2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok teşekkür ederim böyle olumlu şeyler duymak rahatlatıyo gerçekten inşallah bir an önce geçer bu durum,ve kimsenin başına da gelmez

Canım öncelikle geçmiş olsun.İdrar yolu enfeksiyonu kadınlarda görülme olasılığı çok yüksek,bu seviye hamilelikte daha da katlanıyormuş.Gebelik öncesi bende olmuştum doktorum bol bol su içmemi ve tuvaletim geldiği zaman hemen gitmemi tembihlemişti.

Umarım bir an önce seninde geçer..

ay canım inşallah seninki biraz edepsiz olurda öğrenirsiniz benimki pek bi edepliydi acmadı 20 haftaya kaldı :)

benmkide edepliydi dün doktor kriz geçirdi aç şu bacaklarını dedikçe benmki kapattı ama sonunda zorla gösterdi bide doktor bana su iç ttlı ye 10 dk sonra tekrar gel dedi ondan sonra gösterdi yaramaz

cok saolun kizlar gobus her hafta sanki sekileniyo

bizim duskabin yuksek yerden birde tirtikli oldugu icin kayiyo duserim diye
artik gobusumde buyuk esimsiz banyoya girmiyorum karniniz bayagi cikinca yalniz
dusa dikat edin kizlar bir keresinde kizima hamileyken popo ustu dustum banyoda

ay maasalla walla canım sen tam hamıle modundasın ne güzelben gecen epılasyon ıslerı ıcın bı güzellık merkezıne gıttım gömlegımde bıraz boldu kız anlamadı hamıle oldugumu:S doktoruma sordum bu göbüş norml mı dıe walla normal o kısıye göre degısır dedı. ama dedım kımse hamıle oldugumu anlamıo dur daha dur dedı bana:))sustum ben de ses etmıom..

dıkkat et canım banyoda cok korkarım ben de dusmekten

aman dikkat et canım yaa.allah korusun. benim eşimde evde yalnızken duşa girmeyi yasakladı :) ne olur ne olmaz diye :)

aynen canım bak kalktım ve başım ağrıyo yine test sonuçlarında iyi çıkar umarım cnaım :)

çok geçmiş olsun yanlış anlama ama ben bunda bi sakınca göremedim nolmuşş bnde de ilkten 1 hafta geriden geliyodu bebeğim ult.da şimdi normal..bunun için amniyosentez mi yapılır valla anlayamadım :26::26:

geçmiş olsun canım.. çok üzülme bnimde öyle bi riskim var başka sebepten kesin ıstıraat verdi doktorum yatıyorum paso..snde dinlen yollarda dikkat et kendine de bebeğinede

hapşucum dün çatlattın bizi valla sağlıklıymış ya yavrn boşver geç olsun güç olmasın

günaydın güzel annecikler dün cinsiyetimizi öğrendik bir prenses daha geliyor doktorumuz herşeyi güzel dedi 15cm boyumuz var 150 grmız teyzeleri
darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşların başına

gözün aydınn prensesin hayırlı olsun

istanbuldaki temmuz anneleri bizde bir org. yapsak ne güzel olurrr .

ben seve seve gelirimmmmmmmmmmmmm ancak havalar accık ısınsınnn... bide kapalı mekanda buluşuruz o zaman rahat olur

canım benımde kucuk baya gobegım doktorum bu ayda genelde kavun yutmus gıbı olur hamıleler sen fındık yutmussun dedı ama normalmıs buyuycek canım bızımde merak etme

aman dikkat et canım yaa.allah korusun. benim eşimde evde yalnızken duşa girmeyi yasakladı :) ne olur ne olmaz diye :)

valahi dikat et canim ben esim pc de oturuyodu girdigimde banyoya kizima hamileyken
fayansa basinda bi anda popo ustu dustum ama yavas dustum allahtan bisi olmadi
sende aman yalnizken girme allah korusun dustan cikarken yere pas pasin ustune havlu da ser oylede kaymiyo

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...eleri-hediyelesiyor-8.html#post23024241kizlar hediyelesmeye katilmak isteyenler sayfaya tiklayip bende varim diye yazmalari yeter

Son düzenleme:
canım benımde kucuk baya gobegım doktorum bu ayda genelde kavun yutmus gıbı olur hamıleler sen fındık yutmussun dedı ama normalmıs buyuycek canım bızımde merak etme

tabıkıde canım ben saglık haberlerını aldıkca cok mutlu oluyorum..sakın göbegınle bebegının gelısımını bır tutma hıc alakası yok dedı doktorum..napalım bızde oldugu kadar, hem daha gec agırlasıırz bızde, böyle dıyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…