- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.121
ben yasamadım ama arkadasım yasadı doktorun verdıgı ılacları kullandı suan bebegı dogurdu ay bı tosun ki gayette saglıklı endıse etme ve ılacları kullan cunku tedavı edılmeyen enfeksıyon bebege zarar verır. bol bol su içmeyide ihmal etme içinide rahat tut sterss yapma bebegı etkılıyor cunku tedavını ol ve hamılelıgın tadını cıkart
Arkadaşlar benim size önemli bi sorum olacak,1 haftadır idrarımda yanma vardı doktorumla görüştük PURİNOL diye bi ilaç verdi,3 gün önce de idrarımın en sonunda sadece peçeteye açık pembe rnkte bi le gelmeye başladı.İdrar ve kültür tahlili yaptırdım hemen sonuç idrar yolu enfeksiyonu çıktı.Enfeksiyon önlenemezse erken doğum riski olabilirmiş.Enfeksiyonu gidermek için İNFEX diye bi antibiyotik ve PIMUFİCİN OİL diye bi fitil verdi doktor.Benim gibi böyle bi durum yaşayan idrar yolu enfeksiyonu olan var mı aranızda.İlaçlarla ilgili ya da beslenmeyle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.Bebeğim için çok endişeleniyorum.
Eki Görüntüle 342447 19 hafta 2 gunluk gobusum oturuken simdi cektim
gunaydin falan yazdim ama atlatildim farkedilmedim gaiba
bencede havalar ısınınca yapalım bıseleristanbuldaki temmuz anneleri bizde bir org. yapsak ne güzel olurrr .
Canım çok teşekkür ederim böyle olumlu şeyler duymak rahatlatıyo gerçekten inşallah bir an önce geçer bu durum,ve kimsenin başına da gelmez
ay canım inşallah seninki biraz edepsiz olurda öğrenirsiniz benimki pek bi edepliydi acmadı 20 haftaya kaldı :)
cok saolun kizlar gobus her hafta sanki sekileniyo
bizim duskabin yuksek yerden birde tirtikli oldugu icin kayiyo duserim diye
artik gobusumde buyuk esimsiz banyoya girmiyorum karniniz bayagi cikinca yalniz
dusa dikat edin kizlar bir keresinde kizima hamileyken popo ustu dustum banyoda
cok saolun kizlar gobus her hafta sanki sekileniyo
bizim duskabin yuksek yerden birde tirtikli oldugu icin kayiyo duserim diye
artik gobusumde buyuk esimsiz banyoya girmiyorum karniniz bayagi cikinca yalniz
dusa dikat edin kizlar bir keresinde kizima hamileyken popo ustu dustum banyoda
Gönül ister tüm temmuz anneleri ile toplanmak..Biz Ankara'daki temmuz anneleri toplanmayı düşünüyoruz bakalım..
aynen canım bak kalktım ve başım ağrıyo yinegaliba bende alıştım ya baş ağrısına.. bana da çok normal geliyo bütünleştim resmenyatıyorum kalkıyorum hep ağrıyo hep ağrıyo daha yaptırmadım cnm test yarın gidicem bakalım hastaneye ne diyecekler.. inşallah önemsiz bişeydir..
kkızlar merhaba 17+0 olduk ultrasona göre oğlumla ama sat a göre 16+0 erken döllenme varmış :S yarın kanuni sultan süleymanda amniyosenteze gircem nolur dua edin bize yavruma bişi olmadan sağa salim atlatırızz..:18::18:
kızlar hepinize iyi akşamlar valla kafamın dalgınlığından alıntı yaparak okudum sanıyorum tüm geçmişi hiç birini almamışım. neyse ben hepinizin iyi olmasını temenni ediyorum, aklımda kalan pınarada arkadaşa üzülmemesini özel sektördeki bi çok şirketin böylepisliklikler yaptığını bir çoğumuz biliyoruz senin durumuna benzer durumdayım çünkü.
bugün doktor kontrolümüz vardı biraz moralimiz bozuk döndük babamızla. bebeğin gelişimi herşeyi iyi ama poposu alt tarafa çok yakınmış erken doğrum riskin var dedi. evde yatman dinlenmen gerek dedi klasik ağır kaldırma falan dedi. ayrıca büyük ihtimalle erkek görünüyor dedi. ve 10 günlük rapor verdi. bende anneme istanbula gideyim diyorum doktorumu aradım seyehat edebilirmiyim diye uçakla gidebilirsin x-ray lara g,rmemen için rapor vericem sana dedi. büyük ihtimalle yarın akşam gidicem. en azından annemde biraz yatarım ablalarımda gelicekler yanıma kafamı bulandıran şey istanbul çok soğuk olucakmış kar gelicekmiş napsam bilemedim. canımda sıkkın.
Günaydın kızlar nasılsınız ben cok iyiyim dün kontrolum vardı bebeişim cok iyi yaramaz kıpır kıpırdı ama kadar acyaip yatıs pozisyonu vardı ki anlatamam basının tepesini gördük ayaklarınıda havaya dikmiş sımsıkı kapatmıs tabii cinsiyetini öğrenemedik göstermedi doktor baya bir ugrastı ama namuslu cıktı benimkisi göstermiyo :) 12 testimizin sonuclarının cok iyi olmasından dolayı 3lü teste gerek yok ama isterseniz yaparız dedi 2 li testin kesinirliği %95 miş 3 lü testinde %65 kesinirliği varmıs o nedenle yaptırmama kararı aldık esimle 2 hafta sonra tekrar doktora gıdeceyız detaylı ultrs. için bize kağıt verecekmiş 20 yada 21 haftada yaptırırsınız dedi heycanla onu bekliyorum belki gösteriri artık o zamana :)
günaydın güzel annecikler dün cinsiyetimizi öğrendik bir prenses daha geliyor doktorumuz herşeyi güzel dedi 15cm boyumuz var 150 grmız teyzeleri
darısı cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşların başına
istanbuldaki temmuz anneleri bizde bir org. yapsak ne güzel olurrr .
ay maasalla walla canım sen tam hamıle modundasın ne güzelben gecen epılasyon ıslerı ıcın bı güzellık merkezıne gıttım gömlegımde bıraz boldu kız anlamadı hamıle oldugumu:S doktoruma sordum bu göbüş norml mı dıe walla normal o kısıye göre degısır dedı. ama dedım kımse hamıle oldugumu anlamıo dur daha dur dedı bana:))sustum ben de ses etmıom..
dıkkat et canım banyoda cok korkarım ben de dusmekten
aman dikkat et canım yaa.allah korusun.benim eşimde evde yalnızken duşa girmeyi yasakladı :) ne olur ne olmaz diye :)
canım benımde kucuk baya gobegım doktorum bu ayda genelde kavun yutmus gıbı olur hamıleler sen fındık yutmussun dedı ama normalmıs buyuycek canım bızımde merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?