- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.341
Çok sağol içimi rahatlattın gerçekten. Haklısın :)) Anne olmak böyle birşey galiba:))
masallah canım ne güzel değil mi hareketli olmasıseninki kaç haftalık benim 19+3 oldu ama ancak günde bir iki kez kımıldıyor ben de sabırsızlanıyorum ne zaman kıpır kıpır olacak diye ama eşim acele ettiğim için kızıyor cok sabırsızımmm
Eki Görüntüle 343074 Eki Görüntüle 343075 Eki Görüntüle 343076
ben de bebişime bunları aldım şimdi. morhipoda seze kids var. fiyatlar uygun geldi. daha önce aldım bu markadan yerleri güzeldi.
Bizde iyiyiz çok şükür evde yatıyoruz bütün gün hava çok soğuk burnumu bile çıkarmıyorum dışarı:)
Günaydın güzel anneler.
Nasılsınız bakalım.
Biz iyiyiz çok şükür.
Şu havalar bi açsa.
Bahar gelse..
çok güzeller yaa, iyi günlerde giysin bebişin
ben de bebişime bunları aldım şimdi. morhipoda seze kids var. fiyatlar uygun geldi. daha önce aldım bu markadan yerleri güzeldi.
valla tarifi mümkün olmayan muhteşem bi duygubenim 18+2 canım benimde bi iki tekmikle geçiyodu günlerim dün gece ilk defa olduu böylesi benim eşimde karnıma ağzını dayıyoo kızımmmmmmmmmmmmmmmm beni duyuyosan tekme at diyo deli yaa karnımı sarsıyoo huuu diyoo bişiler yapıyo o anda tekmik atıyo ama hissetmiyo yazık yaa
ay çok güzeller cnaım ya iyi günlerde kullanın inşallah :)
HABİSSH hanımmmmmmmm pardon daa valla alındımm yani sizeeherkeşşşlerinnn alıntısını yapmışsınn beni atlamışsınnn aşk olsunn bbizde kızımınn coştuğunu paylaştık teyzelerinee ama siz diğer arkadaşlara cvp vermişsiniz bizi atlamışsınızz alındık valla
güle güle giysin bebeişin çok güzeller
HABİSSH hanımmmmmmmm pardon daa valla alındımm yani sizeeherkeşşşlerinnn alıntısını yapmışsınn beni atlamışsınnn aşk olsunn bbizde kızımınn coştuğunu paylaştık teyzelerinee ama siz diğer arkadaşlara cvp vermişsiniz bizi atlamışsınızz alındık valla
valla tarifi mümkün olmayan muhteşem bi duygubenim 18+2 canım benimde bi iki tekmikle geçiyodu günlerim dün gece ilk defa olduu böylesi benim eşimde karnıma ağzını dayıyoo kızımmmmmmmmmmmmmmmm beni duyuyosan tekme at diyo deli yaa karnımı sarsıyoo huuu diyoo bişiler yapıyo o anda tekmik atıyo ama hissetmiyo yazık yaa
evet maalesef babalar biraz geç anlıyorlar baba olduklarını doğalarında bu var onlarında yadırgamamak lazım
canım sen çalışıyormusun?
Çok teşekkürler canımtamam canım aklımda olsun bulursam eğer haber veririm sana
yok canım, çalışmıyorum. sen?
ayyy eşinin halleri ne güzel öyle bizimkide sürekli elini karnıma koyup uyuyor bende bazen rahatsız oluyorum durcak elim burda bebeğim kendini güvende hissetsin diyor
Canım ya gözümden kaçmıştır.İşaretlerken bazen atlayabiliyorum.Dikkat ederim bundan sonra
Prensesinle beni affedin
Çok teşekkürler canım
Canım bizim babamızda hadi kızım bana el salla diyor
Bir doğda sana bu nazlanmaları soracağım diyor
Bizim ki daha hareketlenmedi hiç..
Daha erken
kızım en küçüklerden teyzeleri.
Ama ilk tekmeyi yiyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum
maalesef ben çalışıyorum
böyle gün içinde uyuyorum diyorsunuz yaa içim gidiyor benimde
maalesef ben çalışıyorum
Böyle gün içinde uyuyorum diyorsunuz yaa içim gidiyor benimde
ayy ben eşimin böyle olacağını pek tahmin etmiyodum çünkğ duygularını pek belli etmeyen biridir kendisi böyle oldukça çok mutlu oluyorumm ağzım kulaklarımdaa valla biri küfür etse gülürek bakacam o moddayım
ben eşimle birlikte hissedecem herhalde(( hava atamıyacam eşime bak tekme attı ama sen hissedemedinnnnnnnn diyeeee ((
Canım hamilelik çok güzel bir süreç
Maşallah hep böyle devam edersiniz
Hamilelik sadece bizi değil eşlerimizi de değiştiriyor.
Bizde 4 aylık evliyiz.
Allah razı olsun eşimden..
Onun sayesinde huzurlu, mutlu hamilelik geçiriyorum
maalesef ben çalışıyorum
böyle gün içinde uyuyorum diyorsunuz yaa içim gidiyor benimde
aynen benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?