- 10 Kasım 2011
- 493
- 72
- 118
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.721
ben kayserili olup hamarat olmayan bi ev hanımı görmedim henüz mutfakta çok başarılılar kaynanamı da bu yüzden seviyorum dermişimkaynanan iyi heralde canım iyiki dediğine göreben hamarat bir kayserili olarak kendim yoğurup kendim açıyorum canım yağ mantısınada bayılırım yemeklerden bahsetmeyin lütfen ne duysam canım istiyor benim
evet evet kayseriye gelin oldum erciyes eteğinde oldu düğünlerimden biriaa kayseri gelinimisin canım sen?bizim buraların yemekleri çok güzel canım ama hep hamur işleri biliyosun yağ mantısınıda çok severim katmer su böreği neler neler var görsen ama dikkat etmeye çalışyorum ilk hamileliğmde 30 kilo aldım bunda dikkat ediyim bari 2 kilo aldım henüz ama inşallh böyle gider
ayy haikaten ya bir arkadaş sormuştu ne yemeğiniz meşhur diye sayıyorum hepsi hamur işi
canim kizimda 2 defa kestirdim dunde gitim yine kestirdim
ben sira beklerken 3 hamile vardi kuafor salonunda bahtil inanclara inansaydik ne olurdu
sac kesmesile bebegin omru ne alaka 9 ay sac kesiilmese ne sekil kaliyo nede tip
sen allaha inan icini ferah tut git kestir istedigin gibi yap insanin ici aciliyo
esim sacini kestirmisinya havalarda gibisin diyo
canım bende kestirdim saçlarımı hiçde problem olmadı gerçektende batıl inanç o boşver bence
nasıl istiyorsan öyle yaptır sonuçta heleki bu zamanlarda insan biraz daha güzelmiym diye soruyor kendine
mutlu hissetmek istiyor bence kestir
iki gün önce kestirdim ve çok güzel etkilendimbiçimsiz biçimsiz gezcek değilizya... kendini beğenince daha iyi hissedersin kaldı ki vücuda zararı olmayan her söylem batıl yani mantığı yok.
Kızlar merhaba;
Bu sabah kalktım site içerisinde biraz yürüyüş yaptım çok iyi geldi, evde çamaşır falan derken biraz kalçamda ağrı oluştu kramp girer gibi.
Umarım sorun çıkmaz.
Bu arada İzmir Karşıyaka'da hem gebelik eğitimi hem de yoga yapabileceğim bir yer arıyorum. Bilen varsa paylaşabilir mi? Berbaer gideriz belki
Sabah kapı çaldı bir baktım kargo gelmiş, annem İstanbul'dan LCW'den salopet sipariş vermiş. Giydim üzerime, hem çok rahat hem çok şirin.
Lcw'nin sitesinde var, salopet arayanlar alabilirler, çünkü başka yerlerde 80 liradan falan başlıyor, hamilelik deyince hemen kazıklama moduna geçiyor pislikler.
38 beden almış annem oldu üzerime, ama 36'da alabilirmiş:)
Fotoğrafını da paylaşıyorum ki belki fikir olur sizlere...
değil mimantıcıyız biz benimde canım kayseri mantısı istiyo ama yapan yok ki
ilk bebek heyacanı bir başka oluyor bizde eşimle kızıma hamileyken geceleri hep hastaneydik merak edip özlüyorduk keyfini çıkar şimdi doğunca bazen kalsaydı karnımda dediğim zamanlar oldu kızına ben yollayım elbiseleri hediye olarak :)) kabul edersen tabi
geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun.
özlenmezmi walla tadı havası başkadır eskişehirin...ama bu kış çok soğuk eve hapsoldum sırf bu yüzden...evet fanatik oluruz esesliler:))):)) Ben de çok memnun oldum. Yalnız nedir bu Eskişehir'lilerdeki fanatiklik bilinmez. İlla ki bir yerlere bir taraflara es diye yazılacak :)) mesela Esk-İstBen de aynen doğma büyüme Eskişehir'liyim. Ve çok özlüyorum her ne kadar kuru ayazı şiddetli bir şehir olsa da hiç biryer yerini tutamıyor. Neyse yine görüşürüz inşaALLAH :)
Herkese günaydın
Gözün aydın canım
Gözün aydın canım
Gözün aydın canım
Geçmiş olsun canım
Gözün aydın canım
Geçmiş olsun canım sıkma canını
Çok tatlı ciciler bunlar güle güle kullanın
Gözün aydın canım
Gözün aydın canım
Gözün aydın canım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Her eve lazım:)
aynennn:))))
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Gözün aydın canım
prensesim geliyorrrrrr :))))) Allahıma sükürler olsun cinsiyetini öğrenebildik. darısı öğrenemeyenlerin başına olsun :)))
canım iyi günlerde kullansın bebişin inşallah pek şirinmiş
amin canımm teşekkürler:)))
canım hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Hapşucum biz dün dedesi ve anneannesi sağolsun geri kalan tüm eksiklerini tamamladık banyo küvetinden, kulaktan ateş ölçere, park yatağından uyku setine kadar Allah'ım çok şanslı bir bebek olacak dedim bu ne ilgi sevgi şimdiden dedesiAllah hepimizin evlatlarını sağlıkla kolaylıkla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi nasip etsin kızlar çok mutlu oluyorum tek bir çıtçıtlı body bile alsanız bakıp bakıp duruyorsunuz ona seviyorsunuz harika bir duygu
ohhh tuğçem gözün aydın çok sevindim
canım iyi günlerde kullansın tatlışın çook güzelbu arada banyo termometresi suyun mu sıcaklığını ölçüyor ortamın mı?
