- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #12.741
Bişey sordum ama neden kimse cevap vermediki
sayfalar çok çabuk değişiyor ondan olabilir cnm, fark edilmemiştir. Benim de yazdıklarım hep havada kalıyor kimse iplemiyor gibi hissediyo insanArada denk gelirse bir iki cvp geliyo işte.. Ben yaptırmadım, ikili iyi çıkınca yaptırmaya gerek yok dedi doktorum ama bildiğim kadarıyla 19-20 haftada falan yapılıyo genelde
Slm kizlar, gecmisi pek okuyamadim, umarim herkes cok iyidir.
Ben Turkiye`den ayrildim, Baku`ye dondum. Annemi kardesimi yine ozlemeye basladim...
Turkiye`de doktora gittim bebisimle ilgili, Bana bakude verilen ilaclar taaa fii tarihinden kalan yetersiz ve degersiz ilaclarmis.
Ustelik devamli ictigim dusuk riskine karsi kullandigim ilac da aslinda zararliymis..Neyse boyle iste..
3 lu test pek iyi cikmadi sonucum, kan degerlerim cok yuksek cikti.. down deil de, bebegin omurgasiyla alakali olan bir sorundan kaynaklanan bir deger......22. haftaya kadar bekleyecez dedi doktorum, 22. haftada tekrar bakacaz...
Ama ben herseyi geride birakip dondum Baku`ye...
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin, bu gunlerde iyi degilim, belki yazamam sizlere ama umarim hersey gonlunuzce olur.
sayfalar çok çabuk değişiyor ondan olabilir cnm, fark edilmemiştir. benim de yazdıklarım hep havada kalıyor kimse iplemiyor gibi hissediyo insanarada denk gelirse bir iki cvp geliyo işte.. ben yaptırmadım, ikili iyi çıkınca yaptırmaya gerek yok dedi doktorum ama bildiğim kadarıyla 19-20 haftada falan yapılıyo genelde
merhabalarrr :) şimdi doktordan geldik 3'lü tarama tesitimiz temiz çıktı gayet iyi görünüyo dedi doktorumuz.bide bir haftadır hastaydım çok öksürüyordum korkmuştum bişey olur mu ki diye artık öksürünce batıyordu karnım.ama hiç bir sorun yok dedi doktor içim öyle rahatladı ki anlatamam bide oğluşumu görmek çok iyi geldi bana :)
Ekleyin bizi de listeye KIZIIMMMM olacak hayırlısıylaaa!
Çok mutluyum kızlar Rabbim gönlüme göre verdi ne kadar çok istiyodum biliyorsunuz inşallah sağsağlim dünyaya geldiği büyüdüğü günleride görürüm...
Dediğim gibi özel dr.a gittim 100 tl verdim ama değdi! Yarım saat inceledi bana fenalık geldi adama gelmedi:) Cinsiyeti hemen gördük dedim bence kız baktı gerçektende kız dedi bende gördüm bacak arasında herhangi bi çıkıntı yoktu gözlerim doldu sevinçten:) Çok güzel inceledi elleri ayakları parmakları çenesi bütün kemiklerine tek tek baktık, organları beyni falan maşallah sorunsuz, damarları kan akışı gayet iyi, bu ultrasonda 1 gün önde çıktı bebiş normal büyüyo. Ultrason 3-4 boyutluydu renklide açtı resmen bana benziyo yavrum oynayıp durdu heryerini gösterdi çok şükür. Dr hiç ayrıntılı ultrason için ist.a gitmene gerek yok herşeyi çok iyi zaten onlarda bunlara bakcaklar dedi. Allah sizlerede böyle güzel haberler almayı nasip etsin...
Bu arada önceden myom ameliyatı olduğum için sezeryanla doğum yapmalıymışım ve 38. haftada alınır dedi yani kızlar temmuz değilde haziran annesi olacakmışım gibi görünüyo ama kısmet bakalım...
Kızlar 3 lü tarama hangi haftalar içinde yapılıyor ....
