- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.101
Hay Allah ya ama azimliyiz 100ü bulacağız inşallah dert değil nasılsa önümüzde daha zaman var ,ayrıca burada muhabbet gerçekten tatlı oluyor aynı şehirde olsaydık toplanırdık koca göbekliler toplantısı yapardık.
istanbuldaki temmuz anneleri bizde bir org. yapsak ne güzel olurrr .
istanbuldaki temmuz anneleri bizde bir org. yapsak ne güzel olurrr .
günaydın güzel annecikler dün cinsiyetimizi öğrendik bir prenses daha geliyor doktorumuz herşeyi güzel dedi 15cm boyumuz var 150 grmız teyzeleri
darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşların başına
günaydın kızlar nasılsınız ben cok iyiyim dün kontrolum vardı bebeişim cok iyi yaramaz kıpır kıpırdı ama kadar acyaip yatıs pozisyonu vardı ki anlatamam basının tepesini gördük ayaklarınıda havaya dikmiş sımsıkı kapatmıs tabii cinsiyetini öğrenemedik göstermedi doktor baya bir ugrastı ama namuslu cıktı benimkisi göstermiyo :) 12 testimizin sonuclarının cok iyi olmasından dolayı 3lü teste gerek yok ama isterseniz yaparız dedi 2 li testin kesinirliği %95 miş 3 lü testinde %65 kesinirliği varmıs o nedenle yaptırmama kararı aldık esimle 2 hafta sonra tekrar doktora gıdeceyız detaylı ultrs. Için bize kağıt verecekmiş 20 yada 21 haftada yaptırırsınız dedi heycanla onu bekliyorum belki gösteriri artık o zamana :)
anadolu yakası avrupa yakası dıye ayıracakmıyız malum karsı tarafa gecmek helekı bu aylarda bıraz zor olur:44:
eveeettt ne güzel olur aslında buluşsak
Günaydın kızlar nasılsınız ben cok iyiyim dün kontrolum vardı bebeişim cok iyi yaramaz kıpır kıpırdı ama kadar acyaip yatıs pozisyonu vardı ki anlatamam basının tepesini gördük ayaklarınıda havaya dikmiş sımsıkı kapatmıs tabii cinsiyetini öğrenemedik göstermedi doktor baya bir ugrastı ama namuslu cıktı benimkisi göstermiyo :) 12 testimizin sonuclarının cok iyi olmasından dolayı 3lü teste gerek yok ama isterseniz yaparız dedi 2 li testin kesinirliği %95 miş 3 lü testinde %65 kesinirliği varmıs o nedenle yaptırmama kararı aldık esimle 2 hafta sonra tekrar doktora gıdeceyız detaylı ultrs. için bize kağıt verecekmiş 20 yada 21 haftada yaptırırsınız dedi heycanla onu bekliyorum belki gösteriri artık o zamana :)
kızlar sizlere bir sorum olacak.. erkek bebekler kızlara göre daha erken hissedilir derlerya.. ben bebeğimi hissediyorum sanırım artık. tatlı şeyler ve meyve yediğimde daha net oluyo hatta hareketler. ama burada herkes hissetmek için daha erken diyor bana. sizce de erken mi?? gaz hareketine benzemiyor ama ya çok farklı resmen içimde dönüyor 3-5 saniye. sizler ilk kaçıncı haftalarda hissettiniz acaba.
günaydın herkeslereeee
ohh çok şükür herşey normal tatlişim gözün aydın
benimkide edepli çocuk
yarın edepsizlik yapmasını bekliyorum artık :)
günaydın herkeslereeee
ohh çok şükür herşey normal tatlişim gözün aydın
benimkide edepli çocuk
yarın edepsizlik yapmasını bekliyorum artık :)
Arkadaşlar benim size önemli bi sorum olacak,1 haftadır idrarımda yanma vardı doktorumla görüştük PURİNOL diye bi ilaç verdi,3 gün önce de idrarımın en sonunda sadece peçeteye açık pembe rnkte bi le gelmeye başladı.İdrar ve kültür tahlili yaptırdım hemen sonuç idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Enfeksiyon önlenemezse erken doğum riski olabilirmiş.Enfeksiyonu gidermek için İNFEX diye bi antibiyotik ve PIMUFİCİN OİL diye bi fitil verdi doktor.Benim gibi böyle bi durum yaşayan idrar yolu enfeksiyonu olan var mı aranızda.İlaçlarla ilgili ya da beslenmeyle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.Bebeğim için çok endişeleniyorum.
Hapşu senin oğlun olacak gibi geliyor bana :26:
ay canım bende hıc bilmiyorum ki hissedemiyorumda kız mı erkek mı diye erkek olacagını soylıyenler cogunluktaydı ama kız olacak dıyenlerde cogalmaya basladı bakalım ne cıkıcak sonuc :)
valla havalar ısınınca yapmamız lazım ,bu şartlarda ayrı ayrı bile zor buluşma olur bence
Canım dün akşam senden haber var mı diye baktım..
Gece yatarken de aklıma geldi hapşunun oğlu olacak gibi diye.
Rabbim hayırlısını yazsın.
Sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?