ben sadece su sıcaklığı için aldım canım hem bebiş suda oynar hemde sıcaklığı görürüm diye..
gözün aydın maviii:119:
hayırdır canım senin 2li 3lüde sorun mu çıkmıştı?
teşekkürler canımmerhaba hanımlar nasılsınızz keyifler bebişler nasıll ?biz iyiyiz oğlumlaa birazdan yürüyüşe çıkıcaz inşallahh hava süper burdaaa :) geçmişi de oku oku ancak bitirdimm alışveriş yapan herkess iyi günlerde kullansın inşallah .cinsiyetini öğrenmeye giden arkadaşımızda inşallah hayırlı haberlerle döner .birde 3 lü testii temiz çıkann tuğçe79 du sanırımm ne mıutlu herşey yolunda maşallahhh .meleksen sen arada link at kuzumm duyanlar duymayanlara duyursunlarr :) benden bukadarr allaha emanet olunnn öptüm sizi
Ekleyin bizi de listeye KIZIIMMMM olacak hayırlısıylaaa!
Çok mutluyum kızlar Rabbim gönlüme göre verdi ne kadar çok istiyodum biliyorsunuz inşallah sağsağlim dünyaya geldiği büyüdüğü günleride görürüm...
Dediğim gibi özel dr.a gittim 100 tl verdim ama değdi! Yarım saat inceledi bana fenalık geldi adama gelmedi:) Cinsiyeti hemen gördük dedim bence kız baktı gerçektende kız dedi bende gördüm bacak arasında herhangi bi çıkıntı yoktu gözlerim doldu sevinçten:) Çok güzel inceledi elleri ayakları parmakları çenesi bütün kemiklerine tek tek baktık, organları beyni falan maşallah sorunsuz, damarları kan akışı gayet iyi, bu ultrasonda 1 gün önde çıktı bebiş normal büyüyo. Ultrason 3-4 boyutluydu renklide açtı resmen bana benziyo yavrum oynayıp durdu heryerini gösterdi çok şükür. Dr hiç ayrıntılı ultrason için ist.a gitmene gerek yok herşeyi çok iyi zaten onlarda bunlara bakcaklar dedi. Allah sizlerede böyle güzel haberler almayı nasip etsin...
Bu arada önceden myom ameliyatı olduğum için sezeryanla doğum yapmalıymışım ve 38. haftada alınır dedi yani kızlar temmuz değilde haziran annesi olacakmışım gibi görünüyo ama kısmet bakalım...
ilk bebek heyacanı bir başka oluyor bizde eşimle kızıma hamileyken geceleri hep hastaneydik merak edip özlüyorduk keyfini çıkar şimdi doğunca bazen kalsaydı karnımda dediğim zamanlar oldu kızına ben yollayım elbiseleri hediye olarak :)) kabul edersen tabi
özlenmezmi walla tadı havası başkadır eskişehirin...ama bu kış çok soğuk eve hapsoldum sırf bu yüzden...evet fanatik oluruz esesliler:)))
teşekkürler canım
çok sevindim canııımmmm darısı başımızaaaa
kızlaaarrrr!!!özellikle beklenen doğum tarihi 30 temmuz diye söylenenlerrr!!! sizin bebeğiniz kaç haftalk?? benim şuanda son kontrole göre 14+5....siz hangi haftalardasınız?doktorum herşey normal diyor ama geridenmi gidiyoruz ki?çünkü herkese bakıyorum tüm temmuz annelerinin haftası fazla ve herkes cinsiyetini öğrenmiş vaziyette ben çokmu gerideyim? son regl tarihim 24 ekim kızlarr aynı durumda olanlarrr veya fikri olanlarrrr düşüncelerinizi söyleyin lütfennnn yoksa ben temmuz annesi değilmiyim kafam karıştııı:/bir dahaki kontrolümüz 20 şubatta olacak 16+3 te olacak nasipse ve cinsiyeti öğrenme umudundayımm....
canım bende senı uzun zamandır merak edıyordum hıcbırseyı takma kafana..hersey olacagına varıyor..bence burdan fazla uzaklasma burası da ınsana cok ıyı gelıyor...Slm kizlar, gecmisi pek okuyamadim, umarim herkes cok iyidir.
