2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benımde kucuk baya gobegım doktorum bu ayda genelde kavun yutmus gıbı olur hamıleler sen fındık yutmussun dedı ama normalmıs buyuycek canım bızımde merak etme

tatlim benim kziimdada boyle oldu sanirim benim vucuudumla alakali hemen cikiyoo gobegim

ben kavun dilde bal kabagi yutum galiba her ay hamile kotu aliyorum veya yanlari actiriyorum

cnku her hafta bir milim bir milim gidiyo ileriye daha sat kac bu halde birde gece dusun

canım sen son aylarında nasıl oluyorsun pekı?hanı cok daha mı büyüyo yoksa duraganlasıyor mu büyümesi

canımya zor oluyordur baya senin için bende hamılelık baktım gecenlerde ama alamdım en gucugu bıle okadar buyuktı kii ancak 9 aylık olursam olabılır belkı ben normal kıyafet almak zorunda kalıyorum buyudukce yenısını alıyorum mecburen

Merhaba kızlar ben de 15+2 hamileyim. yarın hem cinsiyetini öğrenicez hem de üçlü testi yapılacak. Ama biraz stres oldum sadece kan alarak yapmıyorlar mı bu testi yoksa aynı zamanda karından sıvı da alıyorlar mı yaptıran arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim

hayır 3 lu teste karından sıvı alınmıyor ama sonuclar kötu cıkarsa amiyo. yapıyolar yanı karından gırerek bebegın ıcınde bulundugu sıvıdan alıyorlar. o nedenle endıse etme herkese uygulanmıyor o test

hiç stres olma canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.sadece kan alınarak yapılıyor

normal dogum mu sezeryanmı???? benim gibi olmayın
son ana kadar normal doğum bekleyipte sezeryan olmak zorunda kalmak istemeyen cici annelere tavsiyeler;
1.alafranga tuvalet yerine alaturka tuvaleti tercih edin (arasındaki farkı deneyleyerek görüceksiniz)
2.kegel kaslarınızı çalıştırın yatarken yürürken otururken yani her zaman yapabileceginiz sıkışlaşma egzersizi.
3.idrarırınızı yaparken bir anda bırakmayın sıkıp bırakın sıkıp bırakın yoksa ilerde kaslarımızı tutamayız
4.plates bantları esneme hareketleri ve egzersizleri ihmal etmeyin.
5.fazla kilo almamaya özen gösterin sadece bebek için beslenme.ama bebegide fazla beslemek 4 kğ ve üzeride olan bebeklerde sezeyanla alınıyor genelde
tabi bu söylediklerim çatı muayenesinde normal dogum için uygun anneler için.birde bebegin anne karnındaki duruşu pozisyonu vs vs baglı

ne guzel canım ama ıste herkes yapamıyor bu yazdıklarını malsef benım plasentam aşağıda kanama rıskım var hamıle olmadan once plates yapan bırıydım ama yasak suan bana 7 aya kadar umut var dedı doktorum eger plasenta yukarı cıkarsa normal yapabılırsın dedı ama kısmet bıde yazdıgın dogru bebegın karnımızdakı durumuda cok onemlı. allah hepımıze yardımcı olsun kolayca sağlıklı bır sekılde bebıslerımızı doguralım

Uclu test de hem drun ulturasondan bakio hemde kan alinio . Sivi alma olayi uclu testte problem cikarsa ve ayrintili da da bu problem gorunurse bebegin sivisindan sivi alinio ...

