- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.661
cena hastaneye sordum cd yi bize veriyorlarmış fiyatın içine dahilmiş oda
iyiymiş..hastanenin gebelik eğitimleri var, duydun mu bilmiyorum. her ayın son cuması. beslenme, epidural, normal doğum, doğum sancıları, anne sütü, bebek bakımı gibi konularda bilgilendirme yapılıyor. fatmanur hanım da var, yeni doğan hemşiresi falan geliyor. ikram ve ufak hediyeler de var bildiğim kadarıyla. gidelim mi senle, marttakine mesala?.. kızlar hepiniz düşünün.
birkaç gündür iştahımın iyice açıldığını farkediyorum.Dikkat etmezsem ipin ucu kaçacak, 69 olmuşum yaa
Kızlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim 3 lü testim temiz çıktığına göre artık kesin sorun yoktur değilmi inşallah sorunlu çıkanların hepside güzel haberler alırlar
muhabbetlerimizle alakası yok ama birkaç gündür kafama takılan bi şey var.
-mart başı kuzenimin nişanı var.
-sonra 10 martta diğer kuzenimin nikahı var, tabi öncesinde de kına gecesi.:83:
-bunlardan sonra da evlenen kuzenimin abisi (yani üçüncü kuzenin) nişanı..
ben napcam yaa, bu göbekleee.. :26: hangi birine kıyafet yetiştircem?! oynatmaya az kaldıı, doktorum nerdee?! :111:
günaydınnn güzel anneler ve onlardan daha tatlı yavruları
luxxor canım maşallah herşeyini tamamlamışsın bişi kalmamış vallasağlıkla kullanın canımmmmm
tuğçecimm gözünaydınn ohhh ne güzel herşey yolunda çok sevindim valla
cinsiyeti öğrenen hanımlarrr tebrik ediyorum,listemizin olduğu yere de yazarsanız güncellemem kolay olurr
benim kızım dün gece bana 2 kez tepik attı çok net hissettim ve dellendimmmmmmmmmmmharika birşeydii artık iyicee daha net hissetmeye başladım inci tanemi
muhabbetlerimizle alakası yok ama birkaç gündür kafama takılan bi şey var.
-mart başı kuzenimin nişanı var.
-sonra 10 martta diğer kuzenimin nikahı var, tabi öncesinde de kına gecesi.:83:
-bunlardan sonra da evlenen kuzenimin abisi (yani üçüncü kuzenin) nişanı..
ben napcam yaa, bu göbekleee.. :26: hangi birine kıyafet yetiştircem?! oynatmaya az kaldıı, doktorum nerdee?! :111:
Teşekkürler canım paylaşımın için..
Günaydın güzel anneler.
Mutlu haftalar herkese.
İşlerimin yoğunluğundan pek giremedim.
Çok mutluyum, huzurluyum..
Hamilelik ne güzel bir şey...
canım ya bu işler şans bılıyomusun benım dugunumdede ablam ve halamın kızı karnı burunlarında gelıceklerdı hatta dugun gunumde doğurmayın sakın dıyodum gel gorelımki düğünümü ertelemek zorunda kaldık aşimin anneannesi düğün günümde öldü ertesi günde benim anneannem öldü düğünü yaptıgımızda ablamın kucagındaydı gelınlık gıydırmıstık ufaklıga. ayy allah kımseye boyle kotu gunler yasatmasın ama hamıs halınde guzel olur ınan bana
kızlar 17. haftamdayım ve 3 kilo almışım şimdiye kadar normal mi sizce?
ve diğer giysileri doğar doğmaz her türlüsü hazır sanırım
mrb kızlar nasılsınız ? ya size bişey sormak istiorum bi kaç gündür inanılmaz derecede midem yanıyo özellikle geceleri bunun sizlerdede oluyomu yada nasıl gecer doktora gittigimde sorcam belki bi çözümü wardır.herkes dio cocuk saçlanıyo ondan dıyolar :)birde dün aksam o kadar güsselll bi rüyya gördümkiii bi oğlum oluyomuşş sarı uzun saçlııı beyaz tenli masmavii gözlüüü ay allahım ne kadr tatlıydı öyleee sanki gercek gibiydi
bebek cinsiyetini ögrenmeyen kım kaldı acaba benden baska
telsizlerimizz
gerisini bü türlü yüklemedi uğraşıyorum bakalım olmazsa yarın eklerim artıkk
Kızlar destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim 3 lü testim temiz çıktığına göre artık kesin sorun yoktur değilmi inşallah sorunlu çıkanların hepside güzel haberler alırlar
Slm kizlar, gecmisi pek okuyamadim, umarim herkes cok iyidir.
