- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.361
Allah kolaylık versin. valla zor işiniz.. çalşan bütün kadınların, annelerin, hamilelerin. valla hakkınız ödenmez.özellikle hergün defalarca kustuğum o ilk aylarda sizi düşündüm, çalışmak zorunda olsam, iş yerinde buna nasıl dayanırım diye.. ama iş başa gelince sanırım daha güçlü oluyor insan. mecburen.. ama hamilelikte çalışmamak ''lüks'' hakikaten. açıkçası ben bu lüksü yaşayabildiğim için şükrediyorum, şanslı azınlıktayım heralde
Canım hamilelik çok güzel bir süreç
Maşallah hep böyle devam edersiniz
Hamilelik sadece bizi değil eşlerimizi de değiştiriyor.
Bizde 4 aylık evliyiz.
Allah razı olsun eşimden..
Onun sayesinde huzurlu, mutlu hamilelik geçiriyorum
Canım benimde sorunum bu narkoz almış gibiyim
Dün akşam 20 30 da uyuyakalmışım
Ama hala uyumak istiyorum.
Ayyy bende öyleydim dün:) saat 9:00'da uyudum. Sabah kalkmamak için direndim resmen ama işe gideceğim için kalktım hazırlandım mecburen...
Amin canım inşallah.evet gerçektenn müthiş bi süreç hele ki benim gibi uğraş veripde aylarca bekleyenler için çok daha güzel bi süreç bnce..bizde mayısta 4 yıllık evli olcaz..inşallah... bnde eşimden her zaman Allah razı olsun dedim..hiçbir zaman desteğini esirgemedi umutsuzluğa kapıldığım zamanlarda hep o umutlandırdı beni çok şükür meyvesini yaşıyoruz..sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
sizede maşallah
resim nasıl eklyorsunuz kızlar oğluşuma limangodan smokin tulum aldım onu eklicem.
4 aylık evlisin ve bi o kadarlık hamilesin, öyle mi?
Niye şaşırdın canım..
4 aylık evliyim 3.5 aylık da hamileyim
Hıhhh evet hay allah razı olsun...
bayramda giyer :))
Hıhhh evet hay allah razı olsun...
bayramda giyer :))
Niye şaşırdın canım..
4 aylık evliyim 3.5 aylık da hamileyim
Ayyy ne cici bu böle.
Küçük adama ne yakışacak
rica ederim güle güle giysin paşan
canım cok tatlı ya buu bayıldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?