2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin bebişin kaç aylık oldu cinsiyeti bellimi bu arada hangi şehirdesin ben ankaradayım

ben izmirdeyim canım. 19.haftadayım 18+3 sanırım bugün sağlık ocağına gittim tahlilerimi testlerimi gösterdim. ankarayı bilirim üniversite yıllarım ankarada geçti benim için çok özeldir.

elbebekgulbebek masallah prensese allah saglikla kucagina geldigi gune de gostersin insallah
allah gonlunke kini verdi darisi tum arkadaslara insallah
allah saglikla prensesini opup kokladigin gunleride hemen getirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...uz-anneleri-hediyelesiyor-4.html#post22998131 prensesinle seni hediyelesme topigine bekliyorum bende varim yazman yeter tatlim

ogluma daha bi kiz adayi geldi elbebekgulbebek teyzesi

merak etmiştim bende senin cinsiyetini allah gönlüne göre vermiş allaha şükür istediğin gibi sanada benziyormuş daha ne istersin ki

Sağolun kızlar darısı öğrenmeyenlerin başına... Tüm haber bekleyenleri aradım zaten çoğu kişi kesin kız diyodu ama hala inanamıyorum:) Rabbim herkese hayırlı evlatlar doğumlar nasip etsin...
Bende katılacağım tabiki hediyeleşmeye.

Ayy canım nasıl sevindim nasıl...
Hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Maşallah güzel kızına da sana da

ohh bebeğini görmüşsün ne güzel bnm daha 9 günüm var

ay iyi o zaman ya içim rahatladı ben de öyle abartmıyorum yerken ama almışım

canım üzülme sakın kesin değil sonuçta, gidecek misin peki 22. haftada Türkiyeye>?

kilo konusunda yakınız o zaman sevindim canım Valla annem hep diyordu cinsiyet bi belli olsun herşeyini alıcam diye cuma doktordan çıkınca aldı beni yanına benim de beğendiğim herbişisini aldı sağolsun dün de dedesi eksiklerini tamamladı park yatağını, anakucağını vs. şanslı velet

ay çok tatlısın cena yaaa aman kocalar da dengesiz oluyor öyle laf edilir miii

ohh maşallah cnmm prenses geliyor desene
kesinleşmeyen ben ve arsima var sanırım
bnm daha 9 gün var maleseff
ayrıntılı ultrasona 18. Haftadamı giriliyo yoksa sen cinsiyeti merak ettiğin için erken girdin cnm

kızlar 17. haftamdayım ve 3 kilo almışım şimdiye kadar normal mi sizce?
canım senınkı normal ben hıc almadm
canım gozun aydn cok sevndm gonlundkı olmasna darısıda bızlere

ohhh ne güzel hemen hemen herkes cinsiyetleri öğrenmiş:)))))) alışverişlerde tam gaz devam ediyo güle güle giysin yavrular
tahlilleri kötü çıkan arkadaşlar kendilerinide bebişlerinide üzmesinler Allah ın işi hiç belli olmuyor sağlıklı denilen bebekte sorun olabiliyo sorunlu bebekler sapasağlam doğabiliyo işimiz tamamen Allah a kalmış inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız
arsimaaaaaa ben malzemeleri aldım pembe battaniye için dün akşam başladım hatta ama biraz etamin işlemeyi unutmuşum çok ağır ilerliyorum bide model çok zormuş napcam:))))))))

kizlar kayserili kim var tv de kayseri yiyeccegi olan yyaglama diye bisi yapiyo lar
guzel bisimi izlerken bi anda canim cekti
daha dün yedim:) eşim kayserili annesi de mükemmel yapıyo ilk kuzeni yapmıştı delisi olmuştum! hatta dünden kalanlar duruyo ısıtınca da güzellğini ilk anki gibi olmasa da koruyo izmirde olsan da gelseydin bize...
ben demiştim sana rüyam çıktı işte... çok sevindim gönlündeki olunca insan çok başka mutlu oluyo resmen ağlayası geliyo o an

gözün aydın.. sana da bebişine de maşallah Nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…