2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallaaahh.. bi arkadaşım da aynı senin gibi evlendiği ilk günlerde hamile kaldı, şimdi şeker gibi bi kızı var 4 aylık..
]
Teşekkürler canım..
Bizim meleğimizde kız inşallah:1.

inşlh giydirmek de nasip olur. çok beğenerek aldım
İnşallah canım inşallah.
Annesi bir de bebeğine bunu giydirdiğinde fotoğraf isteriz

ben şu tickeri yaptım ama profile ekleyemedim uygun değil diyo sürekli ne yapmam lazım

lilipie yada tickerfactory diye ticker yapmak için siteler var onları google da aratın
başlıklardan gebelik olanı seçin istediğiniz şekli belirleyin
bebeğin muhtemel doğum tarihini ve son adet tarihinizi girin işlemi tamamlayınca
ekranda size ait olan ticker gözükecek alt tarafta yazılar arasında http ile başlayıp png ile biten adresi kopyalayıp
profilimizdeki kontrol paneli bölümünden çizelge satırına yapıştırıyoruz

benimki başladı yine annesini dürtmeye.. ay ben kurban olurum onu Yaradanaa!!! bu nasıl bi his ya.. her seferinde gözlerim doluyo, yaşlar akıyoo Rabbim, her kadına nasip etsin..

çalışan hamile olmanın en zor yanlarından biri (ben kendi adıma) şimdiden çok fazla açlık hissi ve halsizlik olduğu için ne yiyicemi bilemiyorum 2 saatte midede bi şey kalmıyo sıfırı tüketiyo guruldamaya başlıyo o da bulantı yapıyo elden ayaktan düşürüyo. dışardan sürekli simit, börek falan alıyorum ki hijyenine güvenemediğim halde. :26:

Canım bende yanımda tuzlu bişiler getiriyorum.Birde 1 öğün için meyva iyi geliyor.

detaylı ultrason günlerimize az kaldı.... en heycanlı olduğum muayenem bu mu sanki? ama yok hepsi de aynıydı bee ilkinde keseyi görcektik, sonra kalp atışını görcez diye heycanlıydım, birinde elleri ayakları oluşmuştu, diğerinde cinsiyet kesinleşcekti hepsinin ne kadar ayrı bi heycanı var yaa! eskist dün detaylı usg'ye gircekti sanki acaba nasıl geçti daha gelmedi buraya galiba. kocaman oldular artık inşallah bunu da çok güzel atlatırız hep beraber hiç bir kusur, eksik olmadan içimiz bi kez daha rahatlar.

Bende evden meyve getiriyorum yanımda birde Peymanın natura mix diye bir kuruyemiş karışımı var içinde fındık,badem, ceviz,incir,kuru üzüm ve gün kurusu kayısı var. Hem daha doğal hemde faydalı diye karnım acıkınca atıştırıyorum biraz.

Güle güle giysin canım bebeğin.
Çok güzeller maşallah

sağol canım

evet üstelik ben 3 erkekle aynı odada çalışıyorum

Hıhhh evet hay allah razı olsun...
bayramda giyer :))

çok tatlı canım iyi günlerde giysin bebişin inşallah

evet haklısın her seferinde bir heyecan, bir bekleyiş oluyor mutlaka :)

Canım bende yanımda tuzlu bişiler getiriyorum.Birde 1 öğün için meyva iyi geliyor.
ben de her gün bi elma getiriym sabah yanımda evde sürekli yiyorum zaten ama meyve açlığı bastırmıyo işte... evden sandviç yapıp getiriym bi de ama kesmiyo ki iş esnasında bir-iki öğün beni her yerim zayıfladı bebeem sömürüyo anında deli gibi ne yesem yaa

canım bende çalışıyorum çekmeceme sürekli birseyler koyuyorum kraker kek falan arada açıktıkca atıyorum agzıma ne yapayım

ayy benimde az varr senle aynı günleriimiz canım :) dün 3lü testimin sonucu çıkmış hemşire aradı ama doktorum yok diye sonuç sölemedi bugün doktorumun aramasını bekliyorum ama heycandan çatlıcam inşallah iyi çıkar sonuçlarım :18:

acaba nerde yaptırsam detaylı ult. çok iyi makina olsun diyorum gece rüyama bile girmiş valla arayıp doktorları makinanız 5D mi diyorum en iyisi oymuş diye ortada böle bi makina varmı benmi uydurdum bilemiyorum

evet onları aynen yaptım ama buraya yapıştırınca uygun değil diye uyarı veriyo sürekli

Ben de henüz ceviz yiyemiyorum midem hala almıyo öle kötü bi yönüm var ilk haftamda hemen yemeye başlamıştım faydalı diye ve ilk hafta ne yediysem tiksindim hala yiyemiyorum hiç birini... bi deniyim bakalım o karışımı belki diğerleriyle birlikte arada kaynar

Ben yanımda getiriyorum muhakkak bişeyler
3-4 porsiyon meyve, kuruyemiş, yoğurt,kraker, süt
Hatta sabahları eşim hazırlıyor
Pasta börek yerine bunları yanınızda getirin.
Daha sağlıklı olur

merhaba kizlar nasilsiniz herkez iyi eskiyye baktigima gore
eskiye bakim dedim gozlerim agirdi resmen
bugun pek agirdan davrandim is yapmaya pc acmaya kizim az sanki usutmus gibi halsiz
sumdi onu uyutuyorum sabahlari benim oglum kalk ye diye icimi tekmeleyip duruyo
gece yata yatigimdada ben uyana kadar kipir kipir aksam esime ay simdi durdu ay simdi iti diye
annos ediyodum yatakta kizimda 22 haftadan sonra esimde hisediyodu vurusunu
bakalim bunda kac haftada hisedicek herkezde ayni dil kizlar esiniz 22 haftada hisede bilir 24 haftada bebeginiz guclulugune bakli vurusuuna

ayy sinema gösterimi gibi olmuş
bencede yaa en iyi makina nasılsa onda yaptıralım sende istanbuldamısın canım?

Olamadı cevizleri ayırıp diğerlerini de yiyebilirsin. Meyveler kurutulmuş meyveler ve lifli meyveler olduğu için sindirime de iyi geliyor. üzümünde kan yapıcı özelliği var zaten:)

ay çok iyi ya güldürdün beni 5D ne ki içine mi doğdu var mı yoksa öle bi şii:) hakkaten günlerimiz aynıymış sat 3 ekim mi senin de? benim detaylı usg'm haftaya cuma (17 şubat) özel hastanede giricem ama inş. iyidir ve saatlerce bakarlar:) eğer onunla yetinmezsem üniversite hastanesine de gitmeyi düşünüyorum şimdiden. dün bi şey okudum "malformasyon ultrasonografisi" için en uygun hafta 20. hafta diyodu (kalp ve diğer iç organlara bakılan). bizim de tam 20. hafta olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…