Ben Turkiye`den ayrildim, Baku`ye dondum. Annemi kardesimi yine ozlemeye basladim...
Turkiye`de doktora gittim bebisimle ilgili, Bana bakude verilen ilaclar taaa fii tarihinden kalan yetersiz ve degersiz ilaclarmis.
Ustelik devamli ictigim dusuk riskine karsi kullandigim ilac da aslinda zararliymis..Neyse boyle iste..
3 lu test pek iyi cikmadi sonucum, kan degerlerim cok yuksek cikti.. down deil de, bebegin omurgasiyla alakali olan bir sorundan kaynaklanan bir deger......22. haftaya kadar bekleyecez dedi doktorum, 22. haftada tekrar bakacaz...
Ama ben herseyi geride birakip dondum Baku`ye...
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin, bu gunlerde iyi degilim, belki yazamam sizlere ama umarim hersey gonlunuzce olur.
slm kizlar, gecmisi pek okuyamadim, umarim herkes cok iyidir.
Ben turkiye`den ayrildim, baku`ye dondum. Annemi kardesimi yine ozlemeye basladim...
Turkiye`de doktora gittim bebisimle ilgili, bana bakude verilen ilaclar taaa fii tarihinden kalan yetersiz ve degersiz ilaclarmis.
Ustelik devamli ictigim dusuk riskine karsi kullandigim ilac da aslinda zararliymis..neyse boyle iste..
3 lu test pek iyi cikmadi sonucum, kan degerlerim cok yuksek cikti.. Down deil de, bebegin omurgasiyla alakali olan bir sorundan kaynaklanan bir deger......22. Haftaya kadar bekleyecez dedi doktorum, 22. Haftada tekrar bakacaz...
Ama ben herseyi geride birakip dondum baku`ye...
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin, bu gunlerde iyi degilim, belki yazamam sizlere ama umarim hersey gonlunuzce olur.
ay onun konverslerini yesinler iyi günlerde kullansın bebeşin.
Ekleyin bizi de listeye KIZIIMMMM olacak hayırlısıylaaa!
Çok mutluyum kızlar Rabbim gönlüme göre verdi ne kadar çok istiyodum biliyorsunuz inşallah sağsağlim dünyaya geldiği büyüdüğü günleride görürüm...
Dediğim gibi özel dr.a gittim 100 tl verdim ama değdi! Yarım saat inceledi bana fenalık geldi adama gelmedi:) Cinsiyeti hemen gördük dedim bence kız baktı gerçektende kız dedi bende gördüm bacak arasında herhangi bi çıkıntı yoktu gözlerim doldu sevinçten:) Çok güzel inceledi elleri ayakları parmakları çenesi bütün kemiklerine tek tek baktık, organları beyni falan maşallah sorunsuz, damarları kan akışı gayet iyi, bu ultrasonda 1 gün önde çıktı bebiş normal büyüyo. Ultrason 3-4 boyutluydu renklide açtı resmen bana benziyo yavrum oynayıp durdu heryerini gösterdi çok şükür. Dr hiç ayrıntılı ultrason için ist.a gitmene gerek yok herşeyi çok iyi zaten onlarda bunlara bakcaklar dedi. Allah sizlerede böyle güzel haberler almayı nasip etsin...
Bu arada önceden myom ameliyatı olduğum için sezeryanla doğum yapmalıymışım ve 38. haftada alınır dedi yani kızlar temmuz değilde haziran annesi olacakmışım gibi görünüyo ama kısmet bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?