canim cok guzel yazmisin normal dogum mu seezeryan mi diye
ben ingilterede dogurdum dogumuma kadar hic cati musayitmi dilmi
doktor bakmadi sen yapa bilirsin dedi hep yurt disinda olum tehlikesinden ve bebek donmemis se
sezeryan yapmiyolar 23 sat doguramadim sonrada 5 dakika dogurtu doktor
herseyin hayirlisini allah bilir bol bol yuruyuste yapmak lazim hem normal dogum icin
hemde kilo almamak icin ben oturakli toleten baska tolete oturamiyorum bu gobekle oturamamda zaten son aylarda oturup kalkmak kolay doguma yol aciyo diyolardi vijinaya hakiki zeytin yag surme falan ne kadar dogru bilmem bende once kisi kendini normal doguma adapte etmeli
kimse normal dogurmadan nasil agridigini nasil bisi oldugunu bilemez bazi iinsanlar var
normal dogumu korku filmi gibi anlatiyo sasiriyorum normal dogum diyoruz bak adi bile normal
bence ilk bebekleri olucak arkadaslara cok moral vermeli ben gibi normal doguranlar
herkezde kotu olucak diye bisi yok herkez pozitif olsun arkadaslarda gonlunce normale adapte olsun bence

Bilgilenrdgn icin saol cnm

tatlim hesey gonlunce olsun insallah yuruyuste bazen azarr azar iyi geliyo doguma
benimde gecen plasenta asagi inmisti ama doktor 24 haftalarda normal yerine gider
dedi kizimdada oldu 24 haftadan sonra normale donmustu canim hic o konuda korkma
hersey guzelir agir seyler kaldirma tek kizimda bol bol yatim agir is yaptirmamisti esim guzelmisti
insallah oglumun kide guzelir ben sezeryandan cok korkuyorum milet normal istemez ben sezeryan insallah plasentalarrimiz hemen yukari cikar

Benmde ilk bebegim oldugu icin korkuorum ama normal istiorum Allah dan bisey olmassa. Benim gittigim hastanede epidural normal dogum yapiolarmis Allahin izni ile dogum zamanina kadar bisey cikmazsa epidural ile normal dogurmak istiorum ....

geçmiş olsun cnm sakin olmaya çalış plasenta çıkabiliyor yani en azından düzelen bir komşum vardı 5. ayda düzelmişti.benim 10 aylık kızım var ve yine hamileyim. kızımda okadar sıkıntı çektim.mide bulantılarım 9 ay boyunca devam etti rahim içi gelişme geriligi teşhisiyle son 2 hafta hastanede yattım 6. ayında doktor önce kalbi durmuş alalım dedi ben şoka girince git dinlen dedi 20 dk sonra yok dedi kalbi atıyormuş neler yaşıyor insan .unutuyor ben 10 ayda unuttum yaşadıklarımı hafızam kuvvetli deil :))) şimdi 18 haftalık gebeyim yaaa sende unutucaksın herşey güzel olucak...sezgilerim öyle söylüyor ne zamanki takmıyorsun bebekle ilgili sorunları geçmiş oluyor problemleri. küçükken başlıyorlar oyun yapmaya daha ne anlarına şahit olacaksın...dilerim çarçabuk toparlanırsın.canım kib allaha emanet ol

Benmde ilk bebegim oldugu icin korkuorum ama normal istiorum Allah dan bisey olmassa. Benim gittigim hastanede epidural normal dogum yapiolarmis Allahin izni ile dogum zamanina kadar bisey cikmazsa epidural ile normal dogurmak istiorum ....

allah insallah kolayca normal dogumlarr hepimize nasip etsin canim doguruyosun kalkip dusunu aliyosun yuruyosun cok baska bi his bende epudural yaptim canim cok guzel gecti benim
bununda epudural olmasi icin doktorla konustuk hastanede 24 sat epudurral falan yapan doktorumuz var dedi once biraz agri cekmistim cok normal ama epudural oldugumda ben doguruyorum
ne agri ne bisi bakiyorum tek napiyo doktorlar diye kuzenimse basi cikti diye bagriyo ben
sicakliktan baska bisi hisetmiyodum

canım kızında cıkmıs bundada cıkar ınsallah benımde umutlu konustu doktor ama ılk hamılelıgım yuzunden ben bıraz tedırgınım normal dogum ıstıyodum ama kendımı sezeryan dusuncesıne de alıstırmaya calısıyorum hatta arastırma yapıyorum epidural hakkında gerci dayımın eşi anestezi hemşiresi onunla uzun uzun konusucam hangı yontemı onerdıgını ogrenıcem.

inşalah hepimiz kolayca doğururuz canımmm........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…