2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benmde normalde haftaya olmasi lazimdi ayrintili ulturasonun ama brn gecen hafta crsba gunu yaptirdim uclu taramada bi problem cikti .....

canım doktorumun soyledıgı 2 li testin guvenırlılıgı %95 miş 3 lünün ise %65 onedenle fazla dert etme 3lü testi . meraktan soruyorum 3lüde ne cıktı degerlerın.

canım doktorumun soyledıgı 2 li testin guvenırlılıgı %95 miş 3 lünün ise %65 onedenle fazla dert etme 3lü testi . meraktan soruyorum 3lüde ne cıktı degerlerın.

Acik spina bifida degeri ysni bel acikligi var dedi ama ayrintilida gayet normaldi bebek hatta tum olcumleri haftasina uyumluydu ... Hatta dr bile sasrdi normakde haftasiyla 1-1,5. Hafta fark olmasina bile normal dioruz senin bebegin masallah gayet normal dedi .....

Son düzenleme:
günaydın güzel annecikler dün cinsiyetimizi öğrendik bir prenses daha geliyor doktorumuz herşeyi güzel dedi 15cm boyumuz var 150 grmız teyzeleri
darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşların başına

Günaydın hanımlar
Bugün nasılsınız
Kar yağışı aldı başını gitti yine Balkanlardan gelen hava ile Trakya olarak sanırım ilk biz karşılaştık

Bi baska forumda bi arkadas paylasmis dikkatimi cekti sizlede paylasayim dedim

Günaydın güzel anneler ve bebişleri

İstanbul'da karlı bir güne uyandık yine:) bebişler bereketleriyle mi geliyorlar ne:)

Son düzenleme:
günaydın fıstık hala 100 mesaj için ugraşıyorum ... ayyy güldüm sabah sabah keşke bizde tavuklar gibi yumurtadan çıkarsak

Hay Allah ya ama azimliyiz 100ü bulacağız inşallah dert değil nasılsa önümüzde daha zaman var ,ayrıca burada muhabbet gerçekten tatlı oluyor aynı şehirde olsaydık toplanırdık koca göbekliler toplantısı yapardık.

hapsuu canım cok güzel haberlerını almıssın gözünaydın..senın bebıs nazlı:)
canım dıkkat et kendıne sakn bıseler kaldırma..bırak oldugu kadar yapılır
Günaydınlarrrr güzel Anneler ve şirin Bebişleri Eki Görüntüle 342304
bayıldımmmm:)
günaydın güzel annecikler dün cinsiyetimizi öğrendik bir prenses daha geliyor doktorumuz herşeyi güzel dedi 15cm boyumuz var 150 grmız teyzeleri
darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşların başına

maasallah kızce gelıyorrr

günaydın 2012 temmuzunun güzel annelerı güzel meleklerı...hava buzzzzz herkes dıkkat etsın kendıne bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…