Ben Turkiye`den ayrildim, Baku`ye dondum. Annemi kardesimi yine ozlemeye basladim...
Turkiye`de doktora gittim bebisimle ilgili, Bana bakude verilen ilaclar taaa fii tarihinden kalan yetersiz ve degersiz ilaclarmis.
Ustelik devamli ictigim dusuk riskine karsi kullandigim ilac da aslinda zararliymis..Neyse boyle iste..
3 lu test pek iyi cikmadi sonucum, kan degerlerim cok yuksek cikti.. down deil de, bebegin omurgasiyla alakali olan bir sorundan kaynaklanan bir deger......22. haftaya kadar bekleyecez dedi doktorum, 22. haftada tekrar bakacaz...
Ama ben herseyi geride birakip dondum Baku`ye...
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin, bu gunlerde iyi degilim, belki yazamam sizlere ama umarim hersey gonlunuzce olur.
Ekleyin bizi de listeye KIZIIMMMM olacak hayırlısıylaaa!
Çok mutluyum kızlar Rabbim gönlüme göre verdi ne kadar çok istiyodum biliyorsunuz inşallah sağsağlim dünyaya geldiği büyüdüğü günleride görürüm...
Dediğim gibi özel dr.a gittim 100 tl verdim ama değdi! Yarım saat inceledi bana fenalık geldi adama gelmedi:) Cinsiyeti hemen gördük dedim bence kız baktı gerçektende kız dedi bende gördüm bacak arasında herhangi bi çıkıntı yoktu gözlerim doldu sevinçten:) Çok güzel inceledi elleri ayakları parmakları çenesi bütün kemiklerine tek tek baktık, organları beyni falan maşallah sorunsuz, damarları kan akışı gayet iyi, bu ultrasonda 1 gün önde çıktı bebiş normal büyüyo. Ultrason 3-4 boyutluydu renklide açtı resmen bana benziyo yavrum oynayıp durdu heryerini gösterdi çok şükür. Dr hiç ayrıntılı ultrason için ist.a gitmene gerek yok herşeyi çok iyi zaten onlarda bunlara bakcaklar dedi. Allah sizlerede böyle güzel haberler almayı nasip etsin...
Bu arada önceden myom ameliyatı olduğum için sezeryanla doğum yapmalıymışım ve 38. haftada alınır dedi yani kızlar temmuz değilde haziran annesi olacakmışım gibi görünüyo ama kısmet bakalım...
Kayserili değiliz ama Mantı severizvar mı şöyle orijinal bir mantı tarifi, belki hamaratlığımız tutar da yaparız
ıyı gunler kızımın teyzelerıne..bız 3lü test ıstemedgımızden doktor bıze baska tahlıller wermıstı bugun aldık cok sukur herseyı cok temız..doktorumuz bıde altlı ve karından olmak üzere muayene ettı bızı suyumuz vs ıcın maasallah cok ıyıymıs kızım..kıpır kıpırdı ııce actı bacaklarınıda artık kesın kızce:)Allahım herkesın yüzünü güldürsün ınsallah
Kayserili değiliz ama Mantı severizvar mı şöyle orijinal bir mantı tarifi, belki hamaratlığımız tutar da yaparız
14+5 dediğin ultrason ölçümüne göre miydi cnm?? bence geriden gelmiyorsun seninle aramızda 3-5 gün var.. ben bi gittim 1 hafta önden gidiyordu bebek, bi gittim tam haftasıyla uyumluydu yani o anki ölçümün hassaslığına göre değişiyor ultrason ölçümü. doktorun normal olmayan bişey demediyse endişelenme derim.. cinsiyet öğrenmek de şans meselesi yao an bebişin konumu denk gelirse görüyorsun.. benim 13. haftadaydı sanırım çok net gördük kesin erkek dedi doktorun biri ( meraktan gitmiştim ) ama kendi doktoruma gittim haftasonu, cinsiyeti bildiğimi çaktırmadım kızmı erkekmi diye sordum o kadar inceledi 4 boyutluda bile ama bebeğin pozisyonu uygun değil göremiyorum kordondan dedi biraz daha merak edin bi dahakine söyleriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?