2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

elbebek arkadaşım alıntı yapmışım cevap yazmamışım gözün aydın hayırlı olsun kızın

olur mu canım yaa iyi yapıyorsun bence

arkadaşlar benim saçlarım çok uzadı ve uzun zamandır platin olarak kullandığımdan rengini (şu anda k. rengi ve diplerden de kumral kendi rengi geliyor) çook yıprandı ne bakım yaptıysam toparlayamadım çok çirkin hissediyorum bu saçla kendimi kestirsem diyorum ama kimisi de hamile iken saç kestirilmez diyor. Biliyorum batıl inanç ama insan etkileniyor siz ne dersiniz?

Son düzenleme:

canim kizimda 2 defa kestirdim dunde gitim yine kestirdim
ben sira beklerken 3 hamile vardi kuafor salonunda bahtil inanclara inansaydik ne olurdu
sac kesmesile bebegin omru ne alaka 9 ay sac kesiilmese ne sekil kaliyo nede tip
sen allaha inan icini ferah tut git kestir istedigin gibi yap insanin ici aciliyo
esim sacini kestirmisinya havalarda gibisin diyo

Kızlar merhaba;

Bu sabah kalktım site içerisinde biraz yürüyüş yaptım çok iyi geldi, evde çamaşır falan derken biraz kalçamda ağrı oluştu kramp girer gibi.
Umarım sorun çıkmaz.
Bu arada İzmir Karşıyaka'da hem gebelik eğitimi hem de yoga yapabileceğim bir yer arıyorum. Bilen varsa paylaşabilir mi? Berbaer gideriz belki

Sabah kapı çaldı bir baktım kargo gelmiş, annem İstanbul'dan LCW'den salopet sipariş vermiş. Giydim üzerime, hem çok rahat hem çok şirin.
Lcw'nin sitesinde var, salopet arayanlar alabilirler, çünkü başka yerlerde 80 liradan falan başlıyor, hamilelik deyince hemen kazıklama moduna geçiyor pislikler.
38 beden almış annem oldu üzerime, ama 36'da alabilirmiş:)
Fotoğrafını da paylaşıyorum ki belki fikir olur sizlere...

Eklentiler

• $Resim 005i.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 39

canım bende kestirdim saçlarımı hiçde problem olmadı gerçektende batıl inanç o boşver bence
nasıl istiyorsan öyle yaptır sonuçta heleki bu zamanlarda insan biraz daha güzelmiym diye soruyor kendine
mutlu hissetmek istiyor bence kestir

kizlar kayserili kim var tv de kayseri yiyeccegi olan yyaglama diye bisi yapiyo lar
guzel bisimi izlerken bi anda canim cekti

ben kayseiliym yağlama nefis olur ..onun şebitini burda satıyolar binamızın altında var nostalji diye biyer tüm kayseri yemekleri hamur işleri bilmem o kokuların üstünde nasıl geçer hamilelik

iki gün önce kestirdim ve çok güzel etkilendim biçimsiz biçimsiz gezcek değilizya... kendini beğenince daha iyi hissedersin kaldı ki vücuda zararı olmayan her söylem batıl yani mantığı yok.

ayyy canım çok güzelmiş güle güle giy bende dün bir mağazada sordum 75 tl dedi
lcw ede gitmiştik ama orda göremedim ben belkide kalmamıştır internetten bakayım bende

ben kayseiliym yağlama nefis olur ..onun şebitini burda satıyolar binamızın altında var nostalji diye biyer tüm kayseri yemekleri hamur işleri bilmem o kokuların üstünde nasıl geçer hamilelik

tv de kayserili kadin kayseri yemekleri yapiyodu
oyle guzel yaptiki ah oglumda bende bayildik yarin yapcam artik insallah
oglum da basladi tine tepiklere aciktik simdi tavuk corbasi yapcam kizim esim bayiliyo

ne kadar şanslısın ya ye dur işte canın çektikçe mmm.... bana en yakın kayseri mutfağı şehiriçinden 1 saat uzaklıkta her zaman gidemiyorum ama yok böyle bi yağlama onlar da harika yapıyo. bi de kayserinin yağ mantısı varyaa o da manyak bi şey iyiki kayseriden evlenmişim diyorum

ben kendimede slopet istiyorum kzilar wikiden bakicam az daha karnim buyusun
oglumada istiyorum kanzda 24 tl di gecen cok hosuma gidiyo errkek bebekte
askili slopettler

slm kızlar! 15 gün tatilden sonra işe gitmek çok koydu yaa çok zor geçti bugün..

tuğçem
testinin sonucu güzel çıkmış hayırlı olsun cnm.. allah sağlıkla evladına kavuştursun inşallah herkesi.. bi daha hep güzel haberler al..

elbebekgülbebek senin de kızın hayırlı olsun cnm allah gönlündekini vermiş ne güzel..

aa kayseri gelinimisin canım sen?bizim buraların yemekleri çok güzel canım ama hep hamur işleri biliyosun yağ mantısınıda çok severim katmer su böreği neler neler var görsen ama dikkat etmeye çalışyorum ilk hamileliğmde 30 kilo aldım bunda dikkat ediyim bari 2 kilo aldım henüz ama inşallh böyle gider

kaynanan iyi heralde canım iyiki dediğine göre ben hamarat bir kayserili olarak kendim yoğurup kendim açıyorum canım yağ mantısınada bayılırım yemeklerden bahsetmeyin lütfen ne duysam canım istiyor benim

ayy haikaten ya bir arkadaş sormuştu ne yemeğiniz meşhur diye sayıyorum hepsi hamur işi

tv de kayserili kadin kayseri yemekleri yapiyodu
oyle guzel yaptiki ah oglumda bende bayildik yarin yapcam artik insallah
oglum da basladi tine tepiklere aciktik simdi tavuk corbasi yapcam kizim esim bayiliyo

yap canım inşallah beğenirsin ..tavuk çorbasını eşimde çok seviyo hergün yap yer ama ben bıktım bizim burda arabaşı çorbası diyolar ona
o minik tepikleri seviyim maşallah benimki henüz geriliyo sadece arada hissediyorum

hımm çok hoşmuş cnmmm güle güle kullan

Kızlar yemek isimlerini paylaşmasak
Canım çekti valla..
Burda kayseri mutfağıda yok...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…