ıyı gunler kızımın teyzelerıne..bız 3lü test ıstemedgımızden doktor bıze baska tahlıller wermıstı bugun aldık cok sukur herseyı cok temız..doktorumuz bıde altlı ve karından olmak üzere muayene ettı bızı suyumuz vs ıcın maasallah cok ıyıymıs kızım..kıpır kıpırdı ııce actı bacaklarınıda artık kesın kızce:)Allahım herkesın yüzünü güldürsün ınsallah
çok sevindim. Allah sağlıkla kucaüına almak nasip etsin.
Canım ben de çok sevindim arka arkaya iki tane güzel haberini aldım. Kızıma bir arkadaş daha geldi
Bana 16. Haftada yaptı üçlü test
gözün aydın canım maşallah bebişine
Bişey sordum ama neden kimse cevap vermediki
kızlaaarrrr!!!özellikle beklenen doğum tarihi 30 temmuz diye söylenenlerrr!!! sizin bebeğiniz kaç haftalk?? benim şuanda son kontrole göre 14+5....siz hangi haftalardasınız?doktorum herşey normal diyor ama geridenmi gidiyoruz ki?çünkü herkese bakıyorum tüm temmuz annelerinin haftası fazla ve herkes cinsiyetini öğrenmiş vaziyette ben çokmu gerideyim? son regl tarihim 24 ekim kızlarr aynı durumda olanlarrr veya fikri olanlarrrr düşüncelerinizi söyleyin lütfennnn yoksa ben temmuz annesi değilmiyim kafam karıştııı:/bir dahaki kontrolümüz 20 şubatta olacak 16+3 te olacak nasipse ve cinsiyeti öğrenme umudundayımm....
canım 16-20 haftalar arası yapılıyor
benim sat 10.10.2011 ama sata göre 1 hafta geriden gidiyoruz başından beri normalde doğum tarihim 17 temmuz olması gerekirken 23ü olacak gibi görünüyor böyle giderse
merhaba güzel annişler 3 soru sormak ıstıyorum.ben 4bucuk hamıleyım su anda bugun garıp garıp kasılmamı artık adına ne dıyebılırım bılmıyorum ufak sızılar hıssettım bu aylarda baslarmı rahım kasılmaları acaba?bir de çatlak önlemek ıcın tavsıye ettıgınız bı krem varmı acaba ?bir de ben 2li test yaptırdım fakat 3lu test yaptırmadım doktor önerıyorum ama sız bılırısnız yaptırmaydabılırsınız dedı sızın doktorlarda aynı seyı söyledımı acaba?
merhaba güzel annişler 3 soru sormak ıstıyorum.ben 4bucuk hamıleyım su anda bugun garıp garıp kasılmamı artık adına ne dıyebılırım bılmıyorum ufak sızılar hıssettım bu aylarda baslarmı rahım kasılmaları acaba?bir de çatlak önlemek ıcın tavsıye ettıgınız bı krem varmı acaba ?bir de ben 2li test yaptırdım fakat 3lu test yaptırmadım doktor önerıyorum ama sız bılırısnız yaptırmaydabılırsınız dedı sızın doktorlarda aynı seyı söyledımı acaba?
kasılmalar rahim büyüdüğünden olabilir diyorlar ama yine de bi sormak lazım doktora belki farklı birşeydiir. ben krem almadım doktor sen bilirsin dedi, herkesin cildinin elastikliği farklı olurmuş. bazen ne sürersen sür illaki çatlarmış bazen de hiç bişey kullanmazsan bile hiç çatlağın olmazmış.. yani biraz şans meselesi. ben yine de jhnsnbaby nin bebe yağını aldım onu kullanıyorum. bakalım şimdilik karnım büyümeye başladı ama çatlak yok çok şükür ileride ne olur bekleyip göreceğiztestleri de her doktor farklı bi yol izliyo bazıları 2liyi yapınca diğerlerine gerek görmüyo bazıları hepsini yaptırıyo, doktoruna ve sana kalmış bi tercih. ben sadece 2li test yaptırdım. diğerlerine gerek yok dedi doktorum. bende düşünmüyorum uaptırmayı..
tatlim kasilma dedigin damarlarin karninin gevsemesidir buyudugu icin cok az agri gibi
hisediliyo kasilmalar gevsemeden olur ufak diye okumustum yani canini siikma cok normal
bebekler buyuyo ve gevsiyo damarlar ic kisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?