2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kaynanan iyi heralde canım iyiki dediğine göre ben hamarat bir kayserili olarak kendim yoğurup kendim açıyorum canım yağ mantısınada bayılırım yemeklerden bahsetmeyin lütfen ne duysam canım istiyor benim
ben kayserili olup hamarat olmayan bi ev hanımı görmedim henüz mutfakta çok başarılılar kaynanamı da bu yüzden seviyorum dermişim
evet evet kayseriye gelin oldum erciyes eteğinde oldu düğünlerimden biri çok güzel oldu farklı kültürle buluşmak istiyodum zaten hep:) hepsi hamur işi cidden orda yaşasaydım ben de epey kilo alırdım diye düşünüyorum kadın 15 tatilde bi geldi bana kaybettiğim 4 kilonun ikisini geri kazandırdı...
ayy haikaten ya bir arkadaş sormuştu ne yemeğiniz meşhur diye sayıyorum hepsi hamur işi

iki gün önce kestirdim ve çok güzel etkilendim biçimsiz biçimsiz gezcek değilizya... kendini beğenince daha iyi hissedersin kaldı ki vücuda zararı olmayan her söylem batıl yani mantığı yok.

ay sağolun kızlar hemen akşam kestiriyorum gidip

canım çok şirin gerçekten güle güle kullan

Slm kızlar
çok sık giremiyorum buraya herkes cinsiyet öğrenmeye başlamış maşallah
bende artık bol bol hareket hissetmeye başladım artık bariz bebek hareketi yani doktorda onayladı zaten çok kıpırdak bir kızım olacak sanırım :)

Bu mesajını yeni okudum benim için bir sakıncası yok hediyenin, ama bende sana bir hediye gönderirsem olur
henüz 100 mesajı aşamadığım için özelden mesaj atamıyorum.senin için de uygunsa bana özelden e-mail adresini yaz.çok teşekkür ederim ilgin için...

özlenmezmi walla tadı havası başkadır eskişehirin...ama bu kış çok soğuk eve hapsoldum sırf bu yüzden...evet fanatik oluruz esesliler:)))

prensesim geliyorrrrrr :))))) Allahıma sükürler olsun cinsiyetini öğrenebildik. darısı öğrenemeyenlerin başına olsun :)))

teşekkürler canım

çok sevindim canııımmmm darısı başımızaaaa

kızlaaarrrr!!!özellikle beklenen doğum tarihi 30 temmuz diye söylenenlerrr!!! sizin bebeğiniz kaç haftalk?? benim şuanda son kontrole göre 14+5....siz hangi haftalardasınız?doktorum herşey normal diyor ama geridenmi gidiyoruz ki?çünkü herkese bakıyorum tüm temmuz annelerinin haftası fazla ve herkes cinsiyetini öğrenmiş vaziyette ben çokmu gerideyim? son regl tarihim 24 ekim kızlarr aynı durumda olanlarrr veya fikri olanlarrrr düşüncelerinizi söyleyin lütfennnn yoksa ben temmuz annesi değilmiyim kafam karıştııı:/bir dahaki kontrolümüz 20 şubatta olacak 16+3 te olacak nasipse ve cinsiyeti öğrenme umudundayımm....

ıyı gunler kızımın teyzelerıne..bız 3lü test ıstemedgımızden doktor bıze baska tahlıller wermıstı bugun aldık cok sukur herseyı cok temız..doktorumuz bıde altlı ve karından olmak üzere muayene ettı bızı suyumuz vs ıcın maasallah cok ıyıymıs kızım..kıpır kıpırdı ııce actı bacaklarınıda artık kesın kızce:)Allahım herkesın yüzünü güldürsün ınsallah

Asilllacığım sanırım zor bir hamilelik geçirmiştin. bende bugün bir tanıdığımı ziyaret ettim.daha 8.haftasında ve nerdeyse hamileliğinin başından beri hiçbrşey yiyememiş bir sürü serum vermişler hala da veriyorlar. ben başından beri çok rahatım ufak tefek rahatsızlıkları saymazsak.

14+5 dediğin ultrason ölçümüne göre miydi cnm?? bence geriden gelmiyorsun seninle aramızda 3-5 gün var.. ben bi gittim 1 hafta önden gidiyordu bebek, bi gittim tam haftasıyla uyumluydu yani o anki ölçümün hassaslığına göre değişiyor ultrason ölçümü. doktorun normal olmayan bişey demediyse endişelenme derim.. cinsiyet öğrenmek de şans meselesi ya o an bebişin konumu denk gelirse görüyorsun.. benim 13. haftadaydı sanırım çok net gördük kesin erkek dedi doktorun biri ( meraktan gitmiştim ) ama kendi doktoruma gittim haftasonu, cinsiyeti bildiğimi çaktırmadım kızmı erkekmi diye sordum o kadar inceledi 4 boyutluda bile ama bebeğin pozisyonu uygun değil göremiyorum kordondan dedi biraz daha merak edin bi dahakine söyleriz dedi

canım bende senı uzun zamandır merak edıyordum hıcbırseyı takma kafana..hersey olacagına varıyor..bence burdan fazla uzaklasma burası da ınsana cok ıyı gelıyor...

canımmmmmmmm cok sevındım maasallah Allah gönlune göre verdı..kızce gelıyor demek

maşallah ikinize de çok sevindim cnm, inşallah hep böyle güzel haberler alırsın

Kayserili değiliz ama Mantı severiz var mı şöyle orijinal bir mantı tarifi, belki hamaratlığımız tutar da yaparız

milletin ağzı sulandı ama anlatmadan yapamayacam.. bizim de meşhur mantılarımız var balıkesirde.. saçaklı mantı ve kocakulak mantısı var mesela..
Morbiber - Kocakulak Mantısı
yapmak isteyenlere buyrun tarifi.. biraz zahmetli ama uğraştığına değiyor olsa da yesek

Kayserili değiliz ama Mantı severiz var mı şöyle orijinal bir mantı tarifi, belki hamaratlığımız tutar da yaparız

bilmiyorum ne kadar orjinal gelir ama bizde sucuklu mantı yaparız mesela eşim hiç bilmiyormuş artık sadece onu yaptırıyor bana ilk evlendiğim zamanlar mantı yapa mantı yapa bıkmıştım :)

evet canım ultrason ölçümüne göre diyorum sen neye göre hesaplıyorsun?anladım canım ozaman dediğin gibi ultrasona göre değişiyo..walla içim rahatladı inşallah görürüm cinsiyeti zaten 20 şubatta göstermezse diye bide 22 şubata aldım randevu,çünkü bulunömuyo bi türlü::))))inşallah benim bıdık gösterir görürüz:))) çok sağol canımm içimi rahatlattınn şimdi yemeğe oturucam bişiler yemeye çalışcam innşallaaah:)))sonrada dişçiye saat 20:30da randevum var belki gelirim gelemezsemde sonra artık..görüşürüz kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…