2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bişey sordum ama neden kimse cevap vermediki

sayfalar çok çabuk değişiyor ondan olabilir cnm, fark edilmemiştir. benim de yazdıklarım hep havada kalıyor kimse iplemiyor gibi hissediyo insan arada denk gelirse bir iki cvp geliyo işte.. ben yaptırmadım, ikili iyi çıkınca yaptırmaya gerek yok dedi doktorum ama bildiğim kadarıyla 19-20 haftada falan yapılıyo genelde

facede gunun resmi hosuma giti sizede gosterim dedim kizlar
ne hizli kadinim ben ya yemelkler hazir kizim resim ciziyo bende size bakip simdi camasirlari sericem

kızlaaarrrr!!!özellikle beklenen doğum tarihi 30 temmuz diye söylenenlerrr!!! sizin bebeğiniz kaç haftalk?? benim şuanda son kontrole göre 14+5....siz hangi haftalardasınız?doktorum herşey normal diyor ama geridenmi gidiyoruz ki?çünkü herkese bakıyorum tüm temmuz annelerinin haftası fazla ve herkes cinsiyetini öğrenmiş vaziyette ben çokmu gerideyim? son regl tarihim 24 ekim kızlarr aynı durumda olanlarrr veya fikri olanlarrrr düşüncelerinizi söyleyin lütfennnn yoksa ben temmuz annesi değilmiyim kafam karıştııı:/bir dahaki kontrolümüz 20 şubatta olacak 16+3 te olacak nasipse ve cinsiyeti öğrenme umudundayımm....[/QUOTE]

Canım hiç tedirgin olma.
22 Temmuz olarak gözüküyor doğum tarihim.
13 Ocak'ta 1 hafta önde gözüküyordu bebişim. Ben önde oluşunu hesaplamadan hesaplıyorum hala, ileri geri oynayabilir diye...
Şuan 16+1 im fakat en son ultrason hesaplamasına göre hesaplarsam 17+1 oluyorum.
Kafan karışmasın.
Benimde son regl tarihim 16 Ekim.

çok saol cnmmm bakalım doktorumuz neyi uygun görcek

canım içini ferah tut.kötü düşünme.Allaha emanet bebişler

arada oluyor kızlar bende aynı şeyden muzdaribim arada kaynıyor

çok sevindim. Allah sağlıkla kucaüına almak nasip etsin.

canım ben de çok sevindim arka arkaya iki tane güzel haberini aldım. kızıma bir arkadaş daha geldi

Kızlar 3 lü tarama hangi haftalar içinde yapılıyor ....

bana 16. haftada yaptı üçlü test

gözün aydın canım maşallah bebişine

Bişey sordum ama neden kimse cevap vermediki

canım 16-20 haftalar arası yapılıyor

benim sat 10.10.2011 ama sata göre 1 hafta geriden gidiyoruz başından beri normalde doğum tarihim 17 temmuz olması gerekirken 23ü olacak gibi görünüyor böyle giderse

Son düzenleme:

canim kesemizi gormeye gitigimizde bizim sipada 1 hafta geri gidiyodu
sonra kalp atisina gitik tam gununde cikiyodu oglum
11 hafta 3 gunde gitik 12hafta 1 gun cikti 5 gun ileri gidiyodu

gecen 18 hafta da gitik 18 hafta 3 gun cikti 8 gune cikti ileri gitmisi
doktor cok iyi gidiyo iyi besleniyosun dedi cok meyve peyaz peynir falan yiyorum
dedim meyve cokta yeme kilo aldirir dedi ama bebegimin gelisimi iyi olsun
ben kilolari alayim 18 haftada 300 gram ciktik kizim 21 haftada 460 gramdi
10 marta renkli taramaya randevu alsam diyorum

merhaba güzel annişler iki şey sorsmak istıyorum sizlere 1.cisi çatlak olusmasını önlemek ıcın ne kullanıyosunuz varmı tavsıye ettıgıınız bı krem 2.sıde ben 4bucuk aylık hamıleyım su an rahim kasılmasımıdır garip garip ufak sızılar hıssedıyorum ne olabılır bı fikriniz varmı rahım kasılmaları bu aylarda başlıyomu kine?

