2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol içimi rahatlattın gerçekten. Haklısın :)) Anne olmak böyle birşey galiba:))

Ne demek canim burda aile olduk biraz seni ve bebesini rahatlattiysam ne hos :)))) ben ilkime hamileyim ama simdiden anneligin Zor bisey oldugunu anladim herseyi ona gore ayarliom uyuma seklimi bile o nasil rahat eder diye dusunup yatiom :)) once korkuodum bu yasta iyi bi anne olabilir miyim diye benm bu halimi goren esim iyikide bebegimiz olmus senden harika bi anne olacak deyip duruo :)))

valla tarifi mümkün olmayan muhteşem bi duygu benim 18+2 canım benimde bi iki tekmikle geçiyodu günlerim dün gece ilk defa olduu böylesi benim eşimde karnıma ağzını dayıyoo kızımmmmmmmmmmmmmmmm beni duyuyosan tekme at diyo deli yaa karnımı sarsıyoo huuu diyoo bişiler yapıyo o anda tekmik atıyo ama hissetmiyo yazık yaa

Eki Görüntüle 343074 Eki Görüntüle 343075 Eki Görüntüle 343076

ben de bebişime bunları aldım şimdi. morhipoda seze kids var. fiyatlar uygun geldi. daha önce aldım bu markadan yerleri güzeldi.

ay çok güzeller cnaım ya iyi günlerde kullanın inşallah :)

HABİSSH hanımmmmmmmm pardon daa valla alındımm yani sizee herkeşşşlerinnn alıntısını yapmışsınn beni atlamışsınnn aşk olsunn bbizde kızımınn coştuğunu paylaştık teyzelerinee ama siz diğer arkadaşlara cvp vermişsiniz bizi atlamışsınızz alındık valla

Bizde iyiyiz çok şükür evde yatıyoruz bütün gün hava çok soğuk burnumu bile çıkarmıyorum dışarı:)

cnm sen edirnedeydin değil mi? neresindesin? ben üniversiteyi edirnede okdumda... çoook seviyorum ve özlüyorum orayı inanamazsın.. her yaz gidiyorum hala gezmeye.. tvde gördüm tunca yine taşmış, çok mu kötü oralar diye soracaktım.. ama ilçedeysen haberin yoktur sanırım.. edirneye çook slm, er yada geç edirneye yerleşeceğim sanırım emekliliğimde bile olsa

Günaydın güzel anneler.
Nasılsınız bakalım.
Biz iyiyiz çok şükür.
Şu havalar bi açsa.
Bahar gelse..

günaydın cnm sanada.. aynen yaa sanki yıllardır kış yaşıyoruz gibi hissediyorum, bi ısınsa havalar, şöyle tiril tiril giyinsek baharda hafif rüzgarlı güneşli bi günde yürüyüşe çıksak... oof of

ayyy eşinin halleri ne güzel öyle bizimkide sürekli elini karnıma koyup uyuyor bende bazen rahatsız oluyorum durcak elim burda bebeğim kendini güvende hissetsin diyor

güle güle giysin bebeişin çok güzeller

teşekkürler kızlar

Canım ya gözümden kaçmıştır.İşaretlerken bazen atlayabiliyorum.Dikkat ederim bundan sonra
Prensesinle beni affedin

tamam canım aklımda olsun bulursam eğer haber veririm sana
Çok teşekkürler canım

Canım bizim babamızda hadi kızım bana el salla diyor
Bir doğda sana bu nazlanmaları soracağım diyor
Bizim ki daha hareketlenmedi hiç..
Daha erken
kızım en küçüklerden teyzeleri.
Ama ilk tekmeyi yiyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum

ayyy eşinin halleri ne güzel öyle bizimkide sürekli elini karnıma koyup uyuyor bende bazen rahatsız oluyorum durcak elim burda bebeğim kendini güvende hissetsin diyor

ay sorma canım yaaa deli gibi bağsıyo karnıma ağzını dayayıp da çocuk korkacak diyorum senden elini koyunca aslında tekmik attı akşam ama hissedemedi o kıskandı o yüzden ayy ne güzel bunları yaşamamızz Allah ım dileyen isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağnı boş bırakmasın inşallahhhhh

Canım ya gözümden kaçmıştır.İşaretlerken bazen atlayabiliyorum.Dikkat ederim bundan sonra
Prensesinle beni affedin

peki tamammm ama lüffen bizi de kaçırmaaa

ayy ben eşimin böyle olacağını pek tahmin etmiyodum çünkğ duygularını pek belli etmeyen biridir kendisi böyle oldukça çok mutlu oluyorumm ağzım kulaklarımdaa valla biri küfür etse gülürek bakacam o moddayım

Canım hamilelik çok güzel bir süreç
Maşallah hep böyle devam edersiniz
Hamilelik sadece bizi değil eşlerimizi de değiştiriyor.
Bizde 4 aylık evliyiz.
Allah razı olsun eşimden..
Onun sayesinde huzurlu, mutlu hamilelik geçiriyorum

Son düzenleme:

evet gerçektenn müthiş bi süreç hele ki benim gibi uğraş veripde aylarca bekleyenler için çok daha güzel bi süreç bnce..bizde mayısta 4 yıllık evli olcaz..inşallah... bnde eşimden her zaman Allah razı olsun dedim..hiçbir zaman desteğini esirgemedi umutsuzluğa kapıldığım zamanlarda hep o umutlandırdı beni çok şükür meyvesini yaşıyoruz..sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

sizede maşallah

maalesef ben çalışıyorum
böyle gün içinde uyuyorum diyorsunuz yaa içim gidiyor benimde

Allah kolaylık versin. valla zor işiniz.. çalşan bütün kadınların, annelerin, hamilelerin. valla hakkınız ödenmez. özellikle hergün defalarca kustuğum o ilk aylarda sizi düşündüm, çalışmak zorunda olsam, iş yerinde buna nasıl dayanırım diye.. ama iş başa gelince sanırım daha güçlü oluyor insan. mecburen.. ama hamilelikte çalışmamak ''lüks'' hakikaten. açıkçası ben bu lüksü yaşayabildiğim için şükrediyorum, şanslı azınlıktayım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…