- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #13.381
Teşekkürler canım..
maşallaaahh..bi arkadaşım da aynı senin gibi evlendiği ilk günlerde hamile kaldı, şimdi şeker gibi bi kızı var 4 aylık.. ]
İnşallah canım inşallah.inşlh giydirmek de nasip olur. çok beğenerek aldım
ben şu tickeri yaptım ama profile ekleyemedim uygun değil diyo sürekli ne yapmam lazım
Hıhhh evet hay allah razı olsun...
bayramda giyer :))
çalışan hamile olmanın en zor yanlarından biri (ben kendi adıma) şimdiden çok fazla açlık hissi ve halsizlik olduğu için ne yiyicemi bilemiyorum2 saatte midede bi şey kalmıyo sıfırı tüketiyo guruldamaya başlıyo o da bulantı yapıyo elden ayaktan düşürüyo. dışardan sürekli simit, börek falan alıyorum ki hijyenine güvenemediğim halde. :26:
çalışan hamile olmanın en zor yanlarından biri (ben kendi adıma) şimdiden çok fazla açlık hissi ve halsizlik olduğu için ne yiyicemi bilemiyorum2 saatte midede bi şey kalmıyo sıfırı tüketiyo guruldamaya başlıyo o da bulantı yapıyo elden ayaktan düşürüyo. dışardan sürekli simit, börek falan alıyorum ki hijyenine güvenemediğim halde. :26:
Güle güle giysin canım bebeğin.
Çok güzeller maşallah
Allah kolaylık versin. valla zor işiniz.. çalşan bütün kadınların, annelerin, hamilelerin. valla hakkınız ödenmez.özellikle hergün defalarca kustuğum o ilk aylarda sizi düşündüm, çalışmak zorunda olsam, iş yerinde buna nasıl dayanırım diye.. ama iş başa gelince sanırım daha güçlü oluyor insan. mecburen.. ama hamilelikte çalışmamak ''lüks'' hakikaten. açıkçası ben bu lüksü yaşayabildiğim için şükrediyorum, şanslı azınlıktayım heralde
Hıhhh evet hay allah razı olsun...
bayramda giyer :))
detaylı ultrason günlerimize az kaldı....en heycanlı olduğum muayenem bu mu sanki? ama yok hepsi de aynıydı bee ilkinde keseyi görcektik, sonra kalp atışını görcez diye heycanlıydım, birinde elleri ayakları oluşmuştu, diğerinde cinsiyet kesinleşcekti hepsinin ne kadar ayrı bi heycanı var yaa! eskist dün detaylı usg'ye gircekti sanki acaba nasıl geçti daha gelmedi buraya galiba. kocaman oldular artık inşallah bunu da çok güzel atlatırız hep beraber hiç bir kusur, eksik olmadan içimiz bi kez daha rahatlar.
ben de her gün bi elma getiriym sabah yanımda evde sürekli yiyorum zaten ama meyve açlığı bastırmıyo işte... evden sandviç yapıp getiriym bi de ama kesmiyo ki iş esnasında bir-iki öğün beniCanım bende yanımda tuzlu bişiler getiriyorum.Birde 1 öğün için meyva iyi geliyor.
detaylı ultrason günlerimize az kaldı....en heycanlı olduğum muayenem bu mu sanki? ama yok hepsi de aynıydı bee ilkinde keseyi görcektik, sonra kalp atışını görcez diye heycanlıydım, birinde elleri ayakları oluşmuştu, diğerinde cinsiyet kesinleşcekti hepsinin ne kadar ayrı bi heycanı var yaa! eskist dün detaylı usg'ye gircekti sanki acaba nasıl geçti daha gelmedi buraya galiba. kocaman oldular artık inşallah bunu da çok güzel atlatırız hep beraber hiç bir kusur, eksik olmadan içimiz bi kez daha rahatlar.
lilipie yada tickerfactory diye ticker yapmak için siteler var onları google da aratın
başlıklardan gebelik olanı seçin istediğiniz şekli belirleyin
bebeğin muhtemel doğum tarihini ve son adet tarihinizi girin işlemi tamamlayınca
ekranda size ait olan ticker gözükecek alt tarafta yazılar arasında http ile başlayıp png ile biten adresi kopyalayıp
profilimizdeki kontrol paneli bölümünden çizelge satırına yapıştırıyoruz
Ben de henüz ceviz yiyemiyorum midem hala almıyo öle kötü bi yönüm varBende evden meyve getiriyorum yanımda birde Peymanın natura mix diye bir kuruyemiş karışımı var içinde fındık,badem, ceviz,incir,kuru üzüm ve gün kurusu kayısı var. Hem daha doğal hemde faydalı diye karnım acıkınca atıştırıyorum biraz.
evet onları aynen yaptım ama buraya yapıştırınca uygun değil diye uyarı veriyo sürekli
ayy benimde az varr senle aynı günleriimiz canım :) dün 3lü testimin sonucu çıkmış hemşire aradı ama doktorum yok diye sonuç sölemedi bugün doktorumun aramasını bekliyorum ama heycandan çatlıcam inşallah iyi çıkar sonuçlarım :18:
acaba nerde yaptırsam detaylı ult. çok iyi makina olsun diyorum gece rüyama bile girmiş vallaarayıp doktorları makinanız 5D mi diyorum en iyisi oymuş diye ortada böle bi makina varmı benmi uydurdum bilemiyorum
Ben de henüz ceviz yiyemiyorum midem hala almıyo öle kötü bi yönüm varilk haftamda hemen yemeye başlamıştım faydalı diye ve ilk hafta ne yediysem tiksindim hala yiyemiyorum hiç birini... bi deniyim bakalım o karışımı belki diğerleriyle birlikte arada kaynar
ayy benimde az varr senle aynı günleriimiz canım :) dün 3lü testimin sonucu çıkmış hemşire aradı ama doktorum yok diye sonuç sölemedi bugün doktorumun aramasını bekliyorum ama heycandan çatlıcam inşallah iyi çıkar sonuçlarım :18:
acaba nerde yaptırsam detaylı ult. çok iyi makina olsun diyorum gece rüyama bile girmiş vallaarayıp doktorları makinanız 5D mi diyorum en iyisi oymuş diye ortada böle bi makina varmı benmi uydurdum bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?