdaaa :) geçmişi de oku oku ancak bitirdimm alışveriş yapan herkess iyi günlerde kullansın inşallah .cinsiyetini öğrenmeye giden arkadaşımızda inşallah hayırlı haberlerle döner .birde 3 lü testii temiz çıkann tuğçe79 du sanırımm ne mıutlu herşey yolunda maşallahhh .meleksen sen arada link at kuzumm duyanlar duymayanlara duyursunlarr :) benden bukadarr allaha emanet olunnn öptüm sizi

merhaba canım sana da ay evet teyzesi herbişi hazır maşallah

bulursun canım ya göğüs altından bollaşan çok abiye türü var taç mağazası varsa oraya bak ordan bulursun kesin
Teşekkürler canım paylaşımın için..

Günaydın güzel anneler.
Mutlu haftalar herkese.
İşlerimin yoğunluğundan pek giremedim.
Çok mutluyum, huzurluyum..
Hamilelik ne güzel bir şey...

bişi diil canım

ay hapşucum ne hüzünlü yaa Allah mekanlarını cennet etsin

kızlar 17. haftamdayım ve 3 kilo almışım şimdiye kadar normal mi sizce?

cok iyi canim masallah az kilo almisin bende 3 kilo almistim en son ama simdi 4 kiloda ola bilir
kiloya hic takmiyorum canim kizimda 18 kilo almistim hemen gitmisti zaten
simdi ne kadar alirsam basimin ustunde yeri var kilolarin diyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/502473-2012-temuz-anneleri-hediyelesiyor-2.html kizlar hediyelesme topigine bende varim yazi yazmaniz yeter hediyelesme varsaniz yayinliyorum ara ara kaciran varsa topigi diye

Son düzenleme:
Slm kizlar, gecmisi pek okuyamadim, umarim herkes cok iyidir.
Ben Turkiye`den ayrildim, Baku`ye dondum. Annemi kardesimi yine ozlemeye basladim...
Turkiye`de doktora gittim bebisimle ilgili, Bana bakude verilen ilaclar taaa fii tarihinden kalan yetersiz ve degersiz ilaclarmis.
Ustelik devamli ictigim dusuk riskine karsi kullandigim ilac da aslinda zararliymis..Neyse boyle iste..
3 lu test pek iyi cikmadi sonucum, kan degerlerim cok yuksek cikti.. down deil de, bebegin omurgasiyla alakali olan bir sorundan kaynaklanan bir deger...... 22. haftaya kadar bekleyecez dedi doktorum, 22. haftada tekrar bakacaz...
Ama ben herseyi geride birakip dondum Baku`ye...

Kendinize ve bebislerinize iyi bakin, bu gunlerde iyi degilim, belki yazamam sizlere ama umarim hersey gonlunuzce olur.

merhaba herkese ve cici bebişlereeee

ve diğer giysileri doğar doğmaz her türlüsü hazır sanırım

ohhh rahat tabi orası yan gelip yatsn kuzucuk :)
cicileriniz çok güzel sağlıkla kullanın
hangi ara almış anneanne bunları ?
dünde biizmki dioki geçen elime bisürü şey aldım kasaya geldim geri döndüm cinsiyet muallakta die

yanma bende de var
her yediğim yemek sonrası bir yemeğin tadı hep ağzımda oluo ve yanma ile

bebek cinsiyetini ögrenmeyen kım kaldı acaba benden baska

ben :)

telsizlerimizz

gerisini bü türlü yüklemedi uğraşıyorum bakalım olmazsa yarın eklerim artıkk

iyi günlerde sağlıkla kullanın

Kızlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim 3 lü testim temiz çıktığına göre artık kesin sorun yoktur değilmi inşallah sorunlu çıkanların hepside güzel haberler alırlar

temizmi çıktı çok sevindim canım
hadi gözün aydın

bende 16+3 üm 2,100gr almışım

ben de 67yle hamile kaldım. 16. haftalıkken bir buçuk kilo almışsın, dikkat et dedi doktor.
bana kalırsa iyi gidiyorum. hamilelikte alınan kiloların aylara bölünmüş tablolarına bakıyorum da internetten, normal görünüyor.
sonuçta genelleme onlar, herkesin yapısı, meyli farklı. sen de benim gibisin. ama doktorlar işin ucunu sıkı tutuyor.

