- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.081
Benmde normalde haftaya olmasi lazimdi ayrintili ulturasonun ama brn gecen hafta crsba gunu yaptirdim uclu taramada bi problem cikti .....
Bebis cokkkk sekerrr
canım doktorumun soyledıgı 2 li testin guvenırlılıgı %95 miş 3 lünün ise %65 onedenle fazla dert etme 3lü testi . meraktan soruyorum 3lüde ne cıktı degerlerın.
Günaydın..
Güzel günler diliyorum herkese..
Hamile olup bebişinin hareketlerini farketmeye başlayan arkadaşlarım, bir belgeselden öğrendiğim bir bilgiyi aktarmak istedim şimdi sizlere.
Malum bebeklerin çoğu doğduktan sonra geceleri sı sık uyanıyorlar. Bu belgeselde bunun nedenini açıklamışlardı beimde çok hoşuma gitmişti.
Şimdi bebekler anne karnında genellikle sabah ve gündüzleri uyurlarmış. Anne gün içinde hareketli olduğu için o hareketler onları sallarmış gibi bir etki yapar
ve rahatça uyumalarını sağlarmış. Ne zamanki anne akşam olup yatağa girse veya hareketleri azalsa sallantı durduğu için uyanıp harekt etmeye başlarmış.
Bu nedenle de gebe anneler bebeklerinin hareketlerini en çok gece yattıklarında veya istirahat ederken farkederlermiş.
Hali ile bebecikler doğduktan sonra da anne karnındaki alışkanlıklarından dolayı gündüz uyumaya gece uyanık olamay yatkın olurlarmış ve bunun onların beyninde değişmesi vakit alabilirmiş.
O yüzden bebişim oynamadı diye endişelenmeyin, kendileri keyif yapıyorlar kuvvetle muhtemel. :))
günaydın güzel annecikler dün cinsiyetimizi öğrendik bir prenses daha geliyor doktorumuz herşeyi güzel dedi 15cm boyumuz var 150 grmız teyzeleri
darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşların başına
Benim bu paylaşımıma ve çizelgeme bakarsanız kendinizi tavuk kümesindeymiş gibi hissebelirsiniz
az evvel listemize baktım da balıkesir ve bursaya erkek yağacak bu yazbizim oğlanlar kız sıkıntısı yaşayacak galiba
günaydın fıstık hala 100 mesaj için ugraşıyorum ... ayyy güldüm sabah sabah keşke bizde tavuklar gibi yumurtadan çıkarsak
Ben veririm kızımı Balıkesir ya da Bursa'ya
Kendim Bursa eşim Balıkesir'den
hapsuu canım cok güzel haberlerını almıssın gözünaydın..senın bebıs nazlı:)Günaydın kızlar nasılsınız ben cok iyiyim dün kontrolum vardı bebeişim cok iyi yaramaz kıpır kıpırdı ama kadar acyaip yatıs pozisyonu vardı ki anlatamam basının tepesini gördük ayaklarınıda havaya dikmiş sımsıkı kapatmıs tabii cinsiyetini öğrenemedik göstermedi doktor baya bir ugrastı ama namuslu cıktı benimkisi göstermiyo :) 12 testimizin sonuclarının cok iyi olmasından dolayı 3lü teste gerek yok ama isterseniz yaparız dedi 2 li testin kesinirliği %95 miş 3 lü testinde %65 kesinirliği varmıs o nedenle yaptırmama kararı aldık esimle 2 hafta sonra tekrar doktora gıdeceyız detaylı ultrs. için bize kağıt verecekmiş 20 yada 21 haftada yaptırırsınız dedi heycanla onu bekliyorum belki gösteriri artık o zamana :)
canım dıkkat et kendıne sakn bıseler kaldırma..bırak oldugu kadar yapılırgünaydın kızlar nasılsınız. bebişler nasıl...ben ve kızm iyiyiz ama taşınıyoruz evi toparlıyorum hafta sonu taşınacağız dua edin inşallah sorunsuz geçer zor geçecek dışarısı çok soğuk inşallah haftasonu iyi olur hava....
bayıldımmmm:)Günaydınlarrrr güzel Anneler ve şirin BebişleriEki Görüntüle 342304
günaydın güzel annecikler dün cinsiyetimizi öğrendik bir prenses daha geliyor doktorumuz herşeyi güzel dedi 15cm boyumuz var 150 grmız teyzeleri
darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?