2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gönül ister tüm temmuz anneleri ile toplanmak..Biz Ankara'daki temmuz anneleri toplanmayı düşünüyoruz bakalım..

günaydın güzel annecikler dün cinsiyetimizi öğrendik bir prenses daha geliyor doktorumuz herşeyi güzel dedi 15cm boyumuz var 150 grmız teyzeleri
darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşların başına

yaşasıııııınnnn kızıma bir arkadaş daha geliyor kızçemee Maşallahh prensesine

ooo terbiyeli kuzu buuu
olsun cnm herşey güzelmiş varsın 1 ay sonra göstersin paşamız ( ağzımdan bu çıktııı acap paşamı geliyo )

tünaydın bu arada herkesler iidir inşallah

günaydın herkeslereeee

ohh çok şükür herşey normal tatlişim gözün aydın
benimkide edepli çocuk
yarın edepsizlik yapmasını bekliyorum artık :)

kızlar sizlere bir sorum olacak.. erkek bebekler kızlara göre daha erken hissedilir derlerya.. ben bebeğimi hissediyorum sanırım artık. tatlı şeyler ve meyve yediğimde daha net oluyo hatta hareketler. ama burada herkes hissetmek için daha erken diyor bana. sizce de erken mi?? gaz hareketine benzemiyor ama ya çok farklı resmen içimde dönüyor 3-5 saniye. sizler ilk kaçıncı haftalarda hissettiniz acaba.

benim kuzenimde erkek bebek bekliyordu , 16. haftada hissetmişti senin gibi

normal bence bebek haraketidir , heleki zayıfsan daha da normal hissetmen.benimde 16. haftada başladı kız gerçi ama =)

günaydın herkeslereeee

ohh çok şükür herşey normal tatlişim gözün aydın
benimkide edepli çocuk
yarın edepsizlik yapmasını bekliyorum artık :)

ay canım inşallah seninki biraz edepsiz olurda öğrenirsiniz benimki pek bi edepliydi acmadı 20 haftaya kaldı :)

gunaydin kizlar hava soguk diye yataktan 10.30 ciktim kizimda yataga yanima gelip leptoptan cizgi filim izledi ama ben yatakta duruyorum diye bu defa icimdeki pasa icimi itip durdu kalkta ye bisi anne diye oysa sabah 6 da esimle yemistim az bisiler gecekten 20 haftada cok guclendi itmesi

hapsu tatlim aksam mutlu haberleri almistir demistim almisin ne guzel
bence senin bebek erkek dil kiz canim 20 haftada sende kizimda ogrendigim gibi kiz diye ogrenicen

yeni cinsiyet ogrenenlere saglikla kucaklarimiza almakta nasip olsun insallah

Arkadaşlar benim size önemli bi sorum olacak,1 haftadır idrarımda yanma vardı doktorumla görüştük PURİNOL diye bi ilaç verdi,3 gün önce de idrarımın en sonunda sadece peçeteye açık pembe rnkte bi le gelmeye başladı.İdrar ve kültür tahlili yaptırdım hemen sonuç idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Enfeksiyon önlenemezse erken doğum riski olabilirmiş.Enfeksiyonu gidermek için İNFEX diye bi antibiyotik ve PIMUFİCİN OİL diye bi fitil verdi doktor.Benim gibi böyle bi durum yaşayan idrar yolu enfeksiyonu olan var mı aranızda.İlaçlarla ilgili ya da beslenmeyle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.Bebeğim için çok endişeleniyorum.

ben yasamadım ama arkadasım yasadı doktorun verdıgı ılacları kullandı suan bebegı dogurdu ay bı tosun ki gayette saglıklı endıse etme ve ılacları kullan cunku tedavı edılmeyen enfeksıyon bebege zarar verır. bol bol su içmeyide ihmal etme içinide rahat tut sterss yapma bebegı etkılıyor cunku tedavını ol ve hamılelıgın tadını cıkart

Hapşu senin oğlun olacak gibi geliyor bana :26:

ay canım bende hıc bilmiyorum ki hissedemiyorumda kız mı erkek mı diye erkek olacagını soylıyenler cogunluktaydı ama kız olacak dıyenlerde cogalmaya basladı bakalım ne cıkıcak sonuc :)

ay canım bende hıc bilmiyorum ki hissedemiyorumda kız mı erkek mı diye erkek olacagını soylıyenler cogunluktaydı ama kız olacak dıyenlerde cogalmaya basladı bakalım ne cıkıcak sonuc :)

Canım dün akşam senden haber var mı diye baktım..
Gece yatarken de aklıma geldi hapşunun oğlu olacak gibi diye.
Rabbim hayırlısını yazsın.
Sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar da..

Canım dün akşam senden haber var mı diye baktım..
Gece yatarken de aklıma geldi hapşunun oğlu olacak gibi diye.
Rabbim hayırlısını yazsın.
Sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar da..

evet canım sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlarda cınsıyetı farketmıyor hiç ama iste ınsanlık hali merak edıyoruz :) bıde ıkı gundur hıssetmeye basladım kendısını ayy tepınıyo karnımda annemde erken hıssetın erkek olucak dedı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…