dün akşam ebru şallı'nın hamilelik sonrası kilolarını nasıl hızlı verdiğini anlatan bi magazin haberi vardı tv'de.
kanalı değiştirdim. eşim diyoki, niye değiştirdin, sen de izle araştıralım da sana bi spor salonu bulalım, doğumdan sonra gidersin.
aaa, belli etmedim ama sinir etti beni :88: :88: :88:

zaten dikkat ediyorum, öyle aşırı kilom da yok ama işte o evvelden beri kilo konusunda temkinli..
valla şimdiden kendimi o kadar sıkamam.. önce bebeğim.. sonra kilolar..
bak hatırlayınca çok pis sinirlendim, kalkıp patates kızartıyım da bi rahatlıyim..

Son düzenleme:

Allah kavuştursun tez zamanda
canını sıkma lütfen dua et bol bol
bi arkadaşımda da çıkmıştı ama bebek doğdu ohh maşallah
ve yanlış bilmiosam o sıkıntı her 3 kişiden 1 kişide olurmuş

cnm sakın böle şeyleri kafana takma her 4 kişiden 1 inde oluyor bu ...
bol bol dua et rabbim herşeyin en iyiyisini en güzelini nasip eder meraklanma
peki türkiyede biraz daha kalma şansın yokmuydu cnmm
şöle 1-2 ay daha

Son düzenleme:
kizlar kayserili kim var tv de kayseri yiyeccegi olan yyaglama diye bisi yapiyo lar
guzel bisimi izlerken bi anda canim cekti

merhabalarrr :) şimdi doktordan geldik 3'lü tarama tesitimiz temiz çıktı gayet iyi görünüyo dedi doktorumuz.bide bir haftadır hastaydım çok öksürüyordum korkmuştum bişey olur mu ki diye artık öksürünce batıyordu karnım.ama hiç bir sorun yok dedi doktor içim öyle rahatladı ki anlatamam bide oğluşumu görmek çok iyi geldi bana :)

Ekleyin bizi de listeye KIZIIMMMM olacak hayırlısıylaaa!

Çok mutluyum kızlar Rabbim gönlüme göre verdi ne kadar çok istiyodum biliyorsunuz inşallah sağsağlim dünyaya geldiği büyüdüğü günleride görürüm...

Dediğim gibi özel dr.a gittim 100 tl verdim ama değdi! Yarım saat inceledi bana fenalık geldi adama gelmedi:) Cinsiyeti hemen gördük dedim bence kız baktı gerçektende kız dedi bende gördüm bacak arasında herhangi bi çıkıntı yoktu gözlerim doldu sevinçten:) Çok güzel inceledi elleri ayakları parmakları çenesi bütün kemiklerine tek tek baktık, organları beyni falan maşallah sorunsuz, damarları kan akışı gayet iyi, bu ultrasonda 1 gün önde çıktı bebiş normal büyüyo. Ultrason 3-4 boyutluydu renklide açtı resmen bana benziyo yavrum oynayıp durdu heryerini gösterdi çok şükür. Dr hiç ayrıntılı ultrason için ist.a gitmene gerek yok herşeyi çok iyi zaten onlarda bunlara bakcaklar dedi. Allah sizlerede böyle güzel haberler almayı nasip etsin...
Bu arada önceden myom ameliyatı olduğum için sezeryanla doğum yapmalıymışım ve 38. haftada alınır dedi yani kızlar temmuz değilde haziran annesi olacakmışım gibi görünüyo ama kısmet bakalım...

çok sevindim canımm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin güzel prensesini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…