Son düzenleme:
merhaba güzel annişler 3 soru sormak ıstıyorum.ben 4bucuk hamıleyım su anda bugun garıp garıp kasılmamı artık adına ne dıyebılırım bılmıyorum ufak sızılar hıssettım bu aylarda baslarmı rahım kasılmaları acaba?bir de çatlak önlemek ıcın tavsıye ettıgınız bı krem varmı acaba ?bir de ben 2li test yaptırdım fakat 3lu test yaptırmadım doktor önerıyorum ama sız bılırısnız yaptırmaydabılırsınız dedı sızın doktorlarda aynı seyı söyledımı acaba?

cnm kasılmaların abısey dıyemıyecegım benımde pıt pıtlarım oluo bebısımı hıssedıyorum yavas yavas ama senınkı nedır bılmıyorum.Krem olaraka catlak kremı ben lıerac kullanıyorum cokta memnunum jel halınde fıyatıda 50 gıbı bısıydı sanırım hayırlamıyorum.3lu teste gelıncede ben yaptırdım sonuclarım temız cıktı doktorum yaptırman taraftarıyım dedı ıcerdekı gelısımle ılgılı bı sıkıntı olursa gormek acısından.Belkı genetık acıdan bır sıkıntı yok ama ıcerde gelısırken bı problem olabılır gıbı dusundu heralde bılmıyorum..

anladım canım sagol hanı allah korusun bı durum olsa bu saatten sonra aldıracakmıyız dıye dusunerekten gerek görmedık ne bılıyım bı dahakı ay bebısımın organlaarı ıncelencek allahım eksıksız versın ınsallah cumlemızınkınıde

tatlim kasilma dedigin damarlarin karninin gevsemesidir buyudugu icin cok az agri gibi
hisediliyo kasilmalar gevsemeden olur ufak diye okumustum yani canini siikma cok normal
bebekler buyuyo ve gevsiyo damarlar ic kisim

kasılmalar rahim büyüdüğünden olabilir diyorlar ama yine de bi sormak lazım doktora belki farklı birşeydiir. ben krem almadım doktor sen bilirsin dedi, herkesin cildinin elastikliği farklı olurmuş. bazen ne sürersen sür illaki çatlarmış bazen de hiç bişey kullanmazsan bile hiç çatlağın olmazmış.. yani biraz şans meselesi. ben yine de jhnsnbaby nin bebe yağını aldım onu kullanıyorum. bakalım şimdilik karnım büyümeye başladı ama çatlak yok çok şükür ileride ne olur bekleyip göreceğiz testleri de her doktor farklı bi yol izliyo bazıları 2liyi yapınca diğerlerine gerek görmüyo bazıları hepsini yaptırıyo, doktoruna ve sana kalmış bi tercih. ben sadece 2li test yaptırdım. diğerlerine gerek yok dedi doktorum. bende düşünmüyorum uaptırmayı..

temmuzda dogum yapacak öğretmen anniş varmı varsa doğum izinlerimiz konusunda fikir paylaşmak danısmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm..

mrb canım sagol çatlaklar konusunda ilk öncelık kalıtsallıık annede ablada teyzede varsa ne sürersen sür çatlarmıs onun dısında kımsede yoksa sende de olmama ıhımalı cok yuksek ikincısıde bol bol su ıcmek ve dengelı beslenmek inşallah vucudumuz bozulmaz ama cokta önemlı degıl bu mınık guzucuklarımız ıcın çatlasın varsın saglıklı olsunlarda canım sen kacıncı haftadasın

tatlim kasilma dedigin damarlarin karninin gevsemesidir buyudugu icin cok az agri gibi
hisediliyo kasilmalar gevsemeden olur ufak diye okumustum yani canini siikma cok normal
bebekler buyuyo ve gevsiyo damarlar ic kisim

çok teşekkurler tatlım bugun baya üşüdüm okulda belkıde ondandır ayaklarımıda üşüttüm